Hala inanamasam da boşanıyorum!..

Bu ne yahu manyak adam

Anneye helal yazmaya geldim tehdit şantaj hakaret hiçbirine pabuç bırakmayıp kapı gibi durmuş üstüne lafını da koymuş

Rica ediyoruz yıkın artık şu yuvanızı!

Öyle bir anneye iste böyle kizlar düsüyor. Namusuna laf atan ile yine ayni yatagi paylasacak. Beyefendi tedavi olacakmis. Benim bildigim kadari ile hirzoluga tedavi yok ama neyse.

Artik konu sahibin bizim ile dalga gectigini düsünüyorum. Hangi aile kizinin namusuna laf atan, onu döven bir adama geri yollar? Hangi kadin ailesi arkasindayken böyle bir adama geri döner?

Daha dün bosanmak istiyordu. Bügün beyefendi sözler vermis geri dönüyor konu sahibi. Bu kadar cabuk fikir degistirmek nasil? Ya kesin dalga geciyor.

Keşke mutlu olsa keşke yuvası yıkılmasa ama bu adam gram bi ilerleme kaydetmez. Ne diyim inşallah biz yanılırız

Keşke mutlu olsa keşke yuvası yıkılmasa ama bu adam gram bi ilerleme kaydetmez. Ne diyim inşallah biz yanılırız

Ya zaten inandiriciligini kaybetti konu benim icin. Daha dün adam annesini ariyor iftiralar atiyordu. Ne cabuk bulusulmus, sözler verildi, ikna olundu. Ki bu konu sahibin ilk konusu bile degil. Sürekli böyle konular acar.

Ben acikcasi inanmiyorum artik.

Canım böyle konular böyle insanlar çok. Ben inanıyorum. Her insan boşanmayi göze alamıyo. Kolayı seçiyo ama bilmiyo ki yine aynı şeyler yaşanacak. İyi düşünmeye calisiyo çünkü diğer ihtimale cesareti yok

Ayrılmak için iyice birbirinin yüzüne bakamayacak hale mi gelmek gerekiyor.

Bu kadar olaydan sonra boşanmazsaniz, muhtemelen bir sonraki kavganiz çok çok daha ağır olacak ve birbirinizle iletişiminiz tamamen kopacak. Bu da çocuk için sıkıntı. Halbuki boşanma bu raddeye gelmeden gerceklesse, çocuğun babayla görüşmesi de sağlıklı olur mahkemenin izin verdiği günler dışında da görüşürdü

Elbette öyle insanlar var. Hergün gazetelerdede cikiyor. Ancak konu sahibi bosanmaya gözü yoksa ne diye baba evine geri gidiyor? Bu konu daha dün acildi, nasil 1 günde bir anlasmaya varildi ve tekrar evine geri döndü?

Bosuna konuyu bulandirmak istemiyorum, inanmiyorum iste :)

Çok yazık.. dönmeni isteyen bir adamın böyle davranması.. eski konularınızı bilmiyorum ama şu an bence adama sevgi duymaktan ziyade kızınızın babasız kalması ve toplumumuzda boşanmıl kadın olmak düşüncesi sizi ürkütüyor.. hamileyken dövmüş gibi bir şey okudum.. o adamdan kurtulun lütfen..

Eşin sana değer kıymet vermiyor , saygı duymuyor .
Tamam burasını anladık ta seninde mi canına saygın yok ?
Şiddet eğilimi de varmış geçmişte bu herifin
Onu geçtim ki asla geçilesi bir durum değil ama benim eşim herşeyi bırakıp sadece geçmişimi kullansa on kere boşarım o herifi sevmek bir yana dursun .
İnşallah 3. Sayfa haberi olmazsınız bir gün

