Habersiz gelen yatılı misafirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bide şu var sen çalışıyosun bu insanları doğru düzgün tanımıyosun, sabah kalkıp işe gideceksin ve onlar senin evinde kalacaklar böyle saçmalık olamaz. Bu artık düşüncesizlik ve kabalık bence...
Ben olsam kabul etmezdim siz iyi niyetli davranıp kabul etmişsiniz bırakında artık ne bulursalar yesinler..

Ben olsam bi sey yapmam, disardan soylesinler. 6 bucukta isten cikiyormussun yazik degil mi sana
Bence de. Veya en fazla pratik şeyler yapılır, çeşit çeşit bir şeyler yapmaya da gerek yok. 6 buçukta işten çık, eve git, yemek yap, sofrayı kaldır bilmem ne derken yatma vakti gelir geçer.

Seni anlayabiliyorum keske ayni sehirde olsaydik canim yardima gelirdim valla :)
Kasmayin ne yapicam iyimi yapicam basit mi olur vs diye ne kolayina geliyorsa onu yap calisiyorsun sonucta halden anlarlar diye dusunuyorum.
Sen sadece guleryuzlu olmaya calis sohbet et formaliteden de olsa bi ihtiyaciniz varmi aman yardimci olalim diye sor bence misafirlikte en onemli olan da budur yemek vs muhim degil..

Bence güzel menü oldu valla . Şimdiden elinize sağlık:)

Sonuna kadar katılıyorum dediklerine. Bende yatılı misafiri zorunlu olmadıkça sevmiyorum. Ailelerden uzak bir şehirdeyiz, gelen yatılı kalıyor haliyle. Kendi birinci derece ailemde sorun yok hatta özlediğim için sık bile gelsinler istiyorum. Ama normal akrabaları falan ağırlamak çalışıyorken çok zor olur. Ağırlaması ayrı dert birde yastık yorgan, gittiklerinde nevresim yıkama kurutma faslı özellikle kışın hepten zor oluyor. Kimisi yıkamadan bile kaldırır, ben her şeyi sil baştan yıkayıp ettiğim için yatak yastık çarşaf işleri yoruyor.

Dediğiniz gibi gidilen yere yiyecek bir şeyler götürülebilir giderken. Ev sahibi çalışıyor yük olmamak adına pide, döner gibi bir şeyler alsalar iyi olurdu.

Yaşlılarmış ve çocuk kazık kadarmış 33 yaşında :))

Şuan düzeldi canım. Bende severim sevdiklerim gelsin kalalım alışkınım kalabalığı severim. Ama bizimkiler fikirsizlerden Hele o zamanlar yokluk zamanlarımızdı biz bişey bulamıyorduk yiyecek. Onlara ne yapalım. Annem garibim didinir dururdu. Ondan aşırı irrete oldum. Tüyüm tersine dönüyor habersiz çıkıp geldiklerinde.
Yoksa kimseye yok demeyiz çok şükür annemin dediğide doğru misafir berekettir. Ama çöreklenenler değil. Onlar artık yüzsüzlük boyutunda oluyor.
Konu sahibide aynen bizim eski evin hallerini gördüm. Yoğurt alacak parası yok. Olmuyordu da zaten olmaz, olanda anlamaz o durumu. Vallaha Ankara dedi. Zaten benim bunları yaşamamda Ankara'da olmuştu. Bir eskiye gittim geldim. Doktora gelenler yol geçen hanına çeviriyordu evi. Ahh ahh dertlendim bi kahve sigara yapıyım

çocuk biraz büyük ama 32-33 yaşlarında :) sinirlenmyin boşverin siz de sinirlerinizi yıpratmayın ben bolca yıpranıyorum cümlemiizin yerine :)

aramızda 8 saat yol mesafesı olmasaydı aksam ıcın yaptıgım yemegı oldugu gıbı alıp getırıcektım
gazıantepdeyım de ben
Valla ben ankarada olsam neler yapicam ona da iste cok uzaktayim
Benim icime dokuunuyor konu sahibi , her konusunda boyle , o oadar icten , o kadar temiz kalpli ki , allah gönlüne gore versin insallah

ne güzel arkadaşlıklar edinmişsiniz tebrik ederim sizi.

yorumunuz dada haklsınız ama olan oldu bakalım akşam görücez neler olcak :)

Valla ben ankarada olsam neler yapicam ona da iste cok uzaktayim
Benim icime dokuunuyor konu sahibi , her konusunda boyle , o oadar icten , o kadar temiz kalpli ki , allah gönlüne gore versin insallah
bende cok samımı ıcten buluyorum kendısını amin insallah gonlune gore versın

çocuk biraz büyük ama 32-33 yaşlarında :) sinirlenmyin boşverin siz de sinirlerinizi yıpratmayın ben bolca yıpranıyorum cümlemiizin yerine :)
32-33 yaşındaki adam utanmıyor mu kendisi de ailesinide elin günün evinde yatırmaya ya hayret bişey. Dağ başına değil ankaraya geliyor her yer pansiyon otel.

Benimde canım kahve istedi kalkayım da yapayım bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…