Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Ben de 18.30da bitirdim yeme olayını bugün. ama misal saat 11 gibi karnım kazınıyo resmen. böyle durumlarda sadece bir kuru incir atsam nolur ki? oturup bişiler yemicem de sdc böye minik bişi? bi de akşam yemekten sonra bişi yememeye başladığımdan beri sabah nasıl aç kalkıyorum bir görseniz beni. yemezsem ölücem sanıyorum resmen :)

kızlar nerelerdesiniz,niye kimse uğramıyor.

kilom aynı çıktı 62.9 2 hafta boş geçti anlıycanız.

ama üzülmedim nedenmi çünkü ben kilo verdim yine..

nasıl derseniz,geçen haftasonum ve hafta içi 2 günüm bildiğiniz deli gibi kalori alarak geçti.diğer 3 gün hafif yedim ama yine geç yedim..bu hafta ise sadece 1 akşam kıymalı pide,diğer 4 akşamım bazen yemeyerek,bazende sadece az cacıkla geçti..

malum bu hafta korku doluydu tüm mesajlarım.aslında ben kilo fazlalığı bekliyordum ama aynı kilom da kaldığımı görünce çok sevindim.
ha bide 2 gündür tuvalete çıkamadım,sabah karnım şiş ve gaz doluydu.kabız olmasam muhtemelen bi 300-400 gram eksiğim olurdu ama bunu hesaplayıp mutlu yada mutsuz olucak durumum yok..

2 hafta sonra tekrar tartı günüm ve regl olmuş olucam o zamana kadar.eminimki müthiş bir dönüş yapıcam buraya İNANIYORUM..

Dün akşam yürüyüşümü yaparken,bi taraftanda doğrularımı ve yanlışlarımı hesapladım.

misal en büyük yanlışım haftasonlarım.şöyleki cmt günleri kızımla benim makarna yada gözleme günüm,pazar günleride allah ne verdiyse yeme günüm..iş çıkışı eve gidince koca bir paket soslu makarnayı mideye indirip yatana kadar sindiremediğim zamanlar oldu hep,işte bu yüzden dün yürüyüş sonrası en büyük tenceremle,en sevdiğim çorba olan yayla çorbasından yaptım.eve gidince çorbam hazır mutlumuyum evet.yarında eşim öğleden sonra işte taaki akşama kadar,o yüzden köfteler,patates kızartmaları hayatımda olmayacak.

bu iki hafta boyunca ise akşamları bazen yemeyip,bazen ise salata ve cacıkla günümü geçiricem.

iş inada bindi artık.kiloya tahammülüm yok..lütfen sizde yazın ki destek olalım birbirimize..

selam kızlar bende artık burdan yazmak istiyorum aranıza katılabilirmiyim :112:

akşam 18den sonra yemeyerek zayıflama konusuna yazıyodum ama burası daha yoğun daha iyi gibi geldi yazmak istedim..bende akşamları az yiyerek zayıflıyorum şu ana kadar 1.5 kilo verdim ama daha çok yolum var hedef yaza kadar 58..bu arada okuyorum ve evliyim biraz yoğun geçiyo günler derse git staja git eve gel yemek yap felan bi ton şey bazen çok yoruluyorum

akşam yemeklerinin kilo aldırdığını düşündüğümden böyle bi yöntem seçtim..uyguladığım herhangi bi diyet listesi yok..çok iyi bi kahvaltı yapıyorum öğlenleri genelde elma yada kahve gibi şeylerle geçiştiriyorum..akşamları yoğurt yada salata ve yaptığım yemeklerden birer kaşık alıp kalkıyorum..9-10 gibi midem kazınınca bir avuç sarı leblebi yada başka bi kuruyemiş yada elma yiyorum su içip açlığımı yatıştırıyorum..umarım kilo vermeye devam ederim..bu arada leslie yapmaya başladım daha zinde hissediyorum gün içinde herkese bol kilo vermeli günler diliyorum

iyi akşamlar kızlar...........

bugün en son 18.30 da dükkan kapandı.......

1,5 tabak ıspanak üstüne sarımsaklı yoğurt......

19.00 da bitirdim bende yeme faslını arkadaşlar..1 kaşık pilav 1 kaşık sulu kfte 1 kase yoğurt 7-8 zeytin..yatmadanda 1 bardak süt içerim sanırım..5 milde leslie yaptım..

kızlar 72.5tim bu sabah tartıldım 72.1 im çok sevindim kahvaltımı sınırsız çay ,2 dilim ekmek peynir zeytin yumurta ve 2 çay kaşığı sarelleyle yaptım zaten saat 1 gibydi yediğimde.. 19.00 gibi de sarma yerim biraz ,bi kase de yoğurt ve bu gün biter ..haftaya cumartesi yada pazara kadar 70.5 felan olabilir miyimki :44:

Burası çok güzelmiş bende yazayım bundan sonra buraya. Yiyip içtiğim şeylerin listesini tutmam şart.

