Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Büyük geçmiş olsun Mevcancım.
Düzelmelerine sevindim.. Daha beteri olabilirdi, Allah korumuş!

62'li kiloları da görmüşsün. Tebrik ediyorum.

Gördüğüm faydadan ötürü gece yemelerine devam ediyorum arkadaşlar..
Erken yemek barsaklarımı bitirdi benim biliyorsunuz. Bunun mantıklı açıklaması ne olabilir, diye düşündüm. Kendimce bulduğum şey şu. Bilmiyorum, siz ne düşünürsünüz?

18:30 civarı son yemeği yediğimde, yatana kadar nereden baksanız 7-8 saat geçiyor.
7-8 saat mideye yemek girmiyor. Ama sigaraya, bitki çayına devam ediyorum.
Bu 7-8 saat açlık üstüne bir de uykuda geçen zamanı eklediğimizde ortaya ciddi bir zaman aralığı çıkıyor.
Bu da barsaklarda tembellik yaratıyor olabilir.

Gece yemeye başlayalı bu sorun 2.gününde ortadan kalktı ve bir daha da tekrarlamadı. Ve ben eskisine göre çok daha güzel kilo kaybetmeye başladım

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun.....umarım her şey en kısa sürede yoluna girer:26:

doktorlar her zaman yatmadan 3 saat önce yemeği kesmeyi tavsiye ediyor zaten.yemek derken tıka basa deil elbet,meyve,sebze,yoğurt gibi elbet.

6 da yemeği kesip,gece 1 de yatıyorsan bu aralık gerçekten çok zor.

gece abartmadığın sürece,saat 9 da 10 da bi şeyler yiyip 1 de yatmak gaye mantıklı

misal ben genelde 17.30 gibi son elmamı yiyip günü kapıyorum.

eve gidince 19.30 gibi biraz yoğurt yada turşu atıştırıyorum.bazen biraz fındık,ceviz

yatışım standart 11

ben bile o 3 saat boşlukta mahvoluyorum.sen ne hale geliyorsundur.

zaten kiloda veriyorsun demekki doğru yoldasın

mevcan çok geçmiş olsun ..şimdi iyi eşin ve arkadaşınız dimi?

aslında önemi olan kendini tanıman vücudunun tepkileri deneme yanılma bulmuşsun..:)

çok geçmiş olsun..

bugünkü son yemeğim: saat 16.00 da sona erdi........

6 adet yaprak sarma
yoğurtlu salata.......

çok açımmmmmmmmmmmmm
biran önce uyumak istiyorum...........

Akşam 19'da yedim...Daha erken yediğimde geceyi geçiremiyorum :) Ispanak yemeği, yoğurt, salata ve tavuk göğsü yedim.Akşam da yeşil çay ve kefir içtim :)

21:30

1 adet elma, yanında da beyaz peynir

Uyumam yine 02:00 civarını bulur..

günaydın kızlar..

eşimi ve arkadaşını dün gece taburcu ettiler.

şükür durumları iyi.şimdi adli süreç başlıyor.allah yardımcımız olsun..

bana gelirsek,hafta sonum full acilde oturarak geçti.

şükür eşim iyileşti evine geldiya,ben bu moralle dahada sarılırım hayata:)

bu arada eşim sen ne kadar zayıflamışsın görüşmeyeli dedi :)

arkadaşlar kendimden nefret ediyorum niye veremiyorum şu kiloları .biraz önce aralıkta doğum yapmış bir arkadaşı gördüm. incecik olmuş üstelik benden kaç yaş küçük.çok üzüldüm. kendime kızdım .kız 2 ayda incecik olmuş sen senelerdir veremedin şu kiloları.ama bu sefer gidecek.akşam dükkanı erken kapatırsam olacak ama. eşim geç yiyor yemeği 9 gibi. ona hazırlarken ben de atıştırıyorum.sonra geceleri ağzım hiç durmuyor.çekirdek meyve ... Allah ne verdiyse.şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok utandım kendimden...şuan kayıtlara geçsin diye yazıyorum.90.2 kiloyum. ne olacağını herkes görecek.size dehafta hafta rapor vereceğim.benim de kendine önem veren,kendine hakim olan bir insan olduğumu herkese göstereceğim.

gözün aydın..tekrar geçmiş olsun..
bugünkü son yemeğim: saat 16.00 da sona erdi........

6 adet yaprak sarma
yoğurtlu salata.......

çok açımmmmmmmmmmmmm
biran önce uyumak istiyorum...........

çok erken meteo yavaşlamasın..

Dün en son :

19:00 / Bir kase terbiyeli köfte ve 1 adet domates

Bugün de dükkanı erken kapatsam iyi olacak sanki.. Dur bakalım daha akşama çok var..

Basaricaginiza inanin amacinizi unutmayin kk nin güzel bayanlari

Bende saat 5 te menemenli patates yemegini yedim ve kapanisi yaptim bundan sonrasi su-soda diye devam eder

Maaşallah herkes ne kadar güzel az az yiyip doyuyor, benim akşamları gözüm dönüyor Ben de kendime şimdi şöyle güzel büyük bir balık ızgara yapmayı planlıyorum.Yanında bol salata Imm acıktık mı ne

Son düzenleme:
Basaricaginiza inanin amacinizi unutmayin kk nin güzel bayanlari

Bende saat 5 te menemenli patates yemegini yedim ve kapanisi yaptim bundan sonrasi su-soda diye devam eder

Sodayı dikkatli tüketmeni öneririm. Asitin olumsuz etkileri anlatmakla bitmez..
Önerilen şu: sodayı açtıktan sonra gazının çıkmasını bekleyip sonra içmek.. Yani bir yerde sodanın dansının bitmesini beklemek..
Aklında olsun, lütfen sen de araştır..

Dün en son..

19:30 4 kaşık yoğurt 1 kaşık çikolatalı müsli.

..ve finito!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…