Kıyafetlerinin bollaşması, insana tartının verdiği moralden de iyi geliyor..günaydınnn
akşam bir sürü cıssss yedim.7-8 arası ağır ağır tıkındım durdum.abartmadan her çeşitten tadımlık aldım.yaprak sarma hariç
eve gelişim ve yatışım 12'yi buldu.o kadar yememe rağmen yatarken karnım açlıktan kıvranıyordu.mutlumuyum evet
bu arada maaş günüm yaklaştı kendime kaban alıcam.geçen seneki kabanım bol geliyor
rüyamda beğendiğim kabanı almak içim mağazaya gidiyorum.kadın bedenimi soruyor,eskiden 42 bedendim şu an 40 bedenim zayıfladım ben biliyormusun diye soruyorumsonra 40 beden bana o kadar bol geliyor ki anlatamam hemen 38 beden deniyorum cuk diye üzerime oturuyor.koşup aynadan bakıyorum ki boyumda uzamış.bir seviniyorum ki anlatamam..
of of 38 bedene hasret kaldım.kavuşurum inşallah tez zamanda.
Oh be! Nihayet bir şeyler yemişsin.. Bir şey sayılmaz da.. önceki yediklerine kıyasla..herkese günaydın..........bol güneşli ,hareketli ,bereketli bir gün olur inş.......
dün en son yemeğim; eşimin ark ı gelmişti mangal yaktılar .bende biraz köfte biraz et atıstırdım yanında közlenmiş biber ve domates........
sanıırm saat 16.00-17.00 arasıydı ama tam kestıremiyorum şu an........
Sporda bir nokta var.. O noktaya geldiğinde, yapmazsan eksiklik hissediyor ve vicdan azabı duyuyorsun, gariptir.hastayım bu kadar spor yapanlara....ama ben çok sıkılıyorum ,spor salonuna gitmem lazım sanırım:26::26::26::26:
3.5 ayda 5 kilo haydi haydi verirsin be Mevcancım.. Ayda 1.5 kilo, haftada 400 gr. Yürü, kim tutar seni!40 bedenken 36 beden kıyafet alsam inan bende de işlemez o politika ama 40 ile 38 beden arası 5 kilo farkeder nerdeyse,benim kilom göbek ve simit bölgemde olduğu için zayıflarken de baya baya inceliyorum.58 kiloda 38 beden giyebiliyorum ben.dolabım 38 beden gömlek ve pantolonlarla dolu ama ben halen 40 larda geziyorum..
ve evet şaka gibi şubatın ortasına geldik nerdeyse,haziran 1 deyince 58 kilo olmam lazım.önümde var 3,5 ay vermem gereken 5 kilo:26:
hayırlı cumalar dilerim
dün en son 18 de yedim .
geçen haftaya göre 600 gr artım var ,fakat ölçülerinde incelme oldu . kilo artış sebebimde sanırım regl .
haftaya belli olur gerçek kilom .
cornellecım belin nasıl oldu kalka biliyormusun artık?
o bendede işlemiyor ..dolapta 36 bedne pantolanlarım duruyor..valla bu küçük kıyafet alayım sonra kiloma dikkat ederim politikası bende işlemiyor
dolabım minicik kıyafetlerle dolu.ısrarla kendime yenı bir şey almıyorm onları giyeceğim diye....
indiirmdeyse al o zaman , zaten marttan sonra başlar sezon sonu indirimler........vay be koskoca kışı da yiyip bitiriyoruz.....iyi ki başlamışım diyete bahara ne kaldı şurda.......
