- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
İşte bir tek siz özgürsünüz. Senin dar dünyanda senin özgür olman dışında önemli hiçbir şey yok.Başkalarının uğradığı haksızlıkların önemi yok neden çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı. Benim dünyamda ise kapalı açık şortlu çarşaflı herkes özgür olmalı. Farkımız bu.Siz bilerek konusuyosunuz ya aydinlaniyorum sağol canım diğer yazdigimin cevabını vermedin özgür olmayan bizdik zamanında müslüman bi ülkede başörtü yasağı vardı zamanında hatirlatirim şu an gayet ozguruz
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz???Kim atılmış hiç duymadım öyle bişey o bahanedir sadece o kadar medya var evetci hayirci ve yayınlarına da devam ediyolar kimse engellenmiyo yani özgür olmasaydik herkes kendi fikrini savunup meydanlara cikamazdi
Özgürlüğün kisitlanmiycak amerika da insanlar özgür değil mi yine biz secicez ülkeyi yöneteni herşeye müdahele edilsin o zaman isler daha çok zorlaşır ben sonuna kadar inaniyorum daha iyi bi seçenek varsa gelsin ama sanmıyorum yokkSinan ogana her gittiği yerde saldırı düzenleniyor, adamlar 150 kişi geliyor birde, hayır videosu çekeni evinden alıyorlar, hayır broşürü dağıtanları tekme tokat nezarete götürüyorlar, kendileri de "hükümeti indireceklermiş, siz benim donumu bile indiremezsiniz" gibi rezilce bir pankartı küçük bir çocuğa tutturup arkasında gülüşüyorlar.Yer gök evet propagandalarıyla dolu, hayır diyene terörist diyorlar, önüme iki seçenek sunuluyor, ama hayırı seçersem terörist oluyorum.o oy kullanabiliyorsun dediğiniz özgürlük laik türkiye cumhuriyetinin dibini sıyırarak elde ettiğimiz özgürlük.sonrasında onu da bulamayacağız.
Milletin içinde konuşacak biriken varmış işte :) aslında sıfırdan bdv dışında bi topik açılsa yurt dışında yasayanlar tecrübelerini anlatsalar, fikir verseler ne yapılır nasıl yapılır süper olur. En azından faydası olur tecrübeden faydalanmak isteyenlereBu arada bu konular çokça tartışılır oldu
Hatta buna benzer bir konuda 5 günlük bir ban yemişliğim var:)))))
İsteyen buyursun dönsün buraya dönmek bedava oraya gitmek nasıl?sadece bunun bile muhasebesini yapsa insan gene anlarda neyseeeee:))))))
Ben türkiyede yaşıyorum ve olanı söylüyorum kimse beni kisitlamiyo anladinmi sen kisitlaniyo musun özgür değil misinSiz hangi ülkede yaşıyorsunuz???
İşte bir tek siz özgürsünüz. Senin dar dünyanda senin özgür olman dışında önemli hiçbir şey yok.Başkalarının uğradığı haksızlıkların önemi yok neden çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı. Benim dünyamda ise kapalı açık şortlu çarşaflı herkes özgür olmalı. Farkımız bu.
Herkes özgür zaten bende diyorum ki bundan bi kaç yıl önce müslüman bi ülkede başörtü yasağı vardı buna ne diyosun özgür olmayan bizdik kimse açık giyiniyor diye yargilanmiyodu ama başörtü takiyorum diye disipline gidiyodummmİşte bir tek siz özgürsünüz. Senin dar dünyanda senin özgür olman dışında önemli hiçbir şey yok.Başkalarının uğradığı haksızlıkların önemi yok neden çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı. Benim dünyamda ise kapalı açık şortlu çarşaflı herkes özgür olmalı. Farkımız bu.
Başımda örtüm olsun ama çalın ama çırpın aman bombalar patlasın aman ülkeyi feto ye teslim edin başımda örtüm var hahhah çatlayın da patlayın!yine baş örtüsü duygusalı yıllarıdr tek aynı argüman o baş örtüsü yasasını getireni Allah bildiği yapsın
diyor ki o zaman bize yapıldı şimdi sıra sizde
ayrıca biz müslüman değil laik bir ülkeyiz.insanların dini inancı olur ülkelerin değil.
Özgürlüğün kisitlanmiycak amerika da insanlar özgür değil mi yine biz secicez ülkeyi yöneteni herşeye müdahele edilsin o zaman isler daha çok zorlaşır ben sonuna kadar inaniyorum daha iyi bi seçenek varsa gelsin ama sanmıyorum yokk
Konunun hem dışında hem içinde bir şey soracağım size.Samimiyetle soruyorum.Şimdi arabistan diye bir coğrafya var, orada şeriat hükümleri uygulanıyor ve başı açık okula girmeyi bırakın, sokakta gezmek bile suç.cezası da kırbaçlanmak.Sizler madem bu derece özgürlüklerden yanasınız ve görüyorum batıda ne zaman bir çarşaf yasağı görseniz bağırıyorsunuz özgürlükler nerede kaldı diye, neden arabistandaki açık gezme yasağına sesinizi hiç çıkarmıyorsunuz? Orada ki haksızlığa evet o da haksızlık herkes istediği gibi gezer demiyor ve her ülkenin kuralı var diyorsunuz.cidden bunu çok merak ediyorum.Herkes özgür zaten bende diyorum ki bundan bi kaç yıl önce müslüman bi ülkede başörtü yasağı vardı buna ne diyosun özgür olmayan bizdik kimse açık giyiniyor diye yargilanmiyodu ama başörtü takiyorum diye disipline gidiyodummm
herkesi aynı kefeye koyamazsınız hakkın yok buna ne konuştuğuna dikkat et başörtü üzerinden provakosyan yapanlar ve gerçekten dinini yaşayanları bir tutamazsinBaşımda örtüm olsun ama çalın ama çırpın aman bombalar patlasın aman ülkeyi feto ye teslim edin başımda örtüm var hahhah çatlayın da patlayın!
