- Konu Sahibi Denizasafhayalim
-
Öhöh öhö ağzının üstüne kürekle....Eşimle ve bebeğimle bayramlaşmaya bir yere gittik ve başka misafirler varmış 4 yaşında bir çocuk vardı ağlayarak ağzım acıyor diye annesine gösterdi neyi var ne oldu diye sorunca da damakları hep yara oldu sabahta çok ateşliydi acile gittik doktor ateşi düşmezse tekrar gel antibiyotik baslayacaz akşama kadar takip edelim deyip gönderdi dedi ya geçmiş olsun dedim ama caktirmadan bebeğimi uzak tutmaya çalıştım eşime de artık gidelim geldiğimizde söylemediler çocuk hastaymış bizimkine bulaşabilir dedim ne saçmalıyorsun sen falan demeye başladıçocuğumu çok sakınıyormuşum henüz bir yaşında, 1 siz olsanız ne yapardınız
Eşimi bırakıp çocuğumu alıp çıkardımEşimle ve bebeğimle bayramlaşmaya bir yere gittik ve başka misafirler varmış 4 yaşında bir çocuk vardı ağlayarak ağzım acıyor diye annesine gösterdi neyi var ne oldu diye sorunca da damakları hep yara oldu sabahta çok ateşliydi acile gittik doktor ateşi düşmezse tekrar gel antibiyotik baslayacaz akşama kadar takip edelim deyip gönderdi dedi ya geçmiş olsun dedim ama caktirmadan bebeğimi uzak tutmaya çalıştım eşime de artık gidelim geldiğimizde söylemediler çocuk hastaymış bizimkine bulaşabilir dedim ne saçmalıyorsun sen falan demeye başladıçocuğumu çok sakınıyormuşum henüz bir yaşında, 1 siz olsanız ne yapardınız
Hiç umursama, ne derlerse desinler. Hele kocan ağzını bir daha bu konuda açarsa tabi ki çocuğumu koruyacağım, sana mı soracağım de kestirip at. Bana da bayram için geldiğimiz ilçede ve köyde oğlumu (22 aylık) arabaya kemerini takmadan ve arka koltuğa oturmadan bindirmediğim için deli muamelesi yapmaya kalktılar, yok efendim burada trafik yokmuş, küçücük yermiş bilmem ne. Bu çocuğu korumak benim görevim, arkaya oturacak ve kucağımda kemerle bağlayacağım bitti dedim, geçtim arabaya. Bir daha ses etmediler. Bir daha böyle sana salak salak konuşursa kocan, ver ağzının payını geç.Eşim çocuğun birşeyi yokmuş diyoulan kendileri söyledi dedim sürekli çocuk için onu darlıyormuşum çok müdahale ediyormuşum
Evet olmuş ne var, biraz sen de çocuğunu düşünsen keşke de. Tam dayaklık kocan var. Çok haklısın sakın vazgeçme.Çocuk bu hastalanacak düşecek diyorlar sürekli yav tamam ama bebek daha bir öğrensin bilsin o zaman daha rahat olacağım bir burnu aksa emerken çocuk perişan oluyor ben niye göz göre göre hasta edeyim diyorum sürekli çocuk konusunda zıtlaşıyor benimle benim bebeğim kaç sene sonra geldi ben ne sorunlar yaşadım tabi kiymetli diyorum görmemişin çocuğu olmuş oluyor sürekli
Haklısın gıtmem bende bulasıcı oluyorEşimle ve bebeğimle bayramlaşmaya bir yere gittik ve başka misafirler varmış 4 yaşında bir çocuk vardı ağlayarak ağzım acıyor diye annesine gösterdi neyi var ne oldu diye sorunca da damakları hep yara oldu sabahta çok ateşliydi acile gittik doktor ateşi düşmezse tekrar gel antibiyotik baslayacaz akşama kadar takip edelim deyip gönderdi dedi ya geçmiş olsun dedim ama caktirmadan bebeğimi uzak tutmaya çalıştım eşime de artık gidelim geldiğimizde söylemediler çocuk hastaymış bizimkine bulaşabilir dedim ne saçmalıyorsun sen falan demeye başladıçocuğumu çok sakınıyormuşum henüz bir yaşında, 1 siz olsanız ne yapardınız
O kadar haklısın ki o kadarama o öyle olmuyor işte balım kaç sene sonra bebeğimiz oldu gel gör ki çocuk olunca adamın içinden Ebu Cehil çıktı cinnetten cinnete sürüklüyor beni
Eşimle ve bebeğimle bayramlaşmaya bir yere gittik ve başka misafirler varmış 4 yaşında bir çocuk vardı ağlayarak ağzım acıyor diye annesine gösterdi neyi var ne oldu diye sorunca da damakları hep yara oldu sabahta çok ateşliydi acile gittik doktor ateşi düşmezse tekrar gel antibiyotik baslayacaz akşama kadar takip edelim deyip gönderdi dedi ya geçmiş olsun dedim ama caktirmadan bebeğimi uzak tutmaya çalıştım eşime de artık gidelim geldiğimizde söylemediler çocuk hastaymış bizimkine bulaşabilir dedim ne saçmalıyorsun sen falan demeye başladıçocuğumu çok sakınıyormuşum henüz bir yaşında, 1 siz olsanız ne yapardınız
İnsanlar göz göre göre hasta çocukla neden başka evlere gider anlamıyorum, sizin yaptığınız gibi yapardım, tamam çocuk bu parktan bahçeden de hastalık gelebilir ama bilerek de kimse çocuğunu hasta bir çocukla görüştürmek istemezEşimle ve bebeğimle bayramlaşmaya bir yere gittik ve başka misafirler varmış 4 yaşında bir çocuk vardı ağlayarak ağzım acıyor diye annesine gösterdi neyi var ne oldu diye sorunca da damakları hep yara oldu sabahta çok ateşliydi acile gittik doktor ateşi düşmezse tekrar gel antibiyotik baslayacaz akşama kadar takip edelim deyip gönderdi dedi ya geçmiş olsun dedim ama caktirmadan bebeğimi uzak tutmaya çalıştım eşime de artık gidelim geldiğimizde söylemediler çocuk hastaymış bizimkine bulaşabilir dedim ne saçmalıyorsun sen falan demeye başladıçocuğumu çok sakınıyormuşum henüz bir yaşında, 1 siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?