Üzme kendini.. krizi atlatınca yoluna sokarsın..ben bugünn düzensiz yedimmm, regli kriizm tuttu gözüm orda burda yaa(
Yedi buçukta yedim ama bi biram var buzzz gibi yanında tuzlu badem ve kabak çekirdeği yicem hehe düşün artık bizim mutfak hiç kapanmıyo bende kilocukları alırım yakında napiyim genç insanımiyide burası diyet başlıklı biyer ben neler yazıom ya insanlar 7de bitiriyo yeme işini :) pis boğazım yaa
günaydın cumadan bu yana 300 gr gitmiş..ki akşam 8 de bende makarna yedim peynirli kıymalıarada bozunca bünye şaşırıyor kilolar gidiyor..
bir keresinde düzenli bir diyet uyguluyorum dukan amca ilk patlak verdiği dönem..akşam saat olmuş 9 ve ben ilk defa normalde bile yapmadığım birşey yapmıştım bir paket cipsi hüplettim çünkü kilom gr oynamıyordu ..battı balık yan gider ve ertesi gün artı beklerken 1 kilo gitmişti..nasıl şok yaşamıştım..uffak bir anımı paylaşayım dedim..arada şaşırtmak iyi geliyor kısaca..
bi haftadır bişey yemiyordum akşamlrı dün yedimm ama pişmanımm kilo alacagım için yada diyet bozuldugu için degil
sabah uyandıgımda resmen midem taş gibiydi ve agızmda acı bir tad vardı.
aynenn devam edicemm yemeden.
kiseler bizim mutfak bugun mesajide pek kapanaca benzemiyor
puskuut bana bir hediye verirmisin tatlim yaaaaa
biraz ayip olack istemek ama
senin adini her gordumde canim gullu lokumlu puskuut cekiyor
cocuklugumun e guzel ailarindandir
babaannem yani biz nine deriz okuldan gelince potipör puskutun icine gullu lokum koyardi
ama o ne tatli olurdu bir bilsen
ev kalabalikti
herkes yerken ben ucundan kirintilanirdim
onlar bitirince ben ballandira ballandira tadini cikarirdim
eyyyyyyyyyyyyyyyy ninecim yattigi yer nur olasi
kuzum ya adini degistir yada bana lokumlu puskut ver
Ya şu anda galiba ödeştik.. Çünkü senin nur içinde yatsın ninenin hazırladığı bu püsküüt beni de çok uzaklara götürdü şimdi..
Nur içinde yatsın, annem de çok güzel sakızlı muhallebi yapardı üzerine de gül suyu dökerdi..
Bence ödeştik..
canim kusura bkma bilmeden uzdum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?