Habersiz gelen yatılı misafirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız. Ben de yurtta kalırken arkadaşıma gittiğimde akşam vaktiyse kızarmış bir tavuk ve bir şişe ayran alıyordum. Bir de pilav yapınca tüm ev doyuyorduk.
oh mis gibi valla çok iyisiniz düşünceli insanların olması güzel

ankaradayım canım yemek teklif ediceksen eğer çok teşekkür ederim düşünmen yeter
aramızda 8 saat yol mesafesı olmasaydı aksam ıcın yaptıgım yemegı oldugu gıbı alıp getırıcektım
gazıantepdeyım de ben

Bizim sülale var tanıştırıyım mı dicem. Evlerden ırak Çökmeyi çok severler. Birde geldiler mi 20 günden aşağı giden olmaz. Yiyip içip hizmet bekler, yatarlar. Ben nerelere gidem. Umarım anamın kaderini yaşamam diyorum sadece

ya ben ilk kez yatılı alıyorum bu aileyi umarım iyilerdir.. teklifinizi üzülerek reddediyorum

Ayiplarlarsa, ac agzini yum gözünü. Onlarin yaptigi ayip aslinda. Calisan insanlara hafta ici cocuklu yatmaya gitmeleri ve bunu önceden bildirmeyi bile gerek bulmadilar!!

Zik..... yesinler diyesim geldi.

Hayir yani yaslida degiller yol yordam bilmesinler. Bence menüdeki gayet iyi. Baska zaman makarna yap, yaninda yogurt yada salata yeter. Maddi zorlukta cekiyormusunuz. Keske esin hayir deseydi. Ki o payi bile birakmamislar, yola cikmislar zaten.

Ayy ben bile sinirlendim burdan.

ben mısafır cok severım haberlı habersız cokda mısafırım olur ama hepsı en yakınlarım sık sık gorustugumuz ınsanlar, burda bu sıteden tanısıp arkadas oldugum 2 kısı geldı bende kaldı oda ayylaaarrr once ben ısrar cagırdıgım ıcın yapılan planla geldı

esımın memleketınden hıc gorusmedıgım ınsanlar höng dıye benı bıle hesaba almadan gelseler ve ınsanlık halı evde hıcbırsey olmasa gercekten cok stres olurdum ıster ıstemez hıc yuk olmasalar bıle yuk gelırdı bana bu emrıvakı yuzunden, bakalım ev musaıtmı kadın musaıt mı mesela benım regl ınanılmaz agrılı olur hastanelık olurum hep... o ana mı denk geldı yanı ne bıleyım cok uzucu

ınsallah yasamazsınız kaderını evet mısafır bereketıyle gelır derler ama bu hepten bır degısık olmus, ınsallah guzel gecer konu sahıbınınkı de boyle durumlara denk gelene allah kolaylık versın

yoğurt alırsam bunu da yapabilirim. fellah köftesi yapıp üstüne yoğurt dökeyim
Salçalı soslu yapanda var yoğurtlu şart değil yoksa yoğurdunuz böylede yapabilirsiniz.
Birde yeşil mercimek yemeği de pratik olur varsa elinizde hemde proteinli yada yeşil mercimek salatası filan de olabilir

Canim benim kiyamam sana ya. Ne ayiplamasi onlarin yaptigi sey ayiplanacak sey.Calisiyorsun belki evin musait degil. Son dakika aranir mi yatili icin.. Ayrica yemegi disarida yemeleri gerek. Senden beklemeleri bence abes.

Çocuk, bizim bildiğimiz çocuk değil. Kazık kadar adammış 32-33 yaşında.
Bebek veya çocuk olsa neyse de, kocaaa kocaaa insanlar açlıktan ölmez sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…