Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Teşekkür ederim. Bu da mantıklı bir çözüm.

Adamla bilgileri eşime veremem cnm bilmesini istemem ama mail atabiliriz adama şimdi bu akşam görümcemle konuşursak adama da maili atarız hemen.

iyi,güzel hoş söylüyorsunda. hatun kişi öyle yaşamıyor işte... ya çok büyük bir aile faciası olursa?? o yüzden .....bir süre..... karşmayın diyorum.buna sabretmek zor tabi empati yapıyorumda aldatılan bir eş olduğunu ve bir çocuk olduğunu bilip susmak zor hemde çokk çok zor olsa gerek

Teşekkür ederim. Bu da mantıklı bir çözüm.

Adamla bilgileri eşime veremem cnm bilmesini istemem ama mail atabiliriz adama şimdi bu akşam görümcemle konuşursak adama da maili atarız hemen.

peki sence anlamazmı yalan söylediğini?
çünkü sen abisini her ne kadar yatıştırsanda hareketleri, davranışları farklı olması lazım

ben öyleyim, beni ne kadar yatıştırsanız yatıştırın ben yine çaktırmadan belli ederim kendimi... hatta çaktıra çaktıra belli ederim, azda olsa

kısacası falso veririm

Son düzenleme:

hiçte büyük bi aile faciası olmaz.zaten tiny nin eşi psikopat biri olsaydı kendi söylerdi bize, ama söyledi zaten, kırıp dökmez ama engeller dedi.
asıl aile faciası bu önlenmezse olur.

Tatlım bu tip bir mail bana gelmiş olsaydı ilk soracağım soru"kim?" olurdu.:44:Eminim herkeste bunu sorgular:"kim bilebilir,benim adresimi nereden bulmuşler...vs".Birde mail adresi yaratmak lazım.: Sahte adres için referans adres istenilen yere gerçek mialini yazdığı anda yine gerçek adrese ulaşılabiliyor.IP için internet cafeye git vs.Ne gerek var ki bu kadar uğraşa? Eşe anlatıması en doğrusu.Bu kızı birisi durdurmalı.Yaşlı anne babadan çekinmeyeceğine göre abisinden belki çekinir.

hiçte büyük bi aile faciası olmaz.zaten tiny nin eşi psikopat biri olsaydı kendi söylerdi bize, ama söyledi zaten, kırıp dökmez ama engeller dedi.
asıl aile faciası bu önlenmezse olur.

belki de haklısın,,,
neyse bakalım ben fikrimi lettim.. artık okuyup takip etmeye çalışacağım umarım kolay en az hasarlı bir şekilde çözüme kavuşur bu durum...

hayır, bütün mailler referans istemiyor, bazıları güvenlik sorusu istiyor.
ve dediğim gibi, internet cafeden gönderilsin
hatta daha inandırıcı olsun, başka şehirde arkadaşı varsa o arkadaşına sölesin o gitsin internet cafeye, farklı şehirden ip gözüksün
bu kadar basit

Buna gerek yok o kadar araştırabilecek bir adam değil. Hem araştırırsa eşi de öğrenir göze alamaz. Çok korkuyor çünkü

Buna gerek yok o kadar araştırabilecek bir adam değil. Hem araştırırsa eşi de öğrenir göze alamaz. Çok korkuyor çünkü

bencede araştırmaz o kadar. ama sadece her işin kolayı var demek istedim.
halletmek istedikten sonra, hallolmayacak iş yoktur

aile faciası olursa olsun ki olmaz bence...bu adam evlı şeytan olmuştur artık kız küçük cahil yaşlar allah korusun kaçırabilir bile iinsanlardan hersey beklıyorum artık ben ömür boyu ağlayacagı bir hata yapmadan dönmesi gerek...snde vicdan azabı duyarsın basına birşey gelırse..

görümcenle aran bozulur esıne söyleme dıyen arkadaslar empatı kurun bakalım ne karar vereceksınız...sen onun yengesısın bugun kızar yarın iyiki uyarmıssın benı der

bence kızı durdurmakla falan uğraşmayın. adam iş yerinin nosunu da vermiş. erkekleri bıraktırmak daha kolay olur. arayın. eşinize haber vericem ilişkinizi kesin olarak bitirmezseniz deyin. adam vursun tekmeyi görümcenize, ama siz eşine yine de haber verin. nasıl bir şerefsizle evli olduğunu bilmeye hakkı var.

Tabiki de şuan samimiyetimizin olmamasının sebebi de kabullenememk belki de. 2-3 seneye kadar en fazla beni benimseyecek ve onun iyiliğini düşündüğümü anlayacak. Daha kötü şeyler yaşamasına izin veremem.

diyelim ki eşine söylemeden görümcenle konuştun , çözmeye çalıştın.. peki ya çözemezsende eşinin kulağına giderse kardeşinin evli bi adamla görüştüğü ve seninde bu durumdan haberin olduğu .. ya hiç karışma yada eşini haberdar et durumdan bence..

doğru diyorsun valla
adamın iş numarası sende dimi tiny?

Eşine haber veremem ben. Ben bir evliliğin bitmesine sebap olamam. Zaten çabamda ondan

bencede devir kötü artık evlılerle beraber olmak moda gibi olmuş ve cazip gelıyor allahım colugumuzu cocugumuzu böyle sapık insanlarda koru

Eşine haber veremem ben. Ben bir evliliğin bitmesine sebap olamam. Zaten çabamda ondan

adama deki, patronlarınada, müdürlerinede şikayet edicem
mesai saatleri içerisinde küçük kızlarla flört ediyosun, işyerinin sağladığı interneti kötü amaçlarla kullanıyorsun (gerçi bende şu anda tam onu yapıyorum ama neyse )

karınada söylicem de
yada eşin desin...herneyse..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…