Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

günaydın kızlar....dünün son yemeği 17.20...yine nohut vardı bitmedi mubarek...hiç cnm istemedi bende nesguikli karışımdan yedim..yalnız saat 9 gibi bir acıktım sormayın...ama hiçbir şey yemedim:)

günaydın günaydın canlar.

dün öğlen yoğunluktan fazla yiyemeyince akşama doğru ciddi açlık hissettim.arkadaşım saolsun dışardan ay çöreği getirmiş.

17.20 itibari ile son lokmamı yuttum.haliyle karnım doyunca pişman oldum.neyse dedim üzülmek yok,bugün kendime işe yarayan ceza vereyim dedim.

3 durak önce inip kuaföre uğarayıp kaşlarımı toparlattım.

eve gidince önce evi süpürüp,açık yerleri viledayla silip,bi güzelde toz aldım.bi makina çamaşır yıkatıp astım,tuvaleti,balkonu ve banyomu sildim.7 8 parça ütü vardı kızımın odasında onunla hem oynayıp hem ütü yaptım.işim bittiğinde saat 10 du.

sonra güzel bi cilt maskesi yapıp,saçlarımı kremleyip biraz dinlendim.sonra hopp banyoya

yatış 11.30

sabah bi uyandım ki göbişim küçücük kalmış

günaydın kızlar....dünün son yemeği 17.20...yine nohut vardı bitmedi mubarek...hiç cnm istemedi bende nesguikli karışımdan yedim..yalnız saat 9 gibi bir acıktım sormayın...ama hiçbir şey yemedim:)

aynı saatte bitirmişiz yemek yeme faslını,canım valla bende çok acıkıyorum ama yersem çok kilo alıyorum diye tutuyorum kendimi.
umarım emeklerimiz boşa gitmez.

cnm valla bakımlı olman çok güzel.sen çalışıyor musun?

aynı saatte bitirmişiz yemek yeme faslını,canım valla bende çok acıkıyorum ama yersem çok kilo alıyorum diye tutuyorum kendimi.
umarım emeklerimiz boşa gitmez.

umarım ben biraz önce tartıya cıktım kilo çizelgemi değiştirecektim olmadı.zaten tartılma günüm pazartesi acele etmeyim

ben tartıyı kaldırdım canım,dediğim gibi 10 güne kalmaz regl olucam.2 hafta sonra felan tartılcam. en son 65.4 tüm bakalım kaç olucam.

nerdesiniz kızlar hani motive edecektik birbirimizi ne oldu bakem..

ben şu an itibari ile son lokmam olan minik lokumumu yemiş,suyumu içmiş bulunuyorum.bu kadar şeker yüklemesi yeter,ahanda bu saatten sonra da bi şeycikler yemem.

Ben geldimm :)
En son yemeğimi bugün 18:00 gibi yedim...Biraz karışık da olsa yedim :)
Dün de yazamamıştım 17.30 gibi yedim en son yemeğimi :)

bugün son yemeğimi 18.00 de yedim kızlar.....o da; koca bir tabak domates çorbası kaşar eşliğinde...

Son düzenleme:

buralardayız cnm ama çok fazla girilmiyor sanırım.....

Akşam yemeğimi 19:15 de bitirdim. Kaç zamandır canım çekiyordu menemen yedim, 2 dilim uno light denge ekmekle. (tanesi 39 kcal)
Bitti, gitti.

Olur da yersem zaten burada itiraf ederim.

Galiba düzeni oturttum.. Yine de konuşmak için erken sanırım.

Not: Mesajlara sonra bakacağım. Vaktim yok bu aralar.

Son düzenleme:
yedinmi yoksa pöti pötileri
Yok yemedim canım..

Zaten yersem mutlaka ama mutlaka burada itiraf ederim. Öyle söz verdim kendime bu topiği açarken.

Ama.. içine mi doğdu nedir. Ben de itirafta bulunmak için gelmiştim.

Bugün tartı günümdü. 500 gr. daha gitmiş bir haftada. 65,4 olmuşum.
Malum bir rahatlık geldi bünyeye. Bu akşam yeni bir dizi indirmiştik ona başladık.. Yeşil çayımın yanında 4 tane diyet zeytinle kepekli kraker yedim. Masumum hakim bey! Hem de çok huzurluyum. E olacak arada böyle zigzaglar.. Yoksa nereye kadar yani..

Kaldı 5.5 kilo.. Onu da verdim mi bitti bu iş demektir. :18:

günaydın canlar.

dün eve giderken otobüste rahatsızlandım.baş dönmesi,mide bulantısı,el ayak titremesi,malum otobüsler tıklım tıklım dolu bi de ayaktayız.inerken başım döndü merdivene düştüm.saolsun bi çocuk kolumdan tutup indirdi.aynı durakta inmiştik bi beş dakika benle bekledi.bu arada bide düşmeyle çizmemim topuğu kırılmış.rezillik anlıycanız.

eve geldim bu sefer istifar üstüne istifar.sadece kıyafetlerle yatağa attıığmı biliyorum kendimi.eşimi aradım bu arada hemen uyuykalmışım,eşin ne zaman geldi hatırlamıyorum bile.saat 10 gibi uyandırdı beni,sıcak bi duş aldım,bi kase çorba 2 dilim ekmek yedim.tekrar yattım.
şu an midem ağrıyor halsizim ve işe geldim

geçmiş olsun..izin alamazmıydın evde yatıp dinlenebilseydin ..

günaydın..bir gün önce mantı yapmıştım ama tartı gününden önce diye yememiştim..ve dün akşam yedim akşam dedimse mantı diye 16:30 da yedim..
19 :30 gibide azcuk açlık hissedince 4 kaşık mercimek çorbası içtim..
bu hafta bir 500 gr da benden gitti..

Halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı..
Gıda zehirlenmesi falan değildir umarım.. Ama kalkabildiğine göre değil herhalde...
Geçmiş olsun.
Dilerim daha iyisindir şu anda.
Değilsen de doktora görünmekte fayda var. Hele bulantın devam ederse ihmal etme lütfen.

geçmiş olsun canım

afiyet olsun

süpersin püsküüt

kızlar çok saolun şu an iyi sayılırım,gastiritim var o yüzden biraz mide ağrım var ve hafifte halsizlik.
izin almam biraz sıkıntı burda,daha doğrusu izin alırım ama yerime birinin bakması gerekiyor.biz 28 erkek,2 bayan çalışıyoruz ve o bayanda bugün izinliydi mecbur geldim.

neyseki öğlen mesaim bitiyor.bi anda neden böyle oldum anlamadım.

bu arda 500 gram haftada çok iyi bi kilo tebrik ederim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…