Konu saptırmak sizin işiniz sanırım 1988'den beriherkesi aynı kefeye koyamazsınız hakkın yok buna ne konuştuğuna dikkat et başörtü üzerinden provakosyan yapanlar ve gerçekten dinini yaşayanları bir tutamazsin
orası bizi ilgilendirmez turkiye den bahsediyoruz şu an her yerde özgürlüğü savunuyorum ıran arabistan zorla başörtü var ama başka ülkelere gidince basortuyu cikariyolar dinde zorlama yoktur buna kesinlikle katılmıyorum zatenKonunun hem dışında hem içinde bir şey soracağım size.Samimiyetle soruyorum.Şimdi arabistan diye bir coğrafya var, orada şeriat hükümleri uygulanıyor ve başı açık okula girmeyi bırakın, sokakta gezmek bile suç.cezası da kırbaçlanmak.Sizler madem bu derece özgürlüklerden yanasınız ve görüyorum batıda ne zaman bir çarşaf yasağı görseniz bağırıyorsunuz özgürlükler nerede kaldı diye, neden arabistandaki açık gezme yasağına sesinizi hiç çıkarmıyorsunuz? Orada ki haksızlığa evet o da haksızlık herkes istediği gibi gezer demiyor ve her ülkenin kuralı var diyorsunuz.cidden bunu çok merak ediyorum.
Pardon benim kafam turşu olmuşevet okudum zaten seni alıntıladım ne var bunda?
sana katılıyorum dedim yani,mesajını beğenmem de mi bir şey ifade etmedi?
valla hicte aramadım 23 gun kaldım hemde 3 ülke gezdim akrabalarımda benzinde aldım alısveriste yaptım 50 euro ya 3 poset alısveris yaptım et tavuk dahil burda 50 liraya ne alırsın söyle yada 50 euroya bi depo benzin doldurdum 5 saatik baska sehire gittim burda 50 liraya benzinli arabayla 50 km gidersin anca karalamayı avrupada yapmazsanız süper olurrrYa kendi memleketinizi ne de kolay kotuluyorsunuz.. Turkiye artik iyice gelisiyor her yonden.. bende yurtdisindayim suan ama kesin donus yapicam .. gurbette olmayan gurbettekinin halinden anlamaz.. aile destegi ve her yonden olumlu psikoloji icin kesinlikle insanin memleketi gibisi yok.. Allah yar ve yardimcidr.. ac birakmaz acikta birakmaz ve buda birazda kendi elimizde tabi.. Turkiyem gibisi yok . En rahat ulkede bile mutsuz huzursuz oluyorsun.. suan Turkiyeyi kotuleyenlere soyluyorum bi yurtdisina gidinde 1 ay kalin bakalim .. mumla ararsiniz suanki rahatliginizi.. oradan atip tutmasi kolay
Yok valla hiç kısıtlanma yok çok özgürüm, istediğim herşeyi konuşabiliyorum, eleştirebiliyorum, istediğim kanalı izleyip istediğim gazeteyi okuyabiliyorum. Özgür düşüncelerini savunduğum için bana kimse terörstde demiyor yada işimden kovulmuyorum . Özgürce kahkaha atıp, istediğin saatte istediğim heryere gidip gelebiliyorum. Sınırsız kadın haklarım var mesela.Ben türkiyede yaşıyorum ve olanı söylüyorum kimse beni kisitlamiyo anladinmi sen kisitlaniyo musun özgür değil misin
Sen başörtünü tak kardeşim.. Başörtüsü senin dini inancın gereği yağtığın kutsal bir şey ne kadar güzel.. Peki şort giydiği için otobüste dövülen kadın için de ooohh iyi oldu mu diyelim? Bak neyi anlamadağına bir bak ufkunı genişlet biraz.. Bu ülkede başörtülü arkadaşlarımın yaşadığı durumlar da haksızlıktı çözüldü.. Ama ülke şimdi bir çıkmaza sürüklenmek isteniyor.. Soruyorum sana arkadaşım eğer cuöhurbaşkanı bir terörist olursa apo gibi mesela o zaman ne yapacağız bunun cevabını ver kimse ölümsüz değil diyoruz bir kişiye ülke emanet edilmez diyoruz.. Konu parti değil ülke diyoruz ama anlayın artık...Herkes özgür zaten bende diyorum ki bundan bi kaç yıl önce müslüman bi ülkede başörtü yasağı vardı buna ne diyosun özgür olmayan bizdik kimse açık giyiniyor diye yargilanmiyodu ama başörtü takiyorum diye disipline gidiyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?