Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

18:00 gibi bir kase çorba içeceğim canım birşey istemiyor..
yarın tartılacağım..cumadan bu ayana fark varmıki acep..:18:

Yedi buçukta yedim ama bi biram var buzzz gibi yanında tuzlu badem ve kabak çekirdeği yicem hehe düşün artık bizim mutfak hiç kapanmıyo bende kilocukları alırım yakında napiyim genç insanım iyide burası diyet başlıklı biyer ben neler yazıom ya insanlar 7de bitiriyo yeme işini :) pis boğazım yaa

Son düzenleme:

O-oo ağır olmuş bu!

Yiyen var yiyemeyen var kardeşim afedersin!

Kiloları alınca diyet grupları bölümüne bekleriz..

Ya bende anlamadım niye böyle canavarca tıkınıom gerçi adetim yaklaştı ama nebileyim ilerleyen günlerde diyet şeysilerini okurum :)

günaydın cumadan bu yana 300 gr gitmiş..ki akşam 8 de bende makarna yedim peynirli kıymalı arada bozunca bünye şaşırıyor kilolar gidiyor..
bir keresinde düzenli bir diyet uyguluyorum dukan amca ilk patlak verdiği dönem..akşam saat olmuş 9 ve ben ilk defa normalde bile yapmadığım birşey yapmıştım bir paket cipsi hüplettim çünkü kilom gr oynamıyordu ..battı balık yan gider ve ertesi gün artı beklerken 1 kilo gitmişti..nasıl şok yaşamıştım.. uffak bir anımı paylaşayım dedim..arada şaşırtmak iyi geliyor kısaca..

Oley be!
Hem güzel bir yemek yediğin için mutlusun hem de terazi iltifat etmiş..

Böyle anıları okumak güzel..

Şaşırtmanın en iyi yöntem olduğuna giderek daha çok inanmaya başladım..

Yarın gece de ben şaşırtacağım bünyeyi.. Öyle bir şaşıracak ki midem küçük dilini yutacak!

..ve son olarak; galiba böyle yoldan çıkmaları "kaçamak" yerine "şaşırtmaca" olarak nitelendirmek, psikolojik olarak çok daha iyi..

bi haftadır bişey yemiyordum akşamlrı dün yedimm ama pişmanımm kilo alacagım için yada diyet bozuldugu için degil
sabah uyandıgımda resmen midem taş gibiydi ve agızmda acı bir tad vardı.
aynenn devam edicemm yemeden.

akşamları yemek yememeye alıştırınca vücudu bir elma da yesen dünyayı yemiş gibi oluyorsun.çok rahatsız oluyor insan...

19:10 da yedim..
Son öğün domates soslu kepekli makarna olunca neler olur, bir fikrim yok tabii...
Çabuk acıkacağım kesin de..dilerim kiloyu etkilemez.
Ama güzel olan şu.. Nasıl olsa günlük tartılmayı bıraktım. Dolayısı ile kilo almış olsam da haberim olmaz. Oley!

bugün düzensiz yedim şimdiide acıktım
ama aç kalmaya razıyımmm , dünki migdemi düşündülkçe

bu saat oldu ve ben hala mutfaga ugramadim
bugun 6,30 da elma yiyerek kapattik mutfagi
gece acmazsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kiseler bizim mutfak bugun mesajide pek kapanaca benzemiyor

puskuut bana bir hediye verirmisin tatlim yaaaaa
biraz ayip olack istemek ama
senin adini her gordumde canim gullu lokumlu puskuut cekiyor
cocuklugumun e guzel ailarindandir
babaannem yani biz nine deriz okuldan gelince potipör puskutun icine gullu lokum koyardi
ama o ne tatli olurdu bir bilsen
ev kalabalikti
herkes yerken ben ucundan kirintilanirdim
onlar bitirince ben ballandira ballandira tadini cikarirdim
eyyyyyyyyyyyyyyyy ninecim yattigi yer nur olasi
kuzum ya adini degistir yada bana lokumlu puskut ver

Ya şu anda galiba ödeştik.. Çünkü senin nur içinde yatsın ninenin hazırladığı bu püsküüt beni de çok uzaklara götürdü şimdi..
Nur içinde yatsın, annem de çok güzel sakızlı muhallebi yapardı üzerine de gül suyu dökerdi..
Bence ödeştik..

canim kusura bkma bilmeden uzdum seni

merhabalr..iyi yıllar..
dün akşam yemeğini ideal vakiştte yedik ama malum akşam doğum günümdü ve 9 dan sonra pasta yedim..
ama bugün 6 da yemek yenicek ve olay bitecek..yemekte çorba içeceğim..çünkü bu gün öğlende biraz ıvır zıvır yedim midem berbat durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…