Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Kıyafetlerinin bollaşması, insana tartının verdiği moralden de iyi geliyor.. Rüyan gerçekleşsin bir an önce..

Oh be! Nihayet bir şeyler yemişsin.. Bir şey sayılmaz da.. önceki yediklerine kıyasla..

hastayım bu kadar spor yapanlara....ama ben çok sıkılıyorum ,spor salonuna gitmem lazım sanırım:26::26::26::26:
Sporda bir nokta var.. O noktaya geldiğinde, yapmazsan eksiklik hissediyor ve vicdan azabı duyuyorsun, gariptir.
3.5 ayda 5 kilo haydi haydi verirsin be Mevcancım.. Ayda 1.5 kilo, haftada 400 gr. Yürü, kim tutar seni!

günaydın kızlar.

dün çok acıktım ya..çıkışta biraz işlerim vardı sokakta 1 saat dolanınca karnım sırtıma yapıştı nerdeyse..

8 de 3 tane fırın köfte ve salata yedim.üzerine biraz ev işi yapıp 11.30 da yattım..

herkese günaydın........dün en son 17.30 du galiba kefir içmiştim kabızlık için.......

hayırlı cumalar dilerim
dün en son 18 de yedim .

geçen haftaya göre 600 gr artım var ,fakat ölçülerinde incelme oldu . kilo artış sebebimde sanırım regl .
haftaya belli olur gerçek kilom .

cornellecım belin nasıl oldu kalka biliyormusun artık?

Son düzenleme:

evet aeben çok tşk ederim 2 gündür yavaş yavaş kalkıyorum artık

bende spora başlıca bakalım ne kadar inceleceğim....ölçülerimi de not edeceğim.....

Dün, geçen haftaya göre 400 gr artıdaydım. (Bu hafta toplamda 800 gr artıya çıkmıştım)
Dediğim gibi besleniyordum kaç gündür.. Yani; sık ve az.

Beslenme yöntemini 2 haftada bir değiştirmek şimdilik bende fayda sağlıyor. Bugün hem artı kilomu verip hem de 100 gr daha vermişim.

Dün 22:00 de kabak çekirdeği ve leblebi yememe rağmen; sabah -500 gr olması bende bu düşünceyi oluşturdu.

Aynı yöntem, aynı bedende bile sürekli işe yaramıyor. Tıkandıkça moral bozmak yerine, yöntem değiştirmek iyi geliyor.

Bu hafta da bir öyle, bir böyle yemeye devam ediyorum.

o bendede işlemiyor ..dolapta 36 bedne pantolanlarım duruyor..

38 al
dün bende çok yedim..
kavuşursun yeterki bırakma..yaz gelince zaten 2-3 kilo gidiyor..

sen yinede bizi bırakma..öncelik huzur nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ..ama burayada yazmayı unutma..

aradaşlar..ben polis eşiyim ve bize 2 . kez şark görevi kesinleşti..moralim bozuk ..2 çocuk var kızım 9.5 yaşında oğlum .3.5 ve nereye gideceğiz karar veremiyorum..bana bilgisi olan yardım etsin..tercih etmeyi düşündüğümüz iller ığdır-batman-muş -siirt- bu illerle ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevirim..
moarl bozukluğu + regl öncesi dönem geçen hafta 59.9 bu hafta 60.8 + 900

canım allah yardımcın olsun.maalesef bu iller hakkında bilgim yok ama asker eşleri topiğine yazarsan sana yardım edecek bir sürü insan bulursun.

kilona gelincede regl öncesi demişsin.muhtemelen bu regl kilosudur.bende her zaman 1 kilo fazla çıkarım tartıda..

Moralini bozmakta haklısın ama kısa bir sürede alışacağını düşünüyorum. Başa gelen çekilir ve Allah beterinden korusun misali.. buna da ailecek alışırsınız.

Mevcan arkadaşımız güzel öneride bulunmuş. Maalesef bu iller hakkında benim de hiçbir fikrim yok.

Kiloya takma.. Sen yeme düzenini bozmadıktan sonra gelen, geldiği gibi gider.

teşekkür ederim....
evet regl öncesi şişkinlik..ödem oldu ellerim dahi karıncalanıyor..bu gün fazla yeşil çay tükettim baya işe yaradı..

daha öncede şark yaptık az çok tecrübe var..nasip rabbim hayırlısını versin..teşekkür ederim..
bugün düzene girdim tekrar..

Yahu kafam hiç çalışmıyor!

Ben neden bu topiğe akşam en son kaçta ne yediğimi yazmayı bırakıyorum ki? Sonuçta; x saatte yiyeceğiz diye bir kuralımız yok ki.. Ben bu topiği neden açtığımı unuttum herhalde..

