Görümcem yine geliyor.

Buna benzer bir olayı bende yaşadım 2 sene öncesinde.
Yeni doğum yapmıştım ve görümcem çocuklarını istanbula gezmeye göndermişti iki yetişkin erkek.
eşim çalışıyor ben evde onlarla vakit geçiriyordum. bu zaman içerisine evlililk yıl dönümümüz denk gelmişti.
Oysaki onlar gelmeden önce plan yapmıştık eşimle akşam güzel bir yemek yiyecektik dışarıda.
Tabi onlar bizdeyken bu mümkün olmadı. O zaman çok sinirlenmiştim.
Ama şimdi düşünüyorum da bir hafta kalıp gittiler bu yüzden eşimle tartıştığıma değmezmiş...

çok haklısın.bende eşimden ayrıldım aslında kendimizi harap ediyoruz saçma sapan konular hakkında.

Hayat kısa.. Huzursuzluk çıkarmaya değecek şeylerle değmeyecek şeyleri ayırdetmek lazım.

Bu arada forumda karşıt fikirleri de saygıyla karşılamak lazım...

Hayat kısa.. Huzursuzluk çıkarmaya değecek şeylerle değmeyecek şeyleri ayırdetmek lazım.

Bu arada forumda karşıt fikirleri de saygıyla karşılamak lazım...

yine ne yaptım acaba?
Sivri dilliliğimden çok sıkıntı yaşadım burda.
Artık eskisi gibi takılmıyorum. Tekrar döndüm ama yanlış birşeymi söyledim?:44:

bu konuyu okuduktan sonra görümcemi aradım uzuuun uzunn telefonda konuştum ne zaman geleceksiniz bu tarafa sizleri özledim dedim sonra kaynanamı istedim telefona onunlada yarım saat konuştumm

yaa görümce gelirse ne olacak ki? yatağınıza mı sı...acak??? kusacak mı halılara?

Yaa arkadaslar bNa olan zararı aldığı şeyi yerine koymamak.bana bu zamna kdr bir saygısızlığı olmadı.ama ben ole geniş ailelere alışkın değilim daral geliyor.mesela tuvalette tuvalet kağıdı çekiliyor yere kadar uzuyorr.sac masamı alıyor katlamıyor bile kablosunu,ütü yapıyor ütünün kablosunu bile sarmıyor.valizinin olduğu yer darmadaginik.havlusunu peteğe asıyor almıyor.mesela ben sabah çıkıldım ise gidiyorum çöp kutusunda çöp torbası olmasa icine poşet bile koymadan çöp atıyor.ben zaten iste yoruluyorum üstüne birde evde yoruluyorum.esim bu kdr dagatmaz.dün dedim esime çok yoruldum su 10 Günü'de bı atlatsam.ev çok karışıyor.gecen aksam eve geç gittik yemeği bile hazırlamıştım ama ısıtmamış
bı sofra kurmamış.benle aynı yasta ama onun aklı fikri sac makyaj kıyafet...neyse ozel günlerimizden sole bahsedeyim cmt pzr ayvaya gidiyoruz.pzt yemeğe cikcaz.askıda dogum gunünü evde kutlarız artık.dağılsın esim ısı çözdü:)))

Son düzenleme:

herkes sizin kadar şanlı olmayabılır.
görümceyi sevmemek için bir çok sebebımız olabılır.
mesela görümcem yüzünden düğün günü evden çıkarmaya gelmedi eşimin ailesi beni.
herkese rezil olmuştum babam söylemedık laf bırakmamıstı.
o anı hayatım boyunca çıkaramam anılarımdan.
sadece bu yüzden bile ondan nefret edebilirim ama ben yinede insaflı davranıyorum dua etsın

benim görümceminde bana karşı bazı hataları oldu zamanında, kaynanamında
ama hiç kimse dört dörtlük değil, hiç kimse mükemmel değil, eminim benimde onlara karşı hatalarım olmuştu ama büyütmemek lazım, onlar bnm çiçimin ailesi

bu işlerin hepsini ben toplamda 20 dkda yaparım efendim:) eşinizin kardeşi için misafir geldiği günler 20 dkcık ayırıverin arkasını toplayın ne olacak sanki,tabi bence ne olacak...herşey boş herşey,huzur en önemlisi.katlanır,konulur,temizlenir,yıkanır,silinir...ama huzur olsun yeterki.hem de size hiçbi saygısızlığı olmamış. alttan alıverin biraz.

işte haz etmediğiniz için yaptığı herşey gözünüze batıyor bazen banada oluyor. en son geldiğinde çocuğun alt bezini katlayıp mutfağa koymuştu gördüğümde şok olmuştum ama sonra bir iki sinirden ağladım ama maalesef yapıcak bişey yok eşimle aramın boşyere bozulmasını istemiyorum

doz aşımından ölücem...güya bayrama kadar gelmicekmiş kaynanamlar.valla olay cıkardım eşime...gelicekler yoksa giderim dedim.çarş geliceklermiş.hiç inanmıyorum ama .görümcemlede konuşmuorum suratına bakmıorum.yemekte yapmıorum.yeter artık bugun 20 gün oldu ya......sabır dedikçe üstüme geliolar....

bilmiyorsa ögret, yengesin sen. Sen kaynananlarla otursan, ne yapacaksin sen ? Benimde iki yengem vardi.Dayilarimin esleri.Biri dayimdan ayrildi gitti, görüsemiyoruz.Ama mert ,iyi, efendi kadindi.Diger dayim hala evli.Karisininda ,kendisininde allah belasini versin.Kimse bir gün kapilarini acmaz.

anlaşamadığın içinmi bukadar problem yapıyosun peki yani benim eşimin aileside çok yakınımızda ama bizim için bu çok iyi her derdimize koşuyolar görümcen arkadaş gibi değilmi yada yani temelli beraber yaşamıycaksınızki bukadar kafana takma bence

sürekli beraber yaşamayacaksınız ki.bu nedenle bu kadar gözünde büyütme.görümcenin sana saygısızlığı yokmuş sadece etrafı dağınık bırakıyor diye bu kadar fevri davranma bence.hem onu uyarabilirsin ondan yardım isteyebilirsin sonuçta geçici bir süre yanında kalacak
evlilikte biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olmalıyız hayat kısa herşeyi kendimize dert etmemeliyiz

yazamadım ama eşime yaptığım ısrarlar sonucu dün geldiler kaynanamlar...gitti görümcem yani gece 2 ye kadar temizlik yaptım( bugünde ewe gittiğimde bizde olurlar diye düşünüyorum.eşim anahtarı verdi de dün bizim oraya gelmişken uğrarsınız diye....bize yakın ev bakıcaklarmış taşınacaklar daha neler bekliyor acaba beni?????
eve benden önce girilmesi cok iğrenç bi duygu taşınsalar bir an önce en azından zırt pırt gelme olmaz yakındayken mesafeli olur yada o mesafeyi ben koyucam(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…