Boşanalım dedim yarın gidelim dedim tamam dedi,bakalım yarın haber verecektir
“Çocuklarım için” lafını duyunca annem dahil her söyleyene sinirlenirdim ama ben de bugün çocuklarım için alttan aldım sanırım,çok küçüklerNeden eşinizin boşanalım lafına karşılık ağlayıp , üstüne ölmek istiyorum diyorsunuz? Adamın cevabıda pes dedirtecek cinsten zaten.
Daha güçlü olmalisınız, boşanma lafı ettiğinde eşiniz, geri adım atacak cümleler kurmayın, daha önce de söylemiş bunu siz gerekli tavrı göstermemişsiniz ki hala devam ediyor.
Kartı verince bitecek miymis bütün sorunlar? Sizi, ev işlerinde yardımcı olmayarak cezalandırıyor aklı sıra. Eşinize ait hicbirseye elinizi sürmeyin bundan sonra.
Hem çalışacaksınız, hem ev hem çocuklar birde üstüne maaş kartınızı da eşiniz de olacak, çok akıllı zannediyor herhalde kendini.
Ağlayıp sizlanmak yerine rest çekip güçlü durmazsanız daha çok üzülürsünüz.
Hayır konuşmuyorum yatağımı da ayırdımŞu an konuşuyor musunuz eşinizle ? Sakın karşısında ezik durmayın ve kartınızı vermeyin.
Aynen öylebaban böyle diyorsa eşinden ne beklicek insan..
Eşiniz komplekse girmiş evliliğin asıl amacını anlamamış sizinle yarış içinde maalesef. Böyle bir adamın karşısında dik durmak lazım, sakın yanında ağlamayın.Hayır konuşmuyorum yatağımı da ayırdım
Teşekkür ederimAyrıca çok cok tebrik ediyorum senin gibi kadınlarla gurur duyuyorum
Ay bi de çocuğun mu var sen var ya superwomen'sin. Herkese senin başarı hikayeni anlatıcam. Lise mezunu ev hanımı birçok akrabama.“Çocuklarım için” lafını duyunca annem dahil her söyleyene sinirlenirdim ama ben de bugün çocuklarım için alttan aldım sanırım,çok küçükler2,5 yaşları henüz bitti
Mutsuz ebeveynle büyüyen çocuklar mutlu olmazlar.“Çocuklarım için” lafını duyunca annem dahil her söyleyene sinirlenirdim ama ben de bugün çocuklarım için alttan aldım sanırım,çok küçükler2,5 yaşları henüz bitti
O dönemlerde henüz çocuğum yoktu yalnızAy bi de çocuğun mu var sen var ya superwomen'sin. Herkese senin başarı hikayeni anlatıcam. Lise mezunu ev hanımı birçok akrabama.
Hyr cesaretim var ama evet dediğiniz gibi ben de öyle bir ailede büyüdüğüm için sanırım annemin yaptığını yapıyorumMutsuz ebeveynle büyüyen çocuklar mutlu olmazlar.
İlerde akılları erince, sizin aşağılandığınızı gördükçe bunu kafalarında normalleştirecekler, sonrada kendilerinin de başkaları tarafından aşağılanmasına izin verecekler...
Bunu branşınızdan dolayı da en iyi siz biliyorsunuz.
Eğer cesaretiniz yoksa, kendinize açık yüreklilikle "cesaretim yok" deyin, çocuk bahanesinin arkasına sığınmayın lütfen
PekiHyr cesaretim var ama evet dediğiniz gibi ben de öyle bir ailede büyüdüğüm için sanırım annemin yaptığını yapıyorumnormalleşmiş bende.
Biraz şu korkum var eşim çok kolay iftira atabilecek potansiyelde bugün öyle anladımYazdiklarinizi şaşkınlık içinde okudum. Ayrica sizi tebrik ederim okumuşsunuz ekmeginizi elinize almissiniz artik hic korkmayin. Ne babaniza ne kocaniza bisey vermek zorunda değilsiniz. Çok ihtiyaclari olur zor durumda kalirlar o zaman yardim edersiniz o ayri...
Madem cok bosanmak istiyor boşayin gitsin. Siz kendinizle gurur duyun yuruyun gidin bence.
Çocuğunun annesine iftira atacak kadar adileştiyse bırak atsın zatenBiraz şu korkum var eşim çok kolay iftira atabilecek potansiyelde bugün öyle anladımyani sanki öyle bir yola girsek bana iftira atacak diye de korkuyorum.
(Sen 4*4 lük bir kadınsın,hanımlığın güzelliğin anneliğin işte bu 4*4 lük olan insanlar bazen vicdanlarını rahatlatmak için böyleler gibi bişey dedi sonra örnek verdim dedi)
Benim evim çocuğum ve onun için yaptıklarım benim GÖREVİMMİŞşimdiye kadar böyle düşünmeyen adam neden böyle oldu anlamıyorum içine biri kaçmış gibi
Eskiden ben süpürüyorsam o siliyordu şimdi yapmaz hizmet bekler üstüne üstlük bana görevindi der.
Ne ayibi? Ne alaka? Sen iyi misin? Burasi bir derdim var kosesi... derdi olan yaziyor... madem oyle senin ne isin var burada?Bende bir bayan olarak konuşuyorum. Insan evinde olup biteni burda konuşur mu ?
Yakışı kalırmı ayıp denilen birşey var. Burda kimisi yok ayrıl vs çekme bu adamı diyor hadi ordan sizi fışfışçılar..
Konuşma istemediği yöne gidince (minnet edemezsin ben istemesem 40 fakülteye bağlasan okumazdım dediğimde) Çıldırdı elinde yastık vardı fırlattı sesini yükseltti,çocuklar uyuyordu uyandıBenim çalıştığım dönemde eşim kartımı istemedi ancak ben bir elde olsun diye kendim vermiştim.Ama kredi kartım param her zaman vardı ve hiçbir zaman da parasız kalmadım kompleks de yapmadım ama sizin durum farklı resmen eşiniz seni ben okuttum kartın bende olacak demiş..Bu çok çirkin bir yaklaşım başa kakma yüze vurma ne dersen...Bence sinirle de söylemiş olabilir ciddi ciddi konuşun anlatın kendinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?