Öğlen kalktığım için kahvaltı falan yapmadım tabi. Bir fincan 2'si bir arada içtim.
Akşamüstü 5 - 5,5 arası yarım ekmek tavuğun arasındaki tavukları, marulları, soğanları ve domatesleri yedim. Yanında 2 pet bardak coca cola light içtim.
Tavuktan öncede 1 fincan salep ile 1 bardak şekersiz çayım var.
Bu saatten sonra birşey yemem artık, içerim ancak. Belki yoğurtla geçiştirebilirim.

Geçen sene nisan ayından beri kilo vermeye uğraşıyorum. 78.7 ile başladım, şu an 56 - 57 arası gidip geliyorum. Hedefim 54'tü ama o rakamı göremedim henüz. Eski azmim yok çünkü. Neredeyse 1 yıl olacak ve ben gerçekten sıkıldım yediğim içtiğime dikkat etmek zorunda olmaktan.

Tabi halimden memnun muyum? Kesinlikle çok memnunum! Aynaya baktığımda gerçekten mutlu oluyorum, kendimi çok çok rahat hissediyorum. Evet, kontrollü olmak zor ama hem sağlığım için hem kendimi iyi hissettiğim için sonuna kadar değer buna.

Yıllarca tabir-i caizse öküz gibi yedim. Fast food, cips, çikolata, bisküvi... haddi hesabı olmadan. Kocaman bir göbekten, kocaman popolardan kalın bacaklardan ve geniş basenlerden
başka hiçbir şey kazanmadım.

O yüzden mutluyum, rahatım. İlk defa uzun süredir böylesine dikkatli gidiyorum. Verdiklerimide almadım. Cumartesi günleri istediğim şeyleri yememe rağmen.

Asansör ve yürüyen merdiveni çıkardım hayatımdan. Çok mecbur kalmadığım sürece kesinlikle binmiyorum. Trambolin aldım, hergün 30 dk zıplamaya çalışıyorum.

Yaptıklarımın karşılığını alıyorum. Kesinlikle uğraşın arkadaşlar. Sonuç kesinlikle değiyor.

merhaba hoşgeldin.....bu kıloya ne kadar sürede düştün acaba ve özel bir şey yaptın mı?

bugün bende en son tavuk,yagsız salata ve 1 bardak şalgam ile günü kapattım....saat 18.30 du

canım çok iyi kilo vermişsin 1 senede sürse değer hemde geri almadan ben geçen sene marttan hazirana kadar 71den 62ye çok güzel düştüm ama sonra eski yememe döndüm ve hepsini geri aldım tabi farklı streslerin sınav dönemlerininde etkisi çok oldu artık tamamen yeme düzenimi değiştirip kilo vermeye karar verdim varsın uzun sürsün yavaş veriyim ama sonra kendimi kontrol etmeyi öğreneyim tek istediğim bu..şimdi 74 le tekrar başladım 2 haftada 72 oldum böyle devam edersem yaza kadar 58leri görürüm diyorum sonra kilomu korumam lazım işte..artık 40-42 beden kıyafet almak istemiyorum sinir oluyorum..senden yardım alabilirim diye düşünüyorum semblante bu 70li kilolardan nasıl rahatça 58lere inebilirim diye

merhaba hoşgeldin.....bu kıloya ne kadar sürede düştün acaba ve özel bir şey yaptın mı?

bugün bende en son tavuk,yagsız salata ve 1 bardak şalgam ile günü kapattım....saat 18.30 du
Merhaba hoşbuldum =)

Ben geçen sene nisan ayında karar verdim kilo vermeye. Kilo verdiğimi göreyim motive olayım düşüncesiyle isveç diyetiyle başladım. Zaten kilo yüksek, vücudum ödem dolu. 2 hafta isveç diyeti sonunda 8 kilo falan verim sanırım. Tabi diyorum ya, ödem çoğu. Tabi ben bu kiloyu gördüm. Bıraktım bir süre. Sonra 72 kilo civarlarında olduğumu gördüm tekrar. Haziran ayında hollywood diyetine başladım. Temmuz sonuna kadar 66 - 67 kiloya düştüm ve temmuz sonunda dukana başladım. Dukana devam ederek ( kaçamaksız ) eylül sonunda 57 kiloyu gördüm.

İsveç ve hollywood diyetini kesinlikle önermiyorum yalnız. Ben dukana başlayınca anladım diyet neymiş. Hala daha dukana sadık ilerliyorum yoluma.
Çok sağol canım.
Eski yeme düzenime dönmeyi hayatımdan çıkardım artık ben. Yoksa tüm emeklerim boşa gider eminim.
Karar vermek çok büyük bir adım. Kesinlikle kararından geri dönme. Sabret. Emeklerinin karşılığını muhakkak alacaksın.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım.

evet kararımdan vazgeçmeye niyetim yok..inşallah devam edebilirim böyle..artık kiloları verip dahada almak istemiyorummmm..

