günaydın kızlar....dünün son yemeği 17.20...yine nohut vardı bitmedi mubarek...hiç cnm istemedi bende nesguikli karışımdan yedim..yalnız saat 9 gibi bir acıktım sormayın...ama hiçbir şey yemedim:)
günaydın günaydın canlar.
dün öğlen yoğunluktan fazla yiyemeyince akşama doğru ciddi açlık hissettim.arkadaşım saolsun dışardan ay çöreği getirmiş.
17.20 itibari ile son lokmamı yuttum.haliyle karnım doyunca pişman oldum.neyse dedim üzülmek yok,bugün kendime işe yarayan ceza vereyim dedim.
3 durak önce inip kuaföre uğarayıp kaşlarımı toparlattım.
eve gidince önce evi süpürüp,açık yerleri viledayla silip,bi güzelde toz aldım.bi makina çamaşır yıkatıp astım,tuvaleti,balkonu ve banyomu sildim.7 8 parça ütü vardı kızımın odasında onunla hem oynayıp hem ütü yaptım.işim bittiğinde saat 10 du.
sonra güzel bi cilt maskesi yapıp,saçlarımı kremleyip biraz dinlendim.sonra hopp banyoya
yatış 11.30
sabah bi uyandım ki göbişim küçücük kalmış
aynı saatte bitirmişiz yemek yeme faslını,canım valla bende çok acıkıyorum ama yersem çok kilo alıyorum diye tutuyorum kendimi.
umarım emeklerimiz boşa gitmez.
cnm valla bakımlı olman çok güzel.sen çalışıyor musun?
evet tatlım çalışıyorum,kendimle uğraşmayı severim biraz,saçımı ve cildimin parlaklığına çok önem veririm.çok makyaj yapmam felan filan..
umarım ben biraz önce tartıya cıktım kilo çizelgemi değiştirecektim olmadı.zaten tartılma günüm pazartesi acele etmeyim
akşam 10 gibi :)
nerdesiniz kızlar hani motive edecektik birbirimizi ne oldu bakem..
ben şu an itibari ile son lokmam olan minik lokumumu yemiş,suyumu içmiş bulunuyorum.bu kadar şeker yüklemesi yeter,ahanda bu saatten sonra da bi şeycikler yemem.
Yok yemedim canım..yedinmi yoksa pöti pötileri
Yok yemedim canım..
Zaten yersem mutlaka ama mutlaka burada itiraf ederim. Öyle söz verdim kendime bu topiği açarken.
Ama.. içine mi doğdu nedir. Ben de itirafta bulunmak için gelmiştim.
Bugün tartı günümdü. 500 gr. daha gitmiş bir haftada. 65,4 olmuşum.
Malum bir rahatlık geldi bünyeye. Bu akşam yeni bir dizi indirmiştik ona başladık.. Yeşil çayımın yanında 4 tane diyet zeytinle kepekli kraker yedim. Masumum hakim bey! Hem de çok huzurluyum. E olacak arada böyle zigzaglar.. Yoksa nereye kadar yani..
Kaldı 5.5 kilo.. Onu da verdim mi bitti bu iş demektir. :18:
günaydın canlar.
dün eve giderken otobüste rahatsızlandım.baş dönmesi,mide bulantısı,el ayak titremesi,malum otobüsler tıklım tıklım dolu bi de ayaktayız.inerken başım döndü merdivene düştüm.saolsun bi çocuk kolumdan tutup indirdi.aynı durakta inmiştik bi beş dakika benle bekledi.bu arada bide düşmeyle çizmemim topuğu kırılmış.rezillik anlıycanız.
eve geldim bu sefer istifar üstüne istifar.sadece kıyafetlerle yatağa attıığmı biliyorum kendimi.eşimi aradım bu arada hemen uyuykalmışım,eşin ne zaman geldi hatırlamıyorum bile.saat 10 gibi uyandırdı beni,sıcak bi duş aldım,bi kase çorba 2 dilim ekmek yedim.tekrar yattım.
şu an midem ağrıyor halsizim ve işe geldim
Halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı..günaydın canlar.
dün eve giderken otobüste rahatsızlandım.baş dönmesi,mide bulantısı,el ayak titremesi,malum otobüsler tıklım tıklım dolu bi de ayaktayız.inerken başım döndü merdivene düştüm.saolsun bi çocuk kolumdan tutup indirdi.aynı durakta inmiştik bi beş dakika benle bekledi.bu arada bide düşmeyle çizmemim topuğu kırılmış.rezillik anlıycanız.
eve geldim bu sefer istifar üstüne istifar.sadece kıyafetlerle yatağa attıığmı biliyorum kendimi.eşimi aradım bu arada hemen uyuykalmışım,eşin ne zaman geldi hatırlamıyorum bile.saat 10 gibi uyandırdı beni,sıcak bi duş aldım,bi kase çorba 2 dilim ekmek yedim.tekrar yattım.
günaydın canlar.
günaydın..bir gün önce mantı yapmıştım ama tartı gününden önce diye yememiştim..ve dün akşam yedim akşam dedimse mantı diye 16:30 da yedim..
19 :30 gibide azcuk açlık hissedince 4 kaşık mercimek çorbası içtim..
bu hafta bir 500 gr da benden gitti..
Yok yemedim canım..
Zaten yersem mutlaka ama mutlaka burada itiraf ederim. Öyle söz verdim kendime bu topiği açarken.
Ama.. içine mi doğdu nedir. Ben de itirafta bulunmak için gelmiştim.
Bugün tartı günümdü. 500 gr. daha gitmiş bir haftada. 65,4 olmuşum.
Malum bir rahatlık geldi bünyeye. Bu akşam yeni bir dizi indirmiştik ona başladık.. Yeşil çayımın yanında 4 tane diyet zeytinle kepekli kraker yedim. Masumum hakim bey! Hem de çok huzurluyum. E olacak arada böyle zigzaglar.. Yoksa nereye kadar yani..
Kaldı 5.5 kilo.. Onu da verdim mi bitti bu iş demektir. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?