- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
offfffff kizlar leopar desenli bikini gördüm, asik oldum resmennnnnn
onu istiyorummm istiyorummmm
reg zamanı oluyor öyle ama bu istek geçiçi hurmada sana aynı hazzı veriyor aslında ama beynimiz işte onu odaklamışız çikolataya tatlı deyince ilk aklımıza çikolata geliyorbugün iştah patlaması yaşıyorum kızlar
sabah marketten gazete alırken kasada çikolata gördüm. resmen bi an onu alıp yediğimi hayal ettimçok canım çekti ya
regl oluyorum, sanırım o yüzden böyle oldu.
şu an hurma yiyorum, pakete sarmış durumdayım. çikolata istiyom
ben yerinde olsam alırdım ve hergün görebileceğim bir yere asardım sırf içine girebilmek için
azimle zayıflarsın bende aynı yöntemi yapıcam ama hiç öyle hoşuma çok gidecek bir kıyafet görmedim
gördüğüm zaman hemen alıcam ve dolabın kapağına asıcam onu
bugün iştah patlaması yaşıyorum kızlar
sabah marketten gazete alırken kasada çikolata gördüm. resmen bi an onu alıp yediğimi hayal ettimçok canım çekti ya
ayy kızlar koptum ya az önce size de anlatayım.
komşu geldi az önce. baya zayıflamışsın sen ya yüzün küçücük kalmış kaç kilo verdin dedi. ben 17 deyince kadın şok geçirdi yaa bi bakışı var görmeniz lazım
daha verme yeter artık, 2 kg daha ver yeter sana, biz senin tombik haline alışığız diyo, hey allahım yaa
bugün iştah patlaması yaşıyorum kızlar
kızz vallahi ben adanaya gidince banada herkes dedii zayıflamışsın yeter daha verme diyorlarrbende dedim yok daha vermem gereken kilolarım varr 7 kilo daha vermem gerek diyorumm yok yokkkkk böyle iyi olmuşsunn ne kendini zorluyon yeter işte iyi olmuşsun diyolar bide 62 63 e düş yeter diyenlerde vardı
offfffff kizlar leopar desenli bikini gördüm, asik oldum resmennnnnn
onu istiyorummm istiyorummmm
ama ben activiaları marketde unuttum canımheehheeh o anki psikolojini çok iyi anlıyorum dün bende eve gidiodum annem telefon açtı sigarası bitmiş ve ne yazıkki migrosa gitmek zorunda kaldım çikolata reyonuna girdim ama bi görseniz çikolatalarla aşk yaşıorum hepsine dokundum aldım elime kalorilerine felan baktım.Sonra birden ordn uzaklaştık kaçtım resmen eve gidiorum tam bakkaln önünden geçtm en sonunda dayanamadm gittim bisküvi aldım yedim ehehhe
benimde bi abim var beni her gördüğünde önüme ekmek koyup dalga geçerdi al doymazsın bunuda ye derdi o bile geçen gn zayıflamışsın hakkaten belli deyince çok sevndm ama bana zayıflamışm gibi gelmio kendimi ayı gibi hissediorum.Hala hangi kot beni daha zayıf gösterio derdindeym umursamadan giyinmek istiyorummm yaaaa buarada bende senin gibi gittim activia kuru incir falan aldım bıkmıstm ara öğünde leblebi yemekten oh iyi geldi incirler:)
ahahahahahahahhahahahah aklıma bian banu alkan geldiiiii:):):) leoparlı bikinisiyle sahilde parmak ucunda yürüyüş yapar ya hep eheheh ne bu bizdeki leopar merakı ya bi leoparlı montum bide leoparlı topuklu ayakkabım var dolabımın en baş köşesinde duruyolar ve sadece bikere giydim.İşte böyle sadece dolabı süsleyen kullanışsız şeylere para vermemk lazım.Ama bikini daha giyilebilinir.Ay merak ettm nasıl bişey acabaa
menüyü beğendim afiyet olsun...menüm kızlar
sabah kalkınca 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta , şekersiz çay ,yarım portakal ,1 çay kaşığı bal
ara şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle annemin ağzıma tıktığı çok az lahmacun ,eve gelincede kabak yemeği ,yoğurt ,bir mandalina yedim
ara yok öğleni geç yedim
akşam yarım tabaktan az bezelye yemeği,yoğurt,2dilim çavdar ekmeği,salata
su 1.5 litre oldu yatana kadar bir litre daha içerim
bir bardak yeşil çay içtim
spor sabah 5mil leslienin 2milini yaptım
kızım uyuduktan sonrada stepperde adımlamayı düşünüyorum
benim aldığım activialarda kayısılıydı yaaasadişş aktiviaları senin yerine ben yerim hemde kayısılı aldımmm çooook gizzzzzeeel :)
mayo sana çuval gbi olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh Amin:)
canım sende haşema giyersin çok güzel bizim gittiğimiz yerde giyiyorlar çok hoşuma gidiyoookızlar Sevgimdenhaberim yok yaaaa.......
