ama benim kilom biraz fazla (söylenmeyecek kadar) olduğu için bu kilo kaybı pek fazla sayılmaz.ilk başlarda böyle gitmesi normal yani.
2 haftada 1 kilo çok sağlıklı senin için ve geri dönüşü olmayan bir kilo kaybı.inşallah öylede devam edersin.
benimde korkum bi yerde tıkanıp kalmak.nereye kadar erken yiyerek kilo verilir diye düşünüyorum.bilemiyorum belki doğru belki yanlış yapıyorum ama sürekli bir düzen içinde yaşamıyorum.misal bugün 5 te en son yediysem,2 gün sonra en son 7 de yiyorum.1 gün yürüyorsam üzerine 3 gün yürümüyorum.
63 küsürlü kilolardayım şu an boyda 1.62.kazasız belasız bi 60 a düşseydim bu şekilde sonrası daha kolay gibi geliyor.kendimi kasmadan ayda 2 kilo veriyorum şu an.daha sonralarda 1 kilo versem bile dert etmem diye düşünüyorum.
bile bile,göre göre,yiye yiye 72 lere çıktım.kendime çok kızıyorum bazen.b.k vardı da yedin o kadar diye
olmadı ama..Günün son öğününü 18:30 a çektiğimde hızlı bir şekilde kilo verdim. Bir haftada 1.4
Ertesi hafta çok hızlı olmasa da kilo kaybetmeye devam ettim.
Ancak bu hafta sallantılı hal başladı.. Bu da beni sıktı tabii..
O nedenle diyete değil ama günün son öğünü saati kısıtlamasına bir süre ara vermeye karar verdim.
Bir süre daha farklı besleneceğim. Yine diyet. Ama kısa aralıklarla sık beslenerek ve akşamları da elma-peynir veya kabak çekirdeği yiyerek devam edeceğim. Hem biraz hareketlensin metabolizmam, hem de ben bu sıkıntılı ruh halinden çıkayım.
Bu yeni düzene vücut tepkisiz kaldığında yine buraya dönerim.
Şimdilik hoşça kalın..
Daha zayıf günlerde görüşmek dileğiyle..
59 u birtürlü göremiyordum diyette değilim dedim herşey yedim yaş pasta mantı..ve 1.2 gr verdim..erken yemeği kesmeye devam..vücud gece boyu çalışan meteo için yağları kullanırmış..benimde korkum bi yerde tıkanıp kalmak.nereye kadar erken yiyerek kilo verilir diye düşünüyorum.bilemiyorum belki doğru belki yanlış yapıyorum ama sürekli bir düzen içinde yaşamıyorum.misal bugün 5 te en son yediysem,2 gün sonra en son 7 de yiyorum.1 gün yürüyorsam üzerine 3 gün yürümüyorum.
63 küsürlü kilolardayım şu an boyda 1.62.kazasız belasız bi 60 a düşseydim bu şekilde sonrası daha kolay gibi geliyor.kendimi kasmadan ayda 2 kilo veriyorum şu an.daha sonralarda 1 kilo versem bile dert etmem diye düşünüyorum.
bile bile,göre göre,yiye yiye 72 lere çıktım.kendime çok kızıyorum bazen.b.k vardı da yedin o kadar diye
dün yazdığım akşam menüsünü aynen uygulayıp 17:15 de yeme işini bitirdim. ama çok acıkınca saat 9 gibi 10 adet çiğ badem yedim 12 gibide yattım. sonuç olarak 2,5 haftada 2,200 vermişim. yediklerimden kıstığım pek söylenemez. ama bu akşam yememe olayı müthiş.
mevcan senin yaptığın gibi akşam çok canım ceken bir şey olursa ertesi gün yanımda getirip gündüz yiyorum.
olmadı ama..bu şekil beslenmeye spor eklesen haydi haydiye gider.. şimdilk ara ver bakalım ama çok fazla uzun gitme..
---
Tatlım günde 1.5 saat spor yapıyorum üstüne de köpişimle yürüyüşü ekle..
