Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Hedef ve mevcut kilomuz yakınmış mevcan..

Ben de şu anda 65,9 kiloyum. Hedefim 59,9 Yani 6x li kilolardna kurtulmak diyeyim..
Boy 1.70
Yaza bırakmadan bitirelim bu işi.. :13:

Hedef ve mevcut kilomuz yakınmış mevcan..

Ben de şu anda 65,9 kiloyum. Hedefim 59,9 Yani 6x li kilolardna kurtulmak diyeyim..
Boy 1.70
Yaza bırakmadan bitirelim bu işi.. :13:

evet kilolarımız yakınmış ama boy faktörlerimiz

1.70 boya 59.9 olunca yemede yanında yat olursun sen

biraz sabir+biraz krarlilik+biraz inat+biraz dikkat=58

2 sene öncesinde 70 den 58 e düşmüştüm o zaman süper olmuştum 38 + m cuk diye oturuyordu üstüme ama şimdi o zamanki azimi bulamıyorum kendimde

ama dur demem gerekiyor kendime mayıs ve haziran ayında 2 önemli düğünümüz var ben 38 e tekrar düşmeliyim daha çok zaman var demiycem artık diye diye bugüne geldimya zaten.

zor kiloda veriyorum ayda 2-3 kilo versem yeter bana şok diyet felan istemiyorum.

evet kilolarımız yakınmış ama boy faktörlerimiz

1.70 boya 59.9 olunca yemede yanında yat olursun sen
Ağzından bal damlamış bal!
İnşallah başarırım..
Ne güzel işte!
Romayı yeniden keşfetmeyeceksin.. İki sene önceki sana kavuşacaksın. Başardın, yine başaracaksın.
Bak ne güzel bahaneler de var önünde.. Düğünlerde şöyle salınsan, seni gören tanıdıkların "ah şekerim ne güzel olmuşsun, ay nasıl zayıfladın böyle" deseler fena mı olur? Tadından yenmez..

18:30 da yemeğimi yedim..ama bugün misafirim vardı çok cısssssssssslı mamalar yedim....yılbaşı misafir kaçamak kaçamak ve bana getirisi geçen cuma 60.6 bu cuma 61.. ..hemen toparlanıp yola devam..hepi topu 2 kilo daha verip kırp bacağımı oturacağım..

bu gün son ögün 16:30 da yendi . biliyorum çok erken ama cıs yedim . bugün izin günüm oldugundan öyle gerekti
gecede geç yatmadıgım için sorun olmuyor zaten .

günaydın kızlar..akşam yazamadım hemen durum bildiriyorum..

dün iş yerinde öğle yemeğinden sonra yemek adına bi şey yedim diyemem.öğlen 1 den sonra bir mandalina,az badem ve kabak çekirdeği yedim ,malum kabızlık sorunum var 2 kupa yeşil çay ve bol bol ılık su içtim akşam saat 7 de dayanamadım 2 adet kornişon turşu yedim.11 de de yattım.

sabah boş bir mideyle uyandım

malum haftasonu rabbim sen bizi kaçamaklardan koru

gunaydin benim canim topigim
gunaydin bana gece mutfak gezmelerini unutturan topigim
gunaydin tartida hinzirca gulmeyi bana nasip eden topigim
gunaydin buyuk sevemedigim bol pantolonlari tek tek cope attiran topigim

dun aksam mutfak yine 18 de kapandi
kapanirken cepli elbiseyle girip kucuk bir sey caliyorum ama
dunku hirsizligim bir mandalindi

burasi benim gunah cikarma topigim oldu yawwwwwwww

olsunnnnnnnnnnnnnnnn
ben burayi seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mevcan canım kabızlıgın varsa bol salata yesene .yemekden 2 saat sonrada 3 br suyu iç bak bakalım kabızlık kalıyormu .

amanda aman destan yazmışsın beril

çuk ,çuk,çukgece kapı arlamak yok sudan çaydan başka beril
sen bebek emzirmiyorsun dimi?

