Sapla samanı birbirine karıştırmakta üzerimize yok bizim. Arkadaş kadın yada erkek ot muyuz biz? Yerden mi bitiveriyoruz? Hayır. Bizi olduğu gibi eşimizi de yetiştiren insanlar var. Bir annesi,babası... Birlikte büyüdüğü, hayatı paylaştığı kardeşi,abisi,ablası vs... Yani bu insanlar abisini evine girerken bile 3 kere düşünmek zorunda bırakılacaksa evlenmeyin arkadaşım kardeşi, anası, babası olan insanlarla bu kadar basit. Yok evlendiyseniz de görümceniz 60 yaşında elinde bastonuyla gezen biri olmadığına göre yapın organizasyonunuzu. Hem ne güzel eşi kardeşi de olduğu için iki kere mutlu olacaktır. Takın görümcenizi de kolunuza hep beraber hem eğlenin hem kutlayın. Benim de iki yazdır eşimin teyzesinin kızı geliyor bize. Üstelik tam evlilik yıldönümü tarihimizde kesin bizde oluyor. Kız henüz 15 yaşında. Evi yadırgıyor yalnız yatamıyor. Gidip önce onu uyutup, sonra eşimin yanına kaçıyorum.Kardeşi falanda değil eşimin yiğeni... Ben mutlu oluyorum. Seviyor bizi geliyor diye.Öz teyzelerine, amcalarına gitmez . Ben genç kızken yengemle... diye başlayan hatıralarında olmak ancak hoşuma gider benim.