- 28 Haziran 2015
- 1.910
- 2.051
- 333
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Iyi akşamlar hanimlar.
Yani sinirliyim üzgünüm bilemiyorum.
Öncelikle cok kısa ozet geceyim kucuk gorumcemle konusmuyoruz bir kac yıldır.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.
Ben çok iyi anlıyorum yalnız,Yok canim. Esinin ailesiylede gorusmuyo. Yani ben kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum ama icim burkuldu ya. Gideyim derse gitme demicem ama güvenim zaten kavga esnasindaki nötr hali zaten sarsılmisti ama buda yağıyla balı olucak.
Gitsinde bu defada gorumce kendi evinden mi kovsun:)Ben kendim bile giderdim. Görümce kim oluyormuş beni kıracak kadar? Kalibi neki beni kırsın? Benim çocuğuma baksa ne bakmasa ne? Giderim, atarim çocuğun üstüne ceyrek altını, sonrada ay ben daraldim derim fildir fildir Avm gezerim. Böyle insalari fasulye yerine koymaya hicccc gerek yok
Gece hic konusunu acmadi. Quen ama ben olaya benim cazgırlasarak mudahele etmedigim sekilde görmek istiyorum. Yani bu adam benim kuklam degil sonucta. Bana bunu söyledi degerlendirelim bi dedi. Ama bunu tam olarak ne dusunerek ne hissederek soyledi onca olayın uzerine nasil buna karar verdi mudahele etmeden bi duymak istiyorum.Kimse kusura bakmasın. Yeğenini saymayan kadın, adam her neyse ben de ona saydırtmam. Eşim de olsa gidiyorsa gitsin de görelim ! Doğduğuna pişman ederim valla kusura bakmasın.
Kimse de enayilik yapmasın. Benim çocuğumu ya da kardeşim benim çocuğumu görmeyecek, umursamayacak ben gidecem. Salak değilim.
Eşine de gerekirse burnundan getire getire anlat. Ki ben olsam sakin kalamaz ana avrat düz giderdim herhalde. Sıkıyorsa giderdi. Böyle adamları da anlamıyorum, karısını kendi çocuğunu hiçe sayanlara koşa koşa nasıl gidiyorlar. Tüüüü sinir oldum.
Ben barismak istemedim. Kp rica edince hadi bayramlasin diyince ben kalktim ayaga. Yani o anlik bir hareketti.Ya iste bunun neresinde adalet? Kocan seni savunmamis bile.. burdan okuyunca gorumce haksiz gozukuyor, barismak isteyene neden bagirirki insan? Peki neden kusmustunuz zamaninda?
Benim aklima gelen sey: onkarinki cocukta seninki boru mu? Kan bagi ise senin cocugunda gorumcenin yegeni yani...
Bu durumda bence iyi etmissin.. gizli gorusse daha ni iyi olacak? Birak gitsin..
Yok bunun kavgasini etmicem ben. Ben küssün vs de istemiyorum. Banane cok icine sindirebiliyosa kendi bilir. Yigenini görmek istiyodurda diye dusunuyorum. Ama belkide onun o gunden bu gune nötr durması beni geriyo. Bu olay cokta nötrlük bir durum degildi. En azindan yuzde 55 lik bir taraf secmeliydi. Bilmiyorum sakince duynak istiyorum nasıl buna karar verdi ne hissediyo. Bizim olay hakkinda ne dusunuyo.Cok iyi anliyorum hislerini.. O kavga esnasında sana yüklenmemiş olsa bile o kadina hakettiği tepkiyi vermemis olmasi, ablasinin haksiz oldugunu bildigi halde simdi yanina gitmeye calismasi senin davani savunmuyor hissi oluşturmuş sende ve esine karsi kirilmissin.. Kendince haklisin da fakat ben eşin acısından bakinca da "işin içinden çıkamayan" bi adam goruyorum.. Sonucta onlar kardes ve esin vazifesini yapıp ustune sıçratmadan gecistirmek istiyor da olabilir.. Bir de seni görüşmeye, alttan almaya zorlamamasi cok cok buyuk bir artı, emin ol.. Seni hakli onu haksiz bulmus, bu belli.. Ne herifler okuyoruz; ailesi bal gibi suclu oldugu halde çözümü karisini onlara köle etmek ve arayi o sekilde duzeltmekte (!) bulan..
Sen bu hislerini ve esinin sergilemesi gereken tutumu guzelce anlat, kavgasiz.. Degersiz ve çiğnenmiş hissettigini de.. Sonrasini ona birak.. Giderse de kendini yine de cignenmis hissetme, cunku dedim ya, bu cignemek degil de isin içinden cikamamak.. Şeytanın vesveselerine kapilip kurma kendini..
Evet geldi beni sakinlestirdi canım nolur bu bizim aramiza yansimasin dedi benim gazımı aldi o an ama olaya hic mudahil olmadi. Hem pastam dursun hem karnim doysun dedi heralde bilmiyirum ya.Asıl kizdigin nokta esinin seni kavga esnasinda koruyamamasi. Bunu o donemde eve gelince konuşmaliydiniz. Bunu simdiye taşımayın. Sizide zorlamiyor ne guzel. Esiniz tabiki gitmeli. Sizin cocugunuzla ilgilenmedilerse bu kendi ayıpları. Annemle halam yillarca konusmadi. Halam bizle hep uzak oldu. Ve bunun etkisi hâla sürüyor. Ben halami sevmiyorum, kendi tercihiydi. Ama babam kandillerde gider kimseye gel demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?