Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

selamlar hatunlar
püskütüm taktik degiştirmek iyi fikir .

dedigin gibi ''Keyifle vermek lazım kiloyu. Zaten yeterince zorlanıyoruz''

mevcanım hafta sonu genlede çogumuz dagılıyoruz ama önemli olan kontrollu dagilmak arada yapılan kaçamaklar nefes.
nefes olmazsada diyetimiz uzun yaşamaz ölür .

dün en son ögün 17. gibi 1 kase yogurt çorbası. 1 br süt .

dün en son 17.30 civarı biber dolma 2 adet......

dün gece nihayet evime döndüm.......
evim evim güzel evim
kaldıgım yerden devam ediyorum........
bu hafta da öyle bir hafta ki inş + da çıkmam.....

Akşam yemeğimi 6:45 gibi yemiştim, ton balıklı makarna. 21:30 gibi de elma, armut, portakal yedim. 12ye doğru lavanta çayı içeceğim saçlarım için.

şükür ilk geceyi kazasız belasız atlattım.yanlız saat 19.30 da küçük bir kase cacık içtim(yoğurt tavsiye ettiğiniz için).sonrasında biraz ev işi yatışım yine 11 i buldu.dümdüz karınla yatıp dümdüz karınla kalkmak paha biçilemez

Dünün son yemeği:
22:00
1 tane mısır krakeri, 1 tane salatalık, 1 parça beyaz peynir

Yatış : 01:30

Selam kızlar bende 1 haftadır dikkat ediyorum zaten çok geç saatlere yemeyi bırakmam ama aksam atıştırmaları kilo aldırdı bana da vermeye çalışıyorum sizi de takip ediyorum.

selam .
dün akşam en geç 21 de yedim bir parça portakal ve 2 ceviz ..
akşam emegimde 18 deydi yine portakal ve az nar .
portakalı seviyorum beya ..
akşamları ögün yerime meyve yemek bana iyi geliyor . kilo vermemede engel olmuyor ..

mevcan hadi hoşgeldin evine

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler

Dünün son yemeği:
22:00
1 tane mısır krakeri, 1 tane salatalık, 1 parça beyaz peynir

Yatış : 01:30
püsküütüm erken yatmışsın uyku bastırdı sanırım

günaydınlarrrrrrrrrr............

dün en son 16.00 da yedim yemeğimi....protein ağırlıklı oldugu için acıkmadım ama gecenin ilerleyen saatlerinde inletti diyelim haftasonu yediklerime sayıyorum

haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
turşu

günaydınnnnnnn:18::18::18::18:

dün ne güzel saat 5 te bir armut yedim ve günü kapatmıştım.

eve gidince biraz ev işi ve yürüyüş yaptım.eşimin arkadaşı yatılı gelicekti bize.eşimde yemek yiyip gelicez dedi.8.30 da aradı beni kapının önündeyim çık diye.kızımda yanlarındaydı pizza yemeye gittik.orta boy ince hamur pizza yedim ve ayran içtim saat tam 9 du.yatışım gece 12..

bu akşam yürüyüşü biraz artırmayı düşünüyorum.ceza olarak diyelim..

Son düzenleme:
kızlar günün son yemeğini 17.15 de bitirdim.....
1 kase kaşarlı domates çorbası
1 dilim kıtır çavdar ekmeği ile
1 kase dolusu yoğurtlu karnabahar

bu günün son ögünü
17:00
fırında sebze (kabak, patlıcan, biber)
ayran .

sonrasında portakal yiyebilirim ..

dünde en son ögün

18 30 da 1 kase yogurtla nesfit .1kşda tahin pekmez karışımı .

günaydın canlar.
dün en son 17.30 da bir armut ve 19.30 da kızımın cipsinden 2 tane tırtıkladım..

malum sevgililer günü eşim arkadaşlarımızla plan yapmış akşam yemek yemek için,ben ise istemiyorum zaten 2 gece önce pizza yedim diye,onun yerine kıyafet felan alalım dedim ama akşam konuşuruz dedi..bakalım

dün iş çıkışı kızıma kazak almak için lcw ye gittim.

sezon sonu indiriminde çok şık bir etek gördüm tam işyerimde giyebileceğim tarzda.sadece 38 bedeni kalmıştı.gelmiyeceğini bile bile denedim.karnımı iyiceeeee içine çekersem düğmeler kapanıyor ama yanlardan patlıyacak gibi duruyor

ama aldım nasıl olsa ben bu kiloyu vericem arkadaş 58 olduğum an o eteğe zaten sığıcam diye..

eteği bir güzel askıya astım.gözümün önünde dursun diye..

sevgili forum buraya da not düş,40 bedenden 38 bedene yolculuğum ne kadar sürecek ve o eteğe sığıyorum diye buraya ne zaman gelicem..

Çarşamba kaçamak yapıp kilo alınca dün cezalıydım..

18:30 da 4 kaşık yoğurt ve 1 kaşık müsli yedim. Finito!

Yarın da hedef günüm! O nedenle bugün de dükkan erken kapanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…