Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

pazartesiye kadar tartılmıycam ya banane
zaten çok ağrım var
iyice mala bağladım şu an
bi duşa giriyim de kendime geliyim
pazartesi inşallah her şey güzel olucak..

hepinize selam sevgili günlük kardeşlerim
bu arada hayırlı Cumalar...
maşallah açılış erken olmuş bugun
bildirimi yapayım 75,1... geçen haftaya göre yaklaşık yarım kg falan sanırım:44:
bakiim neler yazmışsınız sabah sabah

oralar hala sıcak di mi? burası oldukça serinledi artık. ev içinde çorap giymeye başladım ben
hem de ne sıcak... şu an güneş bnm odanın olduğu tarafta o yüzden kalın perdeyi çektim tam yatağıma uzanıp keyifle kitap okuyacağım zamanda sıcaktan pişiyorum

lilyy canım abur cuburlar fazla akşam içinde kızartma ağır olmuş
ama yarın yeni birgün hepimiz için
kaçamaksız başlayalım bitirelim bu kilo işini
valla cnm dediğim gibi aslında fasulye yerdim de tabağa koyduktan sonra gördüm:26: dün saldım çayıra oldu bnm için bugun yeni güne güzel başladım şükür

bende başlamadım henüz spora reglim bitsin
artık başlayacam spor aleti paslanmadan yapıyım baride
verdiğim paraya değsin ya

bende olsa şimdiye basenler gitmişti ha diyeceksiniz ki olunca kullanılmıyor sıkılıyor insan doğrudur ama en azından tv izlerken falan bisitklet çevirirdim insan farkına bile varmadan spor yapmış olur zamanın nasıl geçtiğini bilmez
tv karşısında oturup toto büyütceğimize bisiklete binip küçültürdük

anowwww 73mü...
önceden kaçtınki kız nekadar gitmiş 1 günde

bendeki alet adımlama canım step twist diye geçiyor
oyüzden biraz sıkıcı koşu bandı olsa sıkılmam ama yürümek daha keyifli olur
ama onlarda kocaman benim evde küçücük

günaydın
kilom 73.3

hadi bismillah adını listeye ekleyelim
günaydın kızlar

geçen p.tesi kilom 66 (p.tesi başlamıştım diyete)

bugün 64.6

1 gündede 600 grm gitmiş
tebrikler tatlım bnm de 76lara çıktıydı eskiye dönmek güzel

günaydın kızlar
moralim çok bozuldu
61 çıktım ya offffff bıktım artık
cnm bozma moralini pazartesi yine tartılırsın sonra ztn gidecek bu kilolarsınav öncesi üzme kendini

cnm o biraz mümkün değil gece 1de yatıyorum daha önce yatamıyorum uykum gelmiyor hem ben en erken 7de kalkabilirim onda da köpekler çok oluyor ben acayip korkarım zaten burda benm sokağa çıkmam bile dert ya 2 kat yuvarlak merdiveni inene kadar benm beynim dönüyor yolları hiç söylemeyeyim ayağımdaki nasırları çoğaltmaya niyetim yok

bendeki alet adımlama canım step twist diye geçiyor
oyüzden biraz sıkıcı koşu bandı olsa sıkılmam ama yürümek daha keyifli olur
ama onlarda kocaman benim evde küçücük
ben koşu bendı sevmiyorum hem elektrikli de... yer de çok kaplıyor
bana aslında step tahtası lazım ona uygun spor hareketleri var elimde çok da zevkli ama işte... evde videolarla idare etmek zorundayım artık leslie de yok napcam ben:44:

kızlar sporla ilgili yazdıklarınızı okudum da... evde spor salonu bile olsa evde spor yapılmıyo ben bunu anladım. en faydalı alettir diyip gittim eliptik bisiklet aldım ama bakınız yapmıyorum. sabah kalkamıyorum zaten bi zorunluluk olmayınca. 10a kadar uyuyorum. kahvaltı bulaşık derken saat 12 oluyor. eee hadi biraz nette takılayım bilmem ne gene karnım acıkıyo ara öğn vakti geliyo vs vs... yani evde spor yapmıyorum ben. ama spor salonuna gitmek bi zorunluluk gibi oluyo. sabah 9da kalkıyorum. bi iki bişiy atıştırıp gidiyorum. saat 11.30da evde oluyorum. kahvaltımı edip güne başlıyorum ve çok karlı oluyorum böylece.

randomcum,
aslında dediğin doğru ama benim spor salonu imkanım yok senin gibi...
ya sabah 7:30dan önce çıkcam ya da akşam 19:00dan sonra... sabah o saatte kalkamıyorum maalesef en erken 9 oluyor gece 1den önce yatsam da uyuyamıyorum
akşam da tam çıkcak vakitte yemek işine girişiliyor olmuyor yani
ama bizim eski evimizde aletler vardı ve ben hergun 15dk olsun yapıyordum maalesef taşınınca getiremedik komşulara vermiştik
hem kolları çalıştıran bir alet vardı oturuyorsun kürek çeker gibi... bir de bisiklet vardı yani ben her akşam üstü yapardım o zamanlar park da yakındı haftasonları yürüyüşe gider kardeşlerimle badminton oynardık
burda o imkan yok maalesef zaten spor yapamadığımdan aldım kiloları...

