Yediklerinde abartılı bir yan göremedim zaten.. Afiyet olsun.
Bence de önemli olan mide gurultusu efektli uyku..
Ben de sana özendim herhalde.. Tıkır tıkır çalışan barsaklar iptal bu hafta. Cmt. den beri tık yok.
Vücut baktı ki olacak gibi değil, tasarufa başladı herhalde..
çok hoşsun
benim bağırsaklarda dünden beri dinlemeye geçti bekliyoruz
Beslenmemize probiyotik yoğurdu ekleyerek hazımsızlığı önleyebiliriz..
En güzel probiyotik yoğurt da doğal sütten elde edilmiş ev yapımı yoğurt ve kefir ve peynir ve boza..
Hem bağırsaklarımızın düzenli çalışması, bağırsaklardaki üreyen mikropların düzenli atılması demek..Aksi halde ince zarı delip kana karışıyor ve alerjik reaksiyonlarından tutun romatizmal ve bir çok hastalıklara yol açıyor..
Soframıza sağlık dolduralım sağlıklı olalım....
Beslenmemize probiyotik yoğurdu ekleyerek hazımsızlığı önleyebiliriz..
En güzel probiyotik yoğurt da doğal sütten elde edilmiş ev yapımı yoğurt ve kefir ve peynir ve boza..
Hem bağırsaklarımızın düzenli çalışması, bağırsaklardaki üreyen mikropların düzenli atılması demek..Aksi halde ince zarı delip kana karışıyor ve alerjik reaksiyonlarından tutun romatizmal ve bir çok hastalıklara yol açıyor..
Soframıza sağlık dolduralım sağlıklı olalım....
Teşekkürler akrebim..
Bu üçlünün içinde sadece peyniri yiyebilirim.. Zaten bayılırım da.. Bugün arada lüpleyelim bakalım..
Ahh canım senin tek problemin sağlıklı gıdaları yememen..
Dedelerimiz nenelerimiz bol bol yoğurt peynir ve kefir tüketirlermiş...O yüzden sağlıklı ve güçlü kalmışlar..
Çalışan bağırsaklar insanı hem sağlıklı hem mutlu yapar..
Bak cafede yazdıklarımı burda da yazıyorum iyice beynine mesaj göndereyim de ye dimi ama
-Düzenli mekik çekmek kabızlığı önler..
-Bol su içmek kabızlığı önler..
-Menülerde bol yeşillik ve salata kabızlığı önler..
-Düzenli yürüyüş kabızlığı önler..
-Kuru erik kuru kayısı kabızlığı önler..
-Çiğ fıstık,kavrulmamış badem ve fındık ve ceviz kabızlığı önler..
-Probiyotik yoğurt (ev yapımı) düzenli tüketmek kabızlığı önler..
-Kefir kabızlığı önler..
Aklıma gelenler canım..
Ve kahve kabız yapar.Nar ve muz kabız yapar..
Ayy çok üzüldüm sana ya inş. düzelirsin ben de rahatlarım canım..
İlahi akrebim.. Ben saat saat mönü paylaşmıyorum ki ne yediğimi nereden bileceksin..
Her gün en az koca bir kase yoğurt yerim. Sabahları mutlaka peynir. Salata olmazsa olmazımdır. Yani bu liste uzar, gider..
Sırf kefir, incir vs. yemedim diye keskin geldi yorumun..
Su desen günde 3 lt.
Spor desen ortalama günde 1-1.5 saat spor üstüne de lulutumla yürüyüş.
Kırkda yılda bir kabız oldum alt tarafı yahu!
Demez olaydım..
Bu arada sen de aebenim gibi çift mesaj işine girmişsin, hayırlı olsun memlekete..
dün yazdığım akşam menüsünü aynen uygulayıp 17:15 de yeme işini bitirdim. ama çok acıkınca saat 9 gibi 10 adet çiğ badem yedim 12 gibide yattım. sonuç olarak 2,5 haftada 2,200 vermişim. yediklerimden kıstığım pek söylenemez. ama bu akşam yememe olayı müthiş.
mevcan senin yaptığın gibi akşam çok canım ceken bir şey olursa ertesi gün yanımda getirip gündüz yiyorum.
2,5 haftada 2,200 harika bence.
ben 2 haftada standart 1 kilo veriyorum.şükür elbet.
akşam yiyemediklerini,sabaha bırakmak zor ama iyi bir fikirdir her zaman.misal ben akşam yaprak sarmadan 5-6 tane yiyip(yoğurtlu)
azcıkta araklayıp sabah iş yerime getirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?