Yani da fazla yapacak bir şeyim kalmadı, huzuruma yeniden kavuşmak için bunu uygun gördüm. Buralardayım, görüşürüz yine.. Diyete devam!
İlgine teşekkürler..
17:40 karnıbahar yemeği ve 3 kaşık yoğurt..bu aralar iştahım baya açık akşam ekmek tüketmezdim bu gün yedim
günaydınnn
akşam bir sürü cıssss yedim.7-8 arası ağır ağır tıkındım durdum.abartmadan her çeşitten tadımlık aldım.yaprak sarma hariç
eve gelişim ve yatışım 12'yi buldu.o kadar yememe rağmen yatarken karnım açlıktan kıvranıyordu.mutlumuyum evet
bu arada maaş günüm yaklaştı kendime kaban alıcam.geçen seneki kabanım bol geliyor
rüyamda beğendiğim kabanı almak içim mağazaya gidiyorum.kadın bedenimi soruyor,eskiden 42 bedendim şu an 40 bedenim zayıfladım ben biliyormusun diye soruyorumsonra 40 beden bana o kadar bol geliyor ki anlatamam hemen 38 beden deniyorum cuk diye üzerime oturuyor.koşup aynadan bakıyorum ki boyumda uzamış.bir seviniyorum ki anlatamam..
of of 38 bedene hasret kaldım.kavuşurum inşallah tez zamanda.
mevcan günaydın cnm.......
rüyalar tesıne cıkarmıs derler amane zamandır dikkat edıyorsun emıınm 38 bedene az kalmıstır.....
Tatlım günde 1.5 saat spor yapıyorum üstüne de köpişimle yürüyüşü ekle..
Yani da fazla yapacak bir şeyim kalmadı, huzuruma yeniden kavuşmak için bunu uygun gördüm. Buralardayım, görüşürüz yine.. Diyete devam!
İlgine teşekkürler..
canım kabanı 2 hafta önce denedim ve 40 beden üstüme tam oturmuştu.haftaya kadar 1 kilo daha verirsem bu gittiğimde 38 bedenini denemeyi düşünüyorum.eğer abartılı sıkmazsa 38 beden alıcam zaten.hem ankara da hava çok güzel,ince mont ve üzeri şalla geliyorum kaç gündür.hem dar kaban iyi olur.kilo almamaya çalışırım seneye giyeyim diye.(eşim alma iyice zayıfla öyle diyor ama sezon sonu baya indirim yapmışlar)
herkese günaydın..........bol güneşli ,hareketli ,bereketli bir gün olur inş.......
dün en son yemeğim; eşimin ark ı gelmişti mangal yaktılar .bende biraz köfte biraz et atıstırdım yanında közlenmiş biber ve domates........
sanıırm saat 16.00-17.00 arasıydı ama tam kestıremiyorum şu an........
valla bu küçük kıyafet alayım sonra kiloma dikkat ederim politikası bende işlemiyor
dolabım minicik kıyafetlerle dolu.ısrarla kendime yenı bir şey almıyorm onları giyeceğim diye....
indiirmdeyse al o zaman , zaten marttan sonra başlar sezon sonu indirimler........vay be koskoca kışı da yiyip bitiriyoruz.....iyi ki başlamışım diyete bahara ne kaldı şurda.......
iyileştin umarım canım..
of of canım nasıl mangal çekiyor benimde.eşimde diyor şu babamın hastalık durumlarını bi halledelim.güzel bi mangala gidelim diye.mangalda,köfte ve tavuk göğsüne bayılırım,yanına bol yeşillikli salata bide ayran
40 bedenken 36 beden kıyafet alsam inan bende de işlemez o politika ama 40 ile 38 beden arası 5 kilo farkeder nerdeyse,benim kilom göbek ve simit bölgemde olduğu için zayıflarken de baya baya inceliyorum.58 kiloda 38 beden giyebiliyorum ben.dolabım 38 beden gömlek ve pantolonlarla dolu ama ben halen 40 larda geziyorum..
ve evet şaka gibi şubatın ortasına geldik nerdeyse,haziran 1 deyince 58 kilo olmam lazım.önümde var 3,5 ay vermem gereken 5 kilo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?