Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

çok iii bir yöntem gercekten.....dün saat 23.00 de yogurtlu makarna yememek için eşime hadı yatalım yoksa ben çok açım dedim:)
eşim de madem öyle hemen yatalım o zaman dedi

okk o zaman bundan sonra burdayım

günaydınnnnnn..püsküüt önerilerine uyacağım..teşekkür ederim.
akşam bir kasede pulbiberli yoğurt yedim..girip yazamadım ve saati 21:00 di eşim geç geliyor ona eşlik etmek adına yedim..ve sabah 500 gr eksik uyandım..

evet canım simitin kalorisini biliyorum ama ne yalan söyleyeyim dert etmedim.hareketli bi işim var 8 daire üzerine bi şirkette çalışıyorum ben 2.katttayım.diğer katları günde 2 yada 3 kez turluyorum asansörde kullanmıyorum simidi 8.30 da yedim şu an acıktım desem yeridir.kurt var gibi ordan oraya koşup duruyorum.

Ohh yandan yandan

500 gr kanalizasyona karıştı bile!

ayyy geldim bacım..

öğlen 12.30 gibi 2 tane küçük kıymalı dolmabiber ve 3 yemek kaşığı dolusu makarna yedim,ekmek,çorba ve komposto almadım.

şimdik ise şekersiz çay ile badem,fındık atıştıyorum.

çekmecemde 1 tanecik çikolata kaplı,form bisküvimle 1 tane çikolatalı bayram şekerim var.
muhtemelen 6 ya doğru onları atıştırırım.

evde ise istesemde yiyemiycem çünkü yemeğim yok,aslında varda muhtemelen babam yiyecek onları.dünden ıspanak temizlemiştim gidince onu pişiricem,yanınada çorba ıvır zıvır derken zaten geç olucak mecbur yiyemiycem

bu arada ben gün aşırı, orta boy bi borcama salata yapıyorum.2 gün idare ediyor bizi ben yine salata yerim artık

bu arada ne hikmetse canım acaip salata çekiyor.dişlerim kamaştı desem yeridir.millet eve gidince ohh sıcacık yemekler der ben salata ve turşu diyorum.

Bende katılıyorum artık aranıza :) İzin vardır umarım ...
Bende saat 15:30 da yedim yemeğimi (Bulgur pilavı üzerine Tavuklu Nohut,Yoğurt) bu da benim bugün ki son yemeğimdi :)

iyi akşamlar kıslar ..

Bende saat 15:30 da yedim yemeğimi (Bulgur pilavı üzerine Tavuklu Nohut,Yoğurt) bu da benim bugün ki son yemeğimdi :)

dame'cim hoşgeldin .
güzelim çok erken deyilmi akşam için 15:30

İzin ne demek tatlım ya?
Burası hepimizin.. Ne kadar çok katılım o kadar motivasyon..
15:30 ilginç bir saat..
Erken yatmayı mı planladın acaba?

18:50

Günün son yemeğini afiyetle yedim.
Tartı gününe, yani Cumaya kadar aynı yemeği yemeyi kararlaştırdım.
Kıymalı yeşil mercimek yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim uno light ekmek.

kızlar bende son yemeğimi 18.30 yedim...eşiminin tabagından yedim sanırım rahat yarım tabak vardır yediğim:)
bugun yediklerimi yazayım;
sabah: 1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm
öğle: 1kase nesguık içine bıraz ceviz koydum
akşam ise yarım tabak yeşil fasulye ile 2 kaşık yogurt
bu arada ilkkez kek yaptım sanırım fazla pişirmişim...Allahım oturup şöyle bir dilim yiyemedim ya ucundan tırtıkladım sadece

iyi akşamlar kıslar ..

dame'cim hoşgeldin .
güzelim çok erken deyilmi akşam için 15:30
Teşekkür ederim hoşbuldum :) Evet bu sefer biraz erken oldu ama bugünlükdü sadece :)
bence de çok erken....ama sen dayanabilirsen sorun yok tabi
Evet fazla erken oldu hemde ama ufak tefek atıştırmalar haricinde bir sıkıntı yaşamadım :)

İzin ne demek tatlım ya?
Burası hepimizin.. Ne kadar çok katılım o kadar motivasyon..
15:30 ilginç bir saat..
Erken yatmayı mı planladın acaba?
Teşekkür ederim :) Aynen öyle bende aslında motivasyon için yazdım birazda :)
İlginç ve zor bir saat malesef öyle bir hata yaptım bugün.Ama dediğim gibi ufak tefek atıştırmalar yaptım :)

günaydın günaydın çıtırlar...

akşam 19.20 itibari ile sadece ve sadece salata yedim yatış 11.30

yanlız karın guruldamalarıma bi çözüm bulmam lazım çünki sevgili kocacım karnın şu an hangi parçayı söylüyor diye sormaya başladı..

dümdüz bir karınla güne başlamak ohhh..

Günaydın..
Alakası var mı hiçbir fikrim yok.. Benim karnım guruldamayı kesti.. Tek fark akşamları içtiğim bitki çayını 1 den 2 ye yükseltmek..
Üç çayım var dönüp durduğum.. Bunlardan rastgele ikisini içiyorum akşamları.
Taze zencefil çayı / Müftüoğlu tarifiyle yeşil çay / kiraz saplı form çayı

Gurultuya iyi gelen yan etkileri mi var acaba?
Yoksa ben aç kaldığımı düşündüğüm halde aslında aç mı değilim..
Ay bilemedim..

her akşam 10 gibi çay yaparım eşime,bende yanında yeşil çay içerim ama diyorum ki acaba gaz problemim varda,hani karnımda boş o gazlar boş alanda halaymı çekiyor

her akşam 10 gibi çay yaparım eşime,bende yanında yeşil çay içerim ama diyorum ki acaba gaz problemim varda,hani karnımda boş o gazlar boş alanda halaymı çekiyor

Hmm bak bu da olabilir..
Kimyonun gaz alıcı özelliği varmış. Dün araştırırken öğrendim.
Akşam yemeklerine bir şekilde kimyon katmayı denesen, anlarız herhalde sebebini?

18:50

Günün son yemeğini afiyetle yedim.
Tartı gününe, yani Cumaya kadar aynı yemeği yemeyi kararlaştırdım.
Kıymalı yeşil mercimek yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim uno light ekmek.

Bu yalan oldu, şimdiden yazayım..
Cumaya 2 gün kala stres durumları başladı..
Mercimek yemeği öğlen öğünü oldu..
Akşamları olabildiğince hafif olacak. Yoğurt, salata, 1-2 mücver gibi. Ne kadar erken yemeyi başarırsam o kadar iyi.
Cuma günü terazinin beni gülümsetebilmesi için 2 günlük bir sıkıyönetim diyelim.. 3-5 yüz gram vermiş olmaya razıyım. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…