Göz göre göre hasta birinin olduğu yere bebekle gider misiniz

Öhöh öhö ağzının üstüne kürekle....
Şiddete karşıyız tabiii ba sevgili öküz pardon kocacım biraz düşün empati yap çocuk hasta olursa acilerde sabahlarız bebeğiniz de yıpranır değer mi? Kürek unutma

Bende dikkat ederim eşim zaten hiç lafta esirgemez, çat çat söyler hasta çocukla evde oturamadiniz mi diye, kendi kardeşi (9) çok hastalanır haftalarca ne eve ailesinden birini getirir ne bize gidelim der ya bulasirsa diye!.

Eşin çocuk hasta oldugunda bı gece başında bekledi mi, çocuğun nefesini, inlemesini dinledi mi? Belli ki anca boş konuşuyor...

Eşimi bırakıp çocuğumu alıp çıkardım

Eşim çocuğun birşeyi yokmuş diyo ulan kendileri söyledi dedim sürekli çocuk için onu darlıyormuşum çok müdahale ediyormuşum
Hiç umursama, ne derlerse desinler. Hele kocan ağzını bir daha bu konuda açarsa tabi ki çocuğumu koruyacağım, sana mı soracağım de kestirip at. Bana da bayram için geldiğimiz ilçede ve köyde oğlumu (22 aylık) arabaya kemerini takmadan ve arka koltuğa oturmadan bindirmediğim için deli muamelesi yapmaya kalktılar, yok efendim burada trafik yokmuş, küçücük yermiş bilmem ne. Bu çocuğu korumak benim görevim, arkaya oturacak ve kucağımda kemerle bağlayacağım bitti dedim, geçtim arabaya. Bir daha ses etmediler. Bir daha böyle sana salak salak konuşursa kocan, ver ağzının payını geç.

Neden böyle yapıyor biliyor musun, çocukla yeteri kadar ilgilenmediği için bu konuda kendisini senden geride kalmış hissediyor, senin kadar söz sahibi olamama ihtimali çıldırtıyor paşamı. Nasıl olur da bir konuda ondan daha fazla sözün geçer. İstiyor ki hem çocukla ilgilenmesin, hem de çocukla ilgili her şeye o karar versin. O yüzden deli muamelesi yapıp aklını karıştırıyor. Bütün erkekleri öyle bir dövesim var ki

Evet olmuş ne var, biraz sen de çocuğunu düşünsen keşke de. Tam dayaklık kocan var. Çok haklısın sakın vazgeçme.

Haklısın gıtmem bende bulasıcı oluyor

Eşinizle oturup konuşmalısınız belli ki bu sadece bir seferlik bişey değil bu adam size görmemişin çocuğu olmuş gibi laflar saydırıyorsa birikmişlik olmalı ki size çocuğunuzu korumak isteyınce peşpeşe laflar saydırmış . Çocuk sağlığı hakkında kitap alın okusun sizin söylediğiniz laftan anlamıyırsa okunduğundan anlar belki

Kizim 1 yas civarindayken bir yere gittim. Orada kizimdan biraz buyuk hasta cocuk varmis. Ama ilac ictigi ve baslangici oldugu icin anlasilmiyor.
Ardina cocuk su cicegi dokmus, onun ardina da benim kizim hastalandi ve su cicegi oldu . Ne cekmistim.

Bir yer de atesli hasliklarda, ates suresince bulasici olur yaziyordu. Yani hastaliga o kadar takilmam ama atesli cocukta disari cikarilmaz.

Bir de kucuk cocuklarin bagisikligi zayif, buyuk cocuk cocuklar kolay atlatabilir.

O kadar haklısın ki o kadar ama o öyle olmuyor işte balım kaç sene sonra bebeğimiz oldu gel gör ki çocuk olunca adamın içinden Ebu Cehil çıktı cinnetten cinnete sürüklüyor beni

Valla oyle, tanisirken konusurken bakiyorsun adam sahane ayni eve giriyorsun bambaska biri adeta dag ayisi ... ne desem bilemedim valla benim flort etitklerimin de icindeki okuz bir zaman sonra ortaya cikti ben de kacip kendimi kurtarmistim:)

Çocuğumu alıp o evden çıkardım. Hata çocuğun annesine de ili çift laf söylerdim. Hasta çocukla misafirliğe gideceğine evde dizini kırıp otursaymış. Düşüncesiz.

Ben çok dikkat ediyorum hasta bir yere gitmiyorum ve çocuğum en küçük sorunu varsa da götürmüyorum . Geçen bayram biz izindeydik görümcemle görüştük birkaç gün . Neyse bayram günü oldu kayınvalidemde otururuz görümcem aradı kayınvalidemi ne yapıyordunuz vs diye çocuğum hasta anne ateşi yüksek boğazı ağrıyor dedi kapattı . Aradan 5 dk geçmedi kapı çaldı bunlar gelmişler girdiler ben şok . Oğlumu korumaya çalıştım baya . Eşimde sinirlendi ablasına bana haydi çıkalım dışarı dedi hazırlandık çıktık arabada anlamsızça tartıştık eşimle tüm izin burnumdan geldi ablası yüzünden heryerden sildim kadını görüşmüyorum şimdi

Böyle şeyleri açıkça konuşabiliriz ki.
Çaktırmadan bebeğinizi uzak tutmanıza gerek yok.
İlk 1 sene antibiyotik gerektiren bir hastalığa yakalanmaması çocuğun faydasına.
Orada çocuğun annesine biraz uzak tutalım bizimkinden ben ayrı oturayım ayıp olmazsa diyip kaçabilirdiniz.
Eşiniz de çocuğun hastalanmasının ne demek olduğunu henüz bilmiyor belli ki

Cocugu hasta atesli insan fellik fellik gezmesin ya sadece cocuklara degil yaslilara bağışıklığı düşük kişilere hatta normal kisilere de bulastirabilirler cocuk olunca ne oluyor tamamen bencillik. Cocukta eminim evinde dinlenmek isterdi kalabalikta agzim aciyor diye ağlıyor zavallim yani insanlarin bencilligi beni bitiriyor ya. Kisaca haklisin

İnsanlar göz göre göre hasta çocukla neden başka evlere gider anlamıyorum, sizin yaptığınız gibi yapardım, tamam çocuk bu parktan bahçeden de hastalık gelebilir ama bilerek de kimse çocuğunu hasta bir çocukla görüştürmek istemez

Agiz yarasi en korktugum ucuksa ne yapacak esiniz bebeginiz daha cok kucuk ucuk menenjite sebep olur daha bebeginizin menejit asilari tamamlanmamistir allah korusun yani birakin o ne derse desin siz koruyun bebeginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…