Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Yani.. pes!

Şimdi efenim saat 17:30 sularıydı.. Güzel bir ne idüğü belirsiz bir mevsimin günüydü.. Hah buldum mevsimin adını: Kışbahar

Baştan alıyorum.

Güzel bir kışbahar günüydü.. Sabahtan itibaren her zamanki gibi ölçülü yemiştim.. Akşam planlarım da hazırdı..
Sonra ne olduysa ani bir delirme geldi ve sakızlı muhallebi yedim. Yediğim andan itibaren bir çok eli olan bir canavara dönüşmeye başladığımı hissettim.. Bir elimde peynir, diğer elimde salatalık, başka bir elimde mısır cipsi, bir başka eiim domates doğruyor, başka biri hazır çorba mı içsem acaba diyerek dolap kapaklarını açıyor. Bu tatlı beni acıktırdı galiba diyen bilmemkaçıncı elim ben en iyisi bir ton balığı konservesi açayım diyor..

Herşey sona erdiğinde 19:00 olmuştu.

Şimdi bir elimde bitki çayı
yarın Cuma
umurumda mı dünya...

Yandı gülüm keten helva olmaz umarım..

Son düzenleme:
17 itibari ile yeme faslımı kestim.yatışım 11.30.

aslında benim için çok erken bir saat ama mecbur kaldım..

öğlen yemeğinden sonra güzel güzel ara öğün yaparım diye aheste aheste işimi yapıyordum.derken kapı çaldı elinde 3 hediye paketi oğlan gençten bir çocuk geldi.birinde adım yazılı.açtım baktım aman tanrım oda ne

kuruyemişler,cevizli sucuklar,lokumlar,çikolata kaplı incirler,minik browniler daha neler neler

patronumun kiracılarından biri hediye göndermiş arkadaş,yapılırmı bu..

evet itiraf ediyorum yedim hatta ne yemesi resmen yumuldum

ne kadar yediğimi sormayın,

ha tabii eve gidince 35 dak.yürüyüş yaptım bide.o yediklerimin çeyreğini yaktıysam bile yeter bana

ohh afiyet olsun şekerim.yiyecen tabii robot deiliz ki insanız sonuçta.

hem bitiş saatin bence gayet güzel..

arada bi kaçamaklar bence insanı daha motive ediyor.bak misal ben.yedim yedim o tatlıları totomdan ter akana kadar yürümek hatta koşmak zorunda kaldım

ohhhhhhhhhh afiyet olsun mevcan bizim yerimize de yeseymişsin dicem ama sanırım yemişsin

bende yazayım dün en son 17-17.30 arasıydı 1 kase zerdaçallı yoğurt- çok az da turşu yedim....ne alaka yoğurtla turşu ama eşim karnıyarıgı yerken yanından otlandım biraz

turşumu olsunda tek ben çayla bile yerim onu

sende mutfağı erken kapamışsın canım.genelde de bu saatlerde yiyorsun sen.yatışın kaç canım???

Afiyet olsun, aynı ben, ama senin bitiş saatin çok geç değil.

genelde hep aynıdır 23.00-00.00 arası

hmm yatış saatlerimiz aynı ama ben genelde 7 8 gibi cacık,turşu felan atıştırıyorum.
5 5.30 yatışına göre çok erken aslında.senin bu saat aralığıyla şu an 40 kilo felan olman gerekmezmi

en son ne zaman tartıldın canım.bugün püskütte kilo bildiricek off haftaya cmt günüde ben..61 li sayılara inerim inş.

yok cnm ya zor gidiyor kılolarım.....hem haftanın her günü böyle değilim özellikle hafta sonları cozutuyorum......bugün kilo bildirim günüm birazdan tartılacağım:26::26::26:gecen hafta 100 gr gitmişti o da zorrrrrrrrrrrrrrllaaaaaaaa

canım bende haftasonları erken yiyorum ama gündüzleri neler yiyorum hiç sorma..

aslında adam akıllı 2 ay dişimizi sıksak çoktan idealimize yaklaşmıştık.bende haftada 400 -500 gram veriyorum ama kendimi paralaya paralaya kilolar azaldıkça dahada zorlaşıyor zayıflamak.

tartıl hemen bekliyoruz ona göre

Püsküüt hanım! Püsküüt hanım!
Keten helva yandı işte n'aber?

