- Konu Sahibi kackaloribu
-
çocuk dediğim de erkek ve o da en kötü 32 33 vardır yaşı.
ankaradayım canım yemek teklif ediceksen eğer çok teşekkür ederim düşünmen yeterhangı sehırdesınız
oh mis gibi valla çok iyisiniz düşünceli insanların olması güzelÇok haklısınız. Ben de yurtta kalırken arkadaşıma gittiğimde akşam vaktiyse kızarmış bir tavuk ve bir şişe ayran alıyordum. Bir de pilav yapınca tüm ev doyuyorduk.
aramızda 8 saat yol mesafesı olmasaydı aksam ıcın yaptıgım yemegı oldugu gıbı alıp getırıcektımankaradayım canım yemek teklif ediceksen eğer çok teşekkür ederim düşünmen yeter
şimdi tarifine baktım ilk kez yapıcağım için riskli geldi ama bunu mutlaka deneyeceğim. en azından oğlum içinGüzel oluyor hem de protein oranı yüksek.
tahmin ettim siz nerdesiniz diyince :) afiyet bal şeker olsun sizearamızda 8 saat yol mesafesı olmasaydı aksam ıcın yaptıgım yemegı oldugu gıbı alıp getırıcektım
gazıantepdeyım de ben
düdüklüde hemen yapayım demiştim amaMercimek yorar seni ama
nasıl gelıp boyle kalabılıyorlar aklım almıyor ya
bırde samımıyetde yok gelıp sızde kalıcaz mı demısler bana sankı esın ya gelın bızde kalın ayıp edıyorsunuz demıs gıbı gelıyor okadar yuzsuz mısafır var mı gercekten
bulgur kötfesi de yapabilirisiniz fellah köftesi tarzında yada yoğurtlu mantı gibidüdüklüde hemen yapayım demiştim ama
ya ben ilk kez yatılı alıyorum bu aileyi umarım iyilerdir.. teklifinizi üzülerek reddediyorumBizim sülale var tanıştırıyım mı dicem. Evlerden ırakÇökmeyi çok severler. Birde geldiler mi 20 günden aşağı giden olmaz. Yiyip içip hizmet bekler, yatarlar. Ben nerelere gidem. Umarım anamın kaderini yaşamam diyorum sadece
yoğurt alırsam bunu da yapabilirim. fellah köftesi yapıp üstüne yoğurt dökeyimbulgur kötfesi de yapabilirisiniz fellah köftesi tarzında yada yoğurtlu mantı gibi
kızlar markete gidecek param yok maalesef. o yüzden sordum ne yapabilirim diye.
önerilere göre mercimeğim var ondan çorba yapayım bugün, yanına da patates ve bulgur pilavı yapabilirim onlarda var. yoğurt turşu vs yok ama havucum var ondan da salata yapayım artık. ayıplamazlar sanırım misafire bunu mu yaptı diye.
yarına da bakalım düşünüyorum şimdi. kuru fasulye yapayım olmadı akşamdan ıslarım bugün.
Süzmesi filan yorar iş yorgunusun.. bilendir ile yapacaksan daha kolay olurdüdüklüde hemen yapayım demiştim ama
ben mısafır cok severım haberlı habersız cokda mısafırım olur ama hepsı en yakınlarım sık sık gorustugumuz ınsanlar, burda bu sıteden tanısıp arkadas oldugum 2 kısı geldı bende kaldı oda ayylaaarrr once ben ısrar cagırdıgım ıcın yapılan planla geldıBizim sülale var tanıştırıyım mı dicem. Evlerden ırakÇökmeyi çok severler. Birde geldiler mi 20 günden aşağı giden olmaz. Yiyip içip hizmet bekler, yatarlar. Ben nerelere gidem. Umarım anamın kaderini yaşamam diyorum sadece
Vaktiniz olunca bana özelden yazın size proteinli, bol vitaminli uygun tarifler yazarım.şimdi tarifine baktım ilk kez yapıcağım için riskli geldi ama bunu mutlaka deneyeceğim. en azından oğlum için
Salçalı soslu yapanda var yoğurtlu şart değil yoksa yoğurdunuz böylede yapabilirsiniz.yoğurt alırsam bunu da yapabilirim. fellah köftesi yapıp üstüne yoğurt dökeyim
Alabiliyorsan mantı yap derim ama o da okadar kişiye yeter mi o varyoğurt alırsam bunu da yapabilirim. fellah köftesi yapıp üstüne yoğurt dökeyim
kızlar markete gidecek param yok maalesef. o yüzden sordum ne yapabilirim diye.
önerilere göre mercimeğim var ondan çorba yapayım bugün, yanına da patates ve bulgur pilavı yapabilirim onlarda var. yoğurt turşu vs yok ama havucum var ondan da salata yapayım artık. ayıplamazlar sanırım misafire bunu mu yaptı diye.
yarına da bakalım düşünüyorum şimdi. kuru fasulye yapayım olmadı akşamdan ıslarım bugün.
Çocuk, bizim bildiğimiz çocuk değil. Kazık kadar adammış 32-33 yaşında.Ayiplarlarsa, ac agzini yum gözünü. Onlarin yaptigi ayip aslinda. Calisan insanlara hafta ici cocuklu yatmaya gitmeleri ve bunu önceden bildirmeyi bile gerek bulmadilar!!
Zik..... yesinler diyesim geldi.
Hayir yani yaslida degiller yol yordam bilmesinler. Bence menüdeki gayet iyi. Baska zaman makarna yap, yaninda yogurt yada salata yeter. Maddi zorlukta cekiyormusunuz. Keske esin hayir deseydi. Ki o payi bile birakmamislar, yola cikmislar zaten.
Ayy ben bile sinirlendim burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?