Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bu insanları anlamıyorum. Arkadaşım sen onun karısının sana "hayatının her alanında destek olmak" hususunu kabul etmedi mi o imzayı atarken? Bu nasıl bir bakış açısı? Siz kocaman bireysiniz kendi kartınızı neden eşinize veresiniz? Sizden bunu beklemesi ayrı bir saçmalık. Destek olmayacaksa neden bir yuva kurmaya yelteniyor. Kusura bakmasın ama eşiniz sizin üzerinizden egosunu tatmin ediyor biraz. Öte yandan babanıza daha fazla şaşırdım çünkü bir çocuk dünyaya getiriyorsa bakmak zorunda. Size kimse sormadı dünyaya gelirken. Madem külfet görüyorlardı dünyaya getirmeselerdi.

umarim benim düsüncem fesattirda adam sana alenen beni aldatiyorsun dememistir.

Babanda esınde agır sacmalıyor babana dekı babasın benı bu dunyaya sız getırdınız tabıkıde okutacakdın utanmıyorsan yedıklerımın parasınıda ıste de. Esınede bı hesap yap 3 yıllık okul masrafını cıkar az fazlasını ver al paranı cenenı kapat de ondan sonrada ben olsam madem bosanalım dıyor ceker gıderım tabı paradını verdıkten sonra bunlar ne boyle ya sankı sız olmasanız aclıktan olecekler gıbı davranmıslar.

vayy be bizim kocalar yatsın ölsün...35 senedir yemedi yedirdi, çocuklarına nasıl özenli davrandıysa bana da öyle davrandı...üstüne tek bir gün çalıştırmadan isteğe bağlı ödeyip emekli olmamı sağladı.......ve bunları bir kere olsun eziklemeden yaptı...bir çok arkadaşım da aynı benim durumumda...bu yeni jenerasyon erkeklerin genleriyle mi oynadılar ne yaptılar...erkek olmanın ağırlığı,koruyup kollayıcılığı diye bir olgudan habersizler....şimdiki kızlar daha delikanlı....

Bende bir bayan olarak konuşuyorum. Insan evinde olup biteni burda konuşur mu ?
Yakışı kalırmı ayıp denilen birşey var. Burda kimisi yok ayrıl vs çekme bu adamı diyor hadi ordan sizi fışfışçılar..
Ama siz vajinanızdaki akıntıya kadar yazmışsınız? Burada paylaşmak ayıp değil mi? Bir de ilişki sıklığınızın nasıl olması gerektiğini sormuşsunuz. Hem de bu platformda. İnsan yatağındaki mevzuyu burada paylaşır mı

Son düzenleme:

Okuyup kendi ayaklari uzerinde durdugun ve ona artik maddi bakimdan muhtac olmadigin icin eşin seni resmen kiskaniyor. Baska birsey olamaz.. kesinlikle yuz vermeyin bu sekildeki davranislarina. Cocuklarinin annesine iftira atamaz atarsada onun hafifligi olur senin basin dik olsun. Tavrinizi koyun kendinizi ezdirmeyin.

Eşiniz çok ama çok büyük terbiyesizlik etmiş haklısınız ama ben kötü biri olduğunu düşünmüyorum nedense ve su an psikolojik olarak kendini ezilmiş hissediyor bunun hırçınlığını yapıyor. Bence onun psikolojisinide anlamaya çalışın ilkokul mezunu bir adam karısına destek olmuş bu aşamaya kadar ( kabul etmesenizde olmuş tepki verse daha zorlasirdi eğitim hayatınız gercekci olalım) onun hatrına yinede cabalanabilir . Tabi cirkinlesmese ıyiymis ki muhakkak ozur dilemeli sizin kirildiginiz noktalari anlamali ve telafi etmeli . Ama sizde onun su anki psikolojisini anlamaya çalışın bence terapist sizin icin denenebilir birşey

Ben her fırsatta bana destek olduğu için teşekkür ettim ama bana çetele tutmuş gibi atanmadan önce söyledin ama atandıktan sonra bana teşekkür etmedin ve kartlarını vermen gerekirdi vermedin demesi delirtti..

Neden bosanalim deyince aglayip zayif tarafini gosteriyorsun? Sen bunca seyi basarmis guclu bir kadinsin. Herseyi tek basina yapabilirsin evelAllah. Kimseye minnet borcun yok. Ben de bosandim. Oglumla yeni bir duzen kurdum baska sehirde. 41 yasindaydim bosandigimda. Bosanmak dunyanin sonu degil, yeni bir baslangic. Huzuru buldum bu yastan sonra. Simdi oh be diyorum.
Okuttu diye ne minnet etmesi? Boylesi adam yedigin lokmalari da sayiyordur. Cocuklarindan da ayni seyi bekler bu adam. Sizi okutuyorum karsiligini verin der. Herseyi alisveris gibi goruyor. Aile icinde minnet olur mu? Adam kafayi yemis. Asagilik kompleksinden kuduruyor. Bu adami duzeltemezsin sen. Zihniyeti bozuk cunku. Adamin gercek yuzu ortaya yeni cikiyor. Zaten bir insanin gercek yuzunu ya ayrilikta ya kavgada gorurmussun. Ben de bosanirken gormustum eski esimin gercek yuzunu ve hayretler icinde kalmistim. Adsmin icinden canavar cikmisti sanki.
Bu evlilik de tat vermez. Adamin zihniyeti bozuk.Seni ezmwye calisiyor. Saniyor ki seni ezerse kendisi yukari cikacak

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…