mekanları cennet olsun inşallah .kiseler bizim mutfak bugun mesajide pek kapanaca benzemiyor
puskuut bana bir hediye verirmisin tatlim yaaaaa
biraz ayip olack istemek ama
senin adini her gordumde canim gullu lokumlu puskuut cekiyor
cocuklugumun e guzel ailarindandir
babaannem yani biz nine deriz okuldan gelince potipör puskutun icine gullu lokum koyardi
ama o ne tatli olurdu bir bilsen
ev kalabalikti
herkes yerken ben ucundan kirintilanirdim
onlar bitirince ben ballandira ballandira tadini cikarirdim
eyyyyyyyyyyyyyyyy ninecim yattigi yer nur olasi
kuzum ya adini degistir yada bana lokumlu puskut ver
Ya şu anda galiba ödeştik.. Çünkü senin nur içinde yatsın ninenin hazırladığı bu püsküüt beni de çok uzaklara götürdü şimdi..
Nur içinde yatsın, annem de çok güzel sakızlı muhallebi yapardı üzerine de gül suyu dökerdi..
Bence ödeştik..
baskül hep tersi yönde şaşırtacak deyilya . güzel olmuşgünaydın cumadan bu yana 300 gr gitmiş..ki akşam 8 de bende makarna yedim peynirli kıymalıarada bozunca bünye şaşırıyor kilolar gidiyor..
bir keresinde düzenli bir diyet uyguluyorum dukan amca ilk patlak verdiği dönem..akşam saat olmuş 9 ve ben ilk defa normalde bile yapmadığım birşey yapmıştım bir paket cipsi hüplettim çünkü kilom gr oynamıyordu ..battı balık yan gider ve ertesi gün artı beklerken 1 kilo gitmişti..nasıl şok yaşamıştım..uffak bir anımı paylaşayım dedim..arada şaşırtmak iyi geliyor kısaca..
19:10 da sus pus oldu mide..
İyi geceler midecim, iyi işler.. Sindirimin rast gitsin..
Bu saatten sonra seni yormayacağıma söz veriyorum canımım midem..
17 de kapadim bugun yaaa
erkenden bitirdimki 18 de spora basladim
ama yatmadan bir sut icerim arkadas
19:10 kış ayları için biraz geç olmuş Püsküüt'çüm yaaa. Bence bu aralar en geç 18:00 olmalı :26:
18:45 son lokma..
ama o son lokma bi'sürü lokmanın sonuncusu..
yarın akşam bir süreliğine serbest döneme geçiyorum. buraya uğramak yok demektir bu..
slm kızlar..
2 ay öncesine kadar akşam en geç 17.30 da yeme faslını kapatarak güzel kilolar vermiştim ama ne hikmetse 2 aydır dikkat edemiyorum,bi gün en geç 6 da yediysem,bi gün akşam 10 da yiyip yatıyorum.mesela dün akşam 9.30 da 5 tane çiğ köfte yedim yeşillikle beraber 11 de de yattım.
2 aydır aynı kilodayım şükür almamışım ama bi dur demem lazım artık.
bugün itibariyle ağzıma kilit vurucam ve ölsemde 6 dan sonra bişey yemiycem:18::18:.
ya bide 4 gündür kabızlıkla uğraşıyorum mahvoldum sancıdan eskiden böylemiydi ya..
daha vermem gereken 7 kilom var:18:
ama karar aldım her akşam buraya mesaj atıcam sözüm söz.
tam destek hep destek..
buraya olan sorumluluk duygusu ve destek cok onemli
bakkkkkkkkkkkkkkk cizelgeme nerden nereye geldim
fark ettim çizelgeni tebrik ederim canım..
bende şu an 65 kiloyum 58 olmak istiyorum.boyum 1.62 bu kiloya 7 li sayılardan düştüm.
şu ağzımı tutmayı becerseydim şu an 60 felandım off ya..
evde netim yok ama her akşam cepten yazıcam buraya..sorumluluğumu bilir kırar dizimi otururum yerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?