Bence iyi yapmışssın.. ama eşin için değil kendin için en azından ileride asla pişman olmayacaksın
burda sana yazan coğu kişi emin ol kendi başlarına geldiği vakit asla böyle konuşamaz ve uygulayamazlar..
uygulayanlar vardır saygı duyarım lakin çok azdır..
biz senin hayatını bilmiyoruz kelebek burda yazıp çizmek gaz vermek ne kadar kolay oysa..
ama gerçek hayat ne yazık ki bu kadar kolay işlemiyor..
eşinin bu son şansı olsun eğer ki aynı şeyler devam ederse
en azından içinde acabalar keşkeler ve pişmanlıklar kalmaz evladına karşı vicdan azabı çekmessin
mübarek cuma günü hürmetine inşallah herşey bundan sonra çok güzel olur yuvana huzur bereket gelsin inşallah canım

Konuma; başıma gelenlere inanmayanlar olmuş. Saygı duyuyorum inanmayabilirsiniz ama dediğiniz gibi keşke gerçek olmasaydı.Açıkçası insan yaşarken bazı olayları inanmak istemiyor bunları ben mi yaşamışım diyebiliyor. Benim gibi bir eşi olunca insanın bir anda kendini boşanmanın eşiğinde bir anda da evinde bulabiliyor. Olaylar 1 ay içinde gerçekleşti dediğiniz gibi daha dün böyleyken şöyle gibi bir durum yok. Yavaş yavaş büyüdü ve iyice kontrolden çıktı. Normalde ailemin yanına giderken evi terketmek gibi bir düşüncem yoktu ama eşimin küçük bir tartışmayı büyütüp anneme çektiği mesajlardan sonra kalmıştım. Gelip iki çift tatlı sözle gönül almasını ve hatasını kabullenmesini beklemiştim. O zamanlar ortada çok büyük bir şey yoktu çünkü. Zamanla eşim olayları turmandırdı. Annem kendisine destek olsun diye geçmişimi açtı ki bak kızım bu adamdan başkası seni almaz sana sahip çıkmış vs diye düşünsün diye. Ama umduğu gibi olmadı annemi de kaybetti sonra da iyice saldırıya geçti. Ben dönmedikçe raydan çıktı. Ailem konusunda da hangi aile geri gönderir bu adama demişsiniz. Onlar benden emin olmadıkları için saygı duydular sadece. Sözlerine inandıkları için değil ama kelebek madem son şans vereceksin doktora gideceksiniz tamam diyebildiler. Sizler de annesiniz, annemin çaresizliğini anlayabilirsiniz pekala... İnsan çocuğuna laf geçiremeyince napsın? Kocaman insan kendi hayatı demekten başka çareleri kalmadı ki. İleride bizi suçlamasın kendi karar versin diye düşündüler.
Bana gelinceeee.... Yargılıyprsunuz anlıyorum. Benim de kızkardeşim böyle bir evliliğin içinde olsa ne gelecekse başına en başından gelsin bebeği ufakken derdim, bu adam düzelmez derdim vs. Ama insan yaşarken öyle olmuyor. Belki son aynıdır Allah bilir ama ben bebeğime karşı doktora gitsek düzelir miydi tedaviyle diye suçlu hissetmemek için döndüm. Yaşadıklarımın bir tanesi bile boşanmak için yeterli ben de biliyorum. Ama bende de şöyle bir sorun var, fazla fedakarım! Haddinden fazla! Fazlaca! Ben de bu yönümü değiştirmek için terapi alacağım. Boşanmayı dünyanın sonu gibi görüyorum bunu belki de terapiyle aşacağım. Beni destekleyen ve inanan herkese teşekkür ederim. Ama şunu bilin ki konularım ne yazık ki haddinden fazla gerçek

Konunun gerçekliği veya fakeliğiyle hiç ilgilenmiyorum ben zira fakeyse yazmam geçerim
Fakat şiddeti , huzursuzluğu bir kenara koyunda gerçekten namusunuza küfreden , dil uzatan bir erkekle nasıl sevişmeye devam edeceksiniz ?
Aklınıza hiç mi gelmeyecek iğrenmeyeceksiniz ?
Bekara karı boşamak kolaydır bir nevi buna katılıyorum ama ne olursa olsun çocuğumun babası , beni de herşeye rağmen eşi olarak görmüş bir erkeğin kalkıpta aileme , çevreme bu namussuz bir kadın şovlarından sonra aynı yatağa kimse sokamaz beni .
Ne diyelim Allah kolaylık versin

Sorun fedakar olman değil ki. Yani ne evlilikler var kadinlar boşanmiyor. Dediğim gibi 3. Sayfada çikiyorlar gazetede. Çile çeken ve evliliğe devam eden kadina inanirim.

