Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

geçmiş olsun..yeşil çay gribe çok iyi geliyor..için etarçın at terler atarsın..
spor spor spor diyorum..çok güzle doğum kilon gitmiş..
Sadece saat kısmı doğruydu..
Diğerleri hayal ettiklerim..

gözlerim yuvasındna fırladı püsküüttttttttt..
İnanmıyorum!
2 kilo kala yapılacak iş mi bu?

hiç sorma çok kızgınım ve ben morlimi kaybettim ya bu sabah 61.7 çıktım delireceğim..60.1 baskülde 3 . kez görüp bu noktaya 3 . kez gelişim bana ne dersin bişey yaz motive et şımarıyormuyum yoksam bir bilinç altı porblemimmi varrrrrrrrrrrrr..

[QUOTE

hiç sorma çok kızgınım ve ben morlimi kaybettim ya bu sabah 61.7 çıktım delireceğim..60.1 baskülde 3 . kez görüp bu noktaya 3 . kez gelişim bana ne dersin bişey yaz motive et şımarıyormuyum yoksam bir bilinç altı porblemimmi varrrrrrrrrrrrr..[/QUOTE]

düzensiz beslenip,geç saatlerde yediysen fazla çıkman normal

ama dikkatli beslenip,erken yemek yiyorsan dönemsel olabilir.regl dönemi,lifsiz gıdalar,kabızlık,şişmiş el ve ayaklar hepsi bi sebeptir fazla çıkmana.

eğer günlük tartılıyorsan ilk işin tartıyı kaldırıp kendine zaman tanımandır.moralini bozma alıcaz,vericez ve hedefimize ulaşıcaz.

bu arada çizelgende vermek istediğin topu topu 4 kilo gözüküyor.hepsi bumu yada daha önceden verdinmi kilo.bide ideal kilon kaç eğer bu kilolarsa vermen daha zorlaşır.

misal ben 2 sene önce 70 den 58 e düştüm.toplam 4 ayda.2,5 ayın sonunda 60 kiloydum hemde hiç zorlanmadan,ama o 2 kilo yokmu tüketti bitirdi beni.öldüm verene kadar

düzensiz beslenip,geç saatlerde yediysen fazla çıkman normal

ama dikkatli beslenip,erken yemek yiyorsan dönemsel olabilir.regl dönemi,lifsiz gıdalar,kabızlık,şişmiş el ve ayaklar hepsi bi sebeptir fazla çıkmana.

eğer günlük tartılıyorsan ilk işin tartıyı kaldırıp kendine zaman tanımandır.moralini bozma alıcaz,vericez ve hedefimize ulaşıcaz.

bu arada çizelgende vermek istediğin topu topu 4 kilo gözüküyor.hepsi bumu yada daha önceden verdinmi kilo.bide ideal kilon kaç eğer bu kilolarsa vermen daha zorlaşır.

misal ben 2 sene önce 70 den 58 e düştüm.toplam 4 ayda.2,5 ayın sonunda 60 kiloydum hemde hiç zorlanmadan,ama o 2 kilo yokmu tüketti bitirdi beni.öldüm verene kadar
[/QUOTE]

dönemsel kuzu göğüsler sütyene sığmıyor..ve baskülün pili bitmiş yeni değiştim..yoksa erken yemeyi kapatıyorum ve 3 ana öğün 1 ikindede ara öğün yapıyorum...
bende doğum kilosu 2 sene önce 74 kiloydum bende 58 e düşmüştüm..
şu 60 lı rakamlarla 58 arası git gel yıldım varya..heleki dönemsel millet şişer regl olur hop 2 kilo gider bende gelende kalıyor..
kısaca 58 de olayı kapatacağım ama yok 60 a iniyorum geri 61 küsürler..

birazdan son yemeğimi yiyeceğim..
haşlama tavuk göğsü ve yeşillik salata..bol limonlu..

az önce yazdım da yazdım buraya ama internet gidince elimde patladı yazdıklarım

17.20 itibariyle 1 adet kepekli çikolata kaplı bisküvi,az badem ve fındık ve 1 adet mandalina yedim.

eve gitmem 7 yi buluyor evde çeşit çeşit yemeklerim var ama yemiycem sözüm söz bacılar.

zaten canım acaip salata istiyor.evde dün yaptığım aysberg,havuç,yeşil soğan,lahana dörtlüsünden salatam var üzerine bolca limon off afiyet olsun bana.

köfteler,börekler miş pehh yemiycem işte

iyi gecler hatunlar .....

cumartesi erken yendi ama şu an hatırlamıyorum saatini...
dün gece yemelerim oldu .püsküütümün taktigi hergün aç yapmayım bünyem alışmasın diye .

bugünde erken yendi 18 de.

püsküütüm biran saydıklarını yedin sandım bu hafta 64'leri gör 1.5 iskender senin canım .

.....................

