görümcemin anlam veremediğim fotoğrafları

sizi üzdüğünü anlamayacak kadar duygusal anlamda uzaksınız anlaşılan.
eğer nazınız geçiyosa hislerinizi belli edin, değilse koz vermeyin.
evet uzağız
hani öyle konuşmuşluğumuz, görüşmüşlüğümüz yok sürekli
hani derler ya merhaba merhaba sadece

Bende görümceme atıyorm kardeşime arkadaşlarıma atıyorm ultrason fotolarını vs. Ne bilim görümcenin yerinde ben olsam bende atabilirdim sana öyle ince düşünemezdim biri demeden çünkü ilk heyecan bambaşka sizi seviyo ki paylaşıyor onu da anlamaya çalışsanız

yoo beni günahı kadar sevmez
bizi eşimle elinden gelse boşandırır
o yüzden sizin ki kadar duygularında masum olmadığını biliyorum
peki sizin fotograf yolladığınız kişilerde böyle sıkıntılar var mı
varsa bence sevincinizi eşinizle yaşayın inanın 100 kişiden 95 benim gibi düşünür

Pink_Women bekar ztn hepsi benim paylaştığım insanların. ama sevmiyosa atması mantıksız geldi ben sevmediğim biri at dese bile ertelerm neden atiyim yani. Sevdiklermle paylaşıyorum

Pink_Women bekar ztn hepsi benim paylaştığım insanların. ama sevmiyosa atması mantıksız geldi ben sevmediğim biri at dese bile ertelerm neden atiyim yani. Sevdiklermle paylaşıyorum
sizin ve onlar için bir sorun teşkil etmiyor o zaman
ki bende hamile olsam sizin gibi sevdiğim insanlarla paylaşırım
ama görümcemle değil mesela

Keşke biraz daha ince düşünceli olsalar. Hastalığını bile bile yapıyorlarsa çok günah, Allah sana güzel günler nasip etsin inşallah

Haklisin, uzulmen cok normal. Bazen insanlardan anlayis bekliyor insan ozellikle hassas oldugunu bildikleri konularda ama onlar tam aksi davraninca 2 kat uzuluyor insan.

Suan sana uzak gibi geliyor ama ilerde niye yipratmisim kendimi bu kadar iyi ki o zaman degil de simdi olmus diyebilirsin.

Insamlarda hicmi empati yetenegi yok ya, devamli ayni konulari duyuyoruz. Kadin hasta cocugu olmuyo iki dk dusuneyim demezmi insan
Densizlik...

Yani kiskanmak dwgil tabiki ama iste insan ozeniyor keske benimde olsa diyor? Sizi cok iyi anliyorum. Ben evi dwgilim ve cevremdeki butun arkadaslarim evli kiminn cocugu var kimsi hamile gittigin her evde ciyak ciyak cocuk sesi duyunca o an bir evlada sahip olmayi okadar cok istiyorum ki. Sonra diyorum ki bencil bir duygu bu sirf sen istiyorsun diye bir coxuk dunyaya gelir mi? Gelmeli mi? Ya mutsuz bir hayati olursa ya anne beni niye sogurdun derse gunun birinde diyede endise ediyorum dogrusu. Gorumceniz sizle mutlulugunu paylasiyor kotu niyetli bir davranis dwgil tabi ama biraz mpatide kurabilmeli bu anlamda.

Görümcen bunun dışında sana nasıl davranıyor, birbirinizi sever misiniz?

Keşke biraz daha ince düşünceli olsalar. Hastalığını bile bile yapıyorlarsa çok günah, Allah sana güzel günler nasip etsin inşallah
amin
İNŞAALLAH
Rabbim herkeze güzel günler nasip etsin
sadece bu kadar düşüncesiz insanlar yüzünden yoruldum

Ben zaten şuan evlat sahibi olmadığıma değil
İnsanların bana karşı tavırlarına üzülüyorum
Ben asla böyle birşey yapmayacağımı bildiğim için üzülüyorum

Tabiki kıskanmıyorum
Ama beni ilgilendirmiyorda
Bende evladım olsun istiyorum sizin bulunduğunuz ortamlarda bulununca
Ama banada bencillik geliyor
Yalnızca canımdan bir parça olsun diye
Bunu yapamayacağım

Üzülmen gayet normal canım.. ama eminim onlarda sevincini paylasiyorlardir.. evliligini sağlık sorunlarını geçtim Allahım şifa sini verir elbet ama sakın evliligini oturtmadan çocuk yapma.. Üzülmede Allah herseyin hayirlisinı versin. İnşallah kocişinle de bişeyleri oturtabilirsiniź en kisa zamanda :)

Yok zaten sağlığım iyi dahi olsa evliliğimi oturtmadan birşey düşünmüyorum
Ama herkesin bildiği kısım hastalıktan dolayı bebeğimizin olmadığı
Elbet vardır bunda da bir hayır diyorum
Bunuda sineye çekiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…