- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Deve tabani
-
yazık o adama yuzunu tukurmek lazım sen onca alttan al sırf aman tadımız kacmasın diye sus elini uzat seninki sana s... ceksin bu is bu kadar hic vicdan yapma bosuna kavga bile et ne demek senle tartısıp cocugunu görmemek sonucta resim istese kardesindne yani esinden isteyebilirdi bunca zaman bosuna icini sogutmaIyi akşamlar hanimlar.
Yani sinirliyim üzgünüm bilemiyorum.
Öncelikle cok kısa ozet geceyim kucuk gorumcemle konusmuyoruz bir kac yıldır.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.
Senin yorumlari biliyorum da konulari bilmiyorum. Ben kendi tavrimın arkasimdayim zaten dark. Yok hukmundeler. Ve beni cok gamsız bilirler muhtemelen suan benim gamsizligima bile sinirlniyorlar.Hayatim, belki benim hikayeleri dinlemissindir daha once. Duymayan yok neredeyse burda zira
Benim gorumce benim doguma hastaneye gelmisti,ceyregi takmis gitmisti. Sonrasinda sorun yasadik ve simdi gorusmuyoruz. İleride o da cocuk sahibi olur mutlaka. O bana ne yaptiysa ben de ona aynisini yaparim. Yani sen de gorumcenin sana yaptigini yap.
Ayni sekilde kaynanam da oglumu gormeye gelmedi. Simdi esim de gorusmuyor kaynanayla ben de gorusmuyorum. Ama anasidir,karismam. Gitmek istiyorum derse buyur git derim. Ha ben gitmem o ayri. Cunku o bana hic bir sey yapmadi,en ufak bir iyi niyetini gormedigim insana anne demem,gitmem de. Zorunda degilim cunku. Evladi dusunsun.
Ayna gibi olmak lazim boyle insanlara. Ozetle. Sana ne yaptilarsa aynisini onlara yap. Hic de icin ciz etmesin. Onlar ayni kandan,sen yabancisin. Yabanci oldugunu her firsatta gozlerine sok. Sok ki sana enseye tokat totoya parmak yapamasinlar
eeee sen bu lafların üstüne bide esine susuyosan diger bayram görümcen seni kovar bile burası babamın evi diye onlar anlasmıs kayınpederin sus ayıp dicene kızını kovabilirdir laf yapabilirdi yani ben desem babam aynı ortdamdayken babam bana defol git der yaniiCanima degsin de demedim sarisin be. Ya benim esimi hic biri aramadi nasil gidiyo babalik nasıl bebek diyen olmadi. Cok yalnizdi ben vardim. Uxulur diye soramadim bile ablan aradimi diye. Buyuk ablasini hastaneye cagirmis abla gel bu kırgınlik bitsin diye. Gelemem deis kestirmis atmis bu mesajlari aylar sonra gordum. Nasil hazmettin diye cok bagirdim. Degdimi dedim. Anlıcan cok doluyum ben be.
Öncelikle sen haklısın bu konuya üzülmekte ama eşine fikrini belirtip kenara çekil derim. Yarin öbür gün bir şey olsa erkek bu yanı direk suçu sana atabilir. Sen dedin diye oldu diyebilir. Erkek evlenince ailesi için ölüp bitiveriyor nedense. Ama sürekli gitmek görmek ilgilenmek isterse o zaman müdahil ol derim. Bak o bize neler yaptı ama sen yumuşak yüzlüsün diye. Erkekler bizim ailelerimiz söz konusu olunca basit düşünüp sorunlu durumları bile koalyca çözülecek meseleler olarak görüyor ama kendi aileleri söz konusu olunca en ufak sıkıntı gözlerinde büyüyor ve direk aile kıymete biniyor. Şu an sana mesafeli olarak tebrik ederim demiş ama asla öyle olmaz. Mesafeli tebrik edecek İnsan ayağına kadar gitmez. Gidince illaki gülüp konuşacak. Sen fikir belirt ve çekil benceIyi akşamlar hanimlar.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Canım doluysan eğer insan gibi al karşına konuş eşini. Sana git cart curt diye baskı yapmıyor sonuçta.Canima degsin de demedim sarisin be. Ya benim esimi hic biri aramadi nasil gidiyo babalik nasıl bebek diyen olmadi. Cok yalnizdi ben vardim. Üzülür diye soramadim bile ablan aradimi diye. Buyuk ablasini hastaneye cagirmis abla gel bu kırgınlik bitsin diye. Gelemem deis kestirmis atmis bu mesajlari aylar sonra gordum. Nasil hazmettin diye cok bagirdim. Degdimi dedim. Anlıcan cok doluyum ben be.
ceyrek mi sen dünyaya melek falan mı indin ya saka gibi kız babamın evinden defol diyo ben ona dogum yaptı diye kocamı yollıcam ceyrek al diye saka gibi cıkarırım bi cıngar ben huzursuzum esimde olsun beni hice sayıp nasıl gidermis sende insandın sana kim geldi bırak bu esimın arasına gitmiyim muhabbetini sen bi susar onlar bir araya gelirse kendini kapı dısarı bile görürsün sonucta esin ablası sana hakaret ederken sustu yarın baska bisey olur gene susarSenin yorumlari biliyorum da konulari bilmiyorum. Ben kendi tavrimın arkasimdayim zaten dark. Yok hukmundeler. Ve beni cok gamsız bilirler muhtemelen suan benim gamsizligima bile sinirlniyorlar.
