İçilen ilaç değil dışardan taktığım bişey..Hani burda açıklamak ne kadar doğru bilemedim o yüzden adını yazmıyayım..
Hiç bir yan etkisi olmaması en güzeli..İştahını sınırlıyor ve gün boyu metoya tok sinyali verdirerek hücre etrafındaki yağların yanmasını sağlıyor..Ben geçtiğimiz ramazan ayından bu yana kullanıyorum..Sağlıklı beslenmeyi de ekledim tabi en önemlisi iştahtı..Sağlıklı da beslensen 1 porsiyon yemek nerde agopun kazı gibi 1 tencere yemek nerde
Oturarak çalışıyorum gün boyu ve spor yapmaya çok zamanım olmuyor biliyosun..Ama basen ve karnımda aslında tüm vücudumda inanılmaz değişiklik var..Tabi yağlar gittikçe vücut şeklini alıyor..İştah olmadıkça menü araları daha bi uzun oluyor, menü araları uzun oldukça daha bir faydası oluyor, faydası oldukça daha bi zayıflıyorum..
Bu da beni çook mutlu ediyoor:118::118:
Agopun kazı
Evet iştahını ciddi bir şekilde etkilediği ortada zaten..
Mutluluğun daim olsun..
Tatlım ben sana kendi tecrübemi detaylı bir şekilde anlatayım..
Cuma günü 66.4 kiloydum. Perşembe günü 1 günlük lapa diyeti yaptığım için (ödem atan diyet) neticede sanal bir kiloydu bu illaki bir kısmını geri alacaktım. Ki öyle oldu Cumartesi hemen 67 ye çıktım.
Pazar yine 67..
Sonra bu topiği açtım, çünkü baktım motivasyon dipte..
Ve ilk defa üç gündür üst üste 19:00-19:30 arası günün son öğününü yedim. Çok geç yattığım için (ort 02:00) açlıktan senedeleme kıvamına geliyorum yatarken.
Vücuda yeni bir şey yaşattığım için de o henüz ayılmadı duruma ve patır patır atıyor kilo şimdi..
Ama buna da alışacak. B planım hazır. Alıştığı gün, sistemi değiştireceğim. Akşam yememe olayına 1-2 günlük ara vereceğim. Misal o dönemde karbonhidratı kaldıracağım.
Çünkü; ne denersek deneyelim vücudumuz buna alışıyor. Mutlaka şaşırtmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Mesela ben şu anda akşam bitiriyorum yemeği ama gündüz çok güzel yiyorum. Dolayısı ile bir sonraki duraklama döneminde kısabileceğim çok alternatifim var şu anda yemekte olduğum..
Sonuç; değişiklik her zaman iyidir.
Şimdi bu helva resmini gıcıklık olsun diyemi yayınladın canımm üstelik tartı öncesi günü
Bak tüm kk yı çuku çuku resimleriyle donatırım haberin olaa canımmmm
E-ee öğretmenim kim şekerim?
aebenim havaya karıştı bu hafta.. seyredecek yarış yok.. olsaydı da yeseydim çit.. çit.. çit...
25 kılo verdım gecen seneden bu seneye.. aksam 6 tan sonra kesınlıkle bısey yemıyodum kahve cay dısında..
68 e dusmustum gene 70 olmusum hemen dıkkat edıyorum
sımdı aksam yemegı olarak kendıme 2 tane patates hasladım yanına havus rendeleyıp lımon sıktım baska bısey yemıycem artık
25 kılo verdım gecen seneden bu seneye.. aksam 6 tan sonra kesınlıkle bısey yemıyodum kahve cay dısında..
68 e dusmustum gene 70 olmusum hemen dıkkat edıyorum
sımdı aksam yemegı olarak kendıme 2 tane patates hasladım yanına havus rendeleyıp lımon sıktım baska bısey yemıycem artık
19:15 finito.
Ben şimdiden planımı paylaşayım d, yarıyolda bıraktı falan denmesin..
Yılbaşına kadar yönteme devam..
Yılbaşı molası..
Yılbaşı bozgununu toparlayana kadar yine devam..
Sonra mola. Bu yöntemin kendim için bir hayat biçimi haline gelmesini istemiyorum. Vücudum buna da alışacak çünkü.. Sonra akşam bir tane elma yesem kilo alacağım.. Bunu da kesinlikle istemiyorum.
Haftada 4 gün akşam yemeğini erken saatte (benim erkenim tabii) bitirip kalan 3 günde de keyfime bakacağım..
yani kısaca.. şaşırtma dönemine geçeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?