Kendime hatırlatma: En son ne yediysen yazmaya devam. Böylece, çok anlamsız saatlerde anlamsız şeyler yemekten bir parça bile uzak durabilirsen kar, kardır. Anlaştık mı Püsküüt? Anlaştık, Püsküütcüm.

~~~~~~~~~~~~~~~

Dün akşam:
22:00 de bir elma ve yanında beyaz peynir

aslında sana diyecektim püsküütüm,rahat takılabilirsin ama en son kaçta yediğini yazmaktan bi zarar gelmez.hem bizim yeme saatlerimizi görünce belki kısa sürede dönüş yaparsın diye ama senide çok sıkboğaz etmek istemedim..

o halde hoşgeldin tekrardan...

dün 19.40 da 2 adet kornişon turşu yedim yine:18:

yatışım gece 12 yi buldu..

eşim şehir dışında gece dönecek o yüzden yemek hazırlama derdim yok.erkenden kapatırım günü.

Yöntem değiştirmenin, akşam erken yemekten daha faydalı olduğuna inancım iyice yükseldi. Dünden sonra bugün de kilo vermişim.
200 gr daha gitti çöpe!

Toplamda ne yediğimiz daha önemli sanırım. Bu hafta da her gün tartılıyorum. Kilo aldığımda ya da veremediğimde, erken akşam yemeği cezası vereceğim kendime. Böyle daha kontrollü olacağını düşünüyorum.

Kilosunda takılma olan lütfen yöntem değiştirsin arkadaşlar..
100 gr daha gönderdim bünyeden.

Dün gece 22:00 de yine elma ve peynir yedim.
Gece 02:00 civarında bir kamaşma oldu midemde.. Tam kepekli kraker yemek üzere yol alacaktım ki burayı hatırlayıp koridorun yarısında kaldım. Dişlerimi fırçaladım ve yatağa gittim. Buraya o saatt yediğimi yazma düşüncesi bu şımarıklığı yapmamı engelledi.

Yönteme devam.. Ta ki ne zaman akşam dükkanı erken kapattığımı görürsünüz anlayın ki o sabah kilom yükselmiştir ya da sabit kalmıştır.

Çünkü; bu kadar erken yemek beni mutsuz etmiş. O yüzden "ceza" niteliği kazandırdım zaten.

Mutsuz ya da motivesiz olmak en son olması gereken şey.. Keyifle vermek lazım kiloyu. Zaten yeterince zorlanıyoruz.

Ha'di rast gele!

slm kızlar haftasonu aöf sınavı oldugundan ve misafirlikte oldugumundan fazla giremedim nete......

cuma günü açlıktan bayılmak üzereyken mercimekli köfte yetişti imdadıma.ve saat çok gec olmustu maalesef 20.00....2 saatlık yolculuk sonucunda mide bulantısı hat safhadayken yemek zorunda kaldım......

cumartesi saat kaçtı hatırlamıyorum bile....19.00 falandı galiba .
1 adet çupra
salata

haftasonum bol kalorili geçiyor kızlar......misafirkte olunca umdugumu değil buldugumu yemek zorunda olunca böyle oluyor......bir de bu ev bekar evi ise kaloriler tavan yapıyor tabi.....bekar adam ne anlar haslamadan ızgaradan bol bol kızartma bilir

günaydın kızlar.haftasonu neler mi yedim hmmmm neyse boşverin dün dünde kaldı dimi

bugün yeni bir sayfa açıyorum kendime.haftasonu yediklerimi sadece kısa bir mola olarak nitelendiriyorum.artık her akşam evime gidicem,malum okullar açıldı herşey rutine döndü yine..

bugün biraz temizlik işlerim var,yarın itibari ile bu hafta boyu yürüyüş yapıcam. geçen hafta nerdeyse her akşam salata,çorba yada turşu yedim.bu hafta eve gidince su dışında başka bir şey tüketmeyeceğim.regl olmayada başladım cmt tartı günüm 1 kilo daha gitsin istiyorum..

Dünün son öğünü 22:00 de 1 salatalık, 1 parça beyaz peynir.

Her sabah tartılmaya, duruma göre önlem alma yöntemine devam..

Dünün son öğünü 22:00 de 1 salatalık, 1 parça beyaz peynir.

Her sabah tartılmaya, duruma göre önlem alma yöntemine devam..

salatalık ve peynir bayılırımmmm.bide yanında domates oldumu...

zaten çok seçici biriyim,kış boyu mahvoluyorum,sevdiğim her şey yazın çıkıyor.

püskütüm bende farklı yöntemler uyguluyorum hep.misal dediğim gibi bu hafta evde bir şey yemeyip sadece yürüyüş yapıcam.haftaya yürüyüşü azaltıp,akşamları belki salata ve çorba yaparım.vücudum belli bir düzene alışsın istemiyorum.tabi tartıda ki durumuma ve şişkinliğime göre her an u dönüşüde yapabilirim.kazasız belasız 59-60 olsam sonrası ağır ağır gelirdi ama bi yerde tıkanıp kalmaktanda korkmuyor deilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…