- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bende şu an bebek bekliyorum eşimin halası da bebek sahibi olamıyor henüz 35 yaşında ve inan ben nasıl söyleriz diye 4 ay söyletmedim utandım şu an sağolsun hep arar bebeği sorar ama bende hep bir mahcubiyet elimden geldiğince çok konuşmam yanında.. sonuçta sağlık bu Allah'ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versinbenimde üzüldüğüm nokta bu zaten
onlar hastalık kısmını bile bile neden bunu yapıyorlar
anlam veremiyorum
sizin dediğiniz durum daha farklı. kendi özel hesabında ne paylaşıyosa paylaşsın. benim görümcem normalde benle görüşmiycek, buna rağmen benim şahsi telefonuma whatsappıma sürekli bebek kıyafeti fotosu vs. yollıycak üstelik rahatsızlığımı da bilicek bunun neresinde iyi niyet ararsınız?Sana göre kimse hayatını yönlendiremez. O zaman kimse hiç bir yerde çocuk resmi paylaşmasın çocuğu olanlar üzülebilir; sokağa çocuklarıyla çıkmasınlar çocuğu olmayanlar görüp üzülebilir???? Anneler günü kutlanmasın annesi olmayanlar üzülebilir...Böyle bir mantık yok yani. Boşuna da üzme kendini.
amin
teşekkür ederim
öyle malesef
bende mana veremiyorum, tuhaf geliyor bana
ben yaparmıydım sorusuna cevabım hayır olduğu için zoruma gidiyor belkide
ben hepatit B yim ve bunun için tedavi görüyorumÇocuğu olmayan insanların çocuk bekleyenleri anlaması mümkün olmuyor bende tedavi gördüm olmadı hala devam ediyoruz ama haliyle akrabalardan arkadaşlardan hamile olanlar sosyal medyada sürekli hamile olduklarını hatırlatıyorlar bir sürü sözler resimler hazırlıklar paylaşılıyor bu doğal bir şey bence üzerinize alınmayın. Ayrıca özel olmazsa nedir hamile kalmanıza sorun olacak hastalığınız bu zamanda hamile kalmak için birçok yöntem tedavi var çünkü.
benimde zaten sinirlerim alt üstSenin yerinde olsam engellerdim görümceyi ve asla görüşmezdim. Git mutluluğunu ananla eşinle payla benim acımdan ne istiyorsun derdim ahhh çok sinir
ne diyeyim meselaGeçmiş olsun. Benimde başlarda hamile kalmam yasaktı. Evliligimin 3. Yılında serbest oldu. O zamanda başka sorun çıktı normal yolla olmadı. 6. Yılda çok şükür tüp bebekle hamileyim.
Yani seni anlıyorum. Konuşmalar bebek resimleri vs çok dokunurdu. Net te bu hassasiyetim sebebiyle paylaşım yapmıyorum. Bebeğim doguncada bir süre yapmam.
Bunun yolunu başka bir arkadaşım söyledi. Neyse hoşlanmıyor san açıkça söyle. Gorumcen biliyor sonuçta. yada Esin söylesin. Inatla devam ederse de engelle gitsin.
oda belki aynen suan benim hissettiklerimi düşüneceğinizi zannetmiştirdüşük yaptığım hafta iş yerinde bir arkadasın çoçugu oldu bir hafta sonra işe geldi arkadaş resmine bakabilir miyim dedim hayır dedi çok kötü oldum o an niye dedim yok dedi var biliyorum tamam nazar etmem merak etme dedim bu sefer o hayır öyle değil daha sen yeni acı gördünde dedi tamam neyse istemiyorum dedim ama çok kırıldım insanlar çok düşüncesiz takma sende
bebeğiniz var mı bilmiyorum ama sizinde ona kavuşmanız dileğiyle4 aylık bebegim karnımda ölüp ameliyattan sonra eve geldiğim de geçmiş olsuna gelen aynı anda hamile kalmış olduğumuz arkadaşım ben o yıkılmış psikolojide iken kendi bebeğine almış olduğu battaniyeyi göstermişti. O anda çok kızmıştım hala da kızıyorum. Yapmamaları gerekli ama belki sevinçlerine sizi de dahil etmek istiyorlar. Cahilliklerine verin . En yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle
ne diyeyim mesela
nasıl konuyu söyleyeyim sizce??
bebeğiniz var mı bilmiyorum ama sizinde ona kavuşmanız dileğiyle
Sen uzulmesen bile uzulebilecegini dusunup hassas davranmasi gerek.. Belki kotu niyeti yoktur; bazi insanlar dusuncesiz oluyor..Merhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....
hiç çocugunuz olmasa yanlış anlaşılabilir fakat geçici bir şey oldugu ve henuz çok yeni evli oldugunuz için kötü bir sey diyemiyorumMerhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?