Gurbetten Türkiyeye kesin dönüş hakkında ?...

İşte bir tek siz özgürsünüz. Senin dar dünyanda senin özgür olman dışında önemli hiçbir şey yok.Başkalarının uğradığı haksızlıkların önemi yok neden çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı. Benim dünyamda ise kapalı açık şortlu çarşaflı herkes özgür olmalı. Farkımız bu.

Özgürlüğün kisitlanmiycak amerika da insanlar özgür değil mi yine biz secicez ülkeyi yöneteni herşeye müdahele edilsin o zaman isler daha çok zorlaşır ben sonuna kadar inaniyorum daha iyi bi seçenek varsa gelsin ama sanmıyorum yokk

Milletin içinde konuşacak biriken varmış işte :) aslında sıfırdan bdv dışında bi topik açılsa yurt dışında yasayanlar tecrübelerini anlatsalar, fikir verseler ne yapılır nasıl yapılır süper olur. En azından faydası olur tecrübeden faydalanmak isteyenlere

yine baş örtüsü duygusalı yıllarıdr tek aynı argüman o baş örtüsü yasasını getireni Allah bildiği yapsın

diyor ki o zaman bize yapıldı şimdi sıra sizde

ayrıca biz müslüman değil laik bir ülkeyiz.insanların dini inancı olur ülkelerin değil.

Herkes özgür zaten bende diyorum ki bundan bi kaç yıl önce müslüman bi ülkede başörtü yasağı vardı buna ne diyosun özgür olmayan bizdik kimse açık giyiniyor diye yargilanmiyodu ama başörtü takiyorum diye disipline gidiyodummm

Dönün diyenlerle dönmeyin diyenlerin arasındaki fark her zamanki gibi siyasi

Konu sahibi,fikrimi söylüyorum dönerdim ben.
Ev de varmış, iş de bulunur, çalışmayı isteyene iş çok.
İyi eğitim veren okullar da var, görmek isteyene herşey var. Eğitim sistemimiz çökmüş filan değil, korkmayın.
Hem insanın kendi vatanında olması en önemlisi bence.

Başımda örtüm olsun ama çalın ama çırpın aman bombalar patlasın aman ülkeyi feto ye teslim edin başımda örtüm var hahhah çatlayın da patlayın!

ak parti sizinle gurur duydu bu gün

bandan sonra görüşmek üzere dostlar,umarım :)

Özgürlük deyince akıllarına yurtdışında tesettürlü gezebilmek geliyor.
Demiyorlar ki bir saniye ya Arabistan da, İran da v.s. şort giyiliyor mu ?

Orada giy bakalım o şortu gez ne oluyor görelim. Hep bana , hep bana...
Özgürlüğün bu olduğunu düşünebilen bir zihniyetle mücadele edilemez.

Başörtüsü yasağına karşıydım, hep karşı olarak kalacağım.
Çünkü özgürlük herkesi ve her düşünceyi kapsar.

Ve fakat 15 senedir tek bildiğiniz bu. Biz başörtüsüyle okuyamadık.
EEE başka ne var ? Başka başarılar anlatın, başka güzellikler de söyleyin.

İrfan Değirmenci sadece çok medyatik olduğundan verdiğim bir örnekti.
Hapishanelerde gerçek suçlular yerine AYDINLAR dolu şu anda.

Ve evet ya PES , PES , PES !!!!

Konunun hem dışında hem içinde bir şey soracağım size.Samimiyetle soruyorum.Şimdi arabistan diye bir coğrafya var, orada şeriat hükümleri uygulanıyor ve başı açık okula girmeyi bırakın, sokakta gezmek bile suç.cezası da kırbaçlanmak.Sizler madem bu derece özgürlüklerden yanasınız ve görüyorum batıda ne zaman bir çarşaf yasağı görseniz bağırıyorsunuz özgürlükler nerede kaldı diye, neden arabistandaki açık gezme yasağına sesinizi hiç çıkarmıyorsunuz? Orada ki haksızlığa evet o da haksızlık herkes istediği gibi gezer demiyor ve her ülkenin kuralı var diyorsunuz.cidden bunu çok merak ediyorum.

Başımda örtüm olsun ama çalın ama çırpın aman bombalar patlasın aman ülkeyi feto ye teslim edin başımda örtüm var hahhah çatlayın da patlayın!
herkesi aynı kefeye koyamazsınız hakkın yok buna ne konuştuğuna dikkat et başörtü üzerinden provakosyan yapanlar ve gerçekten dinini yaşayanları bir tutamazsin

orası bizi ilgilendirmez turkiye den bahsediyoruz şu an her yerde özgürlüğü savunuyorum ıran arabistan zorla başörtü var ama başka ülkelere gidince basortuyu cikariyolar dinde zorlama yoktur buna kesinlikle katılmıyorum zaten

en iyi eğitim ailede başlar diyenler çok komik yaa
hı hı öyle
cv de referanslara annenizi babanızı yazarsınız artık
iyi bir okula gitmedim ama annemle evde evcilik oynadık bu sayılır mı sayın insan kaynakları

valla hicte aramadım 23 gun kaldım hemde 3 ülke gezdim akrabalarımda benzinde aldım alısveriste yaptım 50 euro ya 3 poset alısveris yaptım et tavuk dahil burda 50 liraya ne alırsın söyle yada 50 euroya bi depo benzin doldurdum 5 saatik baska sehire gittim burda 50 liraya benzinli arabayla 50 km gidersin anca karalamayı avrupada yapmazsanız süper olurrr

Ben türkiyede yaşıyorum ve olanı söylüyorum kimse beni kisitlamiyo anladinmi sen kisitlaniyo musun özgür değil misin
Yok valla hiç kısıtlanma yok çok özgürüm, istediğim herşeyi konuşabiliyorum, eleştirebiliyorum, istediğim kanalı izleyip istediğim gazeteyi okuyabiliyorum. Özgür düşüncelerini savunduğum için bana kimse terörstde demiyor yada işimden kovulmuyorum . Özgürce kahkaha atıp, istediğin saatte istediğim heryere gidip gelebiliyorum. Sınırsız kadın haklarım var mesela.
Allah Fin devletine zeval vermesin. Finlandiyada yaşıyorum...
Sizide beklerim, özğürlük ne demekmiş yaşayıp görürsünüz belki bi fikriniz olur...

Sen başörtünü tak kardeşim.. Başörtüsü senin dini inancın gereği yağtığın kutsal bir şey ne kadar güzel.. Peki şort giydiği için otobüste dövülen kadın için de ooohh iyi oldu mu diyelim? Bak neyi anlamadağına bir bak ufkunı genişlet biraz.. Bu ülkede başörtülü arkadaşlarımın yaşadığı durumlar da haksızlıktı çözüldü.. Ama ülke şimdi bir çıkmaza sürüklenmek isteniyor.. Soruyorum sana arkadaşım eğer cuöhurbaşkanı bir terörist olursa apo gibi mesela o zaman ne yapacağız bunun cevabını ver kimse ölümsüz değil diyoruz bir kişiye ülke emanet edilmez diyoruz.. Konu parti değil ülke diyoruz ama anlayın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…