Ailesinin beklentisi şuan yok en azından ben öyle biliyorum,oğullarını evlendirecekleri zaman vardı Oğlu evlendi aylar önce..Zaten aileme verdiğim yok,anneme anneler gününde yüklü bişey veririm o kadar.Eşinizle sakın bir şekilde konuşun.ailesinin beklentisi var mı sizlerden ?ailesi baskı yapıyor olabilir mi sen okuttun ye parasını ailesine vermesin falan diye . Ben aile ilişkilerinde gaz vermem sakinlestirme taraftariyimdir ama bu adam olacak gibi durmuyor birikimini yap ayrıl ailenden de Bu adamdan da uzak bir şehre yerleş.
Alaydınız daha kısmetlisini ben mi engel oldum size deyip kestirip atsaydınızKüçümsemek istemiyorum ama abileri hep en yakın akrabalarıyla evlenmiş, hiçbiri de ilkokul bile okumamış insanlar,okumamak başka bişey de aileleri okutmamış sonuçta..Ama kendilerini geliştirmemişler de (okuma yazma kurslarına gidebilirlerdi eşleri izin vermeyecek adamlar değil)
Zannımca o da o kuzenlerden biriyle evlenirdi,ki benden önce birisiyle sevgililiği olmuş..Ama beyimiz de annesi de kabul etmiyor,oğlum çok yakışıklı doktorlar bile onla evlenmek istiyordu diyor“kızımı ne avukatlar ne doktorlar istedi” nin erkek annesi versiyonu kendisi.
Yedirin o boşanalım lafını. Elin herifine yedireceğime babama yediririm paramı daha iyi.
Saygımdan ödün vermemeye çalışıyorumAlaydınız daha kısmetlisini ben mi engel oldum size deyip kestirip atsaydınız
Çok mu sessiz birisiniz
Herkes dört koldan bir laf ediyor herkes sizin maaştan kendine bir pay çıkarıyor
İşte insanlar anlamıyor saygıyıSaygımdan ödün vermemeye çalışıyorum
Kusura bakmayinda esiniz dengesizin tekiÖzür mesajı atmış şimdi eşimhemen affetmek istemiyorum hatta hiç affetmem diyordum ama düzeltirse kendini konuşmaya çalışırsa affetme fikrinden çok uzak değilim,bir daha onları söylememek şartıyla..
Özür mesajı atmış şimdi eşimhemen affetmek istemiyorum hatta hiç affetmem diyordum ama düzeltirse kendini konuşmaya çalışırsa affetme fikrinden çok uzak değilim,bir daha onları söylememek şartıyla..
Aynen bunları demesini bekleyeceğim ondan..Yoksa geri adım atmayı düşünmüyorum,bugüne kadar bu olayı dışında en ufak bir hakareti olmadı yoksa tahammül sınırım bu olayla aşardı.öyle bi konusma olsun ki birdaha asla ama asla sana para lafi edemesin imasini bile edemesin. vay ben okuttumlar minnet duyacaksinlar kartini vereceksinler rüyalarinda bile diyemesin
O ne demek ? Çocuklarım olmadan yaşarım mı dedimYa benim ilkokul mezunu , onurlu ,çalışkan, eşine minnet etmeyen annem gibi anneler nerde acaba ? artık onlar da bitti sanırım çocuklarına değil kocalarına öncelik veren çocukları olmadan yaşayabilen ama kocaları olmadan yaşayamayan kadınların ülkesi Türkiye yazık
Küçümsemek istemiyorum ama abileri hep en yakın akrabalarıyla evlenmiş, hiçbiri de ilkokul bile okumamış insanlar,okumamak başka bişey de aileleri okutmamış sonuçta..Ama kendilerini geliştirmemişler de (okuma yazma kurslarına gidebilirlerdi eşleri izin vermeyecek adamlar değil)
Zannımca o da o kuzenlerden biriyle evlenirdi,ki benden önce birisiyle sevgililiği olmuş..Ama beyimiz de annesi de kabul etmiyor,oğlum çok yakışıklı doktorlar bile onla evlenmek istiyordu diyor“kızımı ne avukatlar ne doktorlar istedi” nin erkek annesi versiyonu kendisi.
Demediniz zaten onlardan hiç bahsetmediniz bu adamla yetişecek çocuklarınız önemli olmalıydı bana göreO ne demek ? Çocuklarım olmadan yaşarım mı dedim
Konumun tamamını okuduysanız yazmıştım ben ev kredisi veriyorum o da evin ihtiyaçlarını karşılar yani eşit durumdayız.Evde ihtiyaçlarınızı ortak karşılaşmadığıniz için falan mi böyle bir muhabbete girildi olayın nerden bu noktaya geldigide önemli. Ayrıca ne olursa olsun siz okurken evde de boş durmadınız ev işi çocuk bakımı eşinizin isleri derken uğraştınız. Bu sizin kendi başarınız tabiki kartınızı eşinize vermeyin sonuçta bu noktaya kendi biletinizin hakkıyla geldiniz ama burda merak ettigimbu muhabbet kavga ile mi cikti
Evet belkiDemediniz zaten onlardan hiç bahsetmediniz bu adamla yetişecek çocuklarınız önemli olmalıydı bana göre
Kusura bakmayın ben okuduğum kısmın tamamı olarak algıladım. Tabiki kartınızı vermeyeceksiniz bu durumda o size maddi destek verdiyse şuan sizde ev alma cabasindasinizkesinlikle vermeyin kartınızıKonumun tamamını okuduysanız yazmıştım ben ev kredisi veriyorum o da evin ihtiyaçlarını karşılar yani eşit durumdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?