Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

kızlar benım bugunkü yemek yeme düzeim biraz bozuk oldu....öğle yemeğimi öğleden sonra yıyebıldım o yuzden suan hıc ac değilim ama kendımı zorlayarak 1 bardak kefir içtim......
saat 17.45

al birini vur ötekine modundayız senle mevcanım.....al benden de o kadar yanı hiç mi insanın canı spor yapmak ıstemez yokk şu koca totomu kaldıramıyorum...

bende en son 16.50 de 6 7 tane zerdali kurusu yedim.mesaim bitiyor birazdan iş çıkışı biraz işlerim var 1 saat felan dolanıcam yine dışarda,eve gidince 30 dak.yürüyüş yapmayı planlıyorum.şu an açım ama bu hafta kararlıyım hiç bir şey yemiycem..

sabah yazarım gene öpüldünüz muck...

al birini vur ötekine modundayız senle mevcanım.....al benden de o kadar yanı hiç mi insanın canı spor yapmak ıstemez yokk şu koca totomu kaldıramıyorum...

canım bende spor olarak sadece yürümeyi seviyorum.sabahları saçım başım dağılmasa ha bide ayağımda topuklu olmasa ve en önemlisi ter kokmasam her sabah işe yürüyerek gelirim..

ama mekik,şınav diyince tüylerim ayağa kalkıyor..koca göbeğimden bile utanmıyorum valla..

grşrzz cnm

varan 2

30 dak.yürüyüşümüde yaptım.

yanlız sabah öyle bir aç uyandım ki ne bulsam saldıracak moddayım.2 dilim ev yapımı börek yedim.halen açım ama oburluğun alemi yok demi

benımde dün yemek saatım bıraz şaştı.....sabah aşure yapmıstım o yuzden gec kahvaltı edebıldım......bu duurmda öğlen yemegımde öğlden sonraya sarkınca akçam saat 6 ya gelıyordu bende tık yok mecburen 1 bardak kefir içtim.....

saat 17.45.....finish...
sonrasında çok acıktım ama burnuma gözleme kokuyordu saat 21. de...saat gece 12 ye gelıyordu uyudum.....

biri aşuremi dedi

ölürüm biterim ben ya bi oturuşta 5 kase yerim valla

senin canın gözleme çekmiş,benim canım bol limonlu salata çekti hatta dişlerim kamaştı ağzım sulandı ama inat ettim bu hafta yemiycem diye..

bu çektiğim işkenceye işkenceye değse bari..cmt günü tartı bana bir oyu oynar diye çok tırsıyorum

Son düzenleme:
biri aşuremi dedi

ölürüm biterim ben ya bi oturuşta 5 kase yerim valla

hihihiih valla bende acayip severım ..ama nıyeyse hiç cnm istemıyor......eşim aş erıyor galıba o istedi dün yanımda 2 kase yedi...sabahta 5 kase iş yerine götürdü

Selam ,

Bugün cok gec yemek yedim günlük düzenim sasti ddisardan geldim cünkü

Klasik bilinen Pirasa yemegi yedim saat 7...

Cok yorgunumm

offf maalesef dün işler istediğim gibi gitmedi.

8.30 da 2 parça kıymalı pide,salata ve ayran tükettim.yatışım 11.30
yürüyüşte yapamadım.evde deildim çünkü..

eve gitmediğim günler dengem şaşıyor hep.neyse buda nazar boncuğu olsun artık.

kaldı 2 akşamım.:18:

offff pide mi afiyet olsun cnm.......bende resmen kıvrandım dün gece....açım aç.....hala kahvaltı etmedım.neyi beklıyorsam

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. hayırlı uğurlu olayım inşallah :) şimdi benim 5 kilo fazlam var ve ben kendimi biliyorum rejimle felan azimle yapamam bu işi. şimdili sdc akşam yemeğinden sonra başka hiçbir şey yememek şeklinde başlıyorum. ama ben öyle 6da falan yiyemiyorum malesef. haftanın 3 günü falan spora gidiyorum yemekte son lokmayı 8de koyuyorum ağzıma. diğer günlerde de eve gelip yemek yaptım yedim derken yine 8 oluyo malesef o yüsden 8den sonra hiçbişi yememek şeklinde oluyor benimkisi. saat 12de de yatıyorum. normalde akşam yemeğinden sonra illaki meyve çerez veya nadir de olsa abur cubur yiyodum. aslında çikolata illaki yiyodum :) şimdi onlar yok işte. bakalım nolcak. pazartesiden beri bu haldeyim. henüz kilo vermiş değil o ayrı ama 4 güne hastalanıcam onun şişliği vardır diye ümit ediyorum falan filan... kısacası MERHABA :)

ee hani millet,sayfa halen bıraktığım yerde..

dün kendime verdiğim sözü tuttum yine,bu son akşamım sabah tartı beni bekler.umarım mutlu haberlerle yazarım buraya..

bugün cuma tartıcı hatunları görelim..

hemen hemen iki haftadır kurala pek uyamadım...:26:
ama bugün tekrar başlıyorum..birazdan çorbamı içeceğim..
kilom kötü geçen hafta:61
bu hafta:61.4

akşam yemeğimi şuan bitirdim.güneş batmadan yemeye çalışıyorum.şuandan sonra sadece çay türü şeyler içerim

topikleri dolaşırken gördüm burayı sonyemeği kaçta yediniz deyince benimde elimde akşam yemeği bakıkınıp duruyorum.ve akşam yemeğini saatininçok önemli olduğunu biliyorum güneş batınca bünye duraklıyor.doğunca canlanıyor.aynı ışığı gören tavukların yumurtlaması gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…