bayılıyorum senin iç sese püsküütüm .
Lamba cini yeniden merhaba!
Bugün de son lokmamı 19:10 da yedim.. Her ne kadar son lokmam bir çatal helva olsa da.. E n'apayım be lamba cini.. Balık yiyince üstüne tatlı birşeyler aranıyor insan.. Helvayı da hiç sevmem normalde.. Üç gündür meyve dahil şekerli hiçbir şey yemediğim için ihtiyaç oluştu herhalde bünyede, lütfen görmezden gel bunu..
Seninle pazarlık yapmaya geldim.
İki gündür fazla mesai yaptığın için yorulmuş olabilirsin o yüzden mola hakkın var, gücenmem, kırılmam..
Ama bilesin ki Cuma hedefime 600 gr.var daha..
600 fazla gelir 300 e razı ol dersen de canın sağ olsun be lamba cinim.. Razıyım, bilesin.
Sen iyi geldin bana, böyle devam etsin ilişkimiz.. Hatta evlenelim seninle biz.. pardon ben evliyim. Hah şöyle yapalım, kuma olarak alayım seni ben, olur mu?
merheba melek . canım arada bir yoldan çıkmasak olmaz zaten . afiyet olsun .kızlar ben bugün yorum yapıp sizi de yoldan cıkartmak istemiyorum
haftalardır süren diyetim bugün aksam bir çılşınlığa döndü
susuyorum kötü örnek olmamak için:125::111::111::111:
akrebim akşamın pek kuru olmuşAkşam
Etli kuru fasulye, az ekmek ile 18:30 da kapattım günü..
nasılda biliyoırsun bünyeni
Şimdi bu helva resmini gıcıklık olsun diyemi yayınladın canımm üstelik tartı öncesi günü
Bak tüm kk yı çuku çuku resimleriyle donatırım haberin olaa canımmmm
19:15 finito.
Ben şimdiden planımı paylaşayım d, yarıyolda bıraktı falan denmesin..
Yılbaşına kadar yönteme devam..
Yılbaşı molası..
Yılbaşı bozgununu toparlayana kadar yine devam..
Sonra mola. Bu yöntemin kendim için bir hayat biçimi haline gelmesini istemiyorum. Vücudum buna da alışacak çünkü.. Sonra akşam bir tane elma yesem kilo alacağım.. Bunu da kesinlikle istemiyorum.
Haftada 4 gün akşam yemeğini erken saatte (benim erkenim tabii) bitirip kalan 3 günde de keyfime bakacağım..
yani kısaca.. şaşırtma dönemine geçeceğim.
bayılıyorum senin iç sese püsküütüm .
merheba melek . canım arada bir yoldan çıkmasak olmaz zaten . afiyet olsun .
akrebim akşamın pek kuru olmuşsen bol yeşilik severdin ne oldu :44:
nasılda biliyoırsun bünyenibende balık ve salatadan sonra aranıyorum resmen .:26: bende 1 kş. tahin pekmez aldım .
akrebim senin bu sabah artışında kuru ve ekmek yani akşam karbonhidrat yemen birazda .. inşallah bu akşam hafifi bişi yemiindir yarın tartıda yüzün güler
Yaa evet işyerinde yiyince öyle oldu aa bundan sonra işyerinde yemicem salatalarımı özledim şimdiden..
Hem zaten geç yatıyorum, akşam 19:30 da yerim en geç olur biter..Çok aç kalıyorum yoksa çoookk..
Bugün de 17:30 da kapattım dükkanı ama sen bide gel bana sor, mutfakta canım menemen bekliyor hem de yaz domatesi ile yapılmış
Gel cuma gelbu gece bitermiki:18:
berilcim . gece, akşam yemeginden sonra hiç bişi yemessen güzel sonuç alıyorsun buna meyvede dahilben simdi bir elma yiyorum
umarim son yedigim sey olur bugun
akşam ögünümüz aşagı yukarı aynıymış pilav dışında .Evet yaa evde yesem ekmek yerine salata olurdu yanında
Bu akşam bir kase yoğurda üç ceviz üç kayısı ve tarçın ekledim yedim, iki kaşık da pirinç pilavı ile..
Yaaaa çok açım şu an beennn
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,1
Fark:0,7
Yüzde: 1,10%
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,1
Fark:0,7
Yüzde: 1,10%
tebrikler akrebim ...
ben bu hafta sabitim şükür artım yok . niye seviniyorsum dersen hafta başı hatta 2 gün önceki kilomu bildigimden .
Bravo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?