Önceleri gece 23:00 de bile atıştırırdım ben.. Tabi diyette olduğumdan manasız şeyler değil ama yine de minnak da olsa yerdim işte..
Sonra kilo vermemde durma olunca aklıma bu başlığı açmak geldi ve o gün yani 23 Aralıkta 67 kiloydum..
Yılbaşı sabahı tartıldığımda 65.8 kiloydum.
Yani gündüz yediklerim aynı olmasına karşın sadece akşam yemeyerek bir haftada 1.2 kilo gitmişti. Yöntem taze olduğundan etki yüksek elbette.
Yılbaşı MOLASI sonrasında tartıldım. 2.6 kilo almıştım.
Sonrasında sadece 3 günde 2.5 kiloyu yerleşmeden gönderdim. Tek yaptığım da akşam yemeklerinde haşlamış sebzeyi sarımsaklı yoğurtla yemekti. İlk gün böyle yedim, sonrasındaki iki gün kavrulmuş kıyma da ekledim.
Şu an sanki duraklama dönemi gibi geliyor.. Ama olsun bu yöntemle karnım düz en azından.
Diğer arkadaşa da dediğim gibi akşam yediğin her şeyi buraya yazman gerektiğini kafanda oturtursan işe yarayabilir.. Denemekten zarar gelmez.
Çünkü burada amaç "şu saatte yemeği bitirdim" değil.. Ne yersek gelip yazmak, ya da itiraf etmek.
Hikaye tadında yazmışsın, ne güzel..
Eşine anket falan mı yapsan acaba? Belki kilolu kadınlardan hoşlanıyor.. Sabotaja baksana..
Bravo! Bunca tahriğe rağmen kendini tutmuşsun..
Tam simidin kalorisini biliyorsun değil mi diyecektim ama kıyamadım. Afiyet olsun, kan olsun, can olsun.
günaydınnnnnn..püsküüt önerilerine uyacağım..teşekkür ederim.
akşam bir kasede pulbiberli yoğurt yedim..girip yazamadım ve saati 21:00 di eşim geç geliyor ona eşlik etmek adına yedim..ve sabah 500 gr eksik uyandım..
Ohh yandan yandan
500 gr kanalizasyona karıştı bile!
...............
Bende katılıyorum artık aranıza :) İzin vardır umarım ...
Bende saat 15:30 da yedim yemeğimi (Bulgur pilavı üzerine Tavuklu Nohut,Yoğurt) bu da benim bugün ki son yemeğimdi :)
Bende saat 15:30 da yedim yemeğimi (Bulgur pilavı üzerine Tavuklu Nohut,Yoğurt) bu da benim bugün ki son yemeğimdi :)
Teşekkür ederim hoşbuldum :) Evet bu sefer biraz erken oldu ama bugünlükdü sadece :)iyi akşamlar kıslar ..
dame'cim hoşgeldin .
güzelim çok erken deyilmi akşam için 15:30
Evet fazla erken oldu hemde ama ufak tefek atıştırmalar haricinde bir sıkıntı yaşamadım :)bence de çok erken....ama sen dayanabilirsen sorun yok tabi
Teşekkür ederim :) Aynen öyle bende aslında motivasyon için yazdım birazda :)İzin ne demek tatlım ya?
Burası hepimizin.. Ne kadar çok katılım o kadar motivasyon..
15:30 ilginç bir saat..
Erken yatmayı mı planladın acaba?
günaydın günaydın çıtırlar...
akşam 19.20 itibari ile sadece ve sadece salata yedim yatış 11.30
yanlız karın guruldamalarıma bi çözüm bulmam lazımçünki sevgili kocacım karnın şu an hangi parçayı söylüyor diye sormaya başladı..
dümdüz bir karınla güne başlamak ohhh..
Günaydın..
Alakası var mı hiçbir fikrim yok.. Benim karnım guruldamayı kesti.. Tek fark akşamları içtiğim bitki çayını 1 den 2 ye yükseltmek..
Üç çayım var dönüp durduğum.. Bunlardan rastgele ikisini içiyorum akşamları.
Taze zencefil çayı / Müftüoğlu tarifiyle yeşil çay / kiraz saplı form çayı
Gurultuya iyi gelen yan etkileri mi var acaba?
Yoksa ben aç kaldığımı düşündüğüm halde aslında aç mı değilim..
Ay bilemedim..
her akşam 10 gibi çay yaparım eşime,bende yanında yeşil çay içerim ama diyorum ki acaba gaz problemim varda,hani karnımda boş o gazlar boş alanda halaymı çekiyor
18:50
Günün son yemeğini afiyetle yedim.
Tartı gününe, yani Cumaya kadar aynı yemeği yemeyi kararlaştırdım.
Kıymalı yeşil mercimek yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim uno light ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?