Görümcem yine geliyor.

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
görümcem yaz okuluna kalmıştı ve biz tatile gitmeden 12-13 gün bizde kalmıştı daha öncesinden ise yine bi memlekete gitme olayında 7 8 gün bizde kalmıştı.şimdi ise okul ders kaydı için bize geliyormuş.ve burda evleri var tabi abisi yani benim eşim evde yalnız olmaz dio gelicek buraya ve 3 hafta falan bu süre yani.ve bu süre içinde ewlilik yıldönümümüz ve eşimin doğum günü var ne yapayım ben ya sonra kayınvalidemler geldikten sonra buraya yakından ew tutucaklarmış bu daha da beter((((((((((((

abartmıssınız bence sanki temelli kalacak. biraz anlayış bence.
kalan sizin kız kardeşiniz de olabilirdi, ki ayrı ev tutacaklarmıs zaten. ki genç bir kızın abisinin evinde kalmaya meraklı olacağını da sanmıyorum.

Bencede fazlasi ile abartmissiniz..

Yildonumu,dogum gunu vs. ne alaka yine siz yapacaginizi yaparsiniz...:44:

fazla abartmışsınız.
ne güzel işte.
sürpriz için görümcenizden yardım bile alabilir ortak bir kutlama yapabilirsiniz...

eşin kardeşini ağırlamaktan mutlu olduğunu görünce evlilik yıldönümü de doğum günü de süper geçmiş olur bence bi de böyle düşün..
fedakarlık da önemli neticede..

benim de evliliğimde ilk doğumgünüm de eşimin babası şehirdışından geldi bizde kaldı. he eşim odamızda ufak bi kutlama yapsaydı hiç sorun olmazdı. eşimin öküzlüğü yapmadı. babası ne bilsin. yoksa denk gelmiş olabilir yani.

görümcenizi sevmiyorsanız bunu anlarım ama özel günlerin kutlanmasına engel gibi görmek bahane sanki bilemedim

çok abartmışsınız.Ben anlamıyorum bu insanlar hiç mi gelmeyecekler abilerinin evine? evlenince ne kadın köle ne de erkek.

evlilik yıl dönümümüz ve doğum günüm arasında 15 gün var. aynı ayda ikiside. geçen yıl evlilik yıl dönümümden 1 gün önce ameliyat oldum ve kutlayamadık (ilk evlilik yıldönümümüzdü) tabii doğum günümde hasta yatağında geçti. ama iyileştikten sonra acısını çıkarttık. üzülmeyin görümceniz sonsuza kadar kalmayacak.

gerçekten çok şaşırıyorum böyle diyen gelinlere..ne var yani görümceniz işi olduğu için geliyor...emin olun o da çok meraklı değildir gelip kalmaya..öyle olsaydı okulu boyunca sizde kalırdı...kız kardeşiniz gelse gıkınız çıkmaz aylarca kalır...mesele eşin kardeşi görümceniz olunca hır çıkarıosun..çok ayıp gerçekten...abisinin evi...sen yokken o kız vardı....bu olayı gündeme getirirsen de eminimki o yıldönümü doğum günü burnundan gelir...abin varmı gerçekten merak ed,yrum..varsa ve yengenin senin hakkında böyle düşünmesi hoşuna gider mi???

Fazla abartmişsınız bu konuyu,özel günleri kutlamanız içinde bir sorun teşkil edeceğinide zannetmiyorum.

Gelen ya kendi kardeşiniz olsaydı aynı tepkiyi eşiniz verseydi ne yapardınız, elinizi vicdanınıza koyun lütfen bir ömür boyu sizinle kalmayacakki..

arkadaşların düşüncelerine katılıyorum.
bu dünyada insanın en yakını kardeşidir bana göre,
ilerde sizin çocuklarınız olunca evlenince onların birbirine destek olmalarını istemez misiniz ?
anneler babalar hep düşünmez mi çocuğum tek kalmasın kardeş yapayım ona ilerde birbirlerine destek olurlar diye ?
biraz anlayış....

Pes doğrusu ya bende görümceyim ve kolay kolay rahatsız etmemek için gitmem abime ama evde tek kaldığımda giderim abime korkuttunuz benı gwlın hanım

kendi ailenize eşinizin nasıl davranmasını istiyorsanız bence sizde ailesine o şekilde davranın..seve seve ağırlayın derim..

neden istemiyorsunuz huzursuzlukmu çıkarıyor...size hakaretmi ediyor...çokmu pis...hırsızmı???? bu kadar neden üzüldünüz sizde bi kaç gün kalacak diye?????
evlilik yıldönümünde dışarda yemek yersiniz....oğlunuz doğumgünündede halasının olması dahada güzel değilmi???
bence dert etmeyin..

İlla kocanızla özel birşeyler paylaşmak için "özel gün" mü olması gerekiyor. Benim için şimdi sevgilimle ileride kocamla geçireceğim her gün özeldir. Sevgili arkadaşım mutluluğunuzu böyl şeylere bağlamayın. Mutluluk mum ışığında yenen romantik yemek yada alınan hediyelerde değildir. Unutmaki mutluluk, sevgi paylaştıkça çoğalır. Emek harcamadığın fedakarlık yapmadığın sevgi elinden çabucak kayıverir. Emek harcaki sıkı sıkı sarılabilesin ona. O kız sadece görümcen değil sevdiğin adamın kanı canı. Sevgiyi bu kadar dar pencereden görmeyin.

ben görumcemden nefret edecek kadar sevmıyorum şuan ama yaz tatılını evımde gecırdı hızmetımı yaptım yaptıklarını görmezden geldım en azından eşimi memnun ettım....eger sızde sevmıyorsanız eşiniz için katlanın ama benım ki gıbı bır durumunuz yoksa bence çok abartmışsınız......

bence de abartmışsınız,
özel günü kutlamanıza bi engel yok ki, eşinizle başbaşa dışarı çıkamaz mısınız bi gece?
bebek değil ki bu kız.

Sapla samanı birbirine karıştırmakta üzerimize yok bizim. Arkadaş kadın yada erkek ot muyuz biz? Yerden mi bitiveriyoruz? Hayır. Bizi olduğu gibi eşimizi de yetiştiren insanlar var. Bir annesi,babası... Birlikte büyüdüğü, hayatı paylaştığı kardeşi,abisi,ablası vs... Yani bu insanlar abisini evine girerken bile 3 kere düşünmek zorunda bırakılacaksa evlenmeyin arkadaşım kardeşi, anası, babası olan insanlarla bu kadar basit. Yok evlendiyseniz de görümceniz 60 yaşında elinde bastonuyla gezen biri olmadığına göre yapın organizasyonunuzu. Hem ne güzel eşi kardeşi de olduğu için iki kere mutlu olacaktır. Takın görümcenizi de kolunuza hep beraber hem eğlenin hem kutlayın. Benim de iki yazdır eşimin teyzesinin kızı geliyor bize. Üstelik tam evlilik yıldönümü tarihimizde kesin bizde oluyor. Kız henüz 15 yaşında. Evi yadırgıyor yalnız yatamıyor. Gidip önce onu uyutup, sonra eşimin yanına kaçıyorum.Kardeşi falanda değil eşimin yiğeni... Ben mutlu oluyorum. Seviyor bizi geliyor diye.Öz teyzelerine, amcalarına gitmez . Ben genç kızken yengemle... diye başlayan hatıralarında olmak ancak hoşuma gider benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…