Gözü dışarda eşim ve yuva yıkan genç komşu

Kisasa kısas yaparım. Instagramda yakışıklı erkekleri takip eder bol bol arkadaşlarımla dışarı çıkarım. Biraz a onun icine kurt dussun. Empt5i kursun

Garsonla kurlaşarak mı konuş?
Ne kadar ucuz numaralar bunlar ya.

Adam ucuz diye siz neden böyle saçmalıklara gireceksiniz. Güvenmiyorsanız boşanın. Gençliğiniz, güzelliğiniz giderse nasıl numaralar bulacaksınız?

Millette ne migde var yahu sasmamak elde degil birisi bekarsa herkese bakar hatta uuuffff yavrum hepsi seninmi der bir diğer akilli sende git garsona asil aaaa ne oluyor ayol

Sen şu seks and the City deki samanta sin demii

kızın yaptığı tabi ki hoş değil evli bir adama bakmak yada flörtleşmek bunları hoş göremem ama size karşı sorumluluğu olan kişi eşiniz karşısında isteyen istediğini yapsın evli olduğunu farkında olması gereken o. o yüzden o kız olmasa siz yanında yokken başkasıda eşinize bakabilir malesef oluyor eşiniz tavır alacak. bence bu konuyu eşinizle görüşün evliliğinizi de gözden geçirin derim

bi komşumuz var kız afedersiniz yollu yani aranıyor
Dont! Yollu diyeceğiniz kişi eşiniz olacak olan şahıs o kadin değil.

Bu kadar özgüvensiz olmayın. Her eşinize bakana yollu diyecekseniz ohoooo..

Fazla bisey denilmez size, sizde bu düşünceler varoldukça

Ah ah ...o kocanın gözlerini oy eline ver bu bir..Dünyayı terbiye edemezsin 1 kişiyi terbiye etmek İnan daha kolay ..6 aylık evlilikte gözü dışarda olan adamdan kimseye hayır gelmez zaten sizi de pek aklı başında bulmadim

Kiskandigi kadini uzuntuyle anlatirken fizigi on numara diye tarif eden de bir sizi gordum. Konu

aynen ben de mutlaka b.k atardım kızın fiziğine yuzune kocam böyle yapsa. hiç gurur paye veremem elalemin kadınına, gözume istemsiz çirkin gelir zaten.
Allah böyle kocalardan korusun ama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…