Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

çok hoşsun

benim bağırsaklarda dünden beri dinlemeye geçti bekliyoruz

çok hoşsun

benim bağırsaklarda dünden beri dinlemeye geçti bekliyoruz

Beslenmemize probiyotik yoğurdu ekleyerek hazımsızlığı önleyebiliriz..
En güzel probiyotik yoğurt da doğal sütten elde edilmiş ev yapımı yoğurt ve kefir ve peynir ve boza..

Hem bağırsaklarımızın düzenli çalışması, bağırsaklardaki üreyen mikropların düzenli atılması demek..Aksi halde ince zarı delip kana karışıyor ve alerjik reaksiyonlarından tutun romatizmal ve bir çok hastalıklara yol açıyor..

Soframıza sağlık dolduralım sağlıklı olalım....

Akşam 19:00 da yedim en son..Sabah az yediğim için akşam feci şaşırdım menüde ama bugün düzeldim hamdolsun..

Sabah kraliçeyim

Öğle memur

akşam daa çok fakir...

Teşekkürler akrebim..

Bu üçlünün içinde sadece peyniri yiyebilirim.. Zaten bayılırım da.. Bugün arada lüpleyelim bakalım..

çok güzel bir bilgi.benim de acilen ihtiyacım olan bir şey.......

Teşekkürler akrebim..

Bu üçlünün içinde sadece peyniri yiyebilirim.. Zaten bayılırım da.. Bugün arada lüpleyelim bakalım..

Ahh canım senin tek problemin sağlıklı gıdaları yememen..

Dedelerimiz nenelerimiz bol bol yoğurt peynir ve kefir tüketirlermiş...O yüzden sağlıklı ve güçlü kalmışlar..

Çalışan bağırsaklar insanı hem sağlıklı hem mutlu yapar..

Bak cafede yazdıklarımı burda da yazıyorum iyice beynine mesaj göndereyim de ye dimi ama

-Düzenli mekik çekmek kabızlığı önler..
-Bol su içmek kabızlığı önler..
-Menülerde bol yeşillik ve salata kabızlığı önler..
-Düzenli yürüyüş kabızlığı önler..
-Kuru erik kuru kayısı kabızlığı önler..
-Çiğ fıstık,kavrulmamış badem ve fındık ve ceviz kabızlığı önler..
-Probiyotik yoğurt (ev yapımı) düzenli tüketmek kabızlığı önler..
-Kefir kabızlığı önler..

Aklıma gelenler canım..

Ve kahve kabız yapar.Nar ve muz kabız yapar..

Ayy çok üzüldüm sana ya inş. düzelirsin ben de rahatlarım canım..

İlahi akrebim.. Ben saat saat mönü paylaşmıyorum ki ne yediğimi nereden bileceksin..
Her gün en az koca bir kase yoğurt yerim. Sabahları mutlaka peynir. Salata olmazsa olmazımdır. Yani bu liste uzar, gider..
Sırf kefir, incir vs. yemedim diye keskin geldi yorumun..
Su desen günde 3 lt.
Spor desen ortalama günde 1-1.5 saat spor üstüne de lulutumla yürüyüş.
Kırkda yılda bir kabız oldum alt tarafı yahu!
Demez olaydım..

Bu arada sen de aebenim gibi çift mesaj işine girmişsin, hayırlı olsun memlekete..

