bu hafta erken yeme kuralına hiç uymadım..anladımki iyi uykumu alamazsam enerji açığını kapamak için yemeğe saldırıyorum..ve morla bozukluğu ne açım ne tok öğün düzenimde yok..o yüzden ayran detoksu yapıyorum en azından 2 saat arayla birşey yemiş oluyorum..arada gofret yedim ..aylardır ilk defa bu kadar üst üste yemek yedim ve bu hafta ortalam bu şekil geçti.. ..kendime getirin beni..moral verin ..
Geçen hafta ben "ana" değil de bugüne kadar verdiğim kiloya odaklanmaya başladım. Bu da bana moral verdi.
Çünkü; senin de deneyimlediğin gibi an, ana uymuyor.. Bazen kaçamk yapıyoruz, bazen insanız sadece canımız çekiyor..
Bazen hayat üstümüze geliyor, başa çıkabilmek için en kolay mutluluğu hedefliyoruz; atıştırma..
Kilo vermek uzun süren ve direnç gerektiren bir yol.. Kolay olsaydı eğer herkes incecik olurdu.
Sana önerim sadece bu.. Bugüne kadarki başarını aklından çıkartma.
De ki.. ben şu kadar zamanda şu kadar kilo verdim.
Hedefim şu kiloya inmek.
"An" ı salla gitsin.. Bu hafta böyle geçmiş, haftaya yeni bir başlangıç yaparsın..
18:15
4 tane fırın mücver
2 kaşık yoğurt
1 domates, 1 salatalık
..ve finito!
Beyaz çayın, yeşil çaya göre meto hızlandırmada çok daha etkili olduğunu öğrenince, ben günlük tükettiğim 3 kupa yeşil çayın 1 kupasını beyaz çayla ikame ettim.bu hafta sağlıklı kilo! verme haftasının en kötusuydu sanırım.....sanıırm 3 gece erken yeme kuralını es gectım......2 sı haftasonu sınav yuzunden....1 i de evlılık yıldönumu yuzunden.......zaten bugn tartı da maalesef dünü resmen aç gecırmeme ragmen sadece 100 gr gitmiş o da su tabi:///
bu hafta nasıl bir beslenme tarzı geliştirsem aynı mı devam etsem bilemedim.......
çünkü benım artık zor kilo verme rakamlarım....69 lu rakamlar sanırım ben metaboliza haızlandırıcı çaylar içmeye baslamalıyım.....yeşil çay vs.....
dün en son 16.00 idi sanırım 2 çatal pasta yedim..mozaik pasta.......onun dısında hiçbir şey......
Beyaz çayın, yeşil çaya göre meto hızlandırmada çok daha etkili olduğunu öğrenince, ben günlük tükettiğim 3 kupa yeşil çayın 1 kupasını beyaz çayla ikame ettim.
Zencefilli çayı da ihmal etme, denedim ve faydası olduğunu gördüm.
Geçen hafta ben "ana" değil de bugüne kadar verdiğim kiloya odaklanmaya başladım. Bu da bana moral verdi.
Çünkü; senin de deneyimlediğin gibi an, ana uymuyor.. Bazen kaçamk yapıyoruz, bazen insanız sadece canımız çekiyor..
Bazen hayat üstümüze geliyor, başa çıkabilmek için en kolay mutluluğu hedefliyoruz; atıştırma..
Kilo vermek uzun süren ve direnç gerektiren bir yol.. Kolay olsaydı eğer herkes incecik olurdu.
Sana önerim sadece bu.. Bugüne kadarki başarını aklından çıkartma.
De ki.. ben şu kadar zamanda şu kadar kilo verdim.
Hedefim şu kiloya inmek.
"An" ı salla gitsin.. Bu hafta böyle geçmiş, haftaya yeni bir başlangıç yaparsın..
çok teşekkür ederim ...çok doğru söylemişsin..3 sene önce 75 kiloydum ..74.750 şimdi 60hatta yazın 58 ...
önemli olan devam ettirmemek..bu şekilde başardım zaten..kaçamak yaptım diye salmadım..
tebrik ederim 600 gr çok güzel ve hedefe az kalmış..
Bravo işte!!! En yüksek 75, en düşük 58.. 17 kilo ediyor yahu!
Başarını aklından hiç çıkartma...
Ben ne şebeklikler yapıyorum şu kadar kilo verdim diye.. Çok iyi geliyor.. Ben kendimi verdiğim kiloyla, başarımla motive ediyorum.
Kendine de ki:
"Ey ysfmir sen ki 17 kilo vermeyi başarmış insansın! Yürü! Kim tutar seni! Heyt be!"
Ayrıca teşekkür ederim. Evet, artık büyük hedefime sadece 3 kilom kaldı.. Ama benim gözüm 5 li kilolarda o ayrı konu.. Ona sonra geleceğim.
ilginç bi topik olmuş .günün yemeğini enson kaçta yedim.ben şuan3:30 da yedim artık yemiyeceğim.dukan amcanın diyetini yapıyorum.metebolizmam dipte bugün ikinci günüm.bundan sonra engeç 5 de yemek yemeye son vermek istiyorum.umarım başarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?