Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Konu görümce fakat ortada bir de aldatılma olayı var degil mi?

Evet yine aynısını düşünürdüm.

Acaba eşim neler dedi de kızı kandırdı derdim!

Şahsen ben bu tür olaylarda direkt eşimin davranışlarına bakarım!

Sanırım bu defa anlatabildim.

Son düzenleme:

2 side aynı taşta aynı sopayla aynı suda dövülmelidir. İkiside aynı hamur ayırmanın gereği yok! Biri diğerinden farklı değil. Biri evliyse biride 19 yaşında. Devlet 18 den sonra reşitlik veriyor. Demekki akılı düşünecek durumda bazı şeyleri. Evli yahu evli bundan büyük böyle bi iğrençliği yaşamaması için sebeb varmı. Bu sadece olgun insanların göreceği bi durum değil ki sadece adam suçlu olsun.

Bende tam olarak bunu düşünürdüm.Bırakın 19 yaşında bir kızı,35 yaşında bir kadınla aldatılsam bunu eşimin şerefsizliği olarak görürdüm.Kadından banane ,adamın kanı bozuksa o kadınla olmaz başkasıyla aldatır,sonuçta aldatır.Bunca yıllık eşim beni aldatmaktan utanmıyorsa tanımadığım elin kadınından niye utanmasını bekliyeceğim ki?

Konu sahibi esine soylesin. Esi kizin hayatini bitirsin. Gorumce abisinden , yengesinden nefret etsin. Hatta o evli adamla kacsin. Evlilik disi 1 bilemedin 2 cocugu olsun. Sonra pismanim diye burda konu acsin.

Konu sahibi gorumcesiyle konussun. Ne kadar yanlis yaptigini soylesin, iyi niyetini gostersin. Sonra kaynanasiyla konussun. Annesi kizina yanlis yaptigini , baska sonuclar doguracagini kizina anlatsin. Gorumcesi pisman olsun hayatina devam etsin.

NOT: Ben 25 yasina kadar kimseyle cikmadim. Bundan sonra bu yorumu okuyan genc kizlar 25 yasina kadar kimseyle cikmasin. Anladiniz mi kizlar.

bana gore 19yasındakı cocuk degıldır canımergenlıgını tamamlamaya calısan bır genc kızdır.
yası daha kucuk olsa kandırıldı dıyecegım,ama okadarda kucuk degıl.
adamı hıc konusmuyoruz zaten bu adamların yatacak yerlerı yokneyazıkkı bırcogu gul gıbı karısı cocugu varken, karı kı pesınde kosuyolar boyunları altlarında kalasıcalarbu gorumce olmasa,baskası olurdu zatentek eslılık bunların genlerınde yok malesef

Kötü bi durum ama ben olsam sizin kadar dahil olmazdım olaylara..

Diğer konunuz ' görümcem derslerinden kalmış, kimseye söylemiyor ben bi şekilde öğrendim ama kimseye anlatamam ' dı

Bu da ' görümcem evli bir adamla beraber , ben yine bi şekilde öğrendim kimseye söyleyemem ' şeklinde..

Birşey yapamayacaksanız ( eşim sinirlenir, görümcem benden nefret eder , ailesi okuldan alır gibi sebeplerle bildiğinizi söylemeyecekseniz ) bu araştırmalar neden ?

Görümceniz bile sizin kadar dert etmiyordur herhalde..

Kötü de olsa o onun özel hayatı..

NOT : Bu doğru demiyorum bu BENİM düşüncelerim diyorum.. Kimse katılmak zorunda değil.. İki kardeş bile farklı bakış açılarına sahip olabiliyorken farklı ailelerde farklı şekillerde yetişen sizlerle aynı görüşte olmamam çok normal olsa gerek.. Sizlerin arasında da bana çok uç noktalarda gelen yorumlar var ama o da SİZİN görüşleriniz.. Saygı duyarım / beklerim.. Buraya açılan her konunun amacı ' olaya her açıdan bakabilme ' değil midir zaten..?

belkıde 1sekere kanmıstır cocukcagız

Son kez yazıyorum, bundan sonrası size kalmış, konuyu mu kapatayım yoksa sizlere uyarı mı vereyim.
Konuya cevap verin artık

Ben kızın kandırıldığını düşünmüyorum ki zaten... Hadi adam evli çocuklu olur,kendini bekar diye tanıtır,hiç açık bırakmaz o zaman adam kandırmış derim..Ama o adamın evli olduğu ortaya çıktığı halde kız devam ediyorsa o ilişkiye ,bitirmiyorsa bile bile lades dediğini düşünürüm..Kaldı ki bu kız yanılmıyorsam en başından beri adamın evli olduğunun farkında ve maillerde aynı sana benziyor çocuğun diyecek kadar laubali garip bir samimiyetleri var..Mide genişliğimi desem ,laçkalık mı desem ne desem bilemedim şimdi....:44:

Özel hayatı vs ile ilgili durumda çocuk olduğunu düşünüyorum...

belkıde 1sekere kanmıstır cocukcagız

Degil mi?
Size göre böyle.

Bana göre belki de boşanacagım dedi de ona kandı.
Hep açılan konuları okumuyor muyuz?
Ne diyorlar?
kendi eşleri için karşı tarafa psikolojik rahatsızlıgı var,
zaten cinsellikte bitti,
hatta ayrı evlerde yaşıyoruz vs vs.

Açılan konularda da pekala karşımızda olmasalar bile konu sahiplerinin kandıgını da görebiliyoruz,
daha dogrusu okuyabiliyoruz degil mi?

O da doğru..Boşanıcam demiş te olabilir... Yine de evli bir erkekle ama.......

pff iki ucu b.klu değnek dedikleri durum. söylesen bir dert söylemesen başka dert. ben olsam söylemezdim galiba ne hali varsa görsün derdim. söyleyince nolacak ki evde büyük fırtına kopar, kabak büyük ihtimalle sizin başınıza patlar, görümcenin hayatı kararır bir daha yüzyüze bile bakamazsınız belki o kadın da aldatıldığını öğrenir bir fırtına da o evde yaşanır.

muhtemelen o adam görümcenizle evlenmeyecek, onun için ailesini bırakmayacak hatta karısı süphelenirse bir daha aramayacak bile. görümceniz kendi hayatını kendi yaşayıp kendi derslerini kendisi çıkarsın. bence siz de bir daha elinizi onun işlerine sürmeyin nereye dokunsanız bir pislik çıkıyor madem bırakın ne hali varsa görsün.

Kim olduğunu hatırlamıyorum suanda ama yakın zamanda aldatılma üzerine okuduğum topiklerden birinin sahibesi " ben karşı tarafı yargılayamam sadece eşimi yargılayabi.irim, bana ömür boyu beraber olma sözü veren diğer kadın değil benim eşim " manasına gelen birşeyler söylemişti.

Aldatılmanın acısını 1. Dereceden yaşayan bir insan bile yine de sağduyulu davranıp adilce hareket ederken dışardan bakıp evli olma sorumluluğunun altına girebilecek kadar yetkin hisseden bir adama, 3 yaş zekasına sahip kandırılabilir çocuk muamelesi yapan, tüm suçu 19 yaşındaki kıza, hatta zaman zaman gidip onu hemen ailesine şikayet etmeyen yengesine bulan gözlere hayret ediyorum ben. Olayı içinden yaşamıyoruz halbuki hiçbirimiz objektif davranmamızı engelleyen ne?

Son düzenleme:

yahu adam evlı E.V.L.İ Ne derse desın kanmasın!herkesın aklı var fıkrı var...
zaten erkekler hep butur bahaneler uydurmazmı?ne dıcektı,karımı cok sevıyorum, cok guzel bır evlılıgım var ama, senınlede gonul eylendırmek ıstıyorum mu?
ya sankı evlı oldugunu bıle bıle evlı erkegı ayartmaya calısan kızlardan hıc haberdar degılsınız,sız olsanız kanarmıydınız evlı bır erkegın o sozlerıne?

bılmem farkındamısınız burda konu acan arkadasımız kocası tarafından aldatılan bır kadın degıl!konumuz koca degıl!kocayada soylenecek sozler soylendı zaten...

gorumceyı konusuyoruz burda konu( gorumcem evlı bır erkekle beraber) (kocam benı 19yasındakı kızla aldatıyor degıl) halıyle bızde konu baslıgına gore yorum yapıyoruz

Sakın olun yahu, aynı fikirde olmadığını belirten en basit mesajda bile ünlemler havalarda uçuşuyor. Bu kadar dramatik tepkiler verecek kadar sinirlendiriyorsa sizi aldatma-aldatılma üzerine topikler, nacizane tavsiyem okumayın.

ben gayet sakınım,hemde hıc olmadıgım kadarsızınle beraber bıkac kısı konuyu,gorumcem( evlı bır adamla beraber)dısına cıkardıgı ıcın asıl konuyu anlamanızı ıstıyorum.tavsıyelerınızı kendınıze saklayın neyapıp ne yapmıyacagıma bır tek ben karar verırım.

Öncelikle tüm yorumları okumadığımı söyleyeyim.

Burda konu sahibi biraz art niyetli geldi bana. Hem daha önceki konuda dersten kalmış naapmalıyım, şimdi evli adamla birlikte naapmalıyım diyip duruyor. Neden bir insanın hayatına bu kadar müdahele edilip de dış kapının mandalıyken neden bu kadar içerde olmak istenir? Ha ben demiyorum kız haklı aferin yapsın iyidir falan filan. Ama ben şunu düşünürüm bu durumda. Ben yengesi olarak bu olayda ilk önce bu kızın zarar görmesini istemem değil mi? Yani amaç kızın zarar görmemesi değil mi? E o zaman bir insanın eğitim hayatına son vermem. İlk sayfadaki arkadaşın dediği gibi, gider mail atarım adama, haberim var karına anlatırım gibisinden, haa kesmiyorsa adamın iş yerinden bir şekilde adını ev telini öğrenip karısını ararım, eski türk filimlerindeki bir dost şeklinde. Eşiniz sizi aldatıyor 20 yaşında ünv. öğrencisi bir kızla derim. E aklın yolu bir değil mi? Eğer adam dediği gibi korkuyorsa arama eşim var diyorsa bu mailden sonra hemen bu kızı bırakır. E amaç bu değil mi?

Şimdi burda bir çok bayan (genelleme yapıyorum herkes değil tabiiki) haklı olarak evli olduğu için aynı şeyin kendi başlarına da geleceğini düşünüp asalım keselim yaptığı yanına kar mı kalsın. Oh olsun eğiimini de düşünmem gibi tepkiler veriyor.Siz sizin açınızdan bakıyorsunuz, bende eğitimin çok önemli olduğunu, insanın 1 2 sene sonra yaşadığı şeyden pişmanlık duyacak bir olay olay yüzünden (heleki 19 20 yaşındaysa)eğitim hayatının btmemesini düşünüyorum.

Ama burda, ben kızın mailini şusunu busunu karıştırıp aman da ben ne iyi ne şeker ne tatlı bir yengeyim gideyim kocama anlatayım da kızın eğitim hayatı bitsin ama olsun diyen bir yengenin de samimiyetine inanmam. (konu sahibini için değil genel konuşuyorum)

Ha birde, sanki adam için eşini aldatacak tek kız bu var gibi ama ordada bir kadın var dmeyelim lütfen. adam bunu bırakır başka bir genç kız bulur. Önemli olan kızı değiştirmek değil, böyle erkeklere kapıyı göstermek.Yani bizim adam yaptı, e ama ben böyle birşey olsa bile onu boşamam (bknz. forumda bugun 3 tane aldatılsam bile ayrılmam diyen konu okudum) ama o kızın hayatı bitsin eğitimi bitsin demeyelim

Son düzenleme:
asıl saçmalık senin saçma bulmanda ...
senin düşüncen o yöndeyse
, benimki de bu yönde..
senin düşüncelerini tatmin etmek zorunda değilim!..

hem herkes birilerinin g....toplamak zorunda değil..
yarın iyi olduklarında kötü olan gelin olur..

valla etme zaten benim düşüncem beni yeteri kadar tatmin ediyor
oakdar tek düze bakıyorsun ki duruma.
burada bir aile de var bir çocuk ve bir kadın ahını alacaklar onların.
üstüne herkesi kendinle karşılaştırma
bazı insanların gençlikleri zor geçer
birileri yardım etmezse geçmişe baktıklarında piişmanlık duyacakları çok şey yapabilirler.
senin o dediklerin normal düşünen birileri için geçerli.
okumadın glaba kızın zaten psikolojik sorunları varmış bu dönemde.
belki de adamı kaçış olarak gördü
o durumda normal ddüşünmesi çok zor
destek gerekir
Aman Allahtan görümcesi senin kadar gaddar değiilmiş
sen at gözlüklerinle multlu mesut yaşa görmeyince derdinde olmazmış ya nasılsa!![/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…