Benim sıkıntım esimin tavirsizligi. Simdi hayirli oldun demek icin 300 km yol yapmayi uzerine vazife görüyosun da onca kavga da hayidir sen abla bi dur demeyi vazife görmemis mi uzerine.
Ceyrek al git demeyi dusunuyorum bende. Yani icimden ne laflar geciyo ama dilime dökmeye yakıstırmıyorum.
Zatn ayni aprtmnda olan benim esimin yaninda calisiyo bide. Yani bilmiyorum limoncu kavga etmicem. Gitmesini canlı canlı görmek istiyorum. Mesafeli bi sekilde diyo vazifemi yapiyim diyo. Ulan sen bana yaptin mi sanki vazifeni. Vazifeymis. Bi kucuk bebek varya bi yumuduyorum dusununce ama iste. Heo bu yumusak yuzlulugum iste.yazık o adama yuzunu tukurmek lazım sen onca alttan al sırf aman tadımız kacmasın diye sus elini uzat seninki sana s... ceksin bu is bu kadar hic vicdan yapma bosuna kavga bile et ne demek senle tartısıp cocugunu görmemek sonucta resim istese kardesindne yani esinden isteyebilirdi bunca zaman bosuna icini sogutma
diger görümce bile hırsındna gelmemis yanına aynı apartmandasın esin bide gittimi barısır onlar kim bililr neler der arkandan esin ablasının laflarını duydugu halde sesini cıkarmayan sen yokken seni mi korucak zannediyosun bence uyuma
buyuk bi kavga cıkarmanın zamanı cokta gelmisss
Sana kalp gonderiyorum limoncu :) ya kızım benim derdim ben mudahale etmesem ne kadar bizi degersizlestirecek bunu gormek istiyorum.ceyrek mi sen dünyaya melek falan mı indin ya saka gibi kız babamın evinden defol diyo ben ona dogum yaptı diye kocamı yollıcam ceyrek al diye saka gibi cıkarırım bi cıngar ben huzursuzum esimde olsun beni hice sayıp nasıl gidermis sende insandın sana kim geldi bırak bu esimın arasına gitmiyim muhabbetini sen bi susar onlar bir araya gelirse kendini kapı dısarı bile görürsün sonucta esin ablası sana hakaret ederken sustu yarın baska bisey olur gene susar
cok yanlıs yapıyosun bak sana diyim insanlar iyililten anlar ama seninkiler degilZatn ayni aprtmnda olan benim esimin yaninda calisiyo bide. Yani bilmiyorum limoncu kavga etmicem. Gitmesini canlı canlı görmek istiyorum. Mesafeli bi sekilde diyo vazifemi yapiyim diyo. Ulan sen bana yaptin mi sanki vazifeni. Vazifeymis. Bi kucuk bebek varya bi yumuduyorum dusununce ama iste. Heo bu yumusak yuzlulugum iste.
Evet dogru diyosun. Dusunuyorum da benim kardesim kocami babamin evinden kovcak hey yavrum hey yıkarim orayi.Canım doluysan eğer insan gibi al karşına konuş eşini. Sana git cart curt diye baskı yapmıyor sonuçta.
Bak bana yapılanlara ben çok kırgınım benim de evladım vardı ama hep üstüme gelindi. Yine de tatsızlık çıkmasın diye sesi mi çıkarmadım. eğer gitmek istersen sana gitme ya da git demem. Ama ben sustukça yok sayılıyorum. Sana bunları beni anlıcanı bildiğim için anlatıyorum. Hep hiçe sayılan saygısızlık edilen ben oldum. Ben hazmedemiyorum. Benim değil senin de evladına bu yapılan. Onun için gidersen bile bari bana demede temelli üzülmeyim falan bari de Begonfil.
Konuşmazsan temelli içinde büyücek ve daha farklı bi çıkış olcak bu sefer senden bu kadar dolulukla.
bak hep derim sonradan fedakarlık yapıp yapıp annelerimiz gibi zaten sende böylesini lafını dıyucama en bastan cıkarırım cıngarı herkez kendi evine nasılda küsmek isteyen küser gelmek isteyen gelirSana kalp gonderiyorum limoncu :) ya kızım benim derdim ben mudahale etmesem ne kadar bizi degersizlestirecek bunu gormek istiyorum.
sen sayamazsın belli esim yuvam aman cocugum diyen kendini degil yuvanı fazla düsenen biraz safca dicem kızma annelerimiz gibisin susma bence en buyuk tavsiye bu annelerimiz cokmu yaramıs da sen yarancanEvet dogru diyosun. Dusunuyorum da benim kardesim kocami babamin evinden kovcak hey yavrum hey yıkarim orayi.
