Haddinden fazla evliyim.

Ne dersiniz mesela “Bu nasıl annelik” lafına? Ya da miyavlı şakaya? Kırmadan dökmede nasıl halledilir?
Onlar sizi kırmamayı düşünmüyor ama. Siz niye düşünüyorsunuz ki? Her çağırdıklarında gitmeyin. Gidince de susmayın. Ben olsam onlar böyle deyince suratım asık biçimde “Nasıl yani? Bu ne demek şimdi?” diye açıklatırdım onlara. Sonra da, ne kadar boş ve saçma konuşuyorsunuz, başka işiniz mi yok sizin, evinize gelen her misafire böyle mi davranırsınız diyerek üstlerine giderdim. Kavga çıkarır, bir daha da adım atmazdım. Başta nasıl alışırlarsa öyle gider çünkü.

Çok susmuşsun, istemiyorsan istemediğini söyleyeceksin, rahatsız olduğunda gülmeyecek hadlerini bildireceksin. Aslında bunları adam olan adamın yapması lazım da işte. Sana ordan uzaklaşmadıkça huzur yok. Kadın kendi kızının evini dağıtmış sıra oğlunda

Anen seni yetiştirip bu günlere getşrmiş. Ona laf söylenince nasıl susup kalıyosun hayret yani.

Sen baştan alıştırmışsın .
Gitme , görüşme , koy arana mesafeni belki her zaman olmaz ama arada da gitmeyiver öyle çok sıkı fıkı olmaya gerek yok .

Bir değişik versiyonu benim ve eşim arasındaydı.
Onlar iyice çizgiyi aşıp kıyafetime baş örtüme kadar karışmaya başlamışlardı.
Sonumuz 2 ay önce açılan boşanma davası..
Allah kolaylık versin.
Çocuk yapmaın iyi düşünün.

Size de üzüldüm. Kendime de tekrar üzüldüm.

Size de üzüldüm. Kendime de tekrar üzüldüm.
Çocuk yapmayın lütfen.
Anacı erkekler düzelmiyor.
Belki bir ihtimal düzelir ki umarım düzelir kimsenin yuvası yıkılmasın.
Ama iyi düşünün düzeltmeye çalışın çaba sarf edin.
Tüm çabaları sarf ettikten sonra da benim elimden bu kadar geliyor diyip karşı tarafla konuşun.

Sizin var mı çocuğunuz?

Deseydin ya o arada aa senin kız ne güzel miyavlıyor senle babasını cinsi neydi hahaha diye siz de biraz fazla sinmişsiniz ah Kadınlar

Ayrıca , görümcende aşağılık kompleksine bağlı üstünlük gösterisi var acımak lazım ona aşağılık kompleksi adında bir psikoloji kitabı alın ve hediye edin ilk adımınız bu olsun

Bence de aşağılık kompleksinden 2 aylık ömrü kalmış gibi.

Allah ıslah etsin böylelerini aynı şeyi kızına yapsalar dicem de cazgır bi tip belli boşanmış zaten sizi esir almışlar annenizin anneliğini sorgulamışlar ya deseydin keşke annem oğlun rahatsız olmasın çekinmesin diye gelmiyor başbaşa kalalım diye filan onlara laf çaktırmak için bence söyleyin bana neden böyle davranıyorsunuz en yaptım da alay ediyorsunuz diye kötü olunca mı iyi olacağım gözünüzde desene

valla bu sürekli gitme işleri bi taraf kırılmadan bitmiyo malesef.
bnmde ilklerde aynıydı sürekli 2 günde bir kv kp cagırıyodu en son gitmedim 1 ay kadar hiç gitmedim ama bi bahane de sunmadım. küstüler kendi kendilerine sonra barıstılar vs simdi ben istediğimde gidiyorum
eşimde bişey demiyo. benim aileme de her zaman gitmiyoruz
herkes evini bilsin ..

Kpss ye daha anlamlı bir süre var..sınava çalışıcam deyip giymeyin ve gerçekten çalışın. Zamanı iyi değerlendirin.
Bakın bdv de bir sürü konu var. Bebekli,işsiz,kv li bir sürü kadın. İş olayını halledin herşeyden önce. Kocayı,kv yi,görümceyi de beklemeye alın.
Git/gel yapmaktan sınava adapte olamıyorum deyin,kafanızda da öteleyin onları.
İş diyorum,başka birşey diyemiyorum:/

Bazı insanların anladığı dilden konuşmak gerek.sziin annenizin anneliğine laf ettiğinde;gelse günlerce kalsa gelmediğinde de şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin ya da özledim gelin vs diyip taciz etse evimizde huzurumuz kalmasa iyi bi anne mi olacak?annelik bu mu diye yarı şaka yarı ciddi hangi dilden anlıyorsa söyleseniz belki haddini aşmaz.gerçi bazılarına ne dersen de anlamaz.onlar için en güzeli mesafe koymak.görümcenize gelince hadsizin teki kusura bakmayın.sizin doğmamış çocuğunuzu kediye benzetmek nedir?yerinizde olsam aslında konuşkan güleryüzlüyüm ama hak edene derdim.doğacak olan çocuğumda hak edene yapsın yeter derdim.eşiniz size hak veriyorsa mesafe koyun.

Ben de benzerini yaşıyorum, sizin gibi ben de aman şimdi ortam bozulmasın, kirmayalim boyle şeyler için birbirimizi diyip sustum bazen ama dozlarını artırdılar. Ben de 1,5 senedir evliyim sizin gibi, ve eşimin çok iyi sevgi dolu olduğuna inanıyorum...

Bazen çekip gitmek istiyorum, keşke hiç ailesi olmasaydı diyorum... Ama olmuyor işte... Ben çözümü şimdilik onlara karşı dümdüz gitmekte buldum. Ufak tefek laf dokundururlarsa rencide ediyorum hemen geri adım atıyorlar. Şimdilik işe yarıyor, eşim de kendisi görmeye başladı ettikleri lafları. Uzun vadede ise yarar mı bilmiyorum. En iyisi erkeklerin görüp cekilmesi. O zamana kadar da biz ne oluruz bilmiyorum...

benim annem evlenildikten sonra mıç mıç olmaya karşıdır bende sevmem deseydiniz keşke

görümcenize de sağlam patlayın birgün sende bana çok özeniyorsun herhalde sürekli uğraştığına göre vs vs

eşinize de bundan sonra çok gitmeyeceğinizi istiyorsa onun gidebileceğini söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…