Türk kahvesinden bişey olmaz korkma önemli olan şeker oranını düşürmek suyuda arttırıp menüye biraz yeşillik eklersen tam süper olcak canım valla protein yapcam diye kabız olursunuz önemli olan proteini karbonhidrattan fazla tüketmek öyle yaparsanız zaten pıt pıt eriyo yağlar ama ilk güne göre başarılı menü

Bebemm menün gayet güzel gitmiş tek fazlalık kek olmuş hadi onuda alıştırma turlarına verelim ama böyle küçük kaçamaklar bizim 2 ileri birgeri gitmemizi sağlayıp diyet sürecimizi uzatıyo yani kaçamak yapmak istediğiniz zaman bu kaçamak bana 1 haftaya daha mal olcak diye düşünelim ozaman yapmayız:) bide benim canım fenaaa abur cubur istediğinde amaaan b.k olcak gitcek diorum yemiyorum ahahahahah

WUUUUUUUUUUUUU menü sporrr su yeşilçay yokk yokkk brawoo sadişşşşş kocaman alkış sanaaaa hep böyle devam etmen dileklerimle:) eğerki bayrama kadar böyle gidersen hadiseden güzel olursun valla yürü be koçum kim tutar seni:)

Azmini yediğimm menüne bayıldım o tatlıları yemeyerek çıtırlığa ve ooooo katzi ne kadar taş olmuş iltifatlarına bir adım daha yanaştın adım adım 1 ayda bütün ağırlıklarımızdan kurtulcaz menün güzel ama aç gezme tansiyonun düşer tavuğu istersen light soya sosuyla yap hem pratik hem lezzetli olur Sporunda güzel ama suyu naptın göremedim

Kuzu baştan aşşağı dayaklık menü tek güzel şey su gibi görünüyo ama yyılmak yok yola devambundan sonra başka bi emre kadar gofret yeeme:) ne anlıosun şu gofretten bayat bayat bile yiyosun:) hadi bakalım bugün sebzeli sağlıklı güzel bi menü çıkar en büyük alkışlar sana gelsin:)

günaydın kızlar
moralim çok bozuldu
61 çıktım ya offffff bıktım artık

Kız ne bozuosun morelini reglinin ikinci günü yok bide 55 çıkcaktın :) tbiside fazla çıkcan bende fazla cıktım:)

Dünkü Menüm

Sabah: 1 Kase kellogs special K ve birazda süt(kaseyi ağzına kadar doldurmuorum)
Ara : Filtre kahve,Yeşil Çay,Nane limon ahahah hertürlü çay içilir
Öğlen: Dün fotosunu paylaştığım kepek ekmeğine ızgara tavuklu yeşillikli hamburger
Ara: Hamburger menümden kalan küçük salata(yağsız), Ayran
Akşam: 4 köfte(az yağda kızardı),domates-salatalık,biraz peynir,Biraz köz patlıcan salatası(bikaç çatal)

Su:2,5 litre ,4 kupa falanda normal çay içmişimdir.

Bugünki kilomda 57 (regliym fazla çıktım çarşamba falan bomba gibi bi düşüş bekliorum)

illa spor yapmak istiyosan ve step tahtası işimi görür diosan ansiklopedileri üst üste koyunca aynı step tahtası gibi oluyo test edildi onaylandı:)

menü harika yavrum aferin sana

evet güzel menü cidden...
babam mısırları almış gelmiş mutfakta haşlanıyo düdüklünün içinde. allahım nası güzel kokuyo anlatamam. delirmek üzereyim. yarım mısır yesem bişey olur mu ki yeme derseniz yemicem vallaha bak.

mısırda şeker var bnm bildiğim. annem şeker hastası yani mısır yemez ordan biliyorum. ama ara öğün olarak yarım mısır yesen dokunmaz diyetine diye düşünüyorum. zaten felsefemiz ne? az ye her şeyden ye :)

akşam yemeğinde balık varmış, demek ki akşam hafif geçicek oley :)
bugün kek falan yemiycem, adam gibi gidicem akşama kadar. az önce küçük bi salkım siyah üzüm yedim. biraz daha geçsin öğlen yemeğimi de yerim. oh mis :)

söz konusu dukan olunca nası tepki verir bünyem bilemedim. sürekli protein yiyip arada mısır yiyince g*tümde patlar filan diye korktum. gerci yeterli derecede spor da yapıyorum ama...

katzi eğerki dukan yapıosan mısır yeme biliosun dukanda en ufak kaçamağa yer yok ama sağlıklı besleniosan yediklerinden kısıosan mısırıda minik bi parça yiyebilirsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…