bence normal haftaya kesin kilon gider..Püsküüt hanım! Püsküüt hanım!
Keten helva yandı işte n'aber?
Haftayı 200 gr alarak kapatmış bulunuyorum.
Neyse.. önümüze bakalım!
görmemişim cnm yorumunu......tartıldım valla tartıyı da anlamak zor ama 1 kg zayıflamısım.:26::26::26::26: ben bu tartıya güvenmemeye başlıcam hiç spor yapmıyorum nasıl gidiyor anlamıyorum......ama diyetisyenımden uyarı geldi......60 kg olmak istiyorsam spora baslamam gerektiğini söyledi....el mahkum start verecegız....
günaydın canlar..
efem dün 17 itibari ile yeme faslını sonlandırdım.yatış saat 11 di.
biliyorum biliyorum çok erken ama birazda zorunlu oldu neden mi;
17 de 1 kase fırın sütlaç ve 2 tane incir yedimde o yüzden..
dün yürüyüş yapamadım ama eve gidip nevresimleri değiştirip,makinanın düğmesine basıp evden geri çıktım.
ikea ya götürdüm kızımı.uzundur istediği bir kitap vardı onu aldık,azcıktı alışveriş yaptık
eve dönüşüm 10 du o saatte bi şey yiyemezdim herhalde..yanlız karnım sabah kadar dans etti söylemeden geçemiycem
Bu hafta ikimiz de artıya gitmişiz. Bu da demektir ki haftaya bayram!bu hafta 61 + 100 gr la bitti..
bence normal haftaya kesin kilon gider..
verdiğimizi görünce niye inanmayızki..inan sen motive et kendini..kaç kilosun şu an...
günaydın...
az kaçamaklı bir haftasonu yaşadım.gündüzleri abartmadım ama geç saatlerde biraz yedim...
cmt günü öğlen iş yerimde yemek vardı.geç çıktım eve gidip ev işi yapıcam diye tüm gün bi şey yemedim..
akşamına kelebeğin rüyasına gittim.1 paket mısırı eşimle beraber götürdüm..
dün akşam ise saat 8 de 2 dilim ev yapımı börek yedim ve yine tüm gün kahvaltı dışında bir şey yemedim.daha doğrusu yemeye vakit bulamadım..
bu hafta hedefim 1 kiloydu ama geçen haftayı düşünürsek gramlara razı olucam diyorum.
o yüzden önümde kaldı 5 gün,bu 5 günü çok erken kapatmayı düşünüyorum ve artı yürüyüş yapmayı planlıyorum.
iş yerime hazırlıklı geldim.17 civarı son atıştırmalıklarımı yiyip en az 30 dak. yürüyüş planlıyorum.
yeni hedefim cmt gününe kadar 500 gram.
en son 62.9 dum.cmt günü 62.4 olmalıyımmmmmmm...
günaydın...
az kaçamaklı bir haftasonu yaşadım.gündüzleri abartmadım ama geç saatlerde biraz yedim...
cmt günü öğlen iş yerimde yemek vardı.geç çıktım eve gidip ev işi yapıcam diye tüm gün bi şey yemedim..
akşamına kelebeğin rüyasına gittim.1 paket mısırı eşimle beraber götürdüm..
dün akşam ise saat 8 de 2 dilim ev yapımı börek yedim ve yine tüm gün kahvaltı dışında bir şey yemedim.daha doğrusu yemeye vakit bulamadım..
bu hafta hedefim 1 kiloydu ama geçen haftayı düşünürsek gramlara razı olucam diyorum.
o yüzden önümde kaldı 5 gün,bu 5 günü çok erken kapatmayı düşünüyorum ve artı yürüyüş yapmayı planlıyorum.
iş yerime hazırlıklı geldim.17 civarı son atıştırmalıklarımı yiyip en az 30 dak. yürüyüş planlıyorum.
yeni hedefim cmt gününe kadar 500 gram.
en son 62.9 dum.cmt günü 62.4 olmalıyımmmmmmm...
günaydın cnm.kelebegin rüyasına gıdenı buldum nasıldı film...iyiyse bende gıdecegım bu hafta.....
benım haftasonum berbattı...ark gezmelerı benı bıtırdı haftaya hızlı bır giriş yapıyorum o yuzden
Epeydir akşam yemeğini erken kapatma faslını bıraktım biliyorsunuz. Yaşadığım kabızlık sorunu nedeniyle bırakmıştım. Ancak bu yöntemi ilk denediğimde kilo vermeme ciddi etkisi olmuştu.
