Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat böyle adamların kahrını çekmek için çok kısa ve değerli çekmeyin bu adamı kadınları ezmek aşağılamaktan başka bildikleri yok.

Siz ne diyorsunuz yahu, konu sahibinin eşi misiniz.
Büyük harfle yazmak yasak ayrıca.
Bende bir bayan olarak konuşuyorum. Insan evinde olup biteni burda konuşur mu ?
Yakışı kalırmı ayıp denilen birşey var. Burda kimisi yok ayrıl vs çekme bu adamı diyor hadi ordan sizi fışfışçılar..

Tövbeler olsun niye veriosun kartını.Hayatının hatasını edersın.Ben evım ıcın cebımde ne kadar varsa vermeye hazırım de ama kart vermek nedir?Babanızda maşallah tabili okutacaktı.Senın hayatındakı erkekler nıye bu kadar beklemtılı?Babanın maası yok mu?Eşindeki özguven benı benden aldı.

Binlerce kisinin burs verdigi bi suru ogrenci var ,eve alip ev isi yaptırıp gecede koynuna alip sonra ataninca maas kartini mi aliyor ,es olarak destek demek ,onun niyeti bozuk sinradan okumanızı bahane ediyor karti almak icin ,
Vermeyin sinirini bilsin ,bosanirsa da bosansin kalkmis bir yerleri

Yakışı kalırmı ayıp denilen birşey var. Burda kimisi yok ayrıl vs çekme bu adamı diyor hadi ordan sizi fışfışçılar..
Siz o zaman o yorumunuzu butun konularin altina kopyala yapistir yapin.cunku burasi kk ve herkes derdini anlatiyo

Lisans programını 3 yılda bitirmiş, kapasite var demek ki.

Evli iken üniversite kazanıp okunmasından belli, herkesin harcı değil bu
Çocuk gelişimi için bir şey demedim tabii o kapasite varmış bitirmiş.
Tıp fakültesi için de kapasite olsaydı bence onu okumayı tercih ederdi

Vallaha çok uzuldum.Bir kart vermedın diye boşanıosa zaten bu evlılıgı surfurmenın mantıgı yok.Babanıza dıyecek kelıme bulamıyorum.

Eee burada ne işin var madem beğenmedin
Buranın amacı bu

(Buarada babam da ben liseye kadar okuttum bana yardım etmeli diyor anneme)
Baban baba degil kocan koca degil.
senin hayatin senin paran basarindan nemalanmaya calisiyorlar.
Bence ikisine de papuc birakma.
"Cebi para gorunce degisti" diyecekler ama desinler. Hayatinda kendini ve cocuklarini on plana koy.
Ben yerinde olsam maasimin bane yetecek kismini alir-birazını ev butcesine birakirdim kalani icin de karta gelir gelmez hemen birikim hesabina aktaracak bir hesap acardim.
Soyle erken cekince zarar edecegin cinsten.
Yoksa o para ne sana yar olur ne babana.
En azindan banka araciligiyla birikirse kötü ihtimalle olasi bosanma durumunda eline toplu para gecer,iyi ihtimalle de cocuklarinin gelecegi icin ya da ileride birikimlik bir ev icin vs toplu paraniz durur

Benim esimle gelirimiz ortak.hicbir zaman aramizda senin paran benim param mevzusu olmamistir.kartlarda ortak.harcadigi 5 kurusa kadar hesabini verir ben de ayni sekilde.ama boyle yapsa kartimin yuzunu bile goremez.verme sakin kart falan.

Mesleğini almişşın eline guvencen var.Bas tekmeyi bu aferim delisi adama

Neden eşinizin boşanalım lafına karşılık ağlayıp , üstüne ölmek istiyorum diyorsunuz? Adamın cevabıda pes dedirtecek cinsten zaten.

Daha güçlü olmalisınız, boşanma lafı ettiğinde eşiniz, geri adım atacak cümleler kurmayın, daha önce de söylemiş bunu siz gerekli tavrı göstermemişsiniz ki hala devam ediyor.

Kartı verince bitecek miymis bütün sorunlar? Sizi, ev işlerinde yardımcı olmayarak cezalandırıyor aklı sıra. Eşinize ait hicbirseye elinizi sürmeyin bundan sonra.

Hem çalışacaksınız, hem ev hem çocuklar birde üstüne maaş kartınızı da eşiniz de olacak, çok akıllı zannediyor herhalde kendini.

Ağlayıp sizlanmak yerine rest çekip güçlü durmazsanız daha çok üzülürsünüz.

Ozaman sizde evde yemek utu bulusaki cocuk bakimi icin ondan para isteyin ve o size surekli minnet etsin. Nasil kotu kalpli bencil egoist bir adam sakin kartini verme masraflari paylas ama cocukmusum neden kartini veresin gerekirse tamam bosanalim de bakalim bosanmakta diretebilicekmi

Ne kadar ayıp ya eşinin yaptığı ihtiyacı olunca herkes verir zaten babanın tavrı da hoş değil
Bende lisans tamamlıyorum evlendiğimde lise mezunu idim eşim ısrar etti oku yaparsın diye başladım
İşkur kurslarına katılmıştı eşimi denemek için parayı ona verdim harç parası olarak diye adam dokunmadı bile sürücü kursuna gidersin dedi saolsun
Bu tavırdaki Bi adama kart felan vermezdim net!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…