- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
anowwww 73mü...
önceden kaçtınki kız nekadar gitmiş 1 günde
hem de ne sıcak... şu an güneş bnm odanın olduğu tarafta o yüzden kalın perdeyi çektim tam yatağıma uzanıp keyifle kitap okuyacağım zamanda sıcaktan pişiyorumoralar hala sıcak di mi? burası oldukça serinledi artık. ev içinde çorap giymeye başladım ben
valla cnm dediğim gibi aslında fasulye yerdim de tabağa koyduktan sonra gördüm:26: dün saldım çayıra oldu bnm için bugun yeni güne güzel başladım şükürlilyy canım abur cuburlar fazla akşam içinde kızartma ağır olmuş
ama yarın yeni birgün hepimiz için
kaçamaksız başlayalım bitirelim bu kilo işini
bende başlamadım henüz spora reglim bitsin
artık başlayacam spor aleti paslanmadan yapıyım baride
verdiğim paraya değsin ya
anowwww 73mü...
önceden kaçtınki kız nekadar gitmiş 1 günde
hem de ne sıcak... şu an güneş bnm odanın olduğu tarafta o yüzden kalın perdeyi çektim tam yatağıma uzanıp keyifle kitap okuyacağım zamanda sıcaktan pişiyorum
valla cnm dediğim gibi aslında fasulye yerdim de tabağa koyduktan sonra gördüm:26: dün saldım çayıra oldu bnm için bugun yeni güne güzel başladım şükür
bende olsa şimdiye basenler gitmişti ha diyeceksiniz ki olunca kullanılmıyor sıkılıyor insan doğrudur ama en azından tv izlerken falan bisitklet çevirirdim insan farkına bile varmadan spor yapmış olur zamanın nasıl geçtiğini bilmez
tv karşısında oturup toto büyütceğimize bisiklete binip küçültürdük
günaydın
kilom 73.3
tebrikler tatlımgünaydın kızlar
geçen p.tesi kilom 66 (p.tesi başlamıştım diyete)
bugün 64.6
1 gündede 600 grm gitmiş
cnm bozma moralini pazartesi yine tartılırsın sonra ztn gidecek bu kilolargünaydın kızlar
moralim çok bozuldu
61 çıktım ya offffff bıktım artık
keşke bi çıkıp yarım saat yürüyebilsenya sabah mesela herkes uyurken uyanıp kalkıp yürüsen? saat 6 gibi filan. hem hava serin olur hem de tertemiz hava.
ben sanırım diyete çok sakat bi zamanda başladımherkes ptesi baslamış cuma bildirim yapmıs... ben 6 eylül perşembe başladım yani bugün ikinci günüm ve kilom 66 hala doğal olarak 1 günde ne gidecek zaten...
ben koşu bendı sevmiyorum hem elektrikli de... yer de çok kaplıyorbendeki alet adımlama canım step twist diye geçiyor
oyüzden biraz sıkıcı koşu bandı olsa sıkılmam ama yürümek daha keyifli olur
ama onlarda kocaman benim evde küçücük
neyse menüme gelirsek iyimi kötümü bilemicem
az yedim ama acıkmadım işin garibi :44:
kahvaltı bir tane haşlanmış yumurta ve bir bardak süt
öğlen haşlama tavuk ve yoğurt
akşam bir kase yoğurt
arada türk kahvemi içtim ama onsuz yapamam
su bir litrebiliyorum çok az yatana kadar en az bir litre daha içmeye çalışıcam
iyi ya da kötü menüleri yazıcaz dedik, yazayım bari ben de... kaçamaklı menü ama olsun
sabah
2,5 dl çavdar ekmeği
omlet
peynir, zeytin vs
yeşil çay
köz kırmızı biber
ara
siyah üzüm.. küçük bi salkım diyim miktar nasıl vericem bilemedim
öğlen
yoğurtlu biber ve patlıcan karışımı.. patlıcanlar közlenmiş, biberler de az yağda kavrulmuş
1 dl ekmek
ara
1 dl kek
1 muz
akşam
4-5 yk menemen
1 kepçe çorba
menüm kötü amaaa bütün gün ders çalıştım. çok stresliyim. son şansım geçmem lazım şu 2 dersii.....
benim menümde şöylee
sabah
1,5 haş yum
yarım kk peynir
1 dilim salam
1 fincan tarçınlı süt
köfte
yoğurt
1haş.yum
köfte
2 bardak ayran
birazdan bisiklet bincem 30 dk
su 3 lt yeşilçayda 2 bardak
gelelim benim menüme.
