Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Agopun kazı

Evet iştahını ciddi bir şekilde etkilediği ortada zaten..

Mutluluğun daim olsun..

Lamba cini yeniden merhaba!
Bugün de son lokmamı 19:10 da yedim.. Her ne kadar son lokmam bir çatal helva olsa da.. E n'apayım be lamba cini.. Balık yiyince üstüne tatlı birşeyler aranıyor insan.. Helvayı da hiç sevmem normalde.. Üç gündür meyve dahil şekerli hiçbir şey yemediğim için ihtiyaç oluştu herhalde bünyede, lütfen görmezden gel bunu..

Seninle pazarlık yapmaya geldim.

İki gündür fazla mesai yaptığın için yorulmuş olabilirsin o yüzden mola hakkın var, gücenmem, kırılmam..
Ama bilesin ki Cuma hedefime 600 gr.var daha..

600 fazla gelir 300 e razı ol dersen de canın sağ olsun be lamba cinim.. Razıyım, bilesin.

Sen iyi geldin bana, böyle devam etsin ilişkimiz.. Hatta evlenelim seninle biz.. pardon ben evliyim. Hah şöyle yapalım, kuma olarak alayım seni ben, olur mu?

kızlar ben bugün yorum yapıp sizi de yoldan cıkartmak istemiyorum

haftalardır süren diyetim bugün aksam bir çılşınlığa döndü

susuyorum kötü örnek olmamak için:125::111::111::111:

Akşam
Etli kuru fasulye, az ekmek ile 18:30 da kapattım günü..

Off bende fena tosladımm dün güya yemiycektim bişey
1 elma azcıkta süt içitimmm 11 de
püskütt cüm 5 de 5 hedefi tutturamadım
bugün telafi ediyorum ama

fikirleriniz için çok teşekkür ederim. haklısınız arada bir bünyeyi şaşırtmak lazım bende deniyecem inş bende de işe yarar.ayrıca akşam yemeğisaat 17.10 bitti

Son düzenleme:

Helvanın fendi lamba cinini yendi..

Dün verdiğim 300 gr.ın 200 ü geri geldi..

Demek ki neymiş? Akşam son lokma olarak şekerli gıda alınmayacakmış. Benim bünye meyveyi bile istemezken tuttum helva yedim. Normal sonuç.. O nedenle moral bozmadan aynen devam.

Şimdi bu helva resmini gıcıklık olsun diyemi yayınladın canımm üstelik tartı öncesi günü

Bak tüm kk yı çuku çuku resimleriyle donatırım haberin olaa canımmmm

aebenim havaya karıştı bu hafta.. seyredecek yarış yok.. olsaydı da yeseydim çit.. çit.. çit...

25 kılo verdım gecen seneden bu seneye.. aksam 6 tan sonra kesınlıkle bısey yemıyodum kahve cay dısında..

68 e dusmustum gene 70 olmusum hemen dıkkat edıyorum

sımdı aksam yemegı olarak kendıme 2 tane patates hasladım yanına havus rendeleyıp lımon sıktım baska bısey yemıycem artık

iyi akşamlar kıslar .
2 gündür yazmadım farkındayım ...

dün ve önkceki gün çokkk erken yendi akşam yemegi .hatta yine öylen akşam karıştı desem yeridir ... evde olmuyorum biri beni eve baglasınn gecede bişi yenmedi efem . AMA 2 gün önce yazmıştımya erken yedim ve dükkanı kapadım diye işde ogun gece toztuldu efem aslında bu 3 gündür erken yiyip aç yapmakda bunu cezası sanırım

bugünde akşam yemgi olarak 1 kase yogurt yendi ama içinde yok yok . 2 ceviz ,1 muz, 2 hurma ve tarçın.
bu işlem 18 :45 de gerçekleşti

19:15 finito.

Ben şimdiden planımı paylaşayım d, yarıyolda bıraktı falan denmesin..

Yılbaşına kadar yönteme devam..
Yılbaşı molası..
Yılbaşı bozgununu toparlayana kadar yine devam..

Sonra mola. Bu yöntemin kendim için bir hayat biçimi haline gelmesini istemiyorum. Vücudum buna da alışacak çünkü.. Sonra akşam bir tane elma yesem kilo alacağım.. Bunu da kesinlikle istemiyorum.
Haftada 4 gün akşam yemeğini erken saatte (benim erkenim tabii) bitirip kalan 3 günde de keyfime bakacağım..
yani kısaca.. şaşırtma dönemine geçeceğim.

tebrikler ikrarcım bir senede 25 kilo büyük başarı bence .

Büyük başarı..

İşte gelmek istediğim nokta budur.

İstediğim kiloya inmek (60 ın altı) sonrasında da azıcık kilo alınca hemen toparlama dönemi..

yine mantıklı kararlar alınmış efenim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…