Gözü dışarda eşim ve yuva yıkan genç komşu

Sizin orası neresi çok merak ettim sakıncası yoksa

Azına sağlık.ayy keşke seninle dertleşme şansım olsa . Ben gencim inanın adam beni kıskanmıyor yemin ederim ben onu salak gibi kıskandım hep bi yerleri kalktı bunu nasıl tersine çevirebilirim
Devir ağlama devri diil :) bi kalk silkelen kendine gel. 30 yasindasin daha bunla olmadi desen, şak diye bulursun daha iyisini. Git iyi gelen şeyleri yap süslen puslen dolas gel bi. Eskiden ne yapiosan tersini yap adama karsi da. Onemseme bırak o baskasina mi bakio sen de garsonla kurlasarak konus atiyorum simdi garsonla ask yasa diorum sanip laf sayarlar korkuorum sen anladin beni iste. Genc ve guzel oldugunun altini ciz biraz kaybetmekten korksun.

Eşini boşa. Bu gün komşu kızı olur yarın iş yerindeki kız, öbür gün başka biri. Böyle ömür geçmez. Burada bir üye vardı eşi komşunun kız kardeşi ile aldatmıştı ki o eşine güveniyordu böyle bir şey beklemiyordu. Siz bekliyormussunuz da yani bir gün elbet sizi aldatacak (düşüncenize göre) ha zihnen aldatmış ha fiziken, adam aranıyor işte. Boşverin gitsin. Küfür etmek istemiyorum hiç de sevmem ama geçenlerde gördüm diyorlar ki o.ospu çok evet ama bi o kadar da p.zvnk var. Bu olmazsa zaten başkası olacak. Ya da illa nafaka tazminat alacağım diyorsanız sıkıca takip edin aldatınca yakalayıp bosanın ne diyeyim

Hayır erkeği dötünü avuçlayarak taciz etmek de ne bileyim başka yerleri avuçlamak gerekmez mi
Benim arkadaşım bir gün otobüste bir yere tutunacakken yanlışlıkla bir adamın dötünü avuçlamıştı. Adam rahatsız olup yer değiştirmişti belki öyle bir şeydir

bir tanesi de metrobüste ayakta giderken metrobüs ani fren yapınca oturan bir adamın kucağına düşmüştü. İnşallah adamlar tacize uğradım dememiştir arkalarından

Bela ceker diyorum ben, nerede sıkıntılı tip benimkini bulur Arnavut zaten normalde sıkıntılı karakter gecen gün bir araba parkı olayında alakası yokken kafa yemiş adam, iki hafta burnu sarılı gezdi. Mıknatıs gibi nerede sıkıntı çekiyor hep aman bende hanım kıza azcık özgüvenli ol sen daha gençsin o seni kaybetmekten korksun diye örnek vereyim dedim. Ama bir iki yazısı hoşuma gitmedi artık pek gerçek gibi gelmiyor, yollu demesını gecmiştim ama cafe de karı kız kesiyor diye bir kadının söyleyeceği söz gibi gelmedi. Ben daha yorum yapmıyım yanlış anlasılıyorum, şimdi gelip biri kalbimi kıracak bişey diyecek zaten hassas dönemdeyim hiç mutsuz olmıyım en iyisi.

Çok haklısın akıl vermek istersen özel den yazabilirsin bacım ciddiyim. Garson olayını denicem

Bir kadın olarak karşında ki kadını önce suçlamanı üzücü buldumz doğru düzgün de bir durum yok ortada baktı bakmadı vs bu kadar kafaya takmanın ne anlamı var kim senin 39 yaşındaki kocanı ne yapsın genç be güzel diyorsun bi de bende bu kıskançlıklar ilişkiyi yıpratır aklında yokken aklına sokarsın

Bide onu bi kere denedim abi benim şansıma efendi tipler bana denk geliyor . Ya benim suratıma bakmadan eşimle konuşuyor falan ay sinle olmustum ama elimi kıskandırmak istiyorum tek bildiğim bu

Size bir şey diyeyim mi hiç öyle değil. inanın yolda görseniz saç teliniz düşse iğreneceğiniz adamlar ne kızlarla takılıyor hayret edersiniz. Bazen para, bazen tatlı dil bazen ise sadece ‘değer verme’. Ben o kadar çok bu durumlara şahit oldum ki hiç garipsemiyorum artık. Yani erkek yapmak isterse (kıçında donu dahi olmasa) bir yol bulup yapar, karışısında da ahlaki etik değerleri gevşek bir kadın varsa hiç bir sorun yaşamaz. Evet bazı kadınlar için evlilik bir anlam ifade etmiyor ama burada asıl mesele erkeğin şeref ve haysiyet duygusuna sahip olup olmadığı. Zaten o tarz bir erkek eninde sonunda aldatır. Uğraşmaya değmez.

Burda insanların bi kızı savunmadığı kalmış ama eşiniz de karaktersiz, ona bakan kız da..
İki karaktersiz yakışırsınız, sizlere mutluluk diliyorum deyip boşanırdım ben olsam.

Bana abartıyorsunuz gibi geldi eşiniz sabah gidiyordur işe kızın sabah sabah camda ne işi var ne ara karşılaşıyorsunuz kaldı ki kız sırf cama çıkıyor diye acaba nasıl yollu oluyor ya siz bu lafın anlamını biliyor musunuz kızı yaftalıyorsunuz hem de bir kadın olarak yazık valla sizin gibi kıskançlar yüzünden kızlar cama da çıkamayacak siz eşinize bakın önce onun gözlerine ayar verin o zaman gerçi konu da fake gibi ya neyse tek koca sizde var zaten aman yularını sıkı tut kaparlar

Eşiniz yuzuk gostermek disinda bisey yapmiyor mu?

Biri markette esimin poposunu avuclasa eşimin bagırtısını butun market duyardi herhalde, artik neler yasanirdi Allah biliyor. Disarda kendisine fazla yakin duranlari bile ikaz eder kadin erkek farketmez. Normali bu bence zaten o ayri da.

Eşinizin bunlari cekiyor olmasinin bir nedeni olmali. Bir kadin icin tanimadigi adamin poposunu sıkmak elini tutmak durduk yere yapilacak iş degil gibi geliyor bana işin sonunda buyuk rezillik var yani

Yahu öyle kadınlar yok demiyorum ki. Markette gördüğü adamı popo avuçlamak suretiynen alenen taciz eden kadına hiç rastlamadım valla ben. Hadi adam çok karşı konulmaz yakışıklılıkta olur eh belki derim de tipsiz 50 yaşında adamın da dötünü ellemezler. Onu genelde erkekler yapar kadınlara.

Ben bunun çift katlısını yaşadım. Otobüs fren yapınca oturan kızın saçına yapışıp arka dörtlüdeki adamın kucağına oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…