Aman iyi öyle olsun canım..Bir an sandım ki sen de benim kız gibi sebzelerden uzaksın..(menülerini bilmediğim için iştee)
Çift mesaj da beynine yönelikdi canımm

O zaman geçici bir durum seninkisi..Ve geçicek evet hemde çabucak

bi spor yaptım bi spor yaptım anlatamam

patronumun biri üst katımda,aramızda 20 basamak var tam,ben 15.çıkmadan sonrasını sayamadım.dizlerim titriyor artık.

bugün müdürümüz geldi.3 aydır yurt dışındaydı.mevcan hanım tanıyamadım sizi nasıl incelmişsiniz öyle dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam,ben bu gazla eve yürüyerek giderim artık

birazdan elma yiycem.6 gibi biraz kuruyemiş var yanımda(kaju,çakıltaşı,badem,leblebi)azcık ta ondan yersem gün biter inşallah..

bende bugünkü menümü yazayım,böylece akşam başka bir şey yemeyeyim

sabah
peynir,zeytin,domates,salatalık 2 dilim komşu fırın ekmeği

ara
2 kupa yeşilçay

öğlen
kepek ekmeğine kaşarlı tost

ara
1 kupa yeşilçay

17:15 gibi
1 bardak süt 4 kaşık müsli

belki eve gidince 19:00 gibi 1 meyve yerim

Dünyaları yedim geldim..

Bu kadar cısı uzun zamandır bir arada lüplememiştim yani.. Bu kadar diyeyim gerisini de hayal gücünüze bırakayım..

Dolayısı ile, şu anda içmekte olduğum bitki çayı ve yanında 4 tane yulaflı krakerle günü bitiriyorum..

Bakalım yatarken midem guruldayacak mı? Hiç sanmam..

kızlar benım yedıgıme yemek denmez de mecburiyetten işte......haftaya sağlıklı bir biçimde inş. karşınızda olacağım......
17.45 tarçınlı salep.miktarı da yarım çay fincanı.......

MErhaba Saglikli beslenerek fit olma yolunda ilerleyen KK üyeleri

Bugüün 18:30 gibi fasülye yemegi, tavuk sote ve salata yedim

Fit olucam cok inatciyim bu konuda

17:45 te 1 kase tavuk çorba 2 dilim ekmek 5 adet yeşil zeytin yedim..regl öncesi açlık krizm tuttu yoksa sade çorbayla olayı kapatıyordum..

deliricemmm ya artık evime gitmek,ayaklarımı uzatarak kanepeye yayılmak istiyorum.

dün işten geç çıktım,çıkışta kayınvalidemlere gittim.görümcelerim ordaydı 8.30 da 2 kornişon turşu,5-6 çatal salata hüplettim.eve gidişim gece 12..

bugünde iş çıkışı abimlere gidicem,kızım orda.yengem yaprak sarma yapıyorum dedi.(gelde yeme)

allahın izniyle yarın itibari ile her akşam evimdeyim.sporumu yapıcam en nihayetinde..

yeşil çay ve sandviçimi yedim(evden kahvaltılık getirmek maddi olarakta iyi geldi bana)

öğlene ıspanak ve makarna var listede

çekmecemde bir sürü yiyecek var gene,yemeyip yaprak sarmayımı beklesem bilemedim.

dün yazdığım akşam menüsünü aynen uygulayıp 17:15 de yeme işini bitirdim. ama çok acıkınca saat 9 gibi 10 adet çiğ badem yedim 12 gibide yattım. sonuç olarak 2,5 haftada 2,200 vermişim. yediklerimden kıstığım pek söylenemez. ama bu akşam yememe olayı müthiş.

mevcan senin yaptığın gibi akşam çok canım ceken bir şey olursa ertesi gün yanımda getirip gündüz yiyorum.

2,5 haftada 2,200 harika bence.

ben 2 haftada standart 1 kilo veriyorum.şükür elbet.

akşam yiyemediklerini,sabaha bırakmak zor ama iyi bir fikirdir her zaman.misal ben akşam yaprak sarmadan 5-6 tane yiyip(yoğurtlu)
azcıkta araklayıp sabah iş yerime getirmek istiyorum.

ama benim kilom biraz fazla (söylenmeyecek kadar) olduğu için bu kilo kaybı pek fazla sayılmaz.ilk başlarda böyle gitmesi normal yani.

2 haftada 1 kilo çok sağlıklı senin için ve geri dönüşü olmayan bir kilo kaybı.inşallah öylede devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…