Bugün 62.8 kiloyum. Cuma günü hedefime 300 gr var.
Ancak daha da altına inmek istiyorum. Çünkü Cuma gecesi yine dağıtma gecesi olacak. Kırmızı şarap randevum var.O yüzden kafadan 500 gr vermem lazım ki yudumlar boğazıma dizilmesin.
O nedenle de kalan 4 günümü, akşam yemeklerini 18:30-19:00 arasında bitirmeyi planladım. İnanıyorum ki yönteme ani dönüş yaptığım için kilo vermem olumlu olarak etkilenecektir.
Zaten günde 1.5 saat sporu düzenli yaptığım için başka da ilave edecek bir yöntemim yok.
Hepimize bol kilo vermeli 4 gün diliyorum!
canım benimde temennin tam bu.malum geçen hafta ve hafta sonu kaçamaklarım oldu.bu hafta u dönüşü ile bünyemi şaşırtmam gerekiyor.biliyorsun hedefim 1 haziran, vermem gereken 5 kilo ama veremediğim haftalarda strese giriyorum.
cmt günü mutlu haberlerle gelmek istiyorum buraya...
19:00 da sofradan kalktım.
3 tane biber dolması, 2 kaşık yoğurt, 1 parça bitter çikolata..ama sahiden br parça.. minicik.. küçümen.. minnak.
Kaldı 3 gün.
kızlar bu arada göbek ve simit bölgemde oldukça fazlalığım var.zamanında giydiğim düşük bel pantolonlar 2 doğum mahvetti beni.
bu bölgeleri inceltip sıkılaştıracak (plates hariç) hareketler yada önerebileceğiniz spor aleti varmı??
ben twister diye bi şey duydum onu araştırıcam biraz.
günaydın
kendime verdiğim sözü tutmanın mutluluğu ile güzel bir güne başlıyorum.
dışarda bahar havası ohh misss
en son 17 de az badem ve fındık ve bir avuçta zerdali kurusu yedim.
eve gidince az ev işi ve 35 dak.yürüyüş yaptım.
yatışım 11.30
bu haftayı bu şekilde geçirip vücudumu şaşırtmak istiyorum.umarım cmt günü oda beni şaşırtmaz
bir parça çikolatan,bir lokmacık çatalla eşdeğer deil dimi
hani o meşhur çatalınla
Mekik ve çapraz mekik.kızlar bu arada göbek ve simit bölgemde oldukça fazlalığım var.zamanında giydiğim düşük bel pantolonlar 2 doğum mahvetti beni.
bu bölgeleri inceltip sıkılaştıracak (plates hariç) hareketler yada önerebileceğiniz spor aleti varmı??
Tamamen katılıyorum. Kardeşimin bel rahatsızlığı var. Doktorunun yasakladığı hareketlerin ilki bu. Sadece rahatsız olanlarda değil sağlıklı insanlarda bile çok tehlikeli olduğunu söylemiş. Omurgayı çok zorluyormuş. Alt kısımla üst kısmı ters yöne çeviriyorsun çünkü..cok gereksız bır alet bence üstünde sağa sola dönuyorsun....dıkkatlı olmazsan bel fıtıgı yapıyormus böyle aletler......ayrıca aletsız çalısmanın daha cabuk zayıflatıp ,incettiğini biliyorum.....bende 1-2 video var.......aynı videoların linkini bulabılırsem buraya kopyalayım cnm......8 er dakıkalık.....
buldum cnmmmmmmmm........eğer begenırsen yaparsın....8 dk uzun bır zaman da değil....
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube
kızlar bu arada göbek ve simit bölgemde oldukça fazlalığım var.zamanında giydiğim düşük bel pantolonlar 2 doğum mahvetti beni.
hmm saolun kızlar.linkleri müsait olduğum ilk an inceleyecem..
Boşver o aletleri buraya gel.Birde ben şınav pozisyonunda durup dizimi yandan karnıma doğru yaklaştırıyorum. Önce bir bacağı, sonra öbür bacağı. 3 set yapabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?