Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

benimde korkum bi yerde tıkanıp kalmak.nereye kadar erken yiyerek kilo verilir diye düşünüyorum.bilemiyorum belki doğru belki yanlış yapıyorum ama sürekli bir düzen içinde yaşamıyorum.misal bugün 5 te en son yediysem,2 gün sonra en son 7 de yiyorum.1 gün yürüyorsam üzerine 3 gün yürümüyorum.

63 küsürlü kilolardayım şu an boyda 1.62.kazasız belasız bi 60 a düşseydim bu şekilde sonrası daha kolay gibi geliyor.kendimi kasmadan ayda 2 kilo veriyorum şu an.daha sonralarda 1 kilo versem bile dert etmem diye düşünüyorum.

bile bile,göre göre,yiye yiye 72 lere çıktım.kendime çok kızıyorum bazen.b.k vardı da yedin o kadar diye

merhabalar kızlar ..

dün saat 16 da enson ögün gezmede yendi .
5.6. yaprak dol. yş. salata . çok az tatlı .
sonrada bol su 12dede yatış

sat 17 itibarıyla kapattım yemek yemeği

1 tabak kıymalı ıspanak
4 kaşık yoğurt.

evden getirmiştim,dün akşam ıspanak yapınca ,kendilerini çok severim dayanamayıp bugün için işe getirdim.

yoksa müsli ve yoğurt yiyince akşamları daha rahat oluyorum ve güzel kilo veriyorum.

Günün son öğününü 18:30 a çektiğimde hızlı bir şekilde kilo verdim. Bir haftada 1.4
Ertesi hafta çok hızlı olmasa da kilo kaybetmeye devam ettim.
Ancak bu hafta sallantılı hal başladı.. Bu da beni sıktı tabii..

O nedenle diyete değil ama günün son öğünü saati kısıtlamasına bir süre ara vermeye karar verdim.

Bir süre daha farklı besleneceğim. Yine diyet. Ama kısa aralıklarla sık beslenerek ve akşamları da elma-peynir veya kabak çekirdeği yiyerek devam edeceğim. Hem biraz hareketlensin metabolizmam, hem de ben bu sıkıntılı ruh halinden çıkayım.

Bu yeni düzene vücut tepkisiz kaldığında yine buraya dönerim.

Şimdilik hoşça kalın..

Daha zayıf günlerde görüşmek dileğiyle..

Bende bi ara 63 te takilmistim plates yapmadan 3 kg gitmedi ebru salli ile plates yaptim bu ocak ayi, su an 60 kilom boyumda 163 sana yakinim .Eger durumun müsayitse tavsiye ederim hem istah falanda kalmiyor en azindan tatli istegi bitiyor daha rahat ,saglikli hissediyorsun ister istemez bir düzene giriyorsun

olmadı ama..bu şekil beslenmeye spor eklesen haydi haydiye gider.. şimdilk ara ver bakalım ama çok fazla uzun gitme..
59 u birtürlü göremiyordum diyette değilim dedim herşey yedim yaş pasta mantı..ve 1.2 gr verdim..erken yemeği kesmeye devam..vücud gece boyu çalışan meteo için yağları kullanırmış..

yaza kadar böyle devam et sıkılmadan kilo verdiriyor...

17:40 karnıbahar yemeği ve 3 kaşık yoğurt..bu aralar iştahım baya açık akşam ekmek tüketmezdim bu gün yedim

çift mesaj........................

Son düzenleme:
olmadı ama..bu şekil beslenmeye spor eklesen haydi haydiye gider.. şimdilk ara ver bakalım ama çok fazla uzun gitme..
---

Tatlım günde 1.5 saat spor yapıyorum üstüne de köpişimle yürüyüşü ekle..

Yani da fazla yapacak bir şeyim kalmadı, huzuruma yeniden kavuşmak için bunu uygun gördüm. Buralardayım, görüşürüz yine.. Diyete devam!

