geçmiş olsun..yeşil çay gribe çok iyi geliyor..için etarçın at terler atarsın..heheh verdiğim sözü tuttum ve akşam hiç bir şey yemedim şu an karnım dümdüz ah ah hep böyle olsaya
bide grip olmuşum sormayın,sesim çıkmıyor üstüne boğaz ağrısı ve hapşırık:2::2:
neyse yapacak bi şey yok iş günü malum
aldım elime yeşil çayımı,kepekli bisküvimi hadi bana afiyet olsun..
spor spor spor diyorum..çok güzle doğum kilon gitmiş..sut sorunu yok simdilik sukurler olsun ki
zaten elif hanim ek besine basladi teyzesi
kilo sorunumda daha umutluyum
ben 82 kilo hamile kaldim ve suan 79 lardayim
68 kilodayken ben yoldan cikmami ilan etmistim
yani dogum kilom coktan gitti
spor sayesinde bacak ve basenimde cok inceldi
gobegime birsey yapamiyorum
sezeryan ve sonrasinda gecirdigim bir ameliyat sonrasi 1 yil boyunca mekik felan yapamiyorum agriyor
ama ben plates topu yardimiyla yarim mekik gibi bir sey yapiyorum
nisandan once gidecek bunlar
Sadece saat kısmı doğruydu..
Diğerleri hayal ettiklerim..
Akşam yemeği olarak 1.5 iskender, üstüne tatlı olarak 2 porsiyon çikolatalı sufle, bastırsın diye de 2 top limonlu dondurma yedim.
Hepsini silip süpürdüğümde saat 19:05 i gösteriyordu.
..........Yukarıdaki açıklamada sadece tek bir şey doğru. Acep hangisi:44:
İnanmıyorum!
2 kilo kala yapılacak iş mi bu?
[QUOTE
hiç sorma çok kızgınım ve ben morlimi kaybettim ya bu sabah 61.7 çıktım delireceğim..60.1 baskülde 3 . kez görüp bu noktaya 3 . kez gelişim bana ne dersin bişey yaz motive et şımarıyormuyum yoksam bir bilinç altı porblemimmi varrrrrrrrrrrrr..
az önce yazdım da yazdım buraya ama internet gidince elimde patladı yazdıklarım
17.20 itibariyle 1 adet kepekli çikolata kaplı bisküvi,az badem ve fındık ve 1 adet mandalina yedim.
eve gitmem 7 yi buluyor evde çeşit çeşit yemeklerim var ama yemiycem sözüm söz bacılar.
zaten canım acaip salata istiyor.evde dün yaptığım aysberg,havuç,yeşil soğan,lahana dörtlüsünden salatam var üzerine bolca limon off afiyet olsun bana.
köfteler,börekler miş pehh yemiycem işte
Ama yediğin için böyle oldu.. Demek ki az kaldı diye rahatlıyor bünye, kaçamağın dozu biraz kaçıyor.. Sonra hemen kilo alıveriyorsun.. Kendimden de biliyorum, bazı kilolar var ki vücut o noktaya gelince daha dirençli davranıyor. Belki de son düşman hattı, kalenin surları o nokta.---
hiç sorma çok kızgınım ve ben morlimi kaybettim ya bu sabah 61.7 çıktım delireceğim..60.1 baskülde 3 . kez görüp bu noktaya 3 . kez gelişim bana ne dersin bişey yaz motive et şımarıyormuyum yoksam bir bilinç altı porblemimmi varrrrrrrrrrrrr..
Desteğin için teşekkürler ama aebenim çok büyük mucize olur 64x lere inmek benim için.. Çünkü bu 900 gr ediyor. Rutinden sapıp ekstra kilo alıp onu vermek için didinmiyorsam eğer pek başım gelmez 900 gr. vermek.. Ama tabii belli mi olur.iyi gecler hatunlar .....
cumartesi erken yendi ama şu an hatırlamıyorum saatini...
dün gece yemelerim oldu .püsküütümün taktigi hergün aç yapmayım bünyem alışmasın diye .
bugünde erken yendi 18 de.
püsküütüm biran saydıklarını yedin sandımbu hafta 64'leri gör 1.5 iskender senin canım .
verdiğim sözü tutmanın mutluluğuyla koca bi günaydın diyorum.
19.30 da çok aç olduğum için bol limonlu bir salata yedim.kızımın tabağında kalan bi adet minik fırında pişmiş köfte yedim.
saat 10 gibi eşime çay yaptım,bu arada babam da bende kalıyor, çayın yanına onlara buzluktan su böreği çıkartıp ısıttım.dayanamam belki bi ısırık alırım diye yanlarında oturmadım,kızım uyurken onun dolabını düzelttim
saat 11 gibi yatmaya giderken orbuk kocam akşamdan taze yaptığım çikolatalı pudingle yanıma gelip ımmm tam kıvamında olmuş dedi.
ölürmüsün öldürürmüsün..
neyse sağ salim atlattım dün geceyi..
pudinglerin,böreklerin üstüne sabah kendimi ödüllendirdim.çıtır bir ankara simiti yedim.
şimdilik bu kadar elimde yeşil çayım,dışarda karlı havam...
bende aranıza katılmak istiyorum ama işten eve gidince cok ac oluyorum yiyorum vermem gerekirken bir ayda 4 kilo aldım ya
nasıl durduruyrosunuz kendinizi
sanırm benim de sıkı takip etmem gerek bu sayfayı...akşamları karnım çokk acıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?