38 alcanım kabanı 2 hafta önce denedim ve 40 beden üstüme tam oturmuştu.haftaya kadar 1 kilo daha verirsem bu gittiğimde 38 bedenini denemeyi düşünüyorum.eğer abartılı sıkmazsa 38 beden alıcam zaten.hem ankara da hava çok güzel,ince mont ve üzeri şalla geliyorum kaç gündür.hem dar kaban iyi olur.kilo almamaya çalışırım seneye giyeyim diye.(eşim alma iyice zayıfla öyle diyor ama sezon sonu baya indirim yapmışlar)
dün bende çok yedim..günaydınnn
akşam bir sürü cıssss yedim.7-8 arası ağır ağır tıkındım durdum.abartmadan her çeşitten tadımlık aldım.yaprak sarma hariç
eve gelişim ve yatışım 12'yi buldu.o kadar yememe rağmen yatarken karnım açlıktan kıvranıyordu.mutlumuyum evet
bu arada maaş günüm yaklaştı kendime kaban alıcam.geçen seneki kabanım bol geliyor
rüyamda beğendiğim kabanı almak içim mağazaya gidiyorum.kadın bedenimi soruyor,eskiden 42 bedendim şu an 40 bedenim zayıfladım ben biliyormusun diye soruyorumsonra 40 beden bana o kadar bol geliyor ki anlatamam hemen 38 beden deniyorum cuk diye üzerime oturuyor.koşup aynadan bakıyorum ki boyumda uzamış.bir seviniyorum ki anlatamam..
of of 38 bedene hasret kaldım.kavuşurum inşallah tez zamanda.
Tatlım günde 1.5 saat spor yapıyorum üstüne de köpişimle yürüyüşü ekle..
Yani da fazla yapacak bir şeyim kalmadı, huzuruma yeniden kavuşmak için bunu uygun gördüm. Buralardayım, görüşürüz yine.. Diyete devam!
İlgine teşekkürler..
aradaşlar..ben polis eşiyim ve bize 2 . kez şark görevi kesinleşti..moralim bozuk ..2 çocuk var kızım 9.5 yaşında oğlum .3.5 ve nereye gideceğiz karar veremiyorum..bana bilgisi olan yardım etsin..tercih etmeyi düşündüğümüz iller ığdır-batman-muş -siirt- bu illerle ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevirim..
moarl bozukluğu + regl öncesi dönem geçen hafta 59.9 bu hafta 60.8+ 900
aradaşlar..ben polis eşiyim ve bize 2 . kez şark görevi kesinleşti..moralim bozuk ..2 çocuk var kızım 9.5 yaşında oğlum .3.5 ve nereye gideceğiz karar veremiyorum..bana bilgisi olan yardım etsin..tercih etmeyi düşündüğümüz iller ığdır-batman-muş -siirt- bu illerle ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevirim..
moarl bozukluğu + regl öncesi dönem geçen hafta 59.9 bu hafta 60.8+ 900
teşekkür ederim....canım allah yardımcın olsun.maalesef bu iller hakkında bilgim yok ama asker eşleri topiğine yazarsan sana yardım edecek bir sürü insan bulursun.
kilona gelincede regl öncesi demişsin.muhtemelen bu regl kilosudur.bende her zaman 1 kilo fazla çıkarım tartıda..
Moralini bozmakta haklısın ama kısa bir sürede alışacağını düşünüyorum. Başa gelen çekilir ve Allah beterinden korusun misali.. buna da ailecek alışırsınız.
Mevcan arkadaşımız güzel öneride bulunmuş. Maalesef bu iller hakkında benim de hiçbir fikrim yok.
Kiloya takma.. Sen yeme düzenini bozmadıktan sonra gelen, geldiği gibi gider.
Yahu kafam hiç çalışmıyor!
Ben neden bu topiğe akşam en son kaçta ne yediğimi yazmayı bırakıyorum ki? Sonuçta; x saatte yiyeceğiz diye bir kuralımız yok ki.. Ben bu topiği neden açtığımı unuttum herhalde..
Kendime hatırlatma: En son ne yediysen yazmaya devam. Böylece, çok anlamsız saatlerde anlamsız şeyler yemekten bir parça bile uzak durabilirsen kar, kardır. Anlaştık mı Püsküüt? Anlaştık, Püsküütcüm.
~~~~~~~~~~~~~~~
Dün akşam:
22:00 de bir elma ve yanında beyaz peynir
aslında sana diyecektim püsküütüm,rahat takılabilirsin ama en son kaçta yediğini yazmaktan bi zarar gelmez.hem bizim yeme saatlerimizi görünce belki kısa sürede dönüş yaparsın diye ama senide çok sıkboğaz etmek istemedim..
o halde hoşgeldin tekrardan...
Dünün son öğünü 22:00 de 1 salatalık, 1 parça beyaz peynir.
Her sabah tartılmaya, duruma göre önlem alma yöntemine devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?