- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Pink_Women
-
evet uzağızsizi üzdüğünü anlamayacak kadar duygusal anlamda uzaksınız anlaşılan.
eğer nazınız geçiyosa hislerinizi belli edin, değilse koz vermeyin.
bende aynen öyleee düşünüyorumben belki kötü niyeti yoktur olayına katılmıyorum. nispet olduğunu düşünüyorum
evetSen uzulmesen bile uzulebilecegini dusunup hassas davranmasi gerek.. Belki kotu niyeti yoktur; bazi insanlar dusuncesiz oluyor..
yoo beni günahı kadar sevmezBende görümceme atıyorm kardeşime arkadaşlarıma atıyorm ultrason fotolarını vs. Ne bilim görümcenin yerinde ben olsam bende atabilirdim sana öyle ince düşünemezdim biri demeden çünkü ilk heyecan bambaşka sizi seviyo ki paylaşıyor onu da anlamaya çalışsanız
sizin ve onlar için bir sorun teşkil etmiyor o zamanPink_Women bekar ztn hepsi benim paylaştığım insanların. ama sevmiyosa atması mantıksız geldi ben sevmediğim biri at dese bile ertelerm neden atiyim yani. Sevdiklermle paylaşıyorum
Insamlarda hicmi empati yetenegi yok ya, devamli ayni konulari duyuyoruz. Kadin hasta cocugu olmuyo iki dk dusuneyim demezmi insanMerhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....
aminKeşke biraz daha ince düşünceli olsalar. Hastalığını bile bile yapıyorlarsa çok günah, Allah sana güzel günler nasip etsin inşallah
Ben zaten şuan evlat sahibi olmadığıma değilHaklisin, uzulmen cok normal. Bazen insanlardan anlayis bekliyor insan ozellikle hassas oldugunu bildikleri konularda ama onlar tam aksi davraninca 2 kat uzuluyor insan.
Suan sana uzak gibi geliyor ama ilerde niye yipratmisim kendimi bu kadar iyi ki o zaman degil de simdi olmus diyebilirsin.
Hayır sevmeyizGörümcen bunun dışında sana nasıl davranıyor, birbirinizi sever misiniz?
Belkide nispettir bilemem ben orasınıInsamlarda hicmi empati yetenegi yok ya, devamli ayni konulari duyuyoruz. Kadin hasta cocugu olmuyo iki dk dusuneyim demezmi insan
Densizlik...
Tabiki kıskanmıyorumYani kiskanmak dwgil tabiki ama iste insan ozeniyor keske benimde olsa diyor? Sizi cok iyi anliyorum. Ben evi dwgilim ve cevremdeki butun arkadaslarim evli kiminn cocugu var kimsi hamile gittigin her evde ciyak ciyak cocuk sesi duyunca o an bir evlada sahip olmayi okadar cok istiyorum ki. Sonra diyorum ki bencil bir duygu bu sirf sen istiyorsun diye bir coxuk dunyaya gelir mi? Gelmeli mi? Ya mutsuz bir hayati olursa ya anne beni niye sogurdun derse gunun birinde diyede endise ediyorum dogrusu. Gorumceniz sizle mutlulugunu paylasiyor kotu niyetli bir davranis dwgil tabi ama biraz mpatide kurabilmeli bu anlamda.
Yok zaten sağlığım iyi dahi olsa evliliğimi oturtmadan birşey düşünmüyorumÜzülmen gayet normal canım.. ama eminim onlarda sevincini paylasiyorlardir.. evliligini sağlık sorunlarını geçtim Allahım şifa sini verir elbet ama sakın evliligini oturtmadan çocuk yapma.. Üzülmede Allah herseyin hayirlisinı versin. İnşallah kocişinle de bişeyleri oturtabilirsiniź en kisa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?