sabah: 1,5 yk yulaf kepeğinden krep-1 parça peynir- 3 yaprak taze fesleğen(annem balkonda saksılarda feslegen maydonoz vs yetiştiriyor ya ahahah=
ara: şekersiz türk kahvesi. (fal bile kapattım)
öğle: 1 minik parça fırında tavuk-göğüs kısmından ( nasıl yuttum bilmiyorum ama öğlen baya baya aç kaldım yani. cidden tavuk yiyemiyorum bu şekilde. kokuyor gibi geliyor midem almıyor:S) yanında da yoğurt
ara:yoğurt
akşam: köfte-yoğurt-soğanın cücük kısmı
şimdi de şu size tarifini yazdıgım ödem attırıcı nar çiçekli şey
spor olarak da 1 saat tempolu yürüyüş. 5.1 km yürüdüm 209 kalori yaktım.
zaman zaman elim tatlılara gitti. ama tuttum kendimi işte =/[/COLOR]
kızlar valla 3 mesaj hakkımı fazlasıyla doldurdum
beğen yaptıklarımı da yorumladım onun haricinde beğen tuşuna el atmıyorum
herkese yorumu da yaptım
kurallara uydum heral
gelelim bugunume...
bugun salladım ne yalan diyim:26: geç kalktım o zaten komple tüm hevesi alıp götürüyor
dün iyi gittim ama menümü unuttum:44:
bugunden devam ediyim dediğim gibi iğrenç ötesi tam dayaklık bir menü
sabah - 12:00
- 2 dl börek (tat olsun diye 1 t.k kadar salça sürdüm domates niyetine)
öğle - 15:00
- 1 gofret+1 minik top kek
ara - 18:00
- 2 patlıcan dolması+2sarma
akşam - 20:30
- 1-2 kepçe domates çorbası
- 3-4 yk kızartma (az patates 3-4 parmaktı diğerleri patlıcan)
- 3yk yoğurt
- 1 küçük dl tb ekmeği
su - 2lt
spor - yok
aslında annem taze fasulye de yapmış ama kızartmadan tabağıma koymuştum bile ondan geri dökemedimyarın çorba ve fasulye yicem
günaydın kızlar
moralim çok bozuldu
61 çıktım ya offffff bıktım artık
ben koşu bendı sevmiyorum hem elektrikli de... yer de çok kaplıyor
bana aslında step tahtası lazım ona uygun spor hareketleri var elimde çok da zevkli ama işte... evde videolarla idare etmek zorundayımartık leslie de yok napcam ben:44:
Dünkü Menüm
Sabah: 1 Kase kellogs special K ve birazda süt(kaseyi ağzına kadar doldurmuorum)
Ara : Filtre kahve,Yeşil Çay,Nane limon ahahah hertürlü çay içilir
Öğlen: Dün fotosunu paylaştığım kepek ekmeğine ızgara tavuklu yeşillikli hamburger
Ara: Hamburger menümden kalan küçük salata(yağsız), Ayran
Akşam: 4 köfte(az yağda kızardı),domates-salatalık,biraz peynir,Biraz köz patlıcan salatası(bikaç çatal)
Su:2,5 litre ,4 kupa falanda normal çay içmişimdir.
Bugünki kilomda 57 (regliym fazla çıktım çarşamba falan bomba gibi bi düşüş bekliorum)
Dünkü Menüm
Sabah: 1 Kase kellogs special K ve birazda süt(kaseyi ağzına kadar doldurmuorum)
Ara : Filtre kahve,Yeşil Çay,Nane limon ahahah hertürlü çay içilir
Öğlen: Dün fotosunu paylaştığım kepek ekmeğine ızgara tavuklu yeşillikli hamburger
Ara: Hamburger menümden kalan küçük salata(yağsız), Ayran
Akşam: 4 köfte(az yağda kızardı),domates-salatalık,biraz peynir,Biraz köz patlıcan salatası(bikaç çatal)
Su:2,5 litre ,4 kupa falanda normal çay içmişimdir.
Bugünki kilomda 57 (regliym fazla çıktım çarşamba falan bomba gibi bi düşüş bekliorum)
evet güzel menü cidden...
babam mısırları almış gelmiş mutfakta haşlanıyo düdüklünün içinde. allahım nası güzel kokuyo anlatamam. delirmek üzereyim. yarım mısır yesem bişey olur mu kiyeme derseniz yemicem vallaha bak.
lily bence sen spor yapmak istemiyorsun. o yüzden böyle oluyor.
mısırda şeker var bnm bildiğim. annem şeker hastası yani mısır yemez ordan biliyorum. ama ara öğün olarak yarım mısır yesen dokunmaz diyetine diye düşünüyorum. zaten felsefemiz ne? az ye her şeyden ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?