Oyleyse sende okutmasaydin de cik kenara.Onlara laf geldi mi yapmasaydın diyor
Dedim.evi satarım lazım değil diyor.
Benim yaptıklarım görevimmiş
Yoruldum biliyor musunuz ?Adam kompleksin dibine vurmuş. Aslında ne kadar gurur duyması gereken bir şey yapmışsınız. Kart vermek gafletinde bulunmayın. O şimdi bu olayı sindirsin de sonrasında ona göre bir rota çizersiniz.
bu eve bakmak beni geçindirmek te senin görevin deyin ona ozaman bi kurus vermeyin.terbiyesiz adamBenim evim çocuğum ve onun için yaptıklarım benim GÖREVİMMİŞşimdiye kadar böyle düşünmeyen adam neden böyle oldu anlamıyorum içine biri kaçmış gibi
Eskiden ben süpürüyorsam o siliyordu şimdi yapmaz hizmet bekler üstüne üstlük bana görevindi der.
Bırak işini diyor o zmn dabu eve bakmak beni geçindirmek te senin görevin deyin ona ozaman bi kurus vermeyin.terbiyesiz adam
Bırak işini diyor o zmn daYani ona kalsa herkesin atanmayı beklediği işi ben elimin tersiyle itip evde oturcam sırf o tatmin olsun diye.
Evet bunu yapmaya devam edecek bundan eminim çünkü yaklaşık 3 ay kadar önce yine benzer bi muhabbet açtı bayağı kavga ettik. (çocukların eğitimi ile ilgili,yanlış yönlendirmede bulundu uyardım,uyarınca büyüklük taslıyorsun bana gibi şeyler dedi)Kısaca eşinizin karısı, babanızın kızı yerine sömürülesi bir para kaynağısınız artık sanki.
Eşinizin değişmesi 1. Siz artık ekonomik özgürlüğe sahipsiniz egosu zedelenmiş 2. Birileri doldurmuş işte gözü açılır vs. gibi.
Özgüvensiz, ezik insan tipinin dışa vurumu.
Allah kolaylık versin size bu ataerkillerden. Böyle giderse sizi sindirmeleri şüphe götürmez bir gerçek. Evli kalırsanız kocanız, boşanırsanız babanız.
Yok düşünüyorum artık.Çünkü bunu hep yapacak.Geçtiğimiz yaz aylarında yine büyük bir tartışmamız oldu (babası evlendireceği oğlu için bizden para talep etti eşim de cevap vermeden bana pasladı herkesi.Ben kaynımın düğününü yapmak eşya almak zorunda değilim paran varsa sen yap demiştim,o zaman da senin paran benim param olayına girdiğimi söyledi falan filan.) Neyse o zaman adliyeye kadar gittik anlaşmalı boşanalım dedik orda son defa konuştuk emin misin diye başladı bi baktım ağlamaya başladı ve bi daha böyle olmasın diye daha dikkatli olacağız diye söz verdik..Ama dün “neden adliye kapısından döndün boşanmak istemiyordun blöf yaptın” falan dedi.Halbuki karşılıklı o kararı aldıkkocani birakmaya ne dersin dicem ama vebal altina girmek istemiyorum
Yok düşünüyorum artık.Çünkü bunu hep yapacak.Geçtiğimiz yaz aylarında yine büyük bir tartışmamız oldu (babası evlendireceği oğlu için bizden para talep etti eşim de cevap vermeden bana pasladı herkesi.Ben kaynımın düğününü yapmak eşya almak zorunda değilim paran varsa sen yap demiştim,o zaman da senin paran benim param olayına girdiğimi söyledi falan filan.) Neyse o zaman adliyeye kadar gittik anlaşmalı boşanalım dedik orda son defa konuştuk emin misin diye başladı bi baktım ağlamaya başladı ve bi daha böyle olmasın diye daha dikkatli olacağız diye söz verdik..Ama dün “neden adliye kapısından döndün boşanmak istemiyordun blöf yaptın” falan dedi.Halbuki karşılıklı o kararı aldıkYani ilk fırsatta boşanmak istediğimi tekrar söyleyeceğim.
(Şuan KV KB bizde,bakıcımız hasta diye onlar geldi) Detaylı konuşmak istiyorum son kez.
Sizin bu guclu durusunuzu babanizin size yaptigi haksizliklar yaratti. Simdi de esiniz benzer tutumu sergiliyor. Pes etmeyin. Bir kez basardiniz,yine yapabilirsiniz. Gecmisi birakip gelecege bakalim. Yasadiginiz seyin evlilik olmadigini biliyorsunuz siz de. Peki nasil bir geleceginiz olmasini istiyorsunuz?O konuya odaklanin. Bu saatten sonra esiniz de babaniz da degismeyecek. Aksine erkekler gittikce hinclanir. Sakin kafayla oturup kendinize bir yol haritasi cizmenizi tavsiye ederim. Isiniz,mesleginiz var. Bu zulme katlanmak zorunda degilsiniz. Zalim laftan anlamaz.Yoruldum biliyor musunuz ?
Babaevindeyken,babamın anneme ve bize yaptıklarından kaynaklı kurtuluş olur düşüncesiyle erkenden yaptığım evlilik ve ardından çocuğumun olmaması (9 yıl) sebebiyle kafamın hep anne olamama hüznü ile dolu olması,belki bir nebze unuturum deyip içimde de ukde kalmış okuluma devam etmem,finalde de okuyup atandığım için üzerimde hakkı olduğunu savunan über kötü babam ve beni büyük hayal kırıklığına uğratan eşim...
Babam zengin sayılabilecek düzeyde varlık sahibi eşim ise benim atanmamdan sonra ev ve araba sahibi oldu (kredi ile olsa bile) Onun cebine kalsak (asgari ücretin biraz üstünde maaşı) belki ömrümüzün sonuna kadar sahip olamayacaktık.
Bu insanların hiçbirisini tanımamış olmayı isterdim(en önce babamın kızı olmamayı isterdim)
Yok dün akşam geldi onlarowww bide bu dediklerini onlar varken mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?