Merhaba ben de doğum öncesi değil de dogum sonrası aldığım kiloları vermeye kızım 2 yaşına gelince ancak niyetlenebildim. 28 Ocakta başladığım kalori sayma yöntemi ve spor ile 4.5-5 kilo gibi vermiş bulunuyorum. Bugun tam olarak 70 kiloyum ve 31 Mayıs'a kadar 62 ve belki olursa 60'ı görmek istiyorum. Artık hamileyken bile giymeyip sonrasında genişleyince aldığım 44 ve xxl bedenlerden kurtulup 38-40 ve M bedene donmek istiyorum.
Bu arada topic'in başlığına cevap yazmak için girmiştim unutmadan yazayım.. akşam 5.30 da akşam yemeğini yedim ve 7 de spora gittim. 22:00 de bir bardak sütü zorla içtim hiç sevmem o yuzden azıcık toz çikolata koydum içine..
Şimdi de mısıl mısıl uyumayo planlıyorum..
Topic i begendim sık sık ugrarım diye düşünüyorum:)

günaydın yeni gelen arkadaşlarımıza kocaman bir hoşgeldin diyorum..

daha önceki haftasonlarına bakarak bu 2 günü daha hafif atlattım.

bugün yeni bir gün ve ben kararlıym gidecek o kilolar...

günün son yemeği benim aslında başlangıç yemeği olan kahvaltımdan oluşuyor. oda evden ekmekarası yapmıştım çayla birlikte onu yedim. ama buğday ekmeği hafif bişiydi zaten.

günaydın yeni gelen arkadaşlarımıza kocaman bir hoşgeldin diyorum..

daha önceki haftasonlarına bakarak bu 2 günü daha hafif atlattım.

bugün yeni bir gün ve ben kararlıym gidecek o kilolar...
hoşbulduk canımm ya ben dün gece 12 sıralarında yaptıpım sarmalara dayanamadım 1 tabak yedim halbuki akşam yemeğinde yedim 19da ama sayarak yemiştim sora canım yine istedi ama pişmanlık hissetmedim bi haftadır iyi gidiyodum çünkü..aslında gece yemelerini bırakmıştım ama yaprak sarma benim kırılma delirme patlama noktam neyse oldu artık dünkü o sarmaları yakmak için bu gün 1saat olan sporumu 1,5 saat yada 1 saat 45 dakika yapabilirim çok uzun spor yapmayı sevmiyorum en fazla 1 saat ama mecburen yapıcam..önümüzdeki hafta sonu o tartıda 70.5i görmem lazım

hepimizin kaçamaklı günleri oluyor.önemli olan nasıl olsa yedim diye gerisini koyvermemek..

ayrıca sporu artırmak kaçamak sonrası için verilen güzel bir ödüldür bence..

misal bende haftanın 2 günü ister istemez dayanamanıp bi şeyler kaçırıyorum.ertesi gün daha erken yiyip 30 dak yürüyüş yapıyorum ve ortalama haftada 500 gram veriyorum.yavaş olma olsun benim istediğim de tam bu..
eylül ayından beri 72 den 62.9 düştüm. 6 ay aslında çok yavaş ama dediğim gibi düzenli erken yeme modunda olmadığım için..

hem böyle kendimi diyette hissedip pişmanlık duymuyorum.yavaş yavaş kalıcı kilolar veriyorum

Son düzenleme:
evet ya dimi kaçamak olmazsa olmazki ne güzel 72den düşmüşsün bende artık kurtulmak istiyorum bu 70lerden kendimi çok şişmam hissediyorum hep 58-60 arasında gidip gelen biriydim bu kilolar çok fazla geliyo bana..yaza kadar zaman koydum kendime 58 olmasamda 60-62leri görsem hazirana kadar çok mutlu olcam

ben dışarı çıkıp fazla yürümeyi seven cinsten değilim..çıktıımmı gezmeye yada mağazalara bakmaya çıkıyorum..evde leslie yapıyorum sora duş alıp tartılıyorum çok motive edici oluyo 2haftadır ,haftada 3-4 gün spor yapıyodum ama bu haftadan itibaren pazarları hariç hergün yapıcam..3 hafta sonra vizeler başlıyo o zamana kadar spora düzenli devam..sınav haftalarında kilo almamam lazım onuda zamanı geldiğinde sorucam napiyim diye:44:

benim bide boy dezavantajım var.1.62.... şimdilik hedefim 59 olmak..

gerçek hedefim ise gelinlik giydiğim kilom yani 55

hiç acelem yok yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum.1 haziranda 59 belkide 58 görmeyi hedef koydum kendime..

benim boyda 1.61 çokda farkımız yokmuş beaa bu boyda 58kiloyu çok seviyorum ben ne biliyim ama tabiki ideali 54 felan diyolar o kiloda olmadım hiç ben 58-60 ı göreyim kafii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…