Gözü dışarda eşim ve yuva yıkan genç komşu

Kimsede ayranım ekşi demiyor. Evdekinde potansiyel varsa dışarıyı suçlayamazsın. Eee birde kadın güzelmiş senin bile dikkatini çekmiş eşine bakma bakma diye diye aklına düşürmüşsün. Sözünü etme sende merhabalaş kızla biraz politik ol yani

Hey maşallah ne kocalar var yarebbim. Benimkine kimse bakmıyor bakıyorlarsa da haberim yok
Ciddiye alıp söylemiyordur, biz nasıl gün içinde istemesekte ters durumlarla karsılasıyorsak onlarda karsılasıyorlar. Herkes bşr değişik. Bizde durum özellikle yanyanayken oluyor yalnızken yanasan yok çok sasırıyorum diyo. Birlikteyken enerjimiz yüksektir, öyle surat asan sıkıntılı bir kadın değilim, çoluk cocuguyla cok ilgili hatta cocuk ruhlu bir adam dikkat çekiyor tipiyle değil ama hareketleriyle, kova burcu ben buna bağlıyorum çogunlukla. Ailesine düşkün insan bizim burada çok dikkat çekiyor. Gecen gün markette kızım kucagındayken kocaman yol var kadın alenen tüm vücudu sürterek geçti. Yuh dedim ama hiç sesimi çıkarmadım, huzur kacırmak amaç. Ben es ile kavga edecem, kazanc yok ama huzur bozmak bazıları için ata sporu sanki. Bu hareket onun yollu değil kıskanç yada mutsuz oldugunu hissettirir bana sadece. Rabbim herkese mutlu huzurlu yuva versin.

Sanırım bu durumda eşiniz suçlu
Bazı insanlar (özellikle erkekler)çapkın oluyor
Evlenmeden önce davranışlarına dikkat etseydiniz keşke
Şimdiden gözü kayarsa siz biraz yaşlanıp deforme olunca komşuları götürür mazallah......

Vallahi ya ne erkekler varmış yersen Elli yaşında tacize uğramış adam..
Tatlım kimseye kendimi kanıtlama derdim yok eşim yakısıklı değil zaten ben yakısıklı demedim, 50 yasında ama cok genc gösteriyor bende 37 yasındayım gören aynı yasta sanar. Bazen öyle şeyler oluyor ki insan buda basa gelirmi diyor, oluyor iste. Senin canın nasıl düşünmek isterse öyle düşün vallahi alınmam

Maalesef

O zaman neden eşimin arkasından arkadaşıyla sessiz şekilde konuşuyor gülüyor neden
Kocandaki nerden geldiği belirsiz özgüvene gülüyorlardır. Napacak fıstık gibi kız senin kocanı Allasen, bi sakin ol.

Adam refleks olarak millete bakmayı geliştirdim bunca yildir gelistire gelistire demiş açık açık resmen daha ne desin. Ya zaten standart bi erkek gunde on kiza bakar. Önemli olan bunu alenen kurlasarak yapmamasi caktirmadan yapmasi :) Seni kaybetmekten pek korkmuo gibi duruo gaz vermiyim de yani ozguvenli ol sen birilerine bak genc olan sensin o seni kiskansin peşine düşsün. Kart zampara ya sanki essahtan bisey yapabilcekmis gibi gerine gerine ortalikta dolanio sayende konusturmasin beni simdi. Senin gibi genc karisi olmasa kimse bakmaz eminimki. Birlikte oldugumuz insanlar piyasayi kizistirir pazar payini artirir :)

Allah aşkına kim napsın bizim kıllı göbekli kocalarımızı (benimki öyle) bi de yaşı 50 diyorsunuz. kim napsın andropozun eşiğindeki adamı?

Çevremde o kadar erkek var birinden de taciz hikayesi duymadım valla. Tacizci kadın mıknatısı sizin bey

Azına sağlık.ayy keşke seninle dertleşme şansım olsa . Ben gencim inanın adam beni kıskanmıyor yemin ederim ben onu salak gibi kıskandım hep bi yerleri kalktı bunu nasıl tersine çevirebilirim

Belki baklava göbekli bir slav ırkı mensubudur misal benim kocamın poposunu avuclayamazlar cunku avuca gelecek kıvamda degıl bildigin 45 yaş sarkmıs döt kıvamında

Belki baklava göbekli bir slav ırkı mensubudur misal benim kocamın poposunu avuclayamazlar cunku avuca gelecek kıvamda degıl bildigin 45 yaş sarkmıs döt kıvamında
Hayır erkeği dötünü avuçlayarak taciz etmek de ne bileyim başka yerleri avuçlamak gerekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…