Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

bayılıyorum senin iç sese püsküütüm .
kızlar ben bugün yorum yapıp sizi de yoldan cıkartmak istemiyorum

haftalardır süren diyetim bugün aksam bir çılşınlığa döndü

susuyorum kötü örnek olmamak için:125::111::111::111:
merheba melek . canım arada bir yoldan çıkmasak olmaz zaten . afiyet olsun .
Akşam
Etli kuru fasulye, az ekmek ile 18:30 da kapattım günü..
akrebim akşamın pek kuru olmuş sen bol yeşilik severdin ne oldu :44:

nasılda biliyoırsun bünyeni bende balık ve salatadan sonra aranıyorum resmen .:26: bende 1 kş. tahin pekmez aldım .

Şimdi bu helva resmini gıcıklık olsun diyemi yayınladın canımm üstelik tartı öncesi günü

Bak tüm kk yı çuku çuku resimleriyle donatırım haberin olaa canımmmm

akrebim senin bu sabah artışında kuru ve ekmek yani akşam karbonhidrat yemen birazda .. inşallah bu akşam hafifi bişi yemiindir yarın tartıda yüzün güler

yediye çeyrek kala yedim yemek ama bu daha başlangıç :) meyve çerez götürürüm daha

Aynen canım..
Ben de haftada üç gün mola vericem dört gün bu şekilde olucak yoksa iyice sıkılırım, akşam belki çıt çıt yapcam demi ama kısıtla kısıtla nereye kadar ....

bayılıyorum senin iç sese püsküütüm .

merheba melek . canım arada bir yoldan çıkmasak olmaz zaten . afiyet olsun .

akrebim akşamın pek kuru olmuş sen bol yeşilik severdin ne oldu :44:

Yaa evet işyerinde yiyince öyle oldu aa bundan sonra işyerinde yemicem salatalarımı özledim şimdiden..

Hem zaten geç yatıyorum, akşam 19:30 da yerim en geç olur biter..Çok aç kalıyorum yoksa çoookk..

Bugün de 17:30 da kapattım dükkanı ama sen bide gel bana sor, mutfakta canım menemen bekliyor hem de yaz domatesi ile yapılmış
Gel cuma gel bu gece bitermiki:18:

ben simdi bir elma yiyorum
umarim son yedigim sey olur bugun

Evet yaa evde yesem ekmek yerine salata olurdu yanında

Bu akşam bir kase yoğurda üç ceviz üç kayısı ve tarçın ekledim yedim, iki kaşık da pirinç pilavı ile..

Yaaaa çok açım şu an beennn

Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,1

Fark:0,7
Yüzde: 1,10%

bak bitti sabah bile oldu akrep ..

ben gece gece börek yaptım hemde ıspanak ve kıymalı . nede koktu, karnım gurul gurul ama yemedim tabiki .

ben simdi bir elma yiyorum
umarim son yedigim sey olur bugun
berilcim . gece, akşam yemeginden sonra hiç bişi yemessen güzel sonuç alıyorsun buna meyvede dahil
açıktıkça bol bol su içiyorum ben .
Evet yaa evde yesem ekmek yerine salata olurdu yanında

Bu akşam bir kase yoğurda üç ceviz üç kayısı ve tarçın ekledim yedim, iki kaşık da pirinç pilavı ile..

Yaaaa çok açım şu an beennn
akşam ögünümüz aşagı yukarı aynıymış pilav dışında .
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,1

Fark:0,7
Yüzde: 1,10%

tebrikler akrebim ...

ben bu hafta sabitim şükür artım yok . niye seviniyorsum dersen hafta başı hatta 2 gün önceki kilomu bildigimden .

dün akşam yemeğimi 6 da bitirdim sonrasında yine birşey yemedim.aslında öyle bir dönemdeyim ki alerjimin tavan yaptığı bir aydayım alerjim sayesinde yağlı tuzlu baharatlı şekerli hiçbir şey yiyemiyorum.şanlısın demeyin pilav makarna gibi şeylerden de yiyemediğim içinde ekmek yemek zorunda kalıyorum.

iyi akşamlar .
akşam yemegi 17 :30 yendi . dükkan kapandı

iyi akşamlar..18:15 de akşam yemeğimi yedim..ama geçen haftaya göre artıdayım ..fekat oldukça inceldim..

iyi akşamlar hergün yazmayı unutuyorum ama bende 4 - 5 gündür dikkat ediyorum bu akşamda
saat 18:10 da yemeğimi yedim
genelde engeç 18:30 yemek yiyorum

Günün son yemeğini 18:50 de yedim.

Lamba cinim nasılsın canımın içi..
Sev beni, zayıflat beni, incelt beni..
Haftaya bugün, daha da zayıf yap beni.. e mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…