Ancak daha dün boşayacağim diyen, enişte küfür etti diyen, namusuma laf atti diyen, iftira atti diyen, anneme geçmişim hakkinda yalan atti diyen kisi bügün eşim söz verdi ben gidiyorum demez.

Lafin gelişi bile değil, harbiden 1 günde oldu herşey. Bir günde bu kadar şey değismez. Daha iki gün önce konu açilmişti.

Ha bide ben hamileyken dövülürsem ve bu kadar iftira yalan ve herşeye maruz kalsam annem asla "yetişkindir napalim" demez. Otur oturduğun yerde deyip asla yollamazdi beni.

Sonuç olarak hep yaptiğin şey bu. Ilk konun değil. Hep atraksiyonlu konu oluyor sonra hep barişiyorsun. Niye? Eh mecbur, boşanirsan konu açmak daha zor olur. Neyse işte ben inanmadim. Istediklerini elbette yazabilirsin. Iyi forumlar dilerim.

agzina saglik konu gercek fake bilemiyorum ama cok guzel durumu ozletlemisin dusunuyorum benimde bir kizim var gozum bebegim benim ilerde boyle bir manyagi sevecek adam telefonda bana neler anlaticak kizimin namusina iftira esicek kizimi dovup sovup herkese resil edicek bende ehh napiyim kendi hayaton gitsin dicem oldu canim valla ezerim gecerim yine de gondermem bu nasil bir aile sekli aklim durdu herkes birbirine kufur ediyor hakaretler sonrada bir sans deyip donuyor evine sonuc sifir

Anlamadığınız kısım şu: psikiyatr da psikolog da aile terapisti de sihirbaz değil. Hastalarının bir çabası, pişmanlığı olmadan hiç bir şeyi çözemezler. Sizin eşinizde de pişmanlığın çabanın zerresi görünmüyor. Neden siz ayrıyken kendisi gitsin diye tutturup şimdi yanına gittiniz? Gitsin olsun tedavisini sizi geri istiyorsa, ondan sonra bir araya gelirdiniz. Bu noktada hatalısınız, sert bir tavır sergileyemiyorsunuz, kararınızın arkasında durduğunuzu gösteremiyorsunuz.

Bir de başka bir konunuzda eşinizin sizin hamileliğinizden önce terapi gördüğünü, sizin onun düzeldiğini düşünüp barıştığınızı ve o yüzden çocuk yaptığınızı söylememiş miydiniz? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

buraya daha beter hale geldiğin de, ki inşaallah gelme mutlu ol ama görünen köy kılavuz istemez konu açma olur mu dayanamam o zaman banlanmak uğruna gerçek fikirlerimi yazarım.ha annenin yerinde olsam ya da annen bir daha kapısına gittiğinde açmasın yazık o kadının psikolojisine de adam olmayan bir mahlukattan hakaret yemesine de ..hani gidecek başka bir yer arayın ya da aramayın durun ve o deveyi öyle kabul edip susup yaşayın.

dipçe:namusunuza laf eden adamında yanında aynı yastığa baş koymaya devam edin bu bir gururdur sizin için.

benimle beraberken eski sevgilisiyle yazışışıyordu beni aldatıyordu diyerek namusunuzu iki paralık eden kişiye son bir şans daha vermeyecek azınlıklardan olmanızı temenni ederim bunda pişmanlık duyumsanacak noktayı bulamadım bir şans daha vererek,ve bana göre şans vermemiş kendi gidiyor zaten adam çift kişilikli dediği dediğini tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…