Haftayı 200 gr alarak kapatmış bulunuyorum.

Neyse.. önümüze bakalım!

Doğru dedin Mevcancım..
Arada sapmalar olacak.. Önemli olan yine anayola geri dönmek..
Sana da afiyet bal şeker olsun.. Yürüyüş işini de dengeleme amaçlı kullanman çok akıllıca..
Afiyet olsun, aynı ben, ama senin bitiş saatin çok geç değil.
Kedicim biz seninle fazla vakit geçirmeye başladık son zamanlarda.. :13:
Körle yatan şaşı kalkar diye boşuna dememişler..

görmemişim cnm yorumunu......tartıldım valla tartıyı da anlamak zor ama 1 kg zayıflamısım.:26::26::26::26: ben bu tartıya güvenmemeye başlıcam hiç spor yapmıyorum nasıl gidiyor anlamıyorum......ama diyetisyenımden uyarı geldi......60 kg olmak istiyorsam spora baslamam gerektiğini söyledi....el mahkum start verecegız....

hemen tartıya suç bulma yuppi yuppi zayıflamışım de geç.motive etsene bacım..tebrikler tebrikler...
ve diyetisyenin sonuna kadar haklı,fazla kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorsan spor şart

Püsküüt hanım! Püsküüt hanım!
Keten helva yandı işte n'aber?

Haftayı 200 gr alarak kapatmış bulunuyorum.

Neyse.. önümüze bakalım!

yavrucum sen bi hafta 200 gram alıp öbür hafta 600 gram veren hatun deilmisin..

arada olur böyle takmamak en akıllıcası..

Tebrikler cornellacım!
Bi'de spora başlamış olsan neler olacak kim bilir?
yavrucum sen bi hafta 200 gram alıp öbür hafta 600 gram veren hatun deilmisin..

arada olur böyle takmamak en akıllıcası..
Bu kadar olur!
Tam isabet! Ben de sabah son üç ayımı incelemiştim.. Çok düzenli bir ritm tutturmuşum meğerse..
Bir hafta kilo veriyorum.
Öbür hafta ya sabitliyorum ya da minnak da olsa alıyorum.
Bir ters bir düz ama düzler daha büyük.. Sonuç: total kilo kaybı

Bu ritme göre kilo vereceğim haftaya girmiş bulunuyorum. Memlekete hayırlı olsun.

günaydın canlar..

efem dün 17 itibari ile yeme faslını sonlandırdım.yatış saat 11 di.

biliyorum biliyorum çok erken ama birazda zorunlu oldu neden mi;

17 de 1 kase fırın sütlaç ve 2 tane incir yedimde o yüzden..

dün yürüyüş yapamadım ama eve gidip nevresimleri değiştirip,makinanın düğmesine basıp evden geri çıktım.

ikea ya götürdüm kızımı.uzundur istediği bir kitap vardı onu aldık,azcıktı alışveriş yaptık

eve dönüşüm 10 du o saatte bi şey yiyemezdim herhalde..yanlız karnım sabah kadar dans etti söylemeden geçemiycem

Son düzenleme:
günaydınlar........
bende dünü pek iyi geçiremedim......arkadaş ziyareti yaptım dün....ee tahmin edersiniz ,,pastalar,poğaçalar,kurabiyeler almış da almış.....

ben sadece susamlı çucuk şeklinde ki pastalar varya onlardan yedim .hımmm sanıırm 4-5 adet di.....onun dışında ;

6-7 adet çilek
1 dilim ayva
3 dilim greyfurt

3 bardak çay(benim için rekordur....çayı hiç sevmem kahvaltı dışında)
1 kupa biberiye çayı

ile günü kapattım.....

çubukları yediğimde saat 19.30 du .meyveyı de diğer saatlere yayarak yedim......

o kadar pastanın,böreğin içinde az bile yemişsin bence

bu arada avatarın benim yazın ki halime çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…