Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Dün akşam 9 buçuk gibi antep fıstığı, küçük kasede.
Gece canım turşu çekmişti ama yemedim.

slm güzel ve ince hatunlar.

dün 8 de küçük bir kase közlenmiş kırmızı biber üstü yoğurt ve 2 kornişon turşu yedim.

8.10 da ütü yapmaya başladım.9.20 de ütüyü fişten çektim kaç kalori yakmışımdır

Kaç kalori güplettin bilemiyorum ama turşular buhara karışmıştır kesin..
Kırmızı biberi nerede közlüyorsun?
süpersin beybi....

profil foton ulus heykelmi???

aynı pozdan benimde varda
Teşekkürler..
Yok, Güven Parkta geçen hafta çektirmiştim..

Dün gece:
Elma krizim tuttuğu için akşam az yiyerek dengeledim.

19:00 Bir kase yeşil salata, 2 kaşık yoğurt

21:30 Bir elma ve yanında az beyaz peynir

Finito patato

yazın kırmızı biberi mangalda közleyip,poşetlere koyup kışın tüketiyorum canım,patlıcanıda aynı şekilde yapıyorum.

dün geceden bahsetmek istemiyorum.arkadaşlardaydık anlatmasam daha iyi olacak.

bu haftanın nazar boncuğu olsun buda.akşam 30 dak yürüyüş yapıp vicdanımı rahatlatıcam..

ve herkes nerde kimse niye yazmıyor bakemm..

yazın kırmızı biberi mangalda közleyip,poşetlere koyup kışın tüketiyorum canım,patlıcanıda aynı şekilde yapıyorum.

Bundan sonra yerken, uzaklarda birinin canının çekiyor olduğunu aklından çıkartma o zaman..

Dikkate alicagim Püsküüütcüm tesekkür ederim sodakolik biri olarak bilmedigim bir durumdu.

Herkes cok az yemiyor mu bana mi öyle geldi
Kirmizi biberden laf acilmis tesadüf bende bugün pazardan aldim yasemin bradleyin zayiflatan corba tarifi var onu yaptim karisik bir salata var birde
Eh iste fena diildi fazla sevemedim tat olarak unutmadan saat 6 gibiydi
bugünkü kacamagim cok masumdu 2 tanecik hurma :26: dayanamadim
Böyle gecivermis zaman

2 gündür netım yoktu yenı acıldı....hemen damladım bende.......
dün en son 20.00 de 1 adet portakal tabı öncesinde yemegımı yedim.........

bugün en son 18.00 balık ve bol salata......yalnız öle yagsız tuzsuz salatalardan değil.bildiğimiz salata

19:00 Lor peynirli yeşil salata

Akşam yemeğim bu kadar çünkü gece yine elma-peynir ikilisiyle randevum var..

Ay ne heyecan, ne heyecan! Gören de tiramisu falan yiyeceğim sanar..

günaydın dün akşam benim için çok güzeldi herşey..

17 de işyerimde 2 tane form bisküvi ve 7 8 tane zerdali kurusu yedim.

sonrasında 1 saat iş yerinde oldukça ekşınlı dakikalar yaşadım.aşağı in yukarı çık diyene kadar yediklerim pufff...

neyse eve 4.durak önce inip kuaföre uğradım.

eve varınca üstümü değiştirip güzel bir kase (klasik boy) cacık yapıp yedim saat 20 civarıydı..

sonracıma evimi bir güzel süpürdüm ve 30 dak.yürüyüş yaptım.

yatışım 11.30

ha bu arada kocacım kaldığın yerden devam etmeye başladı.bir elinde kola bir elinde cips

yemedim ama 5 6 tane araklayıp hazırladığım sandiviçimin yanına koyup iş yerime getirdim.ahanda şimdi onları hüpletiyorum.

bende kızıyordum nerdesin diye..neyse masummuşsun..