aralayalim canimmmmmmmmmmmm
benimki pek emzirme degil
kizim beni yalanci meme niyetine kullaniyor
bazen suz kendi kendine akiyor sipacik emmiyor
simdi bir de kendi yemek istiyor ne bulursa agzina tepiyor
ama uykucu kizlar gelip goz kapaklari agirlasinca benim memeleri hatirliyor
ama gece boyu emiyor uyku sorunumuz var
mubarek dogdundan beri sani kus uykusunda 5 dakikaya bir ayakta

destan yazarim tabiiiiiiiiiiiiiiii
kk da burasida benim miladim
o ve l
yani obezlik ve lopezlik

Beni güldürdün ya ne diyeyim ya!

Obezlik ve lopezlik! Çok yaşa sen!

Dediğim gibi dün akşam şaşırtmaca yaptım. Akşam yemeğimi çok az yedim. Yoğurt ve 2 tane fırında pişmiş mücver.
Akşam 21:30 sularında tuzsuz kabak çekirdeği lüpledim..
Kesmedi.. 23:00 civarında 4 tane pötibör

Neyin şaşırtması bu?

Neyse.. bugün kaldığımız yerden devam. Kahvaltı çok hafif ve akşam buraya uğruyorum fermuar çekimi için.

Dün akşam en son 18:30' da akşam yemeğimi yedim.
Sonra meyve yiyecektim 20:30-21:00 gibi.
Yiyemedim.
Ben bir de akşamları 22:00 gibi uyuduğum için genelde en geç 19:00'da yemeye çalışıyorum.

Tabiiiiiiiii diyet bozduğum günler gece 12' ye kadar yiyorum, sonra da tombalak bir balkabağına dönüşüp uyuyorum

Beni güldürdün ya ne diyeyim ya!

Obezlik ve lopezlik! Çok yaşa sen!
oooooooooo oooooooooo sen benim kendime taktim isimleri duysan ne yapacan acaba

bunlara yorum yapamam senin gibi bir diyet prof.unun yaninda
ama ben 8 de mutlaka kahvalti
12.30 gibi ogle
17.00 gibide aksami yiyorum
aksam cok erken yenip yatmamizda gece 12 yi buluyyor
onun icin puskutcum mutfak kapanirken hirsizlik yapmak zorunda kaliyorum

17:40 yemegımı yedım 1 kasık bulgur pilavi koca bı kase yagsız salata yedım limonladım sadece

her gun yazıyım bende berı buraya

19:00 da doyurucu bir akşam yemeği ve finito.
Şu anda açım. Ne güzel bi'şey bu..
Açsam kilo veriyorum demektir. Oley!
...ve şimdi sıra limonlu taze zencefil çayında.

yokkkkkkkkkkkkpuskutummmmmmmmmmmm panikle mutfagi kapatirken yanima atistirmak icin meyvemi almayida unutmusum
mutfak 19 da kapandiiiiiiii dun yine

İyi bari.. panik en azından bir de kilo almana yol açmamış oldu. İyice üzülürdüm o zaman..
Akşam hırsızlık yapacaksan şekerli şeylere değil de proteine yönlenmen daha iyi.. Meyve yerine bir bardak süt/bir bardak ayran gibi.. Ya da 2 kaşık yoğurt.. O saatte bünyeye şeker göndermeye gerek yok.. Gereksiz enzimleri harakete geçirmiş olmanı sağlar, doyurmaz, hiç bir işe yaramaz.. Sadece ağzındayken tadı var şekerli şeylerin -meyve dahi olsa-.. ağzından sıyrılıp da boğazına geçtikleri anda külliyen zarar..

Slm güzel bayanlar dün 17 de bir tabak makarnayla günü kapadım.bugün ise 18 itibari ile mutfakla ilişkim tamamıyla bitmiştir bulgur pilavı,üç köfte ve bi bardak taze sıkım portakal suyuyla günü kapadım.ahanda buraya yazıyom bi daha bugün bi şey yersem lazerle aldırdığım tüylerim geri çıksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…