Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

baya şaşırtmışsın..
günaydın..meyve yerine 3-4 badem yada 2 ceviz yesen..yada ayran süper olarrr..
anam gece 12 mi..tombalak balkabağı okadar geç saate yeme yeme..

saat 18:30 da bir kase ayran çorbası ve bol limonlu mevsim salatası yedim..
benim şaşırtma işi bir günden 5 güne taşınca yılbaşı ertesi peşine misafirm ve 60.3 ten 61 e çıktım..

saat 18:30 da bir kase ayran çorbası ve bol limonlu mevsim salatası yedim..
benim şaşırtma işi bir günden 5 güne taşınca yılbaşı ertesi peşine misafirm ve 60.3 ten 61 e çıktım..

İnanmıyorum!
2 kilo kala yapılacak iş mi bu?

Akşam yemeği olarak 1.5 iskender, üstüne tatlı olarak 2 porsiyon çikolatalı sufle, bastırsın diye de 2 top limonlu dondurma yedim.
Hepsini silip süpürdüğümde saat 19:05 i gösteriyordu.

..........Yukarıdaki açıklamada sadece tek bir şey doğru. Acep hangisi:44:

günler sonra akşam 6 da yedim yemegimi başka bişiy yemedim..

kesinlikle dondurmaaaaaaaaaaaaaaa

ben bugun mutfagi hic acmadim acamadimmmmmmmmmmmm
sabahtan beri cay icmekten bir hal oldum
sut yapan bir cay iciyorum birde su
canim istemiyor

ahanda aynen böyle kaldım,neyse ki hepsi hayalmiş

ben bugun mutfagi hic acmadim acamadimmmmmmmmmmmm
sabahtan beri cay icmekten bir hal oldum
sut yapan bir cay iciyorum birde su
canim istemiyor

emzirirken kilo vermek inan daha kolay.bebişin emmeyi bıraksın o zaman daha zorlanırsın.bol bol çorba iç ve tabii su hem kilo almazsın hem sütün fışır fışır akar

heheh verdiğim sözü tuttum ve akşam hiç bir şey yemedim şu an karnım dümdüz ah ah hep böyle olsaya

bide grip olmuşum sormayın,sesim çıkmıyor üstüne boğaz ağrısı ve hapşırık:2::2:

neyse yapacak bi şey yok iş günü malum

aldım elime yeşil çayımı,kepekli bisküvimi hadi bana afiyet olsun..

emzirirken kilo vermek inan daha kolay.bebişin emmeyi bıraksın o zaman daha zorlanırsın.bol bol çorba iç ve tabii su hem kilo almazsın hem sütün fışır fışır akar

sut sorunu yok simdilik sukurler olsun ki
zaten elif hanim ek besine basladi teyzesi
kilo sorunumda daha umutluyum
ben 82 kilo hamile kaldim ve suan 79 lardayim
68 kilodayken ben yoldan cikmami ilan etmistim
yani dogum kilom coktan gitti
spor sayesinde bacak ve basenimde cok inceldi
gobegime birsey yapamiyorum
sezeryan ve sonrasinda gecirdigim bir ameliyat sonrasi 1 yil boyunca mekik felan yapamiyorum agriyor
ama ben plates topu yardimiyla yarim mekik gibi bir sey yapiyorum
nisandan once gidecek bunlar

bir zencefili kati meyve sikacaginda sik
2 corba kasigi kadar bir suyu cikiyor yaklasik
onu ic
icerken benden nefret edeceksin
ama bir saat sonrada bana dua edeceksin eminim
mutlaka dene canim
zencefillllllllllll hem askim hem nefretim mutfakta

günaydın kızlar,

mevcan akşam bişey yeemeyince sabah karnı dümdüz oluyor insanın çok güzel bi mutluluk degilmi

beril, çok iyi spor yapıyorsun bend ebi zamanlar sabaha kadar ikizler için uyumazdım sabahta kalkar spor yapardımm
hey gidi günler hey

ikiz deyince 5 dakika dusunecen
adama ansindan emdigi sutu burnundan getirttir vallahi
simdi benim ikizler yaptiriyor sporu bana buyuduler de

Düz karınla uyanmak keyifle başlatıyor güne.. Evvelki gün müydü neydi şaşırtmaca yapmıştım ya.. Sabah sevmedim karnımı.

Geçmiş olsun..

1 adet kepekli bisküvi ağzımda büyüdü resmen..

öğlen yemeği saati geldi nerdeyse ama ben halen aç deilim.sanırım bi kase çorba ile öğünümü tamamlıycam.

hastalıktan lokma çiğneyecek halim yok valla.acaba hastalığım az dahamı uzasa demeye başladım

ya işte bende böyle bitkisel şeyler içme özürlüsüyüm,zencefili içsem 3 gün kusarım eminim bundan.

yeşil çaya bile alışana kadar neler çektim bana sor.neyseki şimdi varsa yoksa yeşil çayım

Düz karınla uyanmak keyifle başlatıyor güne.. Evvelki gün müydü neydi şaşırtmaca yapmıştım ya.. Sabah sevmedim karnımı.

Geçmiş olsun..

özlemişim düz karınla uyanmayı valla.ya bide ben 2 ay öncesine kadar 18 diyince yeme faslını kesiyordum.o arada akşam bi şeyler yiyeyim mide bulantısından uyuyamıyordum.tekrar alışır vücudum ama sabır lazım.

dün gece öyle bir gurulduyorki karnım eşim kahkaha üstüne kahkaha attı valla

Yeşil çayı sevmeyerek içerdim ben.. Müftüoğlunun tarifiyle yeşil çay artık canımın çektiği bir içecek haline geldi. Küçük, komik eklemelerle üstelik:
Kupaya ilave olarak; çubuk tarçın, 2-3 karanfil, 1 dilim limon koyarak içiyorum yeşil çayı.

Bir de son zamanlarda yeşil çaya rakibim var. Nette bulduğum tarifle; taze zencefilden çay yapıyorum. Tarçın hariç yukarıdaki malzemeleri ekleyerek içiyorum. Onu da keyifle içiyorum. Hiç ummazdım böyle bir gelişme göstereceğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…