şu balığı bide ben yesem ama nasıl.canım benimde salata istiyor kaç gündür.yapmaya erinmezsem akşamda onu yiyim bari..

aslında az yemiyoruz,daha doğrusu kendi adıma konuşayım ben az yemiyorum.sadece akşamları erken saatte hafif şeyler yediğimiz için öyle görünüyor.

misal ben dün neler yedim:

sabah:kaşar peynirli buğday ekmeğinden sandviç,2 tane kuru
öğlen12 de yediğim için ara öğün yapamıyorum)çorba,kıymalı fırın patates,bulgur pilavı ve az hoşaf
ara:elma
ara form bisküvi 2 adet ve bolca kuru
ara:1 tane lokum
akşam:1 kase cacık

gördüğün gibi tek eksiğim akşam yemeği,zaten eve gidip yemek hazırlayım yiyim dersem saat ohohohh,
ha bide kahvaltım tam teşekküllü deil oda mecbur evden erken çıkıyorum..

benim amacım akşamları hafif ve erken saatlerde bi şeyler yiyerek kilo vermek..

ve kilo veriyorumda bu şekilde 72 den 63 e düştüm.

Son düzenleme:
19:00 Lor peynirli yeşil salata

Akşam yemeğim bu kadar çünkü gece yine elma-peynir ikilisiyle randevum var..

Ay ne heyecan, ne heyecan! Gören de tiramisu falan yiyeceğim sanar..
meyve yanında peynir ekmek favorimdir...
harika..
düzneli spor yapman bence çok güzel..arada olur..bünyede şaşar dahada iyi olur..
benim çocukların ikiside hasta ..gecem gündüzm karıştı ..fırsat bulunc atek yaptığım dinlenmek..şükür kızım az daha iyi ve okula gitmeye başladı ama ufaklık gece yine ateşlendi kısaca durum budur arz ederim efemmmmm...

az yemiyoruz..akşamı hafif ved erken yiyoruz..

kızlar bu arada soruyum diyip duruyorum ama hep unutuyorum..

ben 3 haftadır (hastane dönemi hariç) banyo sonrası göbek bölgem ve altına soğuk su tutuyorum.bir zamanlar bir yerde okumuştum,sıcak su tüm damarları açar soğuk su şok etkisi yapar ve kaslar daha hızlı çalışır selülitler gider sıkılaşır gibi bi şeydi..

3 sene önceki kilo verme serüvenimde bunu belli bir süre denemiştim ve selülitlerimde baya baya azalma olmuştu ve çok sıkı bir kalçam ve bacaklarım olmuştu yanlız o dönem sporda yapıyordum..

şimdi tekrar başladım ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum.bilgisi olan yazarsa çok sevinirim..

doğru cnm.genelde göğüsler için yapın derler de kışın çok zor oluyor ya buz gibi su

Çocuklarına geçmiş olsun..

Benim de aynı senin gibi sadece duymuşluğum var.. Hatta duş şeklinde öneriliyordu o yazıda.. Saç dipleri için de friksiyon oluyormuş.
Ama muş..miş..

Bir zararı olup olmadığını öğrenmek gerekir, diye düşünüyorum. :44:

araştırdım google'ndan (ne kadar doğru bilemiyorum) dediğim gibi kan dolaşımını hızlandırır,kasların daha hızlı çalışmasını sağlar,sıkı vücut selülit felan filan bayanlara tavsiye etmişler hep
yanlız bi anda soğuk deil sıcaktan soğuğa doğru deniyor.bende aynı şekilde musluğu yavaş yavaş çevirerek yapıyorum en soğuk yerde vızı

Anliyorummm biliyorum bu yöntemi tek basima yasasaydim belkide yapabilirdim ben yemezsem yemiyen bi anneannem var o yüzden aksam yemeklerimiz oluyor haliyle sabit :)
Sen öglen isi bitiriyosun haliyle ama güzel cidden zaten aksama fazla acikmazsin :)

Su dus konusunu bende soguk su iyi gelir diye duymusstum hatta bir manken (adini hatirlamiyorum) bacaklarina soguk su tutuyomus 5 er dakika

Bugünde menemen yedik saat 5.30 gibi 1 dilim cavdarli ekmek yedim yaninda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…