Bugün son yemeğimi (kereviz- 3 yk yoğurt- bol salata- 1 dilim tahıllı ekmek) 18:30' da yedim.
Akşam mate çayı içeyim dedim de kusacaktım o ne tatsız sevimsiz bir şey

Bugünü kaçamaksız atlattım amaaaa çok fenayım regl geliyor
Nutella kavanozları uçuşuyor gözümün önünde

Amaaaa yok , öğlen bozacak gibiydim, gittim ara öğüne limonlu eti form aldım yedim

Birazdan yeşil çayımı içerim, sonra da erkenden uyurum göbeği şişirmeden

bizim mutfaga pek ugrayan olmuyor artik
yakinda mutfagi cope bile atabilirim kullanilmiyor diye
dun 17.40 ta yedik
kapadim
bu arada fark ettim bir seyi yazmadan gecemiyecem
onceden mutfak islerim bitmezdi
simdi yemegi yeyip mutfagi topluyom ve bitiyor
acaba ben ve yediklerim mi dagitiyordu ki.............
yada tikinmak icin mi hep daginikti orasi bilemiyorum
artik kapatirken meyvede araklamiyorum iki gundur

Ama yediğin için böyle oldu.. Demek ki az kaldı diye rahatlıyor bünye, kaçamağın dozu biraz kaçıyor.. Sonra hemen kilo alıveriyorsun.. Kendimden de biliyorum, bazı kilolar var ki vücut o noktaya gelince daha dirençli davranıyor. Belki de son düşman hattı, kalenin surları o nokta.
Belki de saymayı bırakmalısın.. Çizelgeni kaldırmalısın, avatar yazını değiştirmelisin. "Az kaldı" yı görmek sana iyi gelmiyor olabilir..
Avatar yazına "3.kez?" yazabilirsin mesela?
Bunca yolu aştın, bunu da aşarsın elbet..

Desteğin için teşekkürler ama aebenim çok büyük mucize olur 64x lere inmek benim için.. Çünkü bu 900 gr ediyor. Rutinden sapıp ekstra kilo alıp onu vermek için didinmiyorsam eğer pek başım gelmez 900 gr. vermek.. Ama tabii belli mi olur.
O zaman ben iskender hayalini kurayım, belki işe yarar.

verdiğim sözü tutmanın mutluluğuyla koca bi günaydın diyorum.

19.30 da çok aç olduğum için bol limonlu bir salata yedim.kızımın tabağında kalan bi adet minik fırında pişmiş köfte yedim.

saat 10 gibi eşime çay yaptım,bu arada babam da bende kalıyor, çayın yanına onlara buzluktan su böreği çıkartıp ısıttım.dayanamam belki bi ısırık alırım diye yanlarında oturmadım,kızım uyurken onun dolabını düzelttim

saat 11 gibi yatmaya giderken orbuk kocam akşamdan taze yaptığım çikolatalı pudingle yanıma gelip ımmm tam kıvamında olmuş dedi.

ölürmüsün öldürürmüsün..

neyse sağ salim atlattım dün geceyi..

pudinglerin,böreklerin üstüne sabah kendimi ödüllendirdim.çıtır bir ankara simiti yedim.

şimdilik bu kadar elimde yeşil çayım,dışarda karlı havam...

günaydın , iki gündür yemek sonrası bişey yemiyorum ve
karnım inmeye başladı ve sabah dümdüz oluyor midemm
göbek her daim var

bende aranıza katılmak istiyorum ama işten eve gidince cok ac oluyorum yiyorum vermem gerekirken bir ayda 4 kilo aldım ya

nasıl durduruyrosunuz kendinizi

Hikaye tadında yazmışsın, ne güzel..
Eşine anket falan mı yapsan acaba? Belki kilolu kadınlardan hoşlanıyor.. Sabotaja baksana..
Bravo! Bunca tahriğe rağmen kendini tutmuşsun..
Tam simidin kalorisini biliyorsun değil mi diyecektim ama kıyamadım. Afiyet olsun, kan olsun, can olsun.

bende aranıza katılmak istiyorum ama işten eve gidince cok ac oluyorum yiyorum vermem gerekirken bir ayda 4 kilo aldım ya

nasıl durduruyrosunuz kendinizi

Ben kendi adıma bu topiği şöyle kullanıyorum.
En son yemek yediğim saati yazıyorum. Ve sonrasında bi'lokma bile yersem buraya gelip yazmaya söz veriyorum kendi kendime.
Sonra utandığımdan yiyemiyorum.

Ama şu var.. Sadece bir gün tut kendini, ertesi gün düz karınla uyanmak senin de hoşuna gidecek ve devamı gelecek göreceksin..

sanırm benim de sıkı takip etmem gerek bu sayfayı...akşamları karnım çokk acıkıyor

Önceleri gece 23:00 de bile atıştırırdım ben.. Tabi diyette olduğumdan manasız şeyler değil ama yine de minnak da olsa yerdim işte..

Sonra kilo vermemde durma olunca aklıma bu başlığı açmak geldi ve o gün yani 23 Aralıkta 67 kiloydum..

Yılbaşı sabahı tartıldığımda 65.8 kiloydum.

Yani gündüz yediklerim aynı olmasına karşın sadece akşam yemeyerek bir haftada 1.2 kilo gitmişti. Yöntem taze olduğundan etki yüksek elbette.

Yılbaşı MOLASI sonrasında tartıldım. 2.6 kilo almıştım.

Sonrasında sadece 3 günde 2.5 kiloyu yerleşmeden gönderdim. Tek yaptığım da akşam yemeklerinde haşlamış sebzeyi sarımsaklı yoğurtla yemekti. İlk gün böyle yedim, sonrasındaki iki gün kavrulmuş kıyma da ekledim.

Şu an sanki duraklama dönemi gibi geliyor.. Ama olsun bu yöntemle karnım düz en azından.

sanırm benim de sıkı takip etmem gerek bu sayfayı...akşamları karnım çokk acıkıyor

Diğer arkadaşa da dediğim gibi akşam yediğin her şeyi buraya yazman gerektiğini kafanda oturtursan işe yarayabilir.. Denemekten zarar gelmez.
Çünkü burada amaç "şu saatte yemeği bitirdim" değil.. Ne yersek gelip yazmak, ya da itiraf etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…