kızlar çok ama çok kötüydüm.
eşim 14 şubat akşamı ve yanımızdaki 2 arkadaş sahte rakıdan zehirlendi..
eşimdeki tuhaflığı farkedince hemen orayı terk edip hastaneye gittik.2 arkadaşta hastanede rahatsızlandı.bilinç kaybı,görme bozukluğu,aşırı kusma 2 kez mideleri yıkandı.2.gecedir hastanedeyiz.ben bu sabah eve uğrayıp ordan işe gelmek zorunda kaldım.
inanın mahvoldum,üzerimizde var bi uğursuzluk ama.şu ana durumları iyi öğlene taburcu edicekler.hastane polisine rapor tutturduk.tam sonuç çıkınca şikayette bulunucaz.ön raporda metil alkol görünüyor.
2 gündür ağlamaktan helak oldum.neyseki düzeldiler rabbime şükürler olsun.
...........
malum diğer durumlardan ötürüde 2 haftadır ne kendime dikkat ettim,ne yememe ne içmeme..
2 gündür ağzıma lokma dahi sürmedim üzüntüden.
ama sabah duşumu alınca tartıya çıktım yine...
2 hafta önce 63.4
bu sabah 62.9
iki haftada 500 gram mucize gibi..
eşimdeki tuhaflığı farkedince hemen orayı terk edip hastaneye gittik.2 arkadaşta hastanede rahatsızlandı.bilinç kaybı,görme bozukluğu,aşırı kusma 2 kez mideleri yıkandı.2.gecedir hastanedeyiz.ben bu sabah eve uğrayıp ordan işe gelmek zorunda kaldım.
inanın mahvoldum,üzerimizde var bi uğursuzluk ama.şu ana durumları iyi öğlene taburcu edicekler.hastane polisine rapor tutturduk.tam sonuç çıkınca şikayette bulunucaz.ön raporda metil alkol görünüyor.
...........
malum diğer durumlardan ötürüde 2 haftadır ne kendime dikkat ettim,ne yememe ne içmeme..
2 hafta önce 63.4
bu sabah 62.9
Gördüğüm faydadan ötürü gece yemelerine devam ediyorum arkadaşlar..
Erken yemek barsaklarımı bitirdi benim biliyorsunuz. Bunun mantıklı açıklaması ne olabilir, diye düşündüm. Kendimce bulduğum şey şu. Bilmiyorum, siz ne düşünürsünüz?
18:30 civarı son yemeği yediğimde, yatana kadar nereden baksanız 7-8 saat geçiyor.
7-8 saat mideye yemek girmiyor. Ama sigaraya, bitki çayına devam ediyorum.
Bu 7-8 saat açlık üstüne bir de uykuda geçen zamanı eklediğimizde ortaya ciddi bir zaman aralığı çıkıyor.
Bu da barsaklarda tembellik yaratıyor olabilir.
Gece yemeye başlayalı bu sorun 2.gününde ortadan kalktı ve bir daha da tekrarlamadı. Ve ben eskisine göre çok daha güzel kilo kaybetmeye başladım
aslında önemi olan kendini tanıman vücudunun tepkileri deneme yanılma bulmuşsun..:)Gördüğüm faydadan ötürü gece yemelerine devam ediyorum arkadaşlar..
Erken yemek barsaklarımı bitirdi benim biliyorsunuz. Bunun mantıklı açıklaması ne olabilir, diye düşündüm. Kendimce bulduğum şey şu. Bilmiyorum, siz ne düşünürsünüz?
18:30 civarı son yemeği yediğimde, yatana kadar nereden baksanız 7-8 saat geçiyor.
7-8 saat mideye yemek girmiyor. Ama sigaraya, bitki çayına devam ediyorum.
Bu 7-8 saat açlık üstüne bir de uykuda geçen zamanı eklediğimizde ortaya ciddi bir zaman aralığı çıkıyor.
Bu da barsaklarda tembellik yaratıyor olabilir.
Gece yemeye başlayalı bu sorun 2.gününde ortadan kalktı ve bir daha da tekrarlamadı. Ve ben eskisine göre çok daha güzel kilo kaybetmeye başladım
...........
2 hafta önce 63.4
bu sabah 62.9
bugünkü son yemeğim: saat 16.00 da sona erdi........
6 adet yaprak sarma
yoğurtlu salata.......
çok açımmmmmmmmmmmmm
biran önce uyumak istiyorum...........
gözün aydın..tekrar geçmiş olsun..günaydın kızlar..
eşimi ve arkadaşını dün gece taburcu ettiler.
şükür durumları iyi.şimdi adli süreç başlıyor.allah yardımcımız olsun..
bana gelirsek,hafta sonum full acilde oturarak geçti.
şükür eşim iyileşti evine geldiya,ben bu moralle dahada sarılırım hayata:)
bu arada eşim sen ne kadar zayıflamışsın görüşmeyeli dedi :)
bugünkü son yemeğim: saat 16.00 da sona erdi........
6 adet yaprak sarma
yoğurtlu salata.......
çok açımmmmmmmmmmmmm
biran önce uyumak istiyorum...........
kızzzzzzzzzz 4 çok erken deilmi...nasıl dayandın....
Basaricaginiza inanin amacinizi unutmayin kk nin güzel bayanlari
Bende saat 5 te menemenli patates yemegini yedim ve kapanisi yaptim bundan sonrasi su-soda diye devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?