yeni gördüm canım hoşgeldin a.s.Hoşbulduk canım
dılnur sende hg cnm
escales sabah kahvaltı yapmadan rejım olmaz kahvaltı sart
merne cnm ben c.tesı ılk defa dr a gıdııcem
canım o konuda haklısınız ama ben kahvaltı milyonda bir yapıyorum öyle bir problemim var canım istemiyor arada açlığımı hissetmeye başladığımda yiyorumaslında yanlış yapıyosun canım kahvaltı çok önemli kahvaltıda ne kadar yersen ye kilo almazsın sorun öğleden sonra başlıyo sabahları metabolizma hızlı çalıştığı için öğütebiliyosun ama akşama doğru yavaşladığı için bu saatteki yemelerine dikkat etmelisin
gülüm bugün başladım ben inşallah bırakmam bide yürüyüşe başlayabilsem oda iyi olacakbende öyle canım ya gerçekten bu kilo insanı mahvediyo ben senin kadar sıkı olmasada rejim yapmaya çalışıyorum ama 2 kilo verdim daha bakalım biraz daha hızlanıyım diyorum yaz geliyo yandık valla nereye saklarız bu göbişleri işte hamile kalsaydık ondan oldu der yırtardık oda olmadı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım inşallah yakında sende bebiş sahibi olursun canımKızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum bir düşüğüm var hiç bebişim yok...... 1 yıllık evliyim
Evet canım yürüyüş gerçekten faydalı umarım veririz şu kiloları yoksam dolaşamam öyle yağlı yağlı ııyy -tatlicadiarzu-bide memlekete gidicem millet kilo almışsın diye yüzüme vuracak:tomato: çekemem valla 3 4 kilo daha versem yırttım demektir kötükedihüsocanım o konuda haklısınız ama ben kahvaltı milyonda bir yapıyorum öyle bir problemim var canım istemiyor arada açlığımı hissetmeye başladığımda yiyorum
gülüm bugün başladım ben inşallah bırakmam bide yürüyüşe başlayabilsem oda iyi olacak
hoşgeldin canım inşallah yakında sende bebiş sahibi olursun canım
slm hlymms ne haber yeb geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur ve nane kaynatıp iç canım dikkat et kendine
hb.. canım sende hg....
yeni gördüm canım hoşgeldin a.s.
evet canım yürüyüş gerçekten faydalı umarım veririz şu kiloları yoksam dolaşamam öyle yağlı yağlı ııyy -tatlicadiarzu-bide memlekete gidicem millet kilo almışsın diye yüzüme vuracak:tomato: çekemem valla 3 4 kilo daha versem yırttım demektir kötükedihüso
yeb hg
hoşbulduk dilnurcum senin boy kilo kaçta rejim yapıyosun
HoŞgeldİn yeb2000 cİm
Hoşbulduk taze anne hlymms sen hamile olduğunu öğrendiğinde gögüslerin sızlıyormuydu
Ben sabahları çok güzel yapıyorum kahvaltımı sabah dediysem 11 falan oluyo çünkü erken midem almıyo -tatlicadiarzu-dil_nurcum sen nasıl yapıyorsun peki diyeti
HoŞbulduk hlym nbr nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?