Ama sessizce izlemek istiyorum ben. Nasıl beni yok sayıyo. Cunki bende onu tamda o sekilde yok sayıcam.
Bunu söyledigin icin tesekkur ederim. Bende mesafeli olabilecegine inanmiyorum. Gozumde kat be kat dusucek esim. Yani bunun mararini verecek koca adam diyorum. Gorucem iste ne olucak ne biticek. Bilmiyorum iste ben mudahale etmeden ne karar vercek gormek istiyorum.Öncelikle sen haklısın bu konuya üzülmekte ama eşine fikrini belirtip kenara çekil derim. Yarin öbür gün bir şey olsa erkek bu yanı direk suçu sana atabilir. Sen dedin diye oldu diyebilir. Erkek evlenince ailesi için ölüp bitiveriyor nedense. Ama sürekli gitmek görmek ilgilenmek isterse o zaman müdahil ol derim. Bak o bize neler yaptı ama sen yumuşak yüzlüsün diye. Erkekler bizim ailelerimiz söz konusu olunca basit düşünüp sorunlu durumları bile koalyca çözülecek meseleler olarak görüyor ama kendi aileleri söz konusu olunca en ufak sıkıntı gözlerinde büyüyor ve direk aile kıymete biniyor. Şu an sana mesafeli olarak tebrik ederim demiş ama asla öyle olmaz. Mesafeli tebrik edecek İnsan ayağına kadar gitmez. Gidince illaki gülüp konuşacak. Sen fikir belirt ve çekil bence
Anlıyorum canım. Nasıl rahat edecekse için öyle yap tabiki. Ama eğer esin giderse daha çok sinir olup. Temelli kızıp büyümesin diye düşündüm bende. Off of ne diyem Begonfilim zaman galiba gene. İnsanlar niye böyle yaEvet dogru diyosun. Dusunuyorum da benim kardesim kocami babamin evinden kovcak hey yavrum hey yıkarim orayi.
Ama sessizce izlemek istiyorum ben. Nasıl beni yok sayıyo. Cunki bende onu tamda o sekilde yok sayıcam.
bak sana klasık erkelerin sıkınsa söyledigi lafı yazıyım sen hala gözümde düscek esim falan diyon ya o gitcek oo kardesleriyle barıscak haha hihih sana gelcek sende cok uzatıyon dicek sonra kavga etceniz ve sana defol babaın evine dicek kesin bak görürsün zaten esini tutan biri ablasına yada kardesine o anda hakaret ederdi seni tutucak tip yok esinde onun karar vermesini beklersen sen zararlı cıkarınBunu söyledigin icin tesekkur ederim. Bende mesafeli olabilecegine inanmiyorum. Gozumde kat be kat dusucek esim. Yani bunun mararini verecek koca adam diyorum. Gorucem iste ne olucak ne biticek. Bilmiyorum iste ben mudahale etmeden ne karar vercek gormek istiyorum.
Yok yavrum ben sinmis bir insan degilim. Fazlacada kavgaciyimdir. Ama aile iliskilerinde olayi cirkinlestirmek istemefim. O bana o laflari ederken esim beni iceri surukluyidu muatap olma nolur sen iceri gec vs. Ama sonrasinda geri ciktı tekrar bahceye. Sonra tekrar iceri girip sarıldi nolur onun yaptigi bize yansimasin dedi. Ben o lafa yelkenleri indirdim. Yumusak yuzluyum biraz ve olayin ustune o an gitmedim cunki yeterince cirkinlesti camura bulasti. Kendi kendini dibe cekti.bak hep derim sonradan fedakarlık yapıp yapıp annelerimiz gibi zaten sende böylesini lafını dıyucama en bastan cıkarırım cıngarı herkez kendi evine nasılda küsmek isteyen küser gelmek isteyen gelir
bence cok yanlıs yapıysun esin zaten ablasına laf etmemis sana küfür ettigi halde küfür sayarım ben onu yani hakaret desende ayrıca sana hayret sana babamın evi defol dediginde nasıl sacındna yere patlatmadın sassım valla o lafa cesaret eden o kavgayıda göze alırdı bence bunlar seni sindirmis cünkü esin hep sana sus sen alttan al sen görme diyen tipten
eger yollarsan onlar aralarında halleder hic olmamıs gibi haha hihi olur yarın sinirden geceleri uyuyamazsın bence sırf kendi cocugun icin buna fırsat verme anasına defol cekmis halayı hic bi cocuk istemez merak etme 30 senede görüsmesen bisey olmaz
Iyi akşamlar hanimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?