İlgine teşekkürler..

günaydınnn
akşam bir sürü cıssss yedim.7-8 arası ağır ağır tıkındım durdum.abartmadan her çeşitten tadımlık aldım.yaprak sarma hariç
eve gelişim ve yatışım 12'yi buldu.o kadar yememe rağmen yatarken karnım açlıktan kıvranıyordu.mutlumuyum evet

bu arada maaş günüm yaklaştı kendime kaban alıcam.geçen seneki kabanım bol geliyor

rüyamda beğendiğim kabanı almak içim mağazaya gidiyorum.kadın bedenimi soruyor,eskiden 42 bedendim şu an 40 bedenim zayıfladım ben biliyormusun diye soruyorumsonra 40 beden bana o kadar bol geliyor ki anlatamam hemen 38 beden deniyorum cuk diye üzerime oturuyor.koşup aynadan bakıyorum ki boyumda uzamış.bir seviniyorum ki anlatamam..

of of 38 bedene hasret kaldım.kavuşurum inşallah tez zamanda.

her ne kadar yaptığımız tam bir diyet sayılmasada,bedenimiz ve beynimiz hakikaten yoruluyor.en iyisini yapıyorsun canım.biraz dinlenmek iyi gelebilir.bende 60 kiloyu bi göreyim daha yavaştan alıcam herşeyi..

hergün yaz ama tamammı.biliyorsun motivasyona ihtiyacımız var.

17:40 karnıbahar yemeği ve 3 kaşık yoğurt..bu aralar iştahım baya açık akşam ekmek tüketmezdim bu gün yedim

ekmek yemeseymişsin hakikaten süper bi öğün olacakmış.neyse artık kapanış saatin gayet iyi yatana kadar gitmiştir o ekmek..

mevcan günaydın cnm.......
rüyalar tesıne cıkarmıs derler ama ne zamandır dikkat edıyorsun emıınm 38 bedene az kalmıstır.....

herkese günaydın..........bol güneşli ,hareketli ,bereketli bir gün olur inş.......

dün en son yemeğim; eşimin ark ı gelmişti mangal yaktılar .bende biraz köfte biraz et atıstırdım yanında közlenmiş biber ve domates........
sanıırm saat 16.00-17.00 arasıydı ama tam kestıremiyorum şu an........

mevcan günaydın cnm.......
rüyalar tesıne cıkarmıs derler ama ne zamandır dikkat edıyorsun emıınm 38 bedene az kalmıstır.....

canım kabanı 2 hafta önce denedim ve 40 beden üstüme tam oturmuştu.haftaya kadar 1 kilo daha verirsem bu gittiğimde 38 bedenini denemeyi düşünüyorum.eğer abartılı sıkmazsa 38 beden alıcam zaten.hem ankara da hava çok güzel,ince mont ve üzeri şalla geliyorum kaç gündür.hem dar kaban iyi olur.kilo almamaya çalışırım seneye giyeyim diye.(eşim alma iyice zayıfla öyle diyor ama sezon sonu baya indirim yapmışlar)

hastayım bu kadar spor yapanlara....ama ben çok sıkılıyorum ,spor salonuna gitmem lazım sanırım:26::26::26::26:

valla bu küçük kıyafet alayım sonra kiloma dikkat ederim politikası bende işlemiyor
dolabım minicik kıyafetlerle dolu.ısrarla kendime yenı bir şey almıyorm onları giyeceğim diye....
indiirmdeyse al o zaman , zaten marttan sonra başlar sezon sonu indirimler........vay be koskoca kışı da yiyip bitiriyoruz.....iyi ki başlamışım diyete bahara ne kaldı şurda.......

iyileştin umarım canım..

of of canım nasıl mangal çekiyor benimde.eşimde diyor şu babamın hastalık durumlarını bi halledelim.güzel bi mangala gidelim diye.mangalda,köfte ve tavuk göğsüne bayılırım,yanına bol yeşillikli salata bide ayran

40 bedenken 36 beden kıyafet alsam inan bende de işlemez o politika ama 40 ile 38 beden arası 5 kilo farkeder nerdeyse,benim kilom göbek ve simit bölgemde olduğu için zayıflarken de baya baya inceliyorum.58 kiloda 38 beden giyebiliyorum ben.dolabım 38 beden gömlek ve pantolonlarla dolu ama ben halen 40 larda geziyorum..

ve evet şaka gibi şubatın ortasına geldik nerdeyse,haziran 1 deyince 58 kilo olmam lazım.önümde var 3,5 ay vermem gereken 5 kilo:26:

yok hayatım hala iyileşemedim.dün de zaten ben hıçbir şeye karısmadım.sadece yedım
birazda erkekler çalıssın
babacın inş. en kısa sürede sağlıgına kavusur cnm.....
3,5 çok iyi bir süre cnm 5 kiloyu hayli hayli verirsin sen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…