- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Yok dün akşam geldi onlar
Sınavlara ben girdim ben dirsek çürüttüm dediğimde ben önünde dursam engel olsam okuyamazdın,bende bitiyordu diyorYa okutmak ne demek allah aşkına... O mu girmiş sınavlara sizin yerinize ??? O mu dirsek çürütmüş o kitaplarda okullarda ???? benim de eşim okuyor üstelik 3 senesi daha var ve çalışmıyor ben de hamileyim. Ama bir kere bile eşime ben seni okutuyorum bilmem ne diyemem yani dilim varmaz. O okuyor ben maddi destek oluyorum evimize hepsi bu.. ben bugünümüz için çalışıyorum o geleceğimiz için bu bizim için bir iş bölümü aslında...ama bunu asla onun başına kakmam önemli olan maddi değil manevi destektir... Üzüldüm durumunuza... Hele kartını ver demek falan bayaa kendi çıkarı için okumanızı atanmanızı istemiş çok kötü....
KV küs olduğumuzu anladı çok üsteleyince anlattım (normalde asla anlatmam doğru bulmam) ben de aynen dediklerinizi dedim o da “belki o olmasa başkası seni okutmazdı,belki sen olmasan oğlum daha kısmetli biriyle evlenecekti” dedibelkide onlarin yaninda konuyu acip oglunuz zaten her kurusu eve giden parama göz dikiyor, nasil yetistirmissiniz bunu diye üste cikman gerekir. gerci bu durumda herseyide ayni zamanda göze almandan gerekir. okuduysam kendim okudum, kendim calistim cabaladin, sayemde ev araba sahibi oldu doyumsuz daha da gözü doymadi gibi biseyler diyebilirsin.
Evet bunu yapmaya devam edecek bundan eminim çünkü yaklaşık 3 ay kadar önce yine benzer bi muhabbet açtı bayağı kavga ettik. (çocukların eğitimi ile ilgili,yanlış yönlendirmede bulundu uyardım,uyarınca büyüklük taslıyorsun bana gibi şeyler dedi)
Gece 3 e kadar oturup kendimi ifade etmeye çalıştım beni yanlış anladığını öyle bi amacımın olmadığını vs.Kapattı artık konuyu bi daha böyle bi mevzuyla kavga çıkarmaz sanıyordumdaha beteriyle geldi karşıma.
Hayır ben okulumu okurken de mezun olduğum gün de dahil teşekkürümü ilettim (atandıktan sonrada söylediğimi hatırlıyorum hayır atandıktan sonra demedin diyor) yani diyelim ki o olmasa okumazdım ya da aşırı destek oldu destek olmasa beceremezdim falan ya ? Ben de bunlar için teşekkürümü birçok kez iletmişim yani atandıktan önce veya sonra ayırmak onun değil de benim mi hatam ?Eksik anlatıyorsunuz gibi.üni okumak okadar kolay değil hemde evliyken ? Eskiden baya minnettar olupta şimdi mesleğiniz elinize geçincemi minnet etmiyorsunuz eşinize?Ben sizin değiştiğiniz kanısındayım kusura bakmayın? Kartlar falan bahane oyüzden hiç girmiyorum o bölüme!
Çok garip bir ego.. Kadının üstünlüğünü ya da başarısını kabul edemeyen altında ezilen kompleksli erkek... Üzücü... Siz secde de etseniz ona yetmez... Öyle bir kompleks !!! Oysaki tüm bunlar yerine sizinle gurur duyması gerekirdi... Çünkü yaptıklarınız gerçekten gurur duyulacak başarılar...Sınavlara ben girdim ben dirsek çürüttüm dediğimde ben önünde dursam engel olsam okuyamazdın,bende bitiyordu diyorki ben daha önce destekleri için teşekkür etmiş biriyim o daha sık ve sürekli olarak bekliyormuş.En son dayanamadım secde mi edeyim yani dedim bahsettiği sıklık ne yani anlamıyorum ki.
Bide bulunduğunuz şehirde okumuşsun ben dışarıya gönderdi çok masraf etti diye söyleniyor sandım yuhh yani tamam okutmuş şimdide ortalama 5000 bin maaşla karşılığını aliyirHayır ben okulumu okurken de mezun olduğum gün bile teşekkürümü ilettim (atandıktan sonrada söylediğimi hatırlıyorum hayır atandıktan sonra demedin diyor) yani diyelim ki o olmasa okumazdım ya da aşırı destek oldu destek olmasa beceremezdim falan ya ? Ben de bunlar için teşekkürümü birçok kez iletmişim yani atandıktan önce veya sonra ayırmak onun değil de benim mi hatam ?
Biri size bir iyilik yapınca her gördüğünüzde teşekkür eder misiniz ki ben defalarca ettim de diyorum..
Üniversite okudum hem de evliyken neden yalan söyleyeyim ki :) Bilen bilir süper liseyi,ordan mezun oldum,onu da derece ile bitirdim (ki girişleri de epey zordu çok yüksek ortaokul diploma puanları ile girdik,en düşüğü 5 üzerinden 4.87 falandı ) Evlendikten sonra çocuğum da olmayınca okumaya karar verdim sınava girdim 450 küsür Puan aldım bulunduğum ildeki üniversiteye yerleştim,üstten ders falan alıp 3 yılda bitirdim :) bence siz büyüttünüz okumak çalışmak isteyin yeterli.
KV küs olduğumuzu anladı çok üsteleyince anlattım (normalde asla anlatmam doğru bulmam) ben de aynen dediklerinizi dedim o da “belki o olmasa başkası seni okutmazdı,belki sen olmasan oğlum daha kısmetli biriyle evlenecekti” dediyani oğlunu tuttu.
Eşinizde ailesi de cahil insanlar ne yapsanız onların gözünde suçlu çıkacaksın. Hayatınız zaten güllük gülistanlık değilmiş, boşanma daha önce de ciddi ciddi gündeme gelmiş.KV küs olduğumuzu anladı çok üsteleyince anlattım (normalde asla anlatmam doğru bulmam) ben de aynen dediklerinizi dedim o da “belki o olmasa başkası seni okutmazdı,belki sen olmasan oğlum daha kısmetli biriyle evlenecekti” dediyani oğlunu tuttu.
Küçümsemek istemiyorum ama abileri hep en yakın akrabalarıyla evlenmiş, hiçbiri de ilkokul bile okumamış insanlar,okumamak başka bişey de aileleri okutmamış sonuçta..Ama kendilerini geliştirmemişler de (okuma yazma kurslarına gidebilirlerdi eşleri izin vermeyecek adamlar değil)daha kismetli mi? yok artik, baslik parasiyla mi vereceklerdi oguluslarini. ay sen anlattikca yeminle yüregim daraliyor
Bırakın doktorlar alsın onu o zaman... Bu adam bu kişilikle sizin hayatınızı karartır ancak.. Kendinizi ve çocuklarınızı düşünün.. Kimseye kolay kolay boşan demem diyene de kızarım hatta yuva bu kolay kurulmuyor diye ama bu adamda ben hiç ışık görmedim üzgünüm... Aşırı cahil...Küçümsemek istemiyorum ama abileri hep en yakın akrabalarıyla evlenmiş, hiçbiri de ilkokul bile okumamış insanlar,okumamak başka bişey de aileleri okutmamış sonuçta..Ama kendilerini geliştirmemişler de (okuma yazma kurslarına gidebilirlerdi eşleri izin vermeyecek adamlar değil)
Zannımca o da o kuzenlerden biriyle evlenirdi,ki benden önce birisiyle sevgililiği olmuş..Ama beyimiz de annesi de kabul etmiyor,oğlum çok yakışıklı doktorlar bile onla evlenmek istiyordu diyor“kızımı ne avukatlar ne doktorlar istedi” nin erkek annesi versiyonu kendisi.
Hem de nasılBırakın doktorlar alsın onu o zaman... Bu adam bu kişilikle sizin hayatınızı karartır ancak.. Kendinizi ve çocuklarınızı düşünün.. Kimseye kolay kolay boşan demem diyene de kızarım hatta yuva bu kolay kurulmuyor diye ama bu adamda ben hiç ışık görmedim üzgünüm... Aşırı cahil...
Evet bunu yapmaya devam edecek bundan eminim çünkü yaaz yaklaşık 3 ay kadar önce yine benzer bi muhabbet açtı bayağı kavga ettik. (çocukların eğitimi ile ilgili,yanlış yönlendirmede bulundu uyardım,uyarınca büyüklük taslıyorsun bana gibi şeyler dedi)
Gece 3 e kadar oturup kendimi ifade etmeye çalıştım beni yanlış anladığını öyle bi amacımın olmadığını vs.Kapattı artık konuyu bi daha böyle bi mevzuyla kavga çıkarmaz sanıyordumdaha beteriyle geldi karşıma.
Babanizdan da Allah razı olsun (!) Ne kadar cefakar bir baba bu devirde liseye kadar okutmak, sonrada maaştan pay istemek, daha da acınası sizin babanıza hak vermenizSormayınbu durumda babam demek ki haklıymış dedim babam ben atanınca birkaç defa demişti anneme,ben babamı suçladım kendim okudum kimse okutmadı,sonuçta ihtiyacı da yok dedim vermedim hiç.
Şimdi eşim yapınca o halde 12 yıl okutan mı 3 yıl okutan mı diyorum kendime
Aşağılık kompleksi işte harcatmayın kendinizi.. kendinden aşağıda bir kadına erkeklik taslayarak bir şey olduğunu sanar böyleleri.. Onun eline bakınca, sana harçlık verince, her şey için ondan izin alınca iplerini onun eline verince adam olduklarını düşünürler... tedavisi yok bence en yakın zamanda kurtarın kendinizi ve çocuklarınızı.. Siz böyle anlattıkça iyice sinirleniyorum !!!Hem de nasılgeçenlerde bi yarışma programı izliyoruz bana sordu soruyu ben de cevap verdim sonra detayını sordu neden nasıl diye ben yine anlattım bu defa da çok bilmişlik yapıyorsun kafamı bozuyorsun dedi
Sorduğu soru lise düzeyi bir soru (gezegenler falan) ama ilgisi dışında olunca bilmeyebilir insan..sordun cevapladım sorma o zmn deyince tamam uzatma diyor bu defa da
Benim onla en büyük sorunum başından beri,iletişim bozukluğu..İletişime geçemiyorum
psikolojik baskı ile sizi sindirmeye çalışıyorÇok üzgünüm ağlama krizlerine girdim ama yok kesinlikle kendini haklı buluyor,bana minnettar olmalısın bunu dile getirmelisin hatta kartlarını bana vermelisin diyor
Boşanalım bile dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?