Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dılnur sende hg cnm
escales sabah kahvaltı yapmadan rejım olmaz kahvaltı sart
merne cnm ben c.tesı ılk defa dr a gıdııcem

canım o konuda haklısınız ama ben kahvaltı milyonda bir yapıyorum öyle bir problemim var canım istemiyor arada açlığımı hissetmeye başladığımda yiyorum
gülüm bugün başladım ben inşallah bırakmam bide yürüyüşe başlayabilsem oda iyi olacak
Kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum bir düşüğüm var hiç bebişim yok ...... 1 yıllık evliyim
hoşgeldin canım inşallah yakında sende bebiş sahibi olursun canım

[

hoşgeldin canım inşallah yakında sende bebiş sahibi olursun canım[/QUOTE]

amin canım inşallah hep beraber

Evet canım yürüyüş gerçekten faydalı umarım veririz şu kiloları yoksam dolaşamam öyle yağlı yağlı ııyy -tatlicadiarzu-bide memlekete gidicem millet kilo almışsın diye yüzüme vuracak:tomato: çekemem valla 3 4 kilo daha versem yırttım demektir kötükedihüso

anam bende işte öyle değil benim 10 kilo vermem lazım rahat vede ben bunu 3 ayda halletmem lazım eski kiloma ulaşmam lazım aşırı kilo aldım ben bu işe girdim gireli

Kızlar hem hamılelık hem rejım olmaz vÜcuk dengesını bozarsınız ne Çok yıyın ne az yıyın kılonuzu korumaya ÇalıŞsın allah korusun hamıŞ olamayız valla

dil_nurcum sen nasıl yapıyorsun peki diyeti
Ben sabahları çok güzel yapıyorum kahvaltımı sabah dediysem 11 falan oluyo çünkü erken midem almıyo -tatlicadiarzu-
Sonra karnım acıkırsa elma armut meyvalardan ne varsa oylaıyom kendimi gün içinde bilgisayar başındayken suda yetiyo kaydirigubbakcemile3
Neyse akşam sebze yemeklerini tercih ediyorum genelde tabi çorbasızda yapamam ve ekmek hiç yemiyorum zaten okadar düşkünlüğüm yok ekmeğe tamamen kesmek zor olmuyo oyüzden hem akşamları böyle beslenmek mideyide yormuyo eriyip gidiyo
ekmekği sabah tüketirsemde kızarmış yiyorum bazen evdeki ekmekleri kendim bile fırınlayıp kızartıyorum hazmı çok kolay oluyo
Ne bileyim bu sıralar çok aksattımgeçen haftalarda boş geçtim çoğu zaman ama yinede bu hafta 1 kilo vermişim haftasonu temizlik yaptım ya ondan hareket önemli
birde kendimi haftada 1 kilo vemeye şartlasam
buarada yeşil çayında çok faydası oluyo canım
Çok uzun oldu ama sorduğuna pişman ettim sırnaşık şey
eğer bu sıralarda bozmazsam böyle haftada 1 1 gidecek inşallah

HoŞbulduk hlym nbr nasılsın

ıym cnm
catlatma ıgnesı ıcın ılla hap kullanmak gerektıgını sanmıyorum.eger yumurtlama olupta yumurta kendılıgınden catlamıyosa ıgne verılebılır ama yumurtlamada olmuyosa once hapla yumurtalar olusturulur ve bellı buyuykuge ulastugunda catlatma ıgnesı yapılır

Offf cuma doktora gıtcem bakalım ne dıcek ya hem korkuyorum hem Çok merak edıyorum yumurtalara nerden bakıyolar ona gÖre hazırlık yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…