bu arada bugun baya abarttm ben yaaaa... offffffffffffffffffff
annem giderken dedi puding yap kardeşlerin yesin ben de tencerenin dibini hele de biraz tuttuysa dibi, yemeye bayılırım çocukken hep kardeşimle kavga ederdik sen cok yedin ben az yedim diye... bi de direkt lavaboda suyun altına tutmaya kıyamadım içinde kalan puding ve pasta yaptığıımdan artan birkaç petibörle yedim yine 1 kaseye yakındır
ama akşam sadece karnabahar yemeğim var... yogurt bitti, ben de burda dışarı çıkmayı sevmiyorum kardeşime söyleyim alırsa ne ala almazsa da artık idare etcem yemekle...
bikiniye gelince... ben hayatımda hiç bikini giymedim mayoyu da en son 15 yaşında giymiştim o zmn 60falandım ama mayonun bedeni kaçtı hatırlamıyorum....
ztn geçen sene örtündüm o tarz şeyleri giymeye çekinirdim açık olsam da giymezdim zaten ama giyenleriniz için inşallah 36beden bikiniler giyersiniz........ aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
menüm kızlar
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta , şekersiz çay ,yarım portakal ,1 çay kaşığı bal
öğle annemin ağzıma tıktığı çok az lahmacun ,eve gelincede kabak yemeği ,yoğurt ,bir mandalina yedim
ara yok öğleni geç yedim
özlemezmiyim kızzz çok özledim hemdeee vallahi tlf numaranı bilsem arıyacaktım o derecede
canım menün gayet normal kekide zaten kkdan az yemişsin ne olcak sanki ondan 2 lokma bişedir
akşam yemeğinde fırında ve yağsızz ayy haftasonu adanadaydım fırın poşetinde tavuk yaptık ablamla okadar kuruduki tavuklar anlatamam ama biraz pişince poşetinden çıkardım sonra tepsiye döktüm kupru olduuu kendi evimde poşete bile koymasam yumuşacık oluyordu inan yiyemedik çok üzüldümm
süpersinmenüm kızlar
ara yok öğleni geç yedim
kızlar hemen menümü yazayımmm bugün hiç kaçamak yapmadım
sabah
2 dlim tahıllı ekmek
1 den azcık fazla salçalıyumurta
denizeliklim usulü kahvaltılık salça
1 çatal peynir
4 yeşil zeytin
1 çk kaymaklıbal
1 muz(anamur)
1 avuç içi çerez(çerezci ikram etti tatmam için hepsinden 10tane anca vardı)
4 yk kıymalı patlıcan yemeği
1 dilim tahıllı ekmek
3 4 tane küçük haşlanmış brokoli
1 avuç içi çerez(gene hepsi 10tane ancaydı)
1 sade türkkahvesi + 2 parça bitter%70 kakaolu
yarımdan az muz(efenin artanı)
sadece salata (birazdan eşim geldiğinde yarım kase kadar çerez yemeyi planlıyorm oda 1 avuç dolusu yaparonun için akşamı sadece salata ile geçirdim canım istemiyodu zaten onun için yemedim yoksa nohut yemeği yapmıştım)
2 ltye yakın su 1 bardak yeşil çay 1 bardak biberiye çayı(tadı mükemmel 1 bardakda mate yeşilçay biberiye karışık içtim ahahahahah çok karıştı bugünn ama dünden beri daha büyük wc ye çıkmadım( dün içim boşalmıştı bugün tık yok
sporda 10dan sonra efe uyuduğundaa ama bugün 1 saatden fazla yürüdüm ve 2 saate yakın yerden eğil kalk eğil kalk portakal topladım (2 gündür rüzgarlıydı hava ağaçlarımızdaki birçok portakal yere dökülmüş bizde yerden topladık ziyan olmasın dieee) sanırım buda spor sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?