- 28 Şubat 2018
- 227
- 358
- 103
- 32
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Haklısınız ben de aynısını söyledim. Bir aldatmasıyla o kaldı! Ben tedaviyi belki doktorun tavsiyelerine uyarsa son şans vermeyi düşündüm. Bebeğimi babasız büyütmeyeyim ona da bu son şansı vereyim dedim kendimce. Sonrasında kendimi suçlamak istemiyorum. Olaylar çığrından çıktı ben annemlerde kaldığım süre içerisinde.
Eşlerden biri evlilik devam ederken çocuğu alıp gittiyse burada çocuk kaçırma suçu oluşmaz.Bana kaçırdın bebeği evi terkettin demiş. Bunlara mı güveniyor acaba?
Boşanmak isteyen eşini eve dönmeye ikna eden koca dehşet saçtı . İkinci sayfa haberi olursunuz başkada birşey olmaz o adamdanSona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım...Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...
Dediğiniz gibi konuştum. Ailem de konuştu. Diller döktü sözler verdi bir daha böyle şeyler yaşanmayacağına. Şart koştum tedaviyi gideceğiz dedi. Saygı sevgi bekliyorum dedim tamam dedi. Ne dersem kabul etti. Yavrumun hatrına son bir şans verdim ve döndüm. Bir daha bunların daha hafifi bile olsa işin biteceği yeri biliyor. İleride kendimi suçlamamak için, acaba son şans verseydim düzelir miydi dememek için bu şansı verdim. Mantıklı davranmadı kontrolden çıktı biliyorum. Ben de daha fazla bana da etrafıma da zarar vermesin diye tedavi seçeneğini şart koştum. Şimdi bana kızanlar olacaktır, o yavruyu düşünüyorsan o zaman asıl boşanman gerekirdi diyenler olacaktır. Siz belki yerimde olsaydınız başka türlü davranırdınız ama ben aklımda ömür boyu taşıyacağım bir acaba olsun istemedim. Tedaviyi hiç denemedik sonuçta. Bunda benim de suçum var. Hasta mı değil mi bilmiyorum ama ne ise çıksın ortaya biz de ona göre bir yol izleyelim dedim. Aileme de sözler verdi her şeyin değişeceğine dair. Hiç inancım olmasa da en ufak inanç kırıntısı için son şansını iyi kullanır umarım... Yoksa huzursuz bir ortamda yavrumu büyütme niyetinde değilim ben de. Huzursuzluk çıkarırsa da artık yapabileceğim hiçbir şey kalmamış demektir...Merhaba kelebek konularını az çok biliyorum.
en çok üzüldüğüm 6 aylık günahsız bir meleğinin olması yazık o yavruya.. hiç birşeyden haberi yok çok acı..
eşinin senden boşanmaya niyeti yok ne yapacağın şaşırmış bir durumda.. o yüzden şu an ne söylerse batıyor ne yaparsa batıyor haberi yok sonrada pişman oluyor, iyi değil bence mantıklı düşünemiyor
sana zamanında şiddet uygulaması ve eskileri dökmesi iftira atması gerçekten çok ama çok çirkin
öncelikle korkma kızını senden alamazlar.
Ailen arkandaymış çok ama çok sanslısn senin durumuda olup da ailesi arkasında olmayan sürekli ezilen dayak yiyen milyonlarca kadın var ,
kendimi senin yerine koydum bizde eşim le 2 kez boşanmanın eşiğinden döndük.
Bence eşinle son bir kez konuş ama bagırmadan çağırmadan, içindekileri dök ona ne istediğin ne beklediğini neden bu halde olduğunuzu güzel bir üslup ile anlat ona.
eğer tedavi olmayı kabul edip düzeleceğine söz verir ve bu süreç içerisinde sizi yeniden kazanmak için çabalar ise son bir şans ver derim o günahsız yavru için..
ama baktın halen aynı.. hiç durma git boşan
yavrun böyle bir ortamda büyükmektense anne babası ayrı bir şekilde büyümesi emin ol çok ama çok iyi.. lütfen güçlü ol dik dur
sakın duygularına yenilme, mantıklı düşün kendi aklın kendine yeter emin ol..
allah yardımcın olsun hakkınızda en güzeli en hayırlısı olması dileği ile..
O zaman bundan sonra sessiz ve ona karşı çıkmayan birini bulamayacak karşısında. Ne kadar isterse bunu...Bu adam hasta değil canım. Bu adam bulmuş kendisine sessiz ve karşı çıkmayan birini, vurun kahpeye misali egosunu tatmin ediyor. İnanın hastalık bu şekilde olmuyor. Gayet de aklı başında bir insan. Evlenirken bu adamı bile bile evlenmişsiniz. Bu hatayı şimdi ona dönerek yinelemeyin.
Hayırlısı olsun. Umarım her şey umduğunuz gibi sonuçlanır. Olumlu, olumsuz gelişmeleri yazın. İyi şanslar ve mutluluklar dilerim.O zaman bundan sonra sessiz ve ona karşı çıkmayan birini bulamayacak karşısında. Ne kadar isterse bunu...
Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım...Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...
Önceki konularınızı bilmiyorum, psikologda değilim ama bu adamın net şekilde psikolojik rahatsızlığı var. Okurken ben üzüldüm, evliliği devam ettirerek kendinize ve evladınıza eziyet çektirmeyin. Özür dilerken tehdit eden, gelip alayım seni barışalım derken dava aç diyen biri. Hangi verdiği söze inanılır ki.
Bebeğinizin velayetini size verirler merak etmeyin. Ayrılmak istemeyen ruh hastası erkeklerin kadınları velayetle korkutma taktiğidir bu. Çocuğunu elinden alırım yalanı. Hiç bir şey yapamaz. Bilmem nerde ki tanıdıkları da hikayedir. Siz yeter ki kararlı olun, ama sizde o kararlılığı ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?