Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Hmm bak bu da olabilir..
Kimyonun gaz alıcı özelliği varmış. Dün araştırırken öğrendim.
Akşam yemeklerine bir şekilde kimyon katmayı denesen, anlarız herhalde sebebini?

akşam yemek yesem atarımda kimyon yemek yemiyorum ki

bide ben kimyon sevmemki,azıcık köfteye atarım o kadar

günaydın kızlar...size bir itirafım var daha dogrusu dunku menumu yazarken öğlen makarna yedıgımı unutmusumve onu yazmamısım...
ya karnım acıktıgı zaman dolabı açıyorum diyetlık hııcbır sey bulamıyorum.sanırım en buyuk sorunum bu...
eşim de bana yerken ayrı bır masraf dıyet yaparken 2 katı masraf edıyosun dıye dalga gecıyor benimle:)

Yoğurt bu tip durumlar için ilk başvuracağın gıda olsun.. İçine o an canın hangisini çekerse ekleyebileceğin bir sürü farklı malzeme var.. Damak tadına göre kombin yapabilirsin.
Salatalık / badem, ceviz / kuru kayısı / müsli / yulaf / meyve .......vs. bu liste uzar gider..

Hem atıştırmalık olur.. hem tok tutar, hem zayıflatır. Yoğurt mucize bir ürün.. İstersen tuzluya çevir, istersen tatlıya..

sanırım haklısın...bundan sonra yıyecek bırsey bulamazsam böyle yapayım....

öğlen iş yerinde en sevdiğim yemekler vardı,nasıl yediysem halen acıkmadım ya

eve gidince yoğurt çorbası yapıcam,sıcak sıcak içsem bi şey olurmu ki

İzin ne demek tatlım ya?
Burası hepimizin.. Ne kadar çok katılım o kadar motivasyon..
15:30 ilginç bir saat..
Erken yatmayı mı planladın acaba?
burası bana çok iyi geldi maşallah diyeyim..

öğlen iş yerinde en sevdiğim yemekler vardı,nasıl yediysem halen acıkmadım ya

eve gidince yoğurt çorbası yapıcam,sıcak sıcak içsem bi şey olurmu ki

aynen bende öğlen misafirlikteydim biraz fazla kaçırdım...hala acıkmadım :26:açlık hissedersem sadece yoğurt yiyeceğim..

18:25 de günün son yemeğini yedim.

2 adet mücver (fırında pişmiş), 3 kaşık yoğurt, 1 kase çoban salata.

Ama canım nasıl pötibör istiyoooooor anlatamam yani.. pöti pöti pötibörellaaaa ha'di gelin yavrularım piti piti yiyeyim sizi..
Umarım yemeden atlatırım akşamı.. :18:

Merhabalar :) Ben geldim :)
Bugün ki son yemeğimi 16.30 gibi yedim (Yemek denirse gerçi :) ) (4 Adet haşlanmış sosis ve birazda ekmek) 1 Saat kadar öncede küçük bir kase muzlu puding yedim ve mutfağımın kapısını girmeyeyim diye kilitledim :)

kızlarrrrrr günaydınlarrrr...burası sayesinde artık akşamları hiçbir şey yemiyorumeşim bile fark etti.sen yemiyosun galiba diyor:)
dün en son yemeği mi 18.00 de yedim.....yediklerim ise;biraz kalorili ama o kadar açtım ki nasıl yıyorum bi görseniz,sanki elimden alacaklar...
1 tabaga yakın bulgur pilavı ile nohut yedim pialvın üstüne dökmustum ama o da vardır 1 tabak....çok az yoğurt...
sonrada eşimle masa tenisi oynadık az da yüürüyüş yaptım....
gecenin ilerleyen saatlerinde çok acıktım..şöyle şekerli şeyler olsada yesem dedim ama burası geldı aklıma durdum......

cnm sen en son 20.00 de yemiş oluyorsun....yanlış bilmıyorsam amaç en son yemeği değil de en son ne zaman yedin....öğlen çok az yemişsin sanırım o yuzden acıkmışsın....

yedinmi yoksa pöti pötileri

yediklerin kalorili olsada 18 de bitirmen bile harika bence.ben 18 de koca bir antepfıstıklı çikolata yediğim günlerde bile harika kilolar vermiştim..

erken ve hafif şeyler yemişin bu yüzden akşam acıkmışsın..muzlu puding oldukça kalorili,sana tavsiyem kalorisi fazla şeyleri,daha erken saatlerde tüketmen..

slmmm

bende 19.30 da 1 yemek kaşığı ıspanak,üzerine yoğurt ve 1 kase salata yedim.

11 de 1 kupa yeşil çay içtim.

12 de yattım..

çeşit çeşit yemekler yaptım akşam ama ağzıma lokma sürmedim.

bu arada sevgili can düşmanın kocam akşam pastaneden güzel güzel ekler almış.karşımda afiyetle yedi.

bendee sabah 3 tanesini arakladım,yeşil çayımla beraber afiyetle yiyorum..

SELAMMMMMMMMMMM

kızlar baslarda yazıordum ama sonra unuttum yazmayı sanmayın
bir ara diyeti yok doğum günü yok yılbası derken delmiştim:78::78::111::111::131::131::125::125:
ama şimdi gene döndüm
15gündür aksam erken yemek ve devamında hiçbirsey yemeyerek 2,5kilo verdim

sabah bırakman iyi olmuş..eşinde ammada sabotajcı yav..

çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…