şu konuya bile olumsuz yorum yapan konu sahibine çıkışan var,belli ki bir hassasiyeti var gözünde,ben de gözlük gelinliğe yakışmaz dedim ama kendisi lens kullanamıycam demiş...
demek ki bir sorun var.kullanamıyor lens. belki lens kullanmamasını gerektiren bir göz hastalığı var arkadaşın,belki gözlüğü çıkarınca gözleri kayıyor,nerden bileceksiniz ki?
hemen bir asabiyet,oldu başka?yok sinir hastası ederler falan...ne acaip şeyler bunlar ya.gerçekten bu site toplumun aynası ya.nasıl tahammülsüz insanlar olduk ya.
şu konuya bile olumsuz yorum yapan konu sahibine çıkışan var,belli ki bir hassasiyeti var gözünde,ben de gözlük gelinliğe yakışmaz dedim ama kendisi lens kullanamıycam demiş...
demek ki bir sorun var.kullanamıyor lens. belki lens kullanmamasını gerektiren bir göz hastalığı var arkadaşın,belki gözlüğü çıkarınca gözleri kayıyor,nerden bileceksiniz ki?
hemen bir asabiyet,oldu başka?yok sinir hastası ederler falan...ne acaip şeyler bunlar ya.gerçekten bu site toplumun aynası ya.nasıl tahammülsüz insanlar olduk ya.
Gözlüklü gelin mi
böeğğ
yaw millet uzayda fink atıyor bunlar gözlüklü gelin diyor yok daha neler lens tak arkadaşım, nesini kullanamıyosun ki anlamıyorum gözüne takıyosun duruyoru o ellemiyosun ki gözünü bidaha
ben lens kullanamıyorum diyeneleri anlayamıyorum, nesini kullanamıyosun arkadaşım ?
ha takamıyorum dersen takabilen birinden yardım alırsın olur biter,
rezil etme düğününüde fotoğraflarınıda ya..
Peki nasıl olumlu bakılabilir?
Başlık gözlüklü gelin olur mu? Cevap ne olabilir permutasyonları yazalım. 1 olur 2 olmaz lens tak. E zaten konu sahibi 2 ye hayır demiş, geriye ne kalır? mecburen gözlük. E madem illa gözlük takılacaksa gölzüklü gelin olur mu başlığı ne alaka? O zaman gelinliğimin üzerine nasıl gözlük kullanabilirim başlığı daha uygun olmaz mı? Valla gerçek hayatta da böyleyim burdada. Enteresan şeyler yazılınca insan hakkaten isnir hastası oluyor yani.
İnsanları tersleme hakkını kım kımden alıyor bu kadar ucuza nerde satılıyor anlayamıyorum.
Tamam konu sahıbı cok katı yorumlarıda azıcık sınır bozucu ama sız nıye bu kadar ağır eleştırılerde bulunuyorsunuz ki ?
Bazen insanlar cvplarını bıldıklerı sorular sorarlar kendı ıstedıklerı cvpları alabılmek destek gorebılmek ıcın ..
Arkadaşta biliyordur gozluklu gelının hos durmuyacagını ama destek ıstıyor benım anladıgım ..
Ben olsam o muthıs gunde gozluk kullanır mıyım tabıkı hayır , ama kendınızı gozluk kullanamayacak kadar kotu hıssedıyorsanız alternatıflere bakabılırsınız arkadaşta burada o alternatıfler ıcın destek ıstemış.
Neyse birkaç arkadaş eklemiş bende eklıyeyım bana göre ne kadar hoş durmasada size fıkır verebılecek modeller :
arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de(
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın
tesekkur ederim beni anladıgın için gözlüğü çıkardığım da kayma oluyor bu yüzden lenste takamıyorum teknoloji sandığınız kadar gelişmedi ki ne yazik ki ben kendimi bildim bileli gözlükle yaşıyorum bir çağresi olsaydı burada sizden fikir almak zorunda kalmazdım zaten ama bir çağresi yok ameliyatla da düzelmiyor bunu da söyleyeyim
olumlu olumsuz cevaplarınız için yine de teseklkur ederim
ben gözlüğü çıkarınca bakışlarım garipleşiyor,gözlük kullananlarda genelde öyle oluyor.gözlüğü çıkarınca fotoğraflarda şaşı gibi gözükebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?