Burda konu, konu sahibinin görümcesi,
eğer konu adam olsaydı, onunda nasibi çok güzel olurdu merak etmeyin..
Adamın karısı konu açsaydı, dediklerinizde haklı olabilirdiniz ama konu görümce, dimi?
biraz dikkatli okuyalım konuları !!!
evet o yaslarda bızlerde hata yapmısızdır ama,okadar uzun boylu degıl!
kanmasın efendım adama nıye kanıyor10 13 yasında degılkı bu kız
evlı ve cocuklu bır erkekle ılıskı yasıcak kadar buyumus bence
sorarım sıze bu konu( gorumcem evlı bır adamla beraber) degılde
(esım benı 19yasındakı bır kızla aldatıyor )yazısmalarını okudum ustelık kız
esımın evlı ve cocuklu oldugunuda bılıyor olsaydı,gene aynı seylerımı dusunurdunuz?
19yasındakı bır ınsan dogruyu yanlısı ayırt edecek bır yastadır,en azından evlı bır erkekle
ılıskı yasamanın ahlaksızlık oldugunu bılıyordur...kımbılır o kadıncagız duysa neler olacak?
yuvaları yıkılacak,cocuk babasız kalacako cocuk dıye nıtelendırdıgınız hanımefendı yuzunden...
bız nıye kanmadık efendım evlı barklı adamlara bızde cocuk oldukherseye akılları yetıyoda,erkeklere gelıncemı yetmıyo?
Konu öyle bir yere geldiki görümcenin yaptığını savunuyoruz izlenimi doğdu heralde sizde.
Görümcenin hatası büyük ve cezasını çekmeli konusunda hepimiz hemfikiriz.Yanlızca bu kadar yerden yere vurulacak kişinin önce evli adam olduğunu söylüyoruz.
Konu görümce fakat ortada bir de aldatılma olayı var degil mi?
Evet yine aynısını düşünürdüm.
Acaba eşim neler dedi de kızı kandırdı derdim!
Şahsen ben bu tür olaylarda direkt eşimin davranışlarına bakarım!
Sanırım bu defa anlatabildim.
18-19 yaşında bir kız bence daha çocuktur,verdiği kararlarda pişman olma,yanılma payı yüksek olabilir ama evli bir erkekle olmanın doğru olmadığını da bilecek durumdadır... O şerefsiz adam zaten adi pisliğin teki..Aşikar onun ne halt olduğu....
Konu görümce fakat ortada bir de aldatılma olayı var degil mi?
Evet yine aynısını düşünürdüm.
Acaba eşim neler dedi de kızı kandırdı derdim!
Şahsen ben bu tür olaylarda direkt eşimin davranışlarına bakarım!
Sanırım bu defa anlatabildim.
bana gore 19yasındakı cocuk degıldır canımergenlıgını tamamlamaya calısan bır genc kızdır.
yası daha kucuk olsa kandırıldı dıyecegım,ama okadarda kucuk degıl.
adamı hıc konusmuyoruz zaten bu adamların yatacak yerlerı yokneyazıkkı bırcogu gul gıbı karısı cocugu varken, karı kı pesınde kosuyolar boyunları altlarında kalasıcalar bu gorumce olmasa,baskası olurdu zaten tek eslılık bunların genlerınde yok malesef
belkıde 1sekere kanmıstır cocukcagız
Degil mi?
Size göre böyle.
Bana göre belki de boşanacagım dedi de ona kandı.
Hep açılan konuları okumuyor muyuz?
Ne diyorlar?
kendi eşleri için karşı tarafa psikolojik rahatsızlıgı var,
zaten cinsellikte bitti,
hatta ayrı evlerde yaşıyoruz vs vs.
Açılan konularda da pekala karşımızda olmasalar bile konu sahiplerinin kandıgını da görebiliyoruz,
daha dogrusu okuyabiliyoruz degil mi?
Degil mi?
Size göre böyle.
Bana göre belki de boşanacagım dedi de ona kandı.
Hep açılan konuları okumuyor muyuz?
Ne diyorlar?
kendi eşleri için karşı tarafa psikolojik rahatsızlıgı var,
zaten cinsellikte bitti,
hatta ayrı evlerde yaşıyoruz vs vs.
Açılan konularda da pekala karşımızda olmasalar bile konu sahiplerinin kandıgını da görebiliyoruz,
daha dogrusu okuyabiliyoruz degil mi?
Kim olduğunu hatırlamıyorum suanda ama yakın zamanda aldatılma üzerine okuduğum topiklerden birinin sahibesi " ben karşı tarafı yargılayamam sadece eşimi yargılayabi.irim, bana ömür boyu beraber olma sözü veren diğer kadın değil benim eşim " manasına gelen birşeyler söylemişti.
Aldatılmanın acısını 1. Dereceden yaşayan bir insan bile yine de sağduyulu davranıp adilce hareket ederken dışardan bakıp evli olma sorumluluğunun altına girebilecek kadar yetkin hisseden bir adama, 3 yaş zekasına sahip kandırılabilir çocuk muamelesi yapan, tüm suçu 19 yaşındaki kıza, hatta zaman zaman gidip onu hemen ailesine şikayet etmeyen yengesine bulan gözlere hayret ediyorum ben. Olayı içinden yaşamıyoruz halbuki hiçbirimiz objektif davranmamızı engelleyen ne?
bılmem farkındamısınız burda konu acan arkadasımız kocası tarafından aldatılan bır kadın degıl!konumuz koca degıl!kocayada soylenecek sozler soylendı zaten...
gorumceyı konusuyoruz burda konu( gorumcem evlı bır erkekle beraber) (kocam benı 19yasındakı kızla aldatıyor degıl) halıyle bızde konu baslıgına gore yorum yapıyoruz
Sakın olun yahu, aynı fikirde olmadığını belirten en basit mesajda bile ünlemler havalarda uçuşuyor. Bu kadar dramatik tepkiler verecek kadar sinirlendiriyorsa sizi aldatma-aldatılma üzerine topikler, nacizane tavsiyem okumayın.
asıl saçmalık senin saçma bulmanda ...
senin düşüncen o yöndeyse
, benimki de bu yönde..
senin düşüncelerini tatmin etmek zorunda değilim!..
hem herkes birilerinin g....toplamak zorunda değil..
yarın iyi olduklarında kötü olan gelin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?