Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin yanında da böyle övünüyorsanız , adam komplekse girmiş olabilir.
Biraz onun egosunu da yağlayın , ballayın.

daha sonra pişman olmamak için boşanın...

Babanızdan çektiğinizi eşinizden çekiyorsunuz şimdi.
Boşanma lafının boş olduğunu düşünüyorum. O yüzden dik durun. Tartışmaya başladığı an mümkünse ortamı terk edin.
Bu arada eskiden eş kişisini suçlardım fakat şimdi onunla evlenen kişinin de dönüp "bu adam neden böyle" diye sorması lazım. Öyle vur kafasına al lokmasını olursan ezilirsin. Buradaki kadınların genelinde bunu gördüm,birlikte olduğu kişiye göre kendilerini değiştiriyolar ya da karşısındaki erkeğin değişmesini bekliyor. Bi hatasını mı gördün bas tekmeyi gitsin. Yalnız kala kala kendi ders alır belki. Neden böylelerini alıp aile babası,eş falan yaparlar ki anlamıyorum. Beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyılda,Ulu önder Atatürk'ün kurduğu cumhuriyette hala "eşim kartımı vermezsem boşanacağını söyledi,yok babam benden para istiyo,yok eşime para hesabı veriyorum". Olmaz olsun böyle baba,olmaz olsun böyle koca.

Maalesef bunu asması gerekiyor ya da sizi kaybedicek öle görünüyor.

paraniz maddi olarak eve girdigi halde kartlari isteyen esinizin karin agrisi sizi kontrol altina almak. egosunu sisirmek.
su an asagilik kompleksine girmis muhtemelen. esinizin sizi okutma gibi bir gorevi yok ama babanizin var. yani onlari kiyaslamamalisiniz. esiniz onceden destekken su an bu hale geldiyse bunun altinda kesinlikle belki sizin belki cevresinin sebep oldugu psikolojik nedenler vardir.
paragoz olan bir insan bosanmayi teklif etmez. zaten paranin cogunu eve harcadiginizi soyluyorsunuz.
bu durumda ya siz esinizin egosunu tatmin edeceksiniz ya da yollari ayiracaksiniz. artik farkli dunyalarin insani olmussunuz.

Herşeyi karşılıklı menfaate dökmüş eşiniz maalesef kartı ver derken okadar emek harcamışsınız neden emeğinizi eşinizin eline teslim edeceksiniz ki ona güzel bir dille anlatın bence

Ben kartımı veriyorum, makul insanlarsa iki taraf da verilmesi taraftarıyım ama sizin olayınızda ASLA vermeyin derim. Ne yapmıs acaba sizi “okutup”? Evde olsanız da aynı masrafınız olacaktı. Siz kendiniz okumussunuz yani para verdi diye okuttu mu oldu, zaten karısına bakacaktı. Kompleksli bi adammış yani Allah size sabır versin. Resmen sizin ekonomik özgürlüğünüz onu korkutmuş, artık ona muhtaç değilsiniz diye (çok afedersiniz eşiniz ama) kudurmuş. Bu adama ne kart verin ne de eyvallah diyin. Haddini yerini bilsin, karısının kıymetini bilecekse ne ala yoksa da bildirin bence.

Çok üzgünüm ağlama krizlerine girdim ama yok kesinlikle kendini haklı buluyor,bana minnettar olmalısın bunu dile getirmelisin hatta kartlarını bana vermelisin diyor
Boşanalım bile dedi

Bosanin o zaman
Bu okuzun agiz kokusunu mu cekeceksiniz? Niye agliyorsunuz canim kardesim uzmeyin kendinizi. Adam olmazsa da tekmeyi korsunuz olur biter.

Maşallah güzelim.Kutluyorum gayretinden,başarından dolayı öncelikle.Hayatındaki iki önemli adamın düştükleri durum beni bile gerdi. Kimseye minnet borçlu değilsin.Okudun,çalıştın,gayret ettin.Beklentiye gireceklerine,saygı duysunlar!

Bence siz vakit kaybetmeyin sürekli bu şekilde yaşanmaz,telden video çekin o söylenirken... mahkemeye düşerseniz kanıt olur,sonra abuk subuk şeyler öne sürüyor erkekler mahkemede,,neler okuduk buralarda..
Bugün kavga esnasında,bir kadın veya erkek eşine karşı 4*4 lük davranuyor ise o kadın veya erkek birşey çeviriyordur dedi yani laf bana geldi,ben 4*4 lük bir kadınmışım ama suçlu hissettiğim içinmiş kusursuzluğum oraya kadar getirdi olayı sonra örnek verdim dedi

Helal olsun azminize. Evli olup üniverste okumak bide atanmak kolay şey değil . Bende kartımı vermem eşime . Ama bi kuruşta gizli harcamam .Evin tüm giderleri birlikte karşılanır. Ama dediğim gibi yinede vermem kartımı

Ben daha 1. Sınıfken bana “sen öğretmen olur olmaz beni bırakırsın” demişti daha o zaman sinyal verdi aslında böyle olacağını

Koş bildiğin mahkemeye aç davanı, ne yaparsan yap deyin. Sizi sindirmeye çalışıyor. Muhtemelen aylık gelirsiniz onun kinden fazla ve bunu ego meselesi haline getirmiş eşiniz. Onun için böyle